Boekenpakket - Trading navigator methode - Harm van Wijk - Review & Ervaringen
25 oktober 2021 
in Crypto

Boekenpakket - Trading navigator methode - Harm van Wijk - Review & Ervaringen

Hoe geld verdienen op de beurs? Hoe online geld verdienen?

Harm van Wijk, de gekende en succesvolle Nederlandse belegger wil mensen hun geld voor hun laten werken met het boek “10 stappen om succesvol te beleggen” Een uitgebreid boek waar je in 10 stappen leert geld te verdienen op de beurs in aandelen en opties , Hierbij aangevuld heeft hij een online cursus toegevoegd. Harm van Wijk beweert dat dit de technieken zijn die het verschil maken in winst en verlies. Wil jij meer weten over dit boek en de online training? Hoe kan je best je geld beleggen? Leren traden van Harm van Wijk? Het kan! Wij zochten het reeds voor je uit hoe dit kan!


GA NAAR HET BOEKENPAKKET

Wie is Harm van wijk? Is hij te vertrouwen?

Wil je leren traden van Harm van Wijk? We geven u graag mee wie de persoon is.

Eerst en vooral laten we u kennis maken met het brein achter de cursus en het boek.

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg in de richting bedrijfseconomie en marketing

 Vervolgens is hij marketingmanager en fondsmanager geweest bij een paar grote banken (Fortis, SNS, Binckbank) en commercieel manager bij de Financiële Telegraaf geweest. 

Sinds 1995 is Harm dus al bezig met beleggen, beleggingsproducten en marketing. Hij deelt veel kennis online en zijn producten worden positief ontvangen. Hij is erg transparant over wat hij doet. 

Zijn firma gegevens staan vermeld op zijn websites waardoor hij zich niet verschuilt om wie hij is. Harm is inmiddels al een bekend gezicht en staat bekend als belegger. Dit doet hij al meer dan 30 jaar.

Harm wil met het boek “10 stappen succesvol beleggen” de beurs voor iedereen toegankelijk maken door de training en het boek verkrijgbaar voor slechts 47€

Harm van Wijk - 30 jaar ervaring op de beurs


Waarom moet ik mij het boek + training aanschaffen?

Naast de Trading Navigator methode waarvoor een masterclass met video cursus bestaat heeft Harm van Wijk een praktisch boek dat jou helpt om in 10 stappen jouw geld voor je te laten werken. Hierbij heeft hij ook een gratis online training aan toegevoegd. In plaats van dat jij zelf altijd keihard moet werken voor een mooi inkomen of uiteindelijk jouw pensioen. In het boek worden reeds bewezen technieken en strategieën uitgelegd om winst te halen op de beurs. Na het lezen van het boek ben je in staat de juiste aandelen te zoeken en te kopen of verkopen op het juiste moment. Er worden technieken uitgelegd om je risico te minimaliseren . Het boek geeft je opdrachten waarmee je aan de slag kan gaan , hierdoor leer je snel zelfstandig beleggen

Het boek 10 stappen succesvol beleggen

Het pakket bestaat uit meerdere producten waaronder ook het fysieke boek ”in 10 stappen succesvol beleggen”. Dit boek krijg je binnen 2 weken door je brievenbus. 

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je 2 weken niks kunt doen, want je krijgt gelijk ook toegang tot de e-book variant (116 pagina’s) en het luisterboek variant (2 uur en 28 minuten). 

Er zit genoeg bij, hieronder wat je allemaal krijgt en daaronder deel ik de online omgeving waar je alles overzichtelijk kunt openen.


Waarom is het boek 10 stappen Succesvol beleggen interessant ?

Dit boek is erg geschikt als beginner , als jij niks afweet van traden, je leert er stap voor stap de juiste stappen om te beginnen met succesvol traden.

Alle stappen zijn zeer duidelijk uitgelegd , in een gemakkelijk taalgebruik zodat je als beginner alle termen binnenin de beurswereld gemakkelijk kan begrijpen. Dit is dus een zeer degelijk en uitgebreid boek die je kan aanzetten tot succesvol traden in aandelen en opties. Je kijkt dan als het ware over de schouders van Harm heen en ziet precies wat hij wel en niet doet.

Het boek leert je hoe je een passief inkomen kan opbouwen en je portefeuille beheren met slechts enkele minuten per dag .

Wat is de online training van Harm van Wijk?

Naast het boek 10 stappen succesvol beleggen heeft Harm van Wijk ook een online training waar hij je verder uitlegt hoe je succesvol kan leren traden .

Het is aan te raden eerst het boek door te nemen en dan pas de online training te volgen, dit zal je helpen meteen alles goed te begrijpen bij het volgen van de online training .

De online training bestaat uit de volgende stappen

  • 1. Het formuleren van je doelen
  • 2. Mindset
  • 3. Het vergroten van je kennis
  • 4. Kies een kansrijke markt
  • 5. Filter kansrijke aandelen
  • 6. Selecteer het instrument
  • 7. Kies de strategie die bij je past
  • 8. Gebruik Money Management
  • 9. Bepaal vooraf wanneer kopen
  • 10. Registreer en evalueer

Formuleer je doel

Als trader en belegger is het goed op voorhand te weten wat je met een trade wil bereiken , volgens jou technische analyse bepaal je wanneer je in een trade stapt maar ook wanneer je eruit stapt , dit om je stoploss en risk management zo optimaal te houden.

Traden is een vak , het vraagt enige tijd om deze onder de knie te krijgen , het is dan ook uiterst belangrijk dat je vooraf goed weet waarom je in een trade stapt en bij welke positie je er terug uitstapt .

Succesvolle mindset bij traden

Als trader is mindset ongelofelijk belangrijk ! Vele mensen zien dit over het hoofd, en dit leid tot verliezen. Bij traden moet je als het ware je gevoelens kunnen beheersen , of zonder gevoel kunnen traden.

Geld is iets wat emotioneel op ons speelt, als we geld winnen voelen we ons goed, als we geld verliezen voelen we ons slecht. Het is belangrijk bij traden de juiste mindset hierover te hebben , hiervoor heeft Harm van Wijk een thema in de online training.

Vergroot je kennis op het gebied van beleggen en traden

Hier ga jij doormiddel van alle opgedane kennis van Harm jouw eigen kennis vergroten en op zoek naar kansrijke markten waarin jij succesvol kunt gaan beleggen. Hij bekijkt een aantal strategieën hoe je de juiste aandelen kan vinden om te beleggen of traden

Kies de trading strategie die bij je past

In traden heb je heel wat trade strategieën , heel wat succesvolle strategieën , Harm van Wijk legt een aantal succesvolle strategieën uit die je in staat zouden moeten stellen winstgevend te worden met aandelen en opties. Hierbij is het van belang dat je de strategie toepast die goed bij jouw past , een strategie die voor jouw werkt. Eens je een werkende succesvolle trading strategie gevonden hebt is het van belang deze te blijven volgen en eventueel te proberen verbeteren.

Gebruik money management

Tijdens stap 8 gaat Harm ervoor zorgen hoe de slechtste beleggen toch geld kan verdienen, dit doet hij door middel van money management en het controleren van je investeringen. Zo worden er strategieën toegepast dat je telkens meer winst overhoud dan dat je bereid was te verdienen, kan je met minder dan 50% juiste trades toch winst halen op je account.

 Gratis extra’s

1. 30 aandelen binnen 5 minuten: Hier krijg je uitleg hoe je snel aandelen kunt kiezen

2. 7 geheimen voor succesvol beleggen: Hier worden geheimen en tips gedeeld hoe jij succesvol kan beleggen

3. Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten?

4. 30 aandelen binnen 5 minuten: Hier krijg je uitleg hoe je snel aandelen kunt kiezen

5. Erg goedkoop, prima prijs om in te stappen

6. 30 dagen garantie
Algemene review

Leren traden van Harm van Wijk? Het is zeker een aanrader! We geven onze objectieve en eerlijke mening over de prijs, materiaal, kwaliteit en support van het online product. Alle reviews zijn gebaseerd op echte en betouwbare onlinevproducten, Alle producten op onze review site zijn echt en werden eerlijk beoordeeld gezien wij geen verkopende partij zijn van het product. Deze site is opgericht om potentiële klant eerlijk op de hoogte te stellen en voor te lichten van het product.Prijs

Harm van Wijk wil traden en beleggen voor iedereen toegankelijk maken , hierdoor is de prijs slechts 47€ voor het volledige pakket.

Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het verdienen van geld met aandelen staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! 

GA NAAR HET BOEKENPAKKET + ONLINE TRAINING | SLECHTS 47€CLAIM NU JE 50% KORTING - VOORKOM DEZELFDE FOUT ALS 80% VAN DE STARTENDE BELEGGERS


Anderen bekeken ook :

X10 MET CRYPTO

Crypto is razend populair! Leer traden met crypto van Harm van Wijk! Harm is een van de bekendste en succesvolste beleggers en traders uit Nederland. Om zijn kennis te delen stelde gij een cursus samen voor het traden met crypto.

Leer aan de hand van bewezen strategieën en technieken hoe jij winstgevend word met crypto. Bovendien kom je terecht in een grote community die je helpt bij al je vragen.

Leer traden van een expert met 30j. ervaring en word zelf expert!

Lees nu onze review over X10 met crypto : Klik hier

Ga nu naar de website van X10 met crypto : Klik hier

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator . 

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk 

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier 

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: