Bloom Website - Website software voor therapeuten en coaches - Review & Ervaringen
10 december 2021 

Bloom Website - Website software voor therapeuten en coaches - Review & Ervaringen

Nieuwe website

Het hebben van een goede website is enorm belangrijk voor vrijwel alle therapeuten en coaches. Een professionele website kan je eenvoudig zelf maken indien je voor de juiste software kiest. Wil jij zelf je website ontwerpen? Hiervoor moet je rekening houden met de doelgroep voor je website. Ben je een therapeut of coach en wil je een nieuwe website maken? Dan is Bloom de perfecte website software voor jouw!

In dit artikel leer je meer over wat Bloom is en hoe jij hier als professional van kunt profiteren.

GA NAAR DE GRATIS PROEFPERIODE

Wat is de Bloom software ?

Bloom is een website software waarmee je eenvoudig zelf een professionele website kan maken . Wanneer je je aanmeldt voor de service van Bloom, krijg je toegang tot een alles-in-één pakket. Alle benodigde pagina’s staan al voor je klaar en het enige wat jij nog hoeft te doen, is deze pagina’s vullen met jouw persoonlijke informatie. En zelfs bij het schrijven van de teksten word je ondersteund aan de hand van voorbeeldteksten en -afbeeldingen.

Naast de services voor het bouwen van een website, biedt Bloom ook koppelingen met software voor blogfuncties en e-mailmarketing. Hiermee kan je jouw marketingstrategie naar een hoger niveau tillen en bezoekers nog beter begeleiden naar de oplossing die zij nodig hebben.

Kortom , Bloom bied alles wat jij nodig hebt om zelf je website te maken en hiermee veel geld uit te sparen bij dure websitebouwers.

 • 1. Met Bloomsite maak jij onder goede begeleiding gemakkelijk zelf een website die niet alleen mooi is, maar ook cliënten voor je zal gaan aantrekken!
 • 2; Met het Premium Lidmaatschap bieden wij je alle kennis, begeleiding en motivatie die je nodig hebt om succesvol te ondernemen als therapeut, coach of trainer.

Vanuit jarenlange marketingkennis en -ervaring heeft Bloom een website voor je klaarstaan die compleet is ingericht met voorbeeldteksten en afbeeldingen

 • 1. Complete website gevuld met benodigde pagina's
 • 2. Geoptimaliseerde lay-outs voor optimaal resultaat
 • 3. Je hoeft zelf alleen nog de inhoud te bedenken
 • 4. Pas zelf gemakkelijk je pagina's aan
 • 5. Voorbeeldtekst die je helpt bij het schrijven van teksten
 • 6. Een website die jouw persoonlijkheid uitstraalt

Eigen website maken

Een eigen website maken kan gemakkelijk zijn. Al moet je hiervoor je juiste software gebruiken. Gebruik jij een software die een kant en klaar design of thema's voorziet waaruit jij kan kiezen en aanpassingen kan aanbrengen dan zal jij zelf en heel vlot een professionele website kunnen maken.

Een website laten maken kan duizenden euros kosten en uiteindelijk heb je zelf weinig inbreng over hoe alles er uit moet zien. Maak jij je website zelf dan bespaart het je veel geld en zal jij alles aanpassen naar jouw norm.

Bloom kan hiervoor de ideale oplossing bieden. Bloom is een software die is ontwikkeld voor therapeuten en coaches .

Ga nu naar de website van Bloom en krijg gratis 30 dagen proefversie : klik hier

Website ontwerpen

Een site moet aan verschillende eisen voldoen. De punten waar professionele website Builders op letten hebben we voor jouw samengevat.

Vindbaarheid website

De vindbaarheid van de website is een van de belangrijkste zaken! Je moet ervoor zorgen dat je website goed vindbaar en bovenaan komt te staan in google. Dit proces kan je versnellen door SEO toe te passen. Het gebruiken van keywoorden in je teksten waarnaar veel gezocht word in je website is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat jouw site hoger komt te staan dan je concurrenten. Maar hoe zoek je de juiste keywoorden? Er bestaan tal van keyword planners , een van de beste en gunstigste is KWFinder by Mangools een zoekwoord software die je meteen alle resultaten en zoekopdrachten omtrent het zoekwoord weergeeft!

Lees onze review over KWFinder by Mangools

Ga naar de website van KWFinder by Mangools en test 30 dagen gratis

Mooie websites

Zodra iemand op jouw link heeft geklikt, en op jouw website terecht komt verwacht hij of zij een website waar hij de nodige informatie snel en eenvoudig kan vinden. Een mooi design is vereist om de website bezoeker zo lang mogelijk op je website te houden en om de kijker te overtuigen. Een te drukke of ingewikkelde website is dus niet gewenst.

Informatieve website

De informatie over jouw product of dienst moet dus ook duidelijk op de website staan. De websitebezoeker moet terecht kunnen met zijn of haar vragen op jouw site. Alle vragen rond het thema moeten uitgeklaard worden. Hierbij is het belangrijk dat je het simpel houdt: less is more. Hoe informatiever jouw website is , hoe langer mensen op jouw pagina blijven lezen. Hoe langer mensen op je pagina blijven hoe hoger de ranking in Google. Google houd perfect bij hoe lang bezoekers op je pagina's blijven, hierdoor kunnen ze bepalen hoe informatief jouw site is.

Aantrekkelijke website

Je moet je best doen om ervoor te zorgen dat de bezoekers van je website ook daadwerkelijk op de site blijven. Zorg voor voldoende en overzichtelijke informatie, zorg voor voldoende afbeeldingen of videos. Met een aantrekkelijke interface, afbeeldingen en graphics houd je de aandacht vast.


Bloom is opgezet voor elke ondernemer maar is speciaal gericht voor therapeuten en coaches. . Het doel is om zoveel mogelijk bezoekers van de website in te zetten in daadwerkelijke cliënten voor in de praktijk. Hierdoor zal je meer klanten en inkomsten genereren. Het dus om het leveren van de nodige informatie om cliënten te overtuigen van jouw waarde.

Waneer is Bloom intressant?

De Bloom software is een uitgebreide en professionele software die je helpt een website te maken met een mooi design. Bloom is geschikt voor jouw als je aan een van de onderstaande punten voldoet.

 • 1. Trekt jouw huidige website wel bezoekers aan, maar worden deze niet geconverteerd naar cliënten in de praktijk?
 • 2. Heb je zelf niet de kennis die nodig is voor het maken van een goede website?
 • 3. Kan je zelfs niets aanpassen aan je website en moet je dus telkens weer aankloppen bij een webdesigner?
 • 4. Heb jij een verouderde website die niet meer naar behoren werkt?

Zelf je website beheren

Bloom bespaart je tal van kosten. Je hebt geen dure websitebuilder nodig. Hierdoor kan jij zelf jouw website up-to-date houden. Ondanks het feit dat Bloom je dus op alle vlakken helpt bij het maken van jouw website, krijg je uiteindelijk wel zelf de kans om deze te beheren. Telkens jij nieuws hebt kan jij zonder vertraging aanpassingen maken op je website.

Bloom Klantenservice

Heb jij een specifieke vraag over je website of weet je niet hoe je iets geïntegreerd krijgt in je site ? Dan kan je ook persoonlijk contact opnemen met de Bloom helpdesk. Hier zit altijd iemand die enorm veel verstand en jarenlange ervaring op het gebied van klantenwerving en website bouwen heeft, vaak met een specialisatie in websites voor therapeuten en coaches. Bij Bloom wordt je altijd geholpen met je vragen. Door hun jarenlange ervaring weten ze op elke vraag een professioneel en helpend antwoord zodat jij weer verder kan.

Schrijf je in voor de gratis online training

Weet jij helemaal niet hoe je kan beginnen met het maken van je website? Dan biedt Bloom een goede oplossing voor jouw! Als je helemaal geen voorkennis hebt kan het verstandig zijn om je in te schrijven voor de gratis online training. Deze training wordt gegeven door marketing expert Joas Schurer en sales expert Arthur Jansen. Samen hebben zij het ACV-model opgezet. Dit staat voor:

 • 1. Het aantrekken van bezoekers. Het eerste doel is het creëren van een stabiele stroom aan bezoekers van je website. Op die manier word je continu gevonden door nieuwe (potentiële) cliënten en kan je op basis hiervan verder bouwen.
 • 2. Verkopen van je dienst. Tot slot ga je je dienst verkopen. Hiervoor is het belangrijk dat je duidelijk en informatief bent, zonder opdringerig te worden. Ook hiervoor leer je tijdens de training de juiste aanpak
 • 3. Creëren van vertrouwen. Als je de bezoekers eenmaal hebt aangetrokken, is het zaak een vertrouwensrelatie op te bouwen. Dit doe je door de juiste informatie te leveren en ervaringen van anderen te delen.

Voordelen van Bloom website builder

Bloom heeft tal van voordelen . We zetten er enkele op een rij.

 • 1. Een stapsgewijze training die jou van A tot Z begeleidt om jouw eigen website te creëren.
 • 2. Omdat wij alles al voor je hebben uitgezocht en gemaakt hoef je geen technische kennis te hebben.
 • 3. Samen met al onze andere klanten ga jij de uitdaging aan en help je elkaar naar succes.
 • 4. Goedkoper dan concurrenten en website builders
 • 5. Je kan je website zelf beheren

Je wordt compleet aan de hand genomen bij het gebruik van jouw Bloomsite door middel van onze videotraining en persoonlijke begeleiding, waardoor jij in een handomdraai klaar bent met het maken van jouw website!

 • 1. Optimaliseer elke pagina op verschillende zoekwoorden en ontvang een analyse om de pagina inhoud te verbeteren.
 • 2. Speciale pagina layouts die ervoor zorgen dat jouw website gevonden wordt door mensen uit de omgeving van jouw bedrijf.
 • 3. Laat je Bloomsite automatisch interne links creeëren van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.
 • 4. Gemakkelijk te koppelen aan Google Analytics en Search Console voor uitgebreide statistieken je websitebezoekers.
 • 5 De meest krachtige manier om gemakkelijk op veel verschillende zoekwoorden gevonden te worden op Google.
 • 6. Hiermee kun je Google laten weten als een pagina is verplaatst naar een andere URL, zodat er geen kapotte links blijven bestaan.
 • 7. Plaats gemakkelijk blogartikelen die gevonden zullen worden op de zoekwoorden waarop jij ze gaat optimaliseren.
 • 8. Geef je meest belangrijke blogartikelen een boost door ze in de power SEO Zijbalk te plaatsen en beter vindbaar te maken.
 • 9. Bepaal de titel en het stukje tekst dat wordt weergegeven op Google om ervoor te zorgen dat meer mensen erop klikken.

Blog artikelen voor meer succes met je website

Hoe meer nieuwe informatie op je website komt hoe hoger hij in Google zal scoren. Een handige truck die hierbij kan helpen kunnen boogartikelen zijn. Door het wekelijks schrijven van een blogartikel zal je website een boost krijgen. Je zal automatisch meer info genereren en meer bezoekers naar je website kunnen lokken. Door jouw boogartikelen zal je ook het vertrouwen krijgen. van potentiële klanten.

Door de geoptimaliseerde artikel-pagina’s binnen jouw bloomsite blijft de concentratie van de lezer goed bij de inhoud en met de functie voor gerelateerde artikelen en het broodkruimelpad zal jouw website nog beter scoren op het gebied van vindbaarheid.

 • 1. Geoptimaliseerde artikel-pagina's voor optimale concentratie en leesgemak
 • 2. Broodkruimelpad voor meer interne links en betere navigatie
 • 3. Artikelen worden automatisch omgezet in Accelerated Mobile Pages (AMP) voor mobiel
 • 4. Gerelateerde artikelen voor langere bezoekersduur en betere vindbaarheid
 • 5. Social share functie zodat bezoekers makkelijk kunnen delen op social media
 • 6. Gemakkelijk aan te passen zijbalk voor optimaal gebruik van scherm ruimte

Bloom Standaard beter vindbaar (SEO)

Bloom heeft een aantal technische optimalisaties doorgevoerd, waardoor jouw website standaard al beter vindbaar zal zijn dan een gemiddelde andere website met dezelfde inhoud.

Bloom Accelerated Mobile Pages (AMP)

Speciaal soort codering waardoor Google voorrang geeft in de mobiele zoekresultaten (beter vindbaar op mobiel)!

Bloom Schone code

Door zo min mogelijk code te gebruiken en deze achteraf ook nog eens te minimaliseren kan Google onze Bloomsites gemakkelijker indexeren.

Pagina snelheidsoptimalisatie

De pagina’s van onze Bloomsites laden vliegensvlug (gemid. 800ms). Dit vind Google belangrijk voor de gebruikerservaring.

Automatische sitemap generator

Een sitemap is een overzicht van alle pagina’s, zodat Google precies weet wat er op jouw website staat en dus niets overslaat wanneer hij deze indexeerd.

Bloom Kostprijs

De kostprijs van Bloom is erg economisch als je het vergelijk met wat je betaalt bij website Builders. Er zijn verschillende mogelijkheden van abonnementen. Zo heeft Bloom voor ieder een gepaste mogelijkheid. De abonnementen zijn 80€ of 100€ Per maand. 

Anderen bekeken ook :

Phoenix

Phoenix is een website software die ervoor zorgt dat jij zonder kennis, eenvoudig een professionele website kan bouwen zodat jij jouw website snel online hebt. Phoenix heeft een ingebouwd SEO systeem die ervoor zogt dat jij hoog komt te staan in google.

Bekijk onze review over de Phoenix Software : Klik hier

Ga naar de website van Phoenix : Klik hier

Meester in SEO cursus

Leer hoe je hoog kan scoren in google ! In deze cursus kom je alles te weten hoe je jouw webshop of website hoger laat scoren in google waardoor jij meer verkopen kan genereren.

Via bewezen technieken en strategieën zal jij stap voor stap leren hoe je van jouw website een topsite maakt die snel gevonden wordt op internet.

Bekijk onze review over de Meester in SEO cursus : Klik hier

Ga naar de website van de SEO cursus : Klik hier


Succes met je webshop cursus

Leer hoe je een succesvolle webshop cursus opzet! Sla alle beginnersfouten over en leer stap voor stap de juiste technieken hoe jij van jouw webshop een succes kan maken !

Bekijk onze review over de Succes met je webshop cursus : Klik hier

Ga naar de website van Succes met je webshop cursus : Klik hier

Plug & Pay

Krijg direct het vertrouwen van jouw potentiële klant! Plug & Pay is een betaling software om gemakkelijk betaling pagina’s te maken zodat jouw klant niet afhaakt bij het afrekenen.

Plug & Pay biedt de mogelijkheid aan al je klanten om alle mogelijke betaalmogelijkheden te gebruiken zodat jij jouw product vlot kan verkopen.

Bekijk onze review over Plug & Pay : Klik hier 

Ga naar de website van Plug & Pay : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: