Trading Navigator Methode Harm van Wijk - Review en Ervaringen (2022)
05 januari 2022 
in Crypto

Trading Navigator Methode Harm van Wijk - Review en Ervaringen (2022)

Trading Navigator Methode Harm van Wijk

Wil jij alles leren over beleggen en hoe je je geld voor jouw kan laten werken? Wil jij meer te weten komen hoe je daadwerkelijk winst kan maken op de beurs met door een goede techniek? Dan ben je hier aan het juiste adres want wij deden de test met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een 6 weekse online video cursus en software pakket die je echt alles gaat leren over beleggen in aandelen en opties. Alles is gericht op het maken van een mooi rendement geautomatiseerd door een speciaal door Harm ontwikkelde software.

Beleggen geeft meer zekerheid dan crypto en het brengt meer op dan de bank. In deze review geven we u onze kijk over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Ken jij Harm van Wijk nog niet? Download dan nu zijn Gratis e-book en kom meer te weten over beleggen en geld verdienen op de beurs.
GA NAAR DE GRATIS TRAINING

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg in de richting bedrijfseconomie en marketing

 Vervolgens is hij marketingmanager en fondsmanager geweest bij een paar grote banken (Fortis, SNS, Binckbank) en commercieel manager bij de Financiële Telegraaf geweest. 

Sinds 1995 is Harm dus al bezig met beleggen, beleggingsproducten en marketing. Hij deelt veel kennis online en zijn producten worden positief ontvangen. Hij is erg transparant over wat hij doet. 

Zijn firma gegevens staan vermeld op zijn websites waardoor hij zich niet verschuilt om wie hij is. Harm is inmiddels al een bekend gezicht en staat bekend als succesvol belegger. Dit doet hij al meer dan 30 jaar en is het brein achter de tradingnavigator.Wat houd de Trading Navigator Methode precies in?

De Trading Navigator Methode is een door Harm ontwikkelde methode die je gaat succesvol en winstgevend leren traden en beleggen. Hiervoor heeft Harm een software ontwikkeld "de Trading Navigator Software" Door deze techniek en methode zal jij erin slagen een mooi rendement te creëren en zal je jouw geld voor jouw kunnen laten werken. Alles is gericht op een mooie winst generen.

Deze cursus bestaat uit videos die je in 6 weken kan afwerken. Je kan er ook langer of langzamer over doen. Je leert op je eigen tempo Traden en beleggen.6 Weken is het gemiddelde dat mensen erover doen de volledige video cursus te bekijken

Naar mate de cursus vordert krijg jij lessen die afgewisseld zijn van theorie gecombineerd met praktijk. Dit wil dus zeggen dat jij meteen aan de slag gaat met de Trading Navigator Software.

Harm van Wijk zegt zelfs dat een gemiddeld rendement van 20,6% mogelijk is op den duur dankzij zijn software, en dat je dit kan bereiken met slechts 10 minuten per week.

De Trading Navigator Methode is software die je koop en verkoop signalen zal geven. Hierdoor zal jij meteen winstgevend kunnen traden op de beurs en zal jij stap voor stap zelf mogelijkheden beginnen ontdekken in aandelen.  Deze software maakt het dan ook voor iedereen geschikt want uiteindelijk zit het erg gebruiksvriendelijk in elkaar. 

Harm meldt overigens wel netjes dat je ook zeker verlies kunt leiden en dat het niet alleen maar zonneschijn is. Beleggen is nooit zonder risico, Hiervoor heeft Harm een goed risico management samengesteld waardoor de jouw aangeleerde technieken wel degelijk winst zullen opleveren. Het risico word op elk moment sterk beperkt.


Waarom de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode word erg positief onthaald bij de gebruikers. Iets wat niet evident is bij trading cursussen. Vaak wordt je vanalles beloofd, maar komt hiervan weinig in huis. Dit is bij deze cursus zeker niet het geval. De cursus is daadwerkelijk erg doeltreffend met winstgevende technieken.

We geven enkele punten mee waarom je best voor deze cursus kiest:

 • Veel positieve beoordelingen online. Harm van Wijk heeft met beleggen.com echt al een goede reputatie opgebouwd, als je online zoekt vind je heel veel positieve beoordelingen en dan vooral ook over zijn Trading Navigator methode. Goed signaal naar mijn mening. 
 • Harm van Wijk heeft ontzettend veel kennis. Vaak worden cursussen al opgericht door mensen met slechts enkele jaren ervaring. Harm van Wijk daarin tegen heeft maar liefst 30 jaar ervaring met beleggen en die kennis spat er echt vanaf in zijn cursus.
 • Trading Navigator Software is erg gebruiksvriendelijk. Ook als je nog geen enkele ervaring heeft met beleggen dan kan je gemakkelijk door de Trading Navigator Methode omdat de software erg gebruiksvriendelijk in elkaar zit en zo kan feitelijk iedereen beleggen.

Bovendien heeft Harm ook een Gratis training. Deze training kan je volgen door op onderstaande knop je aan te melden voor het gratis webinar. Na het aanmelden krijg jij een mail waneer jij het webinar kan volgen.

Voor wie is de Trading Navigator methode geschikt?

Deze cursus is niet voor iedereen geschikt, daarom wil ik bespreken voor wie deze methode geschikt is. Traden is een vak die je moet aanleren. Soms kan dit leerproces wat tijd vragen.

De Trading Methode Software zal ervoor zorgen dat jij zo snel als mogelijk winstgevend zal worden. Maar soms kan er ook verlies optreden. Het is niet voor iedereen weggelegd hier goed mee om te gaan en je volgende trade posities hierdoor niet te laten beïnvloeden. Traden vraagt een zeker een goede zelfdicipline.

Beginnen kan met een klein bedrag (enkele honderden euros) met hoe meer je begint hoe hoger je winst kan zijn. Heb je geen startkapitaal of ben je niet bereid bijvoorbeeld 500 in te zetten als minimum start bedrag, dan kan het een langere tijd duren vooraleer jij voldoende winst zal maken om een goed gevoel bij jouw traden te creëren . Je kan in dit geval ook op lange termijn denken en stap voor stap je account opbouwen.


Wie heeft de Trading Navigator Methode ontwikkeld?

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in deze Trading Navigator Review is Harm van Wijk de grote ontwikkelaar van deze geweldige cursus en deze unieke software.

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk een goede reputatie opgebouwd en is hij onderhand een grote naam geworden in de wereld van beleggen. Hij heeft lange tijd voor grote bedrijven in loondienst gewerkt in financiële posities maar is al enige jaren zelfstandig ondernemer en dit gaat hem zeker goed af. Hij is erg succesvol als ondernemer. Zijn doel is zijn kennis te gebruiken om mensen te helpen met beleggen.

Dit heeft er vooral ook mee te maken dat Harm van Wijk zichtzelf blijft ontwikkelen en dit heeft als gevolg dat hij meerdere online producten en diensten heeft ontwikkeld. 


Wat zijn mijn eigen ervaringen over Harm van Wijk?

Harm van Wijk en zijn cursussen zijn top! Zelf ben ik ontzettend te spreken over de kennis en de passie die Harm van Wijk uitstraalt en heeft. Hij is daarnaast erg actief op het forum en staat altijd klaar voor andere als die vragen hebben. Tenslotte heeft Harm 30 jaar ervaring in beleggen en weet hij erg goed wat hij in de cursus vertelt. Zijn 30 jaar lange ervaring op de beurs is geld waard.

Daarnaast is het 1 groot voordeel dat al zijn producten in 1 grote online omgeving te openen zijn. Zo kan ik regelmatig wisselen tussen de Trading Navigator Methode of zijn X10 met crypto cursus. 

Harm van Wijk straalt gewoon zowel zakelijk als persoonlijk hoge kwaliteit uit en vind hem zelf ook erg sympathieke en behulpzaam. Regelmatig worden Q&A gedaan waar je al je vragen kan stellen. Ook in vakantie periodes gaan deze Q&A's gewoon door!

We kunnen dus stellen dat Harm van Wijk 100% betrouwbaar is!


Wat zit er allemaal in deze cursus beleggen?

In deze online trading cursus ga je in 6 weken alles leren over traden en beleggen. Dit gebeurt op basis van het software pakket en daarnaast krijg je ook een behoorlijk aantal extra’s gratis meegeleverd.

Het voordeel van deze cursus is dat je blanco kan beginnen. Je kan dus als totale beginner deelnemen aan deze cursus. Alles word erg duidelijk uitgelegd zonder je enige voorkennis moet bezitten. Dus als jij nog helemaal niks weet over beleggen, dan ga je alles stap voor stap leren.

De training bestaat onder andere uit volgende modules:

 1. Trading Navigator Methode cursus
 2. Trading Navigator software
 3. 2 jaar VIP toegang tot de community
 4. 2 jaar alerts via Telegram
 5. Gratis handleiding geld verdienen met opties
 6. Handleiding geld verdienen met aandelen
 7. Handleiding speeders, Sprinters en Turbo’s
 8. MeXem transactietegoed van 500 euro
 9. 2 jaar live coaching
 10. Levenslang toegang tot de Trading Navigator Methode training
 11. De Trading Navigator Methode 30 dagen gratis uitproberen met niet goed geld terug!


Trading Navigator Methode community

Een inkijk in de community van beleggen.com de community van Harm van Wijk


Trading Navigator software

Als je wilt gaan beleggen, dan heb je software nodig en daarvoor heeft Harm van Wijk zijn Trading Navigator Software ontwikkeld die erop gericht is dat het mogelijk is om een mooi rendement te behalen. Met deze methode moet het mogelijk zijn minstens 20,6% rendement te behalen.

Daarnaast is de software constant bezig met het kijken naar trends van aandelen en opties. Je krijgt dus signalen die je de koop en verkoop mogelijkheden geven. Het is dan aan jouw om te beslissen of je deze signalen volgt. Op het moment dat er een verschuiving plaats vindt dan signaleert de software dit en dit gebeurt een stuk sneller dan als je het zelf zou moeten doen. Doordat je een seintje krijgt van de software kan je dus op het goede moment de juiste trade plaatsen. Deze software is buitengewoon uniek in de wereld van Trading.

De reden dat Harm van Wijk zijn eigen methode heeft ontwikkeld in combinatie met de software is om de Verliezen te minimaliseren omdat je bijvoorbeeld ook een stoploss kan instellen en gericht om rendement te verhogen doordat je op de juiste momenten signalen krijgt om te kopen of verkopen. 

Daarnaast kan je ook heel veel automatiseren zodat hij automatisch aandelen koopt en verkoopt op de juiste momenten. Doordat dit allemaal is ingesteld zou het zelfs in de praktijk volgens Harm van Wijk mogelijk moeten zijn om een rendement van 20,6% te behalen. Als jij dus een inzet bedrag van 5000€ gebruikt wil dit zeggen dat jij 1000€ zal verdienen door niks te doen.. Dit is natuurlijk schaalbaar naar mate jouw inzetbedrag.

GA NAAR DE GRATIS TRAINING

Wat is de inhoud van de Trading Navigator methode?

Week 1: Welkom & Introductie

In week 1 gaan we door verschillende video’s heen die onder andere gaan over mindset, doelen stellen en uiteraard gaan we de eerste stappen zetten met beleggen namelijk het instaleren van de Trading Navigator software. De software is erg toegankelijk en gebruiksvriendelijke, ook voor beginners.  

Het stukje doelen stellen is ook erg interessant want Harm laat regelmatig weten dat als je je doelen hebt vastgesteld, dat je daarmee ook gelijk gemotiveerd bent en je vergroot daarmee ook de kans dat je je doelen gaat bereiken. 

In week 1 gaan leren we ook hoe belangrijk het is om breide spreiding te doen van investering en daardoor de risico’s te beperken en maken we kennis met de verschillende brokers. 

Harm van Wijk heeft ook de nodige gratis e-books toegevoegd en handleidingen zodat je gelijk goed van start kan gaan. Klik hier om het gratis ebook te bestellen

Week 1 bevat de volgende 8 lessen:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Instalie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Trading Navigator Methode Cursus

Week 2: Verschillende Beleggingsstrategieën

het is erg belangrijk om een Beleggingsstrategie te bepalen voordat je begint met het beleggen. Je moet voor je begint een doel voor ogen hebben en een daadwerkelijke methode voor het aandeel die je zal traden.  

In week 2 gaat Harm van Wijk ons verschillende Beleggingsstrategieën uitleggen en wat precies de voor- en nadelen hiervan zijn. Aan het einde van week 2 heb je dus een bewezen strategie en heb je je goed hierin verdiept en ga je dus deze strategie spreiden.

Week 2 bevat de volgende 6 lessen:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Trading Navigator Methode

Week 3: Trend en Emotie

In de 3e week is alles gericht op de toekomst. Nu we onze strategie hebben bepaald kunnen we ons gaan verdiepen in het beleggen zelf. Vanaf week 3 gaan we namelijk leren verschillende trends te ontdekken zodat we beter weten wat de koersen kunnen doen in de toekomst. 

Hierdoor ga je dus leren op lagere koersen in te kopen en uiteindelijk op het juiste moment te verkopen met winst. Daarnaast ga je ook leren om bijvoorbeeld uit te stappen bij dalende periodes en ga je die zelf ook herkennen. 

Traden speelt met gevoelens en emoties. deze moet je eerst leren beheersen vooraleer je een winstgevende trader zal worden. Je moet juist leren omgaan met verliezen vooraleer je winstgevend kan worden.

Week 3 bevat de volgende 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Trading Navigator Methode review

Week 4: Spreads en Statistieken 

In week gaat over opties, een optie is namelijk het recht om iets te kopen of verkopen.  Ook komen de bekende termen zoals Putoptie en Calloptie voorbij. Na week 4 voel je je al een ervaren belegger in aandelen maar ook in opties.

Het verkopen van opties heeft dus meer kans, daarin tegen moet je dan wel het risico beperken door een prijs af te spreken. Zo beperk je namelijk het maximale risico. 

In de Trading Navigator cursus word hiermee met een speelse manier omgegaan die ervoor zorgt dat jij dit alles meteen zal begrijpen. Soms komen er animaties voorbij of tekeningen of soms is het allemaal een stuk serieuzer.

Week 4 bevat de volgende 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

trading navigator review


Week 5: Kansen en Monitoren

Week 5 is de meest technische week. Deze week gaat echt over de technieken en aandelencharts. We gaan hier echt de diepte in en we gaan nu echt leren wat Statistische kansen zijn om in te beleggen. Ook komt er een nieuwe variant voorbij onder de naam Short Strangle wat een geschreven call en een geschreven put optie is. En uiteindelijk gaan we daar dan ook mee aan de gang. 

Daarnaast gaat Harm ons deze week alles leren over het monitoren en zorgen dat eventuele verliezen kunnen worden bijgestuurd de goede kant op of dat je bij verliezen een actieve strategie weet op dat moment en dus niet in paniek raakt.

Harm legt goed uit wat je moet doen als je posities niet goed gaan. Een goed risk management van je trades is hier goud waard. Dit zal ervoor zorgen dat je verliezen niet groter zijn dan de winsten die je neemt.

Week 5 bevat de volgende 5 lessen:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Trading Navigator Methode ervaringen


Week 6: Handelsplan en Trading journaal

De Laatste week is de verfijning van alles. Hier word erg in detail gegaan op de geleerde leerstof. Dit gaan we doen door het leren van een trading journaal te maken. Er word bekeken hoe je trades gelopen zijn je gaat al je trades bijhouden en wat er goed ging of juist niet. Door de analyse te doen van de gemaakte trades zal jij bijleren wat je in het vervolg beter wel of net niet moet doen om winstgevend te zijn.

Daarnaast ga je ook leren hoe je een handelsplan moet maken, dit is een plan waardoor je al je trades gaat vastleggen die je wilt gaan doen. Uiteindelijk is je doel om niet meer dan 1% te verliezen per transactie en dat gaat met trades vastleggen zeker lukken.

Week 6 bevat de volgende 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

trading navigator methode ervaringen


Wat voor extra’s bied de Trading Navigator Methode?

Extra 1: 2 jaar LIVE Coaching (Waarde €4888)

Meest waardevolle bonus naar mijn mening is dat je 2 jaar lang coaching krijgt van Harm van Wijk waar je feitelijk 24/7 vragen aan kunt stellen. Kijk ik naar mezelf dan had ik vooral in de begin periode vragen en uiteindelijk na 6 maanden wist ik alles en ging ik eigenlijk verder met de Live Q&A’s en de Community

Extra 2: Twee jaar Alerts via Telegram

Dit is een van de waardevolle extras die je inclusief bij deze cursus krijgt! Hier krijg je 2 jaar lang tips over aandelen die je in de gaten moet houden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je zelf even niet veel tijd hebt om aandelen in de gaten te houden of je gewoon wil mee traden met experts.

Extra 3: 2 Jaar toegang tot de Trading Navigator Methode Community

Door de aankoop van de Trading Navigator van Harm van Wijk ga je direct professioneel te werk, dit mede doordat je jezelf automatisch laat omringen door mensen met dezelfde doelen, interesse en kennis. Dit is een Community voor alle mensen die deze cursus hebben gekocht, en dus samen hun tips en ervaringen kunnen delen. Je zal dus nooit het gevoel hebben dat je er alleen voor staat omdat je samen met gelijkgestemde bent. Ook worden er successen gedeeld. Daarnaast is het zeker ook een algemene community die niet alleen gericht is op aandelen of opties maar bijvoorbeeld ook crypto dus het is erg waardevol.

Extra 4: Geld verdienen met Opties pdf (waarde € 47,00)

Dit is een handige extra die je gratis kan downloaden. Dit is een cursus in PDF formaat die Harm van Wijk eerder heeft gemaakt. Hierna weet je alles over geld verdienen via opties.

xtra 5: Geld verdienen met aandelen pdf

Deze handige pdf kan je ook gratis downloaden. Bij deze PDF ligt de focus bij aandelen.

Extra 6: Gratis toegang tot een 3 daags event voor 2 personen

Evenement waar je alle informatie over beurshandel uitgelegd krijgt. Ook zijn er verschillende gastsprekers aanwezig. Een event waar je dus veel gaat leren en je mensen persoonlijk leert kennen met dezelfde interesse en doelen.

Extra 7: Speeders, Sprinters en Turbo’s

Een e-book wat gebaseerd is op bovenstaande termen

Extra 8: MeXeM transactietegoed

Je krijgt alvast een mooi tegoed om een goede start te maken op het platform van MeXeM van maar liefst 500 euro!GA NAAR DE GRATIS TRAINING


Trading Navigator Methode voor- en nadelen

 • 1. Je kan er volledig blanco in, je gaat echt alles van A tot Z leren over beleggen op een goed te snappen methode
 • 2.  Harm van Wijk heeft naam gemaakt in de financiële wereld en die krijg jij als coach.
 • 3. De Trading Navigator Methode richt zich op een rendement van 20,6%* *er zijn altijd risico’s
 • 4. Video’s zitten leuk en soms zelfs speels in elkaar om nog beter te begrijpen
 • 5. Toegang tot fijne Community vol met mensen met een passie voor beleggen.
 • 6. Veel waardevolle bonussen en levenslange toegang tot de Trading Navigator sofware

CLAIM NU JE 50% KORTING

Zijn er nog andere Cursussen over Beleggen?

Uiteraard zijn er ook nog andere aanbieders van trading cursussen. We zetten de beste Nederlandstalige cursussen op een rij

Trading Navigator Methode Prijzen

Normaal betaal je momenteel een bedrag van 1997 euro voor deze masterclass. Tijdelijk kun je je echter al voor een bedrag van 997 euro aanmelden. In onze ogen is dat een forse korting; een korting waar je eigenlijk vandaag nog van zou moeten profiteren! 

Momenteel is er tijdelijk een korting van 50% waardoor de masterclass 997€ kost in plaats van 1997€ deze aanbieding is geldig via onderstaande link. Start vandaag en geniet van deze uitzonderlijke korting

GA NAAR DE GRATIS TRAINING

Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het verdienen van geld met traden staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! Binnen een maand tijd heb jij de kennis hoe jij financieel vrij kan worden en kan je stap voor stap beginnen met traden! De juiste om te leren traden van beginner tot expert , stap voor stap , en begeleid door een professioneel team en community die altijd voor je klaarstaan!Bevalt de cursus niet? Maak gebruik van de 30 dagen geld terug garantie!

Bovendien krijg je bij deze cursus 30 dagen garantie. Mocht je het dus helemaal niks vinden en niet uit de voeten komen met de software, dan heb je dus garantie om je geld terug te krijgen.


CLAIM NU JE 50% KORTING

Onze algemene review

We geven onze objectieve en eerlijke mening over de prijs, materiaal, kwaliteit en support van het online product. Alle reviews zijn gebaseerd op echte en betouwbare onlinevproducten, Alle producten op onze review site zijn echt en werden eerlijk beoordeeld gezien wij geen verkopende partij zijn van het product. Deze site is opgericht om potentiële klant eerlijk op de hoogte te stellen en voor te lichten van het product. Dit hebben we ook gedaan in deze trading navigator methode review

De Trading Navigator Methode krijgt 4.8/5 wat een uiterst mooie score betekend. De cursus is volledig en zeer duidelijk. Als beginner ben je in staat te starten met traden. Je zal hiervoor alle bewezen technieken en strategieën gebruiken op de juiste momenten van de markt. Je zal leren een passief inkomen opbouwen en stap voor stap vooruitgang zien in je leerproces. We raden de cursus heel erg aan reeds het gratis webinar te bekijken. De prijs van de cursus is heel erg gunstig gezien je dit bedrag snel terugverdient als je alle aangeleerde technieken goed opvolgt. Bekijk het gratis webinar : klik hier

Wat vinden de cursisten van de Trading Navigator Methode?

Wat is beleggen?

Wanneer we praten over beleggen, dan praten we over het investeren van eigen geld in de hoop dat we er uiteindelijk meer geld uit krijgen dan we erin hebben gestopt. Je hoop je geld voor jouw te laten werken op de beurs en bij verkoop meer geld terug te krijgen dan je gegeven hebt.

Dit alles komt doordat we in een tijd zitten dat we geen rente meer krijgen op onze spaarrekeningen, mensen gaan toch kijken naar andere manieren dat we toch onze “spaarrente” terugkrijgen maar dan in de vorm van beleggen. 

Beleggen kan je op verschillende manieren dit kan bijvoorbeeld in vastgoed, cryptomunten of zoals deze cursus in aandelen en opties. Je kan beleggen op verschillende tijdframes, bijvoorbeeld beleggingen die slechts enkele uren, dagen of weken duren tot belegging voor verschillende jaren.

Uiteindelijk werkt het principe hetzelfde, je stapt in op een moment dat er een bepaalde waarde of koers op zit en je hoopt op een gegeven moment uit te stappen als deze waarde of koers hoger is en je dus winst hebt gemaakt. 

Mocht je gaan beleggen dan loop je altijd risico’s en je hebt nooit garanties wat de koersen gaan doen, zet daarom alleen geld in wat je kan missen. Daarin tegen maak je wel kans op Koersrendement en Dividend en dus zeker meer kans dan de 0% die altijd hetzelfde blijft op je bank of in je kluis.

Anderen Bekeken ook :

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: