Webinar maken - Hans van der Klok - Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen! - REVIEW & Ervaringen
24 november 2021 

Webinar maken - Hans van der Klok - Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen! - REVIEW & Ervaringen

Online training maken

Webinar maken - Hans van der Klok - Heb jij veel kennis of ervaring in een bepaald thema en wil jij hiermee veel geld verdienen? Wil jij jouw kennis gebruiken om door te geven aan andere mensen en hierover een online webinar maken?


BEKIJK NU DE GRATIS VIDEO

Passief inkomen verdienen met online training

Kan je een passief inkomen verdienen met online training? Het antwoord hierop is 100% JA! Veel mensen verdienen bakken geld met het verkopen van hun kennis. Maar hoe begin je hieraan? Hoe maak je zo een online masterclass? Wij zochten het uit en kwamen bij Hans van der Klok terecht.

Hij biedt een cursus aan voor het maken van een online training en hiermee geld te verdienen.

In deze review vertellen we u alles wat de cursus bevat en wat onze bevindingen zijn van de cursus.

Ben jij iemand die hard werkt, veel uren maakt en meer vrijheid wilt creëren in je onderneming of heb jij waardevolle kennis en ervaring die je graag met anderen wilt delen, maar weet je niet goed hoe? Of wil je een passief inkomen generen, maar weet je niet goed hoe? Dan is deze cursus zeker iets voor jouw!

Wie is de oprichter van de cursus? Wie is Hans van der Klok?

Vooraleer we beginnen aan wat in de cursus aangeboden word laten we je graag eerst kennis maken met de oprichter van de cursus.

De oprichter van de cursus is Hans van der Klok. In 2003 studeerde hij de opleiding Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. In deze tijd leerde hij veel over het beleven van de natuur en om hier nog meer over te leren, ging hij verder met een opleiding Audiovisuele Media aan de HKU. Tijdens deze opleiding kwam hij erachter dat zijn interesse toch meer lag bij het produceren van commerciële en online projecten. Hierin ging hij zich later ook specialiseren.

Hans van der Klok is een man die reeds op zijn 18 de begon met ondernemen. Je kan hem ook echt ontmoeten als je aan de slag gaat met zijn cursus.

Hans van der Klok is erg succesvol in het oprichten van online trainingen. Hij richte zijn eerste masterclass op en heeft hiermee in amper anderhalf jaar 133 mensen kunnen helpen , zijn eerste klanten kreeg hij via LinkedIn.

Zijn eerste training leverde in amper anderhalf jaar reeds 100.000€ op , maar het belangrijkste die hem het beste gevoel geeft is het feit dat hij hiermee veel mensen geholpen had en een passief

Toen zijn eerste cursisten ook goed resultaten behaalden en hiermee een passief inkomen genereerden wist hij dat kennis delen in online trainingen voor veel vrijheid kan zorgen.

Inmiddels heeft Hans van der Klok meer dan 150 ondernemers begeleid met het ontwerpen en verkopen van hun eigen online training. Daardoor kunnen zij nu meer klanten helpen, meer omzet genereren verdienen een passief inkomen en hebben ze meer vrije tijd.

Nu werkt Hans met veel plezier voor zichzelf en bepaalt zelf zijn uren en tijden. Er is meer tijd voor zijn gezin en hij kan genieten. Ondertussen leert hij andere mensen om diezelfde vrijheid te creëren.

Waarom een online masterclass maken ?

Het maken van een online training heeft tal van voordelen. Je kan je product blijven verkopen en slecht 1X maken, je hebt geen transport of opslagkosten. Eens de cursus gemaakt is kan je blijven verkopen en heb je geen kosten meer. Hierdoor zijn de cursussen erg rendabel en verdien jij mooi geld door het verkopen van jouw online cursus

 • 1. Je kunt meer mensen tegelijk helpen en daardoor maak je meer impact.
 • 2. Doordat het niet uitmaakt of 1 of 100 mensen je training volgen, kun je meer verdienen.
 • 3. Je maakt minder kosten en daardoor een hogere winst (je hebt geen werknemers nodig, geen ruimte/zaalhuur en geen reiskosten).
 • 4. Je krijgt meer vrijheid in je agenda (en zo houd je meer tijd voor leuke dingen).Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen!

De cursus van Hans van der Klok is erg uitgebreid in deze cursus leer je zelf een online product maken , en hoe je dit product kan verkopen. Online producten scoren heel erg goed. Deze cursus zal je leren hoe jouw product succesvol word op het internet. Het concept van een online training is erg efficiënt, je moet er het huis niet voor uit en je kan er snel en dadelijk mee aan de slag. Daarom scoort dit ook zo goed.

Je leert met behulp van de cursus tal van technieken en strategieën hoe je in slechts 90 dagen zelf een online masterclass kan ontwerpen en ze ook succesvol kan gaan lanceren zodat ook jij jouw kennis en kunde kan delen met andere mensen. Hierdoor zal je een passief inkomen kunnen opbouwen door het delen van jouw kennis.

Ga naar de gratis online training : Klik hier

BEKIJK NU DE GRATIS VIDEO

De cursus is dus wel degelijk succesvol doordat de cursus zo succesvol en waarde bied. Het deel waar je leert hoe je kwalitatief goede video’s zelf kan opnemen, is wel erg mooi. Dat krijg je niet overal. Door de kennis die Hans heeft met zelf films maken, kan hij je hier goed in bijsturen en de juiste tools aanbieden. Zeker de moeite waard!

 • 1. Hoe je één training creëert die winstgevend is.
 • 2. Hoe je een onderwerp kiest waar veel vraag naar is.
 • 3. Een premium prijs vragen: hoe doe je dat?
 • 4. Een prijs vragen die ervoor zorgt dat je er een goed inkomen kunt uithalen.
 • 5. Hoe je alleen je ideale klanten aantrekt!
 • 6. Hoe je je online class verkoopt nog voordat je ze gemaakt hebt.
 • 7. Een live versie van je training geven is belangrijk, waarom en hoe doe je dat?
 • 8. Hoe je deelnemers echt motiveert en ook echte resultaten laat behalen.
 • 8. Hoe je met weinig budget kwalitatief goede video’s opneemt.

Wat krijg je in de cursus

Je krijgt toegang tot een uitgebreide online leeromgeving die bestaat uit vooral videos . Hier krijg je werkboeken, checklist en video’s. En nog veel meer leerstof die je gaat verder helpen. Je zit samen met andere ondernemers in een gesloten community. Dit werkt heel inspirerend en hierdoor laat je jouw omringen door mensen met het zelfde doel . Hier kan je bij elkaar ook af toetsen of dingen goed gaan en wat anderen voelen bij jouw project.

Er is elke twee weken een online vraag- en antwoord groepsessie. Hier worden al je vragen en antwoorden beantwoord, je word dus niet aan de lot overgelaten na het aanschaffen van de cursus. Je kan kiezen tussen een groepssessie of als je liever geholpen wordt 1 op 1 dan is dat ook een mogelijkheid.

Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen! Wat is de inhoud van de cursus?

De cursus is erg uitgebreid en bestaat uit verschillende modules . Je zal dus alles stap voor stap leren hoe je succesvol een masterclass maakt en die ook succesvol en goed zichtbaar op internet krijgt.

Deel 1: De training

Het eerste deel van de cursus is de kennismaking.  In dit deel krijg je alle kennis die je moet weten en die belangrijk is om van start te gaan. je krijgt ook een overzicht over de cursus en hoe alles stap voor stap uitgelegd zal worden.

MODULE 1: LANCEERDOEL

In deze module zal je leren toewerken naar een doel. Waar wil zal jij staan binnen 90 dagen en wat zal je doen de eerste en de tweede maand?

MODULE 2: ONDERWERP EN BELOFTE

Deze module is het vervolg van de eerste en hierin zal je bepalen over welk onderwerp jij je masterclass zal maken , waarover heb jij veel kennis? In wat ben jij succesvol en waarin heb jij veel ervaring ?

Iedereen heeft zijn eigen vakgebied. Dus probeer voor jezelf duidelijk te maken wat jouw training gaat doen!

MODULE 3: MARKTONDERZOEK EN VALIDATIE

Naast het bepalen van je onderwerp moet je natuurlijk ook een onderwerp kiezen die veel mensen kan aanspreken , hierdoor zal je meer zoekinteresse hebben op internet en zullen meer mensen jouw online training en jouw website hiervoor kunnen bereiken.

Dit uitzoeken is dus een belangrijke stap. Ga kijken of er een markt is voor het product dat jij wil gaan verkopen. Hoe je dat doet vertelt Hans je in deze module.

MODULE 4: INHOUD, METHODE EN TITEL

In deze modulen leer je een goede inhoudstafel maken voor je online training. Het is belangrijk dat je cursus waardevol wordt en je hiermee wel degelijk mensen kan helpen. Dit zal enkel zorgen voor goede reviews, goede feedback, meer sales en meer mensen die jij kan helpen met jouw product.

 • 1. Welke stappen zijn er nodig?
 • 2. Wat zijn de verschillende modules?
 • 3. Wat is de opbouw van de lessen?

MODULE 5: MARKETINGSSTRATEGIE EN VERKOOP

Het is belangrijk dat jouw cursisten bereiken wat jij hen belooft, als je bijvoorbeeld een cursus of boek maakt over afvallen in 100 dagen , moeten de mensen wel degelijk afvallen bij het goed opvolgen van de cursus. Door het bereiken van tevreden klanten , een goede community, ... zal jij die resultaten kunnen gebruiken om je cursus te promoten of om te delen op je site of sociale media . Hierdoor zal jij enkel meer mensen kunnen overtuigen jouw product te kopen. Mensen kopen altijd iets omdat ze een resultaat willen zien.

In deze module sta je stil bij wat je jouw klanten wil aanbieden en welk resultaat wil jij je klanten laten bereiken.

 Ga naar de gratis online training : Klik hier

DEEL 2: DE COMMUNITY

De community is ook heel waardevol en erg belangrijk. Hier kan je met elkaar gaan sparren en vrienden zoeken om zo samen beter te worden. Samen kan je gesprekken voeren, rolspellen spelen en kijken wat er werkt en wat niet. Je leert als het ware uit de fouten van een ander. Hierdoor zal jij erin slagen tal van beginnersfouten over te slaan.

Je kan je ideale klant zoeken in de community en kijken of jouw idee goed aanslaat of niet. Dit is een erg fijne manier om samen aan de slag te gaan en beter te worden in het creëren van je eigen online masterclass.

Deel 3: Live coaching

Elke twee weken is er een live coaching met zoom. Hier heb je twee opties. Ofwel ga je voor de groepscoaching waar je met allerlei mensen samen gaat praten en ideeën uitwisselen.

Of je kan ook kiezen voor een één op één coaching met Hans. Hierdoor kies je voor aandacht die alleen gericht is op jou. Je krijgt een echte persoonlijke coaching gebaseerd op jouw eigen profiel en noden.

Deze coaching is onbeperkt en krijg je zoveel als je nodig hebt. Je kan dus elke dag gaan sparren met Hans en al je vragen en problemen voorleggen om zo samen tot oplossingen te komen.

Hierdoor krijg je de garantie op succes na het aankopen van de cursus. Hans en zijn team zullen dus alles doen om je te helpen tot dat jij succes hebt behaald met jouw online training.

Gratis Bonussen

De cursus bied tal van gratis bonussen bovenop de cursus hierdoor word het erg interessant de cursus te kopen.

GRATIS BONUS 1 : TECHNIEK EN AUTOMATISERING

Hier krijg je informatie over de dingen die je kan doen met techniek en automatisering. Je zaak automatisch laten draaien is heel belangrijk: het neemt veel werk weg en het zorgt voor rust.

Als jij erin slaagt jouw product volledig te automatiseren dan zal jij genieten van een vrij leven waar je elke dag doet wat je wilt hier bovenop zal je financieel vrij zijn en zal je jouw geldstroom tellens vergroten.

Hoe je dit precies moet doen en wat de techniek daar achter is, dat is kennis die je krijgt je deze bonusmodule.

GRATIS BONUS 2: MEER WINST HALEN UIT JE LINKEDIN PROFIEL

Hans heeft ooit een cursus gemaakt over klanten maken met Linkedin. Dit was een goed verkopende cursus.

Door deze positieve ervaring wil hij de cursus ook gratis aanbieden. Hier krijg je daar informatie over. Je hoeft de cursus niet aan te kopen, maar je krijgt alle informatie hier om op deze manier nog meer mensen aan te trekken om je online masterclass aan te bieden.

BONUS 3: ADVERTEREN OP LINKEDIN

Hier krijg je alle informatie over hoe je kan adverteren op Linkedin. Linkedin biedt enorm veel kansen om te verkopen met advertentiesen zo kan je op de automatisch piloot klanten naar je toe trekken en dat wil je zeker niet missen.

Online training: Voordelen

Welke voordelen heeft deze online training? We zetten het even op een rij !

 • 1. Je kan altijd wanneer je zelf wil starten. Je kan dus ook dadelijk starten.
 • 2. Zodra je de cursus koopt, krijg je alle informatie om te starten met de training.
 • 3. Je kan hem zoveel terugkijken wanneer je wil.
 • 4. De toegang is onbeperkt en je kan voor de rest van je leven kijken.
 • 5. Je kiest je eigen tempo.
 • 6. Trainingen wordt altijd bijgewerkt met belangrijke updates.
 • 7. Hans heeft een fijne aangename stem om naar te luisteren.
 • 8. Voor deze prijs krijg je meer dan waard voor je geld.

Wat krijg je in de cursus?

In deze review willen we je duidelijk meegeven wat je in de cursus krijgt na het aankopen.

Videotraining zodat jij snel je eigen training kunt ontwikkelen en verkopen

Stap-voor-stap leer je wat ervoor nodig is om een professionele online training te ontwikkelen.

Gedurende het traject krijg je het vertrouwen om de stap te zetten naar een nieuw verdienmodel met als resultaat meer vrijheid in je agenda.

Digitale werkboeken, sjablonen en rekenschema’s die je helpen om orde en structuur aan te brengen

Met deze documenten vergeet je geen enkele stap in het proces en zorg je dat je alles in de juiste volgorde doet waardoor de kans op succes zo groot mogelijk is.

Samen sneller groeien met inspirerende ondernemers in de online community

In de community zitten ondernemers zoals jou die ook bezig zijn met het ontwerpen en lanceren van hun online training.

Je krijgt er antwoord op je vragen, doet inspiratie op én kunt anderen aanmoedigen met jouw kennis en ervaring.

Live vraag-antwoordsessies met gelijkgestemde ondernemers

Omdat ik wil dat je écht resultaat bereikt, nodig ik je uit voor 6 live vraag-antwoordsessies met gelijkgestemde ondernemers.

Deze sessies met maximaal 10 personen, zijn naast de community, de ideale plek om antwoord te krijgen op je vragen en te leren van andere ondernemers. Ook als je geen vragen hebt is het zeer leerzaam om naar de vragen van anderen te luisteren.

Is “Ontwerp en lanceer jouw online masterclass in 90 dagen” zijn geld waard en doet het wat het beloofd?

Zeker, Ben jij bereid een goede cursus samen te stellen dan zal jij met behulp van deze cursus zeker slagen ! dit programma is absolute top. En Hans is dat ook. Het is een fijne man die zichzelf netjes presenteert. Deze man kan je vertrouwen en ermee samen werken is super fijn.

Nu moet jij alleen nog beslissen of je ervoor gaat of niet. En denk eraan: Hans wil alleen de beste klanten dus zorg ervoor dat je gemotiveerd bent!

Voor wie is de cursus interessant?

Het maakt niet uit of je voor het eerst een online training gaat verkopen, of dat je jouw bestaande training opnieuw wilt lanceren.

 Je volgt het bewezen stappenplan dat 150+ deelnemers succesvol hebben doorlopen. Als je deze training volgt maar geen succes behaalt, dan vraag je je geld terug. Het risico ligt bij mij (en er heeft nog niemand gebruik van gemaakt).

 • 1. Je bent gemotiveerd en wilt écht aan de slag.
 • 2. Je wilt jouw expertise verkopen in de vorm van een online training.
 • X Als je de gewoonte hebt om impulsief een online training te kopen en vervolgens niet in actie komt
 • X Als je een webshop hebt of fysieke producten verkoopt , deze training is bedoeld voor online cursussen

In 7 stappen je online training succesvol verkopen!

 • 1. De 7 belangrijkste stappen hoe je je online training succesvol verkoopt binnen 90 dagen
 • 2. Hoe je met jouw expertise een inkomen genereert, meer vrije tijd krijgt én meer mensen bereikt (in minder dan 3 uur per week)
 • 3. Hoe je je online training verkoopt vóórdat je veel tijd besteedt aan het ontwikkelen daarvan
 • 4. De 3 grootste valkuilen waardoor het lanceren van je online training mislukt (en wat je er tegen kunt doen)


Hans van der Klok | Ontwerp en lanceer jouw online training in 90 dagen! Kostprijs

We kunnen stellen dat de kostprijs van alle cursus erg economisch is bekeken met wat je ermee kan verdienen ! De investering in de cursus word zowizo snel terugverdiend door de goede technieken en strategieën die je bedrijf ongetwijfeld met succes laten groeien en een succesvolle masterclass zal kunnen maken, aanbieden en verkopen. Dit kunnen we ook bevestigen over de cursus van Hans van der Klik. Hierboven zijn er momenteel grote kortingen op de cursussen.

Normaal kost de cursus 2495€ maar via onderstaande link krijgt u maar liefst 500€ korting waardoor de prijs van de volledige cursus slechts 1995€ bedraagt

 • 1. Onbeperkt toegang tot de online training
 • 2. Hans help je zo lang het nodig is.
 • 3. Heb je alles gedaan en zie je geen resultaat? Dan krijg je je geld terug. Het risico ligt bij Hans
 • 4. Betalen in termijnen is mogelijk

Niet Goed Geld-terug-garantie

Ben je toch niet tevreden, om welke redenen dan ook, dan kan je altijd je geld terugvragen. Hans betaalt netjes je centen terug als je op één of andere manier toch niet helemaal tevreden zou zijn.


BEKIJK NU DE GRATIS VIDEO


Anderen bekeken ook :


Cash cow academy

Wil jij een passief inkomen genereren door You Tube

De Cash cow Academy kan jouw helpen een succesvol You Tube account te maken door bewezen technieken en strategieën . Leer You tube videos maken zonder dat jij jezelf hoeft te filmen en bouw een passief inkomen op met de 2e grootste zoekmachine ter wereld : You Tube

Lees onze review hoe je geld kan verdienen met You tube : Klik hier

Ga meteen naar de website van de Cash cow Academy : Klik hier

Succes met je webshop cursus

Leer hoe je een succesvolle webshop cursus opzet! Sla alle beginnersfouten over en leer stap voor stap de juiste technieken hoe jij van jouw webshop een succes kan maken !

Bekijk onze review over de Succes met je webshop cursus : Klik hier

Ga naar de website van Succes met je webshop cursus : Klik hier

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator .

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Day Trading Masterclass

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland

Prijs: 997€

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: