Juriaan Galavazi - Van Klacht naar Kans - Gelukkig zijn - Review & Ervaringen
13 november 2021 

Juriaan Galavazi - Van Klacht naar Kans - Gelukkig zijn - Review & Ervaringen


Gelukkig zijn

Gelukkig zijn is zowat het belangrijkst in het leven , maar hoe wordt je intens gelukkig? Hoe wordt ik nog gelukkiger? Hoe kan ik mijn leven een omdraai geven naar het ultieme geluksgevoel

In de online cursus Van Klacht naar Kans van dokter Juriaan krijg je technieken om de ongemakken in jouw leven te keren.

Op een manier dat ze weer vóór in plaats van tegen je gaan werken. Als je met je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen.

De cursus bied de juiste manier om je mentaal welzijn een sterke boost te geven. In deze review geven we u alle informatie wat je in de cursus zal leren.

GA NAAR DE CURSUS

Juriaan Galavazi Review , wie is de oprichter van de cursus?

Juriaan Galavazi , huisarts Dokter Juriaan , is de oprichter en eigenaar van de cursus.

Met 15 jaar ervaring als huisarts heeft hij ervaren dat een druk leven , stress en het hoofd vol gedachten je uiteindelijk ziek kunnen maken .

Ze zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, slaapproblemen, somberheid, hartkloppingen, blessures, of buikklachten.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Het is zijn missie dit te leren aan zijn leerlingen zodat zij uiteindelijk gezonder en vol geluk door het leven gaan.

Van klacht naar kans, verbeter je leven door naar je lichaam te luisteren

Het mentale welzijn van de mens heeft bijzonder veel invloed op je lichaam. Hoe beter je jezelf voelt in je lichaam hoe minder kans je hebt op depressie, burn out, of andere ziektes.

Bijzonder veel uit je gezondheid speelt zich in de eerste fase af in jouw hersenen, zolang je jouw brein en mentale welzijn gezond houdt zal dit ook invloed hebben op de gezondheid van je lichaam en zal je minder snel ziektes krijgen.

Dokter Juriaan heeft 15 jaar ervaring als huisarts en heeft het belang van een gezond brein zelf ervaren. We leven allen in een drukke wereld waar veel van ons word verwacht, steeds meer en meer. Het is uitermate belangrijk met die werkdruk goed om te gaan.

Dokter Juriaan heeft hiervoor een cursus samengesteld om terug mentaal gezond te worden of jezelf te wapenen tegen stress en ongezonde situaties.

Een gezonde mentale geest in een gezond lichaam zorgen voor een lang leven, maar vooral voor voldoening en geluk uit je leven.

Gelukkig worden, Voor wie is de cursus geschikt?

Eigenlijk is deze cursus voor iedereen geschikt, iedereen kan er baad bij hebben deze cursus te volgen. Deze cursus zal zorgen voor het beheersen van je mentale welzijn , dus ook voor jouw lichamelijke gezondheid.

De Van Klacht naar Kans cursus is uiteraard heel erg zinvol voor iedereen die wel eens in min of meerderde mate mentale en/of fysieke klachten ervaart en graag de onderliggende oorzaken wil onderzoeken en aanpakken. Meestal wordt bij een probleem niet naar de onderliggende oorzaak gezorgd.

Dit is geen quick fix. Het vraagt om tijd, toewijding en nieuwsgierigheid om je leven te veranderen en de juiste manieren te leren met stress om te gaan . Dat ga je alleen doen als je zeker bent dat je aan verandering toe bent. Wanneer je de bereidheid hebt om keuzes te maken die goed en kloppend zijn voor jouw zal je geluk en gezondheid er sterk op vooruitgaan.

Wat wil jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en gelukkig voelt? Een vol hoofd, mentale of fysieke klachten, als je dit niet wilt voelen ga je er van weg. Dit is makkelijker dan ooit in een maatschappij met alle mogelijkheden en verleidingen zoals werk, fastfood en Netflix. Je gaat maar door en intussen voel je aan alles dat er iets niet klopt. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven en drijft mee op het ritme van de maatschappij , of wat je denkt die van jouw verwacht wordt.

Leer hoe jij terug de leiding pakt over jouw fysieke en mentale gezondheid, dan is deze online cursus van klacht naar kans iets voor jou. In plaats van te focussen op symptoombestrijding, is het tijd om eens goed naar de onderliggende oorzaak te kijken. Via deze weg kun je waarden als gezondheid, vrijheid, vertrouwen en voldoening in jouw leven gaan realiseren.

Ben je moe of zelfs opgebrand en vind je het moeilijk om grenzen aan te geven? Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Heb je last van somberheid, of kun je soms prikkelbaar zijn? Voel je je minder fit dan je zou willen of heb je langere tijd sluimerende fysieke klachten? Medicijnen zullen waarschijnlijk slechts tijdelijk werken. Deze klachten zijn vaak symptomen van iets anders , start nu en pak de onderliggende symptomen aan.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een andere visie dan je traditioneel gewent bent. Pillen nemen voornamelijk het gevolg aan van een onderliggend probleem. Een visie waarbij je je lijf leert voelen, oude denkpatronen loslaat, waarbij je ongemak en pijn leert dragen en contact maakt met je innerlijke drijfveren.

In de online cursus van klacht naar kans leer je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Van Klacht naar Kans : 5 werkpunten

Via deze 5 peilers word gekeken naar jouw fysieke en mentale gezondheid . In deze cursus ga je leren hoe je gelukkig word en zelf de touwtjes van je leven terug in handen krijgt. Volgende 5 pijlers komen aan bod.

 • 1. voeding
 • 2. beweging
 • 3. bewustwording
 • 4. feiten
 • 5. emoties

Gelukkig zijn, Hoe word ik gelukkig?

Om gelukkig te worden en dit intens te kunnen ervaren heeft Dokter Juriaan een paar doelen die hij jouw wil aanleren. Het volgende ga jij in de cursus leren . Gelukkig zijn is het belangrijkste in je leven ! Zet alles in om dit te kunnen ervaren, je leven zal er zoveel mooier uitzien!

 • 1. De strategie die iedereen al jaren toepast werkt niet
 • 2. Diëten kan giftig zijn en trainingsschema’s falen
 • 3. Breed en compleet beeld op jouw gezondheid
 • 4. Met welke vraag je leven drastisch kan veranderen
 • 5. Verbeter de verbinding tussen jou en jezelf

Van klacht naar kans modules

De cursus is opgedeeld in verschillende modules. We schrijven ze even voor je neer.

Module 1 – Je lijf als perfecte thermometer

Wat heeft jouw lijf jou te vertellen? Luister naar je lichaam, Verbeter jouw leven door naar je lichaam te luisteren. Wat heeft jouw lijf jou te vertellen? Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt voor jou?

Module 2 – feiten

Waar heb je nu eigenlijk mee te maken? In module 2 ga je dieper in de cursus , deze module is gericht over de praktische en feitelijke informatie omtrent jouw fysieke of mentale klacht. Sinds wanneer en hoe is het ontstaan? Wat heb je er tot nu toe aan gedaan. Wie heb je om hulp gevraagd en wat is het effect hiervan geweest?

Module 3 – voeding

Voeden of afleiding? Voeding speelt een grote rol in onze gezondheid maar ook in de mentale gezondheid. Hier kijken we naar jouw voeding vanuit nieuwsgierigheid. Wanneer en waarom eet je eigenlijk? Vaak eten we vanuit een gewoonte of gebruiken we voeding om een ander ongemak te compenseren of te vermijden. Soms kan voeding een emotioneel geluk geven. In deze module leer je dit te bestrijden.

Module 4 – Beweging

Een combinatie van kracht, lenigheid en coördinatie .Gelukkig zijn heeft ook met beweging te maken. We weten wel dat bewegen goed is. Maar wat is het beste om te gaan doen? Cardio, krachttraining? En hoe vaak in de week en hoelang? Dit lijken makkelijke vragen maar ze zijn de praktijk  lastig te beantwoorden. Deze lessen nemen je mee om deze vragen te onderzoeken en te ontdekken wat goed en kloppend voelt voor jou.

Module 5 – Emoties

De impact van emoties op jouw leven. Deze module gaat over de inpakt van je emoties op je kracht. Hier word dieper ingegaan in hoever fysiek en mentaal gezond zijn invloed heeft op je leven en levensstijl.

Na het doorlopen van deze modules heb je helderheid in hetgeen jou nu nog belemmert. En kun je daadwerkelijk gaan realiseren wat goed en kloppend is voor jou. Zodat je weer leiderschap krijgt over jouw welzijn. Dat gaat meer gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven brengen.

Van Klacht Naar Kans cursus inhoud

Hoe word ik gelukkig ? Juriaan begeleidt je via deze 5 modules aan de hand van een reeks video’s en audiofragmenten. Bij iedere module ontvang je een werkboek met zelfbegeleidingsopdrachten.  Je leert jouw lijf kennen als iets dat niet bedoeld is om tegen, maar juist om vóór je te werken. Blijf je jouw mentale of fysieke pijn of klachten onderdrukken, verdoven of negeren, dan voer je daar een eindeloze strijd die je vroeg of laat hoe dan ook gaat verliezen. De cursus is heel volledig en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 1. Tal van video’s
 • 2. Audiofragmenten
 • 3. Handig werkboek
 • 4. Gratis e-book
 • 5. 3 Geleide meditaties
 • 6. Mealplanner

Voorbeelden van fysieke of mentale klachten

Weet jij niet zeker of deze cursus voor jouw geschikt is? Wij kunnen de cursus iedereen aanraden , het zal je fysieke of mentale klachten verbeteren en de cursus zal je helpen echt gelukkig te zijn. We geven enkele voorbeelden van fysieke of mentale klachten die door de Van Kracht Naar Kans cursus kunnen worden aangepakt.

 • Stress, Moeheid, Somberheid, Overgewicht, Pijn, Hoge ademhaling, Prikkelbaar zijn, Piekeren, Gejaagd gevoel, Hartkloppingen, Blessures, Slapeloosheid, Oorsuizen, Angstklachten, Burn-out


Hoe gaat de cursus in zijn werk?

Na inschrijving kun je direct van start of je kunt op een later moment inloggen, je kan ook direct starten met de modules.

Je start met module 1. Iedere module bestaat uit een video, audio en werkboek met zelfbegeleidingsopdrachten. Nadat je de module hebt afgerond kun je verder met de volgende module. In totaal zijn er 5 modules. Je kunt de modules volgen op ieder gewenst moment een eender waar op jouw eigen tempo volgen.

START NU EN KRIJG 50% KORTING


Gratis bonussen

Naast de volledige cursus krijg je bovendien nog enkele gratis bonussen met de cursus meegeleverd.

Gratis bonus 1

E-BOOK: 10 stappen op weg naar Zelfvertrouwen, Zelfrespect en Zelfwaardering. Deze weg, daar heb jij zelf 100% procent invloed op. Hij ligt voor je voeten, klaar om bewandeld te worden.

Gratis bonus 2

Geleide meditaties: 3 meditaties (door Juriaan Galavazi) om via jouw lijf in contact te komen met jouw kostbaarheid. Waar en wanneer je maar wilt te beluisteren via de PC of via de app op je telefoon.

Gratis bonus 3

Twee hoofdstukken uit Zielsgelukkig = Kerngezond: 7 spirituele wetten voor gezondheid door drs. Richard de Leth. Twee van de zeven wetten krijg jij cadeau! Wet 1: volg je innerlijk vuur en wet 2: tem je oerbrein

Van Klacht Naar Kans review

We kunnen iedereen deze cursus aanraden , de cursus heeft veel levenswijsheid en zal je helpen bij mentale of fysieke problemen. De cursus laat je stilstaan bij jouw problemen en laat je luisteren naar je lichaam. Hierdoor zal je werkzaam worden over jezelf en zal je gezondheid een sterke boost krijgen. Bovendien zal je mentaal en fysiek er sterk op vooruitgaan wat je gezondheid van je lichaam en geest enkel ten goede komt! De cursus is ook voor een kleine prijs beschikbaar en heeft bovendien momenteel 50% korting Hierdoor heb je het volledige pakket voor slechts 115€ verkrijgbaar

Een echte aanrader! Neem actie en word gelukkig , wat het belangrijkste in het leven is toch wel : gelukkig zijn !

Van klacht naar kans prijs

Dokter Juriaan wil de cursus voor iedereen toegankelijk maken , hierdoor is de cursus voor een erg economische prijs beschikbaar 90€ , Momenteel heeft de cursus een extra korting van maar liefst 50% , Hierdoor betaal je slechts 115€ voor het volledige pakket, bovendien krijg je hiervoor de 3 extra gratis bonussen erbovenop.

Start vandaag en krijg 50% korting 

START NU EN KRIJG 50% KORTING

Anderen bekeken ook :

Productiviteit op Slippers

In deze cursus van Lifestyle of Business zal je leren het maximum uit je dag te halen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je jouw productiviteit een boost kan geven ? 

Wordt meer zorgeloos en doe wat er echt toe doet! Strategieën en technieken om dit te bereiken leer je in de Productiviteit op Slippers cursus

Lees nu onze review over de Productiviteit op Slippers cursus : Klik hier

Ga naar de website Productiviteit op Slippers : Klik hier

Het Anti-Druk Systeem

Leer met je stress omgaan en leer technieken en strategieën hoe jij minder stress ervaart.

Het Anti-Druk Systeem zal je grip op je werk geven, een helder hoofd en je zal slagen je vooropgestelde doelen te bereiken.

Leer omgaan met je stress en kijk elke dag met een glimlach terug op je werkdag.

Lees nu onze review over het Anti-Druk Systeem : Klik hier

Ga naar de website van het Anti-Druk Systeem : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: