Buikvet reset cursus- Phoenix Lifestyle - Snel afvallen buik - buikvet kwijtraken - Review & Ervaringen
30 november 2021 

Buikvet reset cursus- Phoenix Lifestyle - Snel afvallen buik - buikvet kwijtraken - Review & Ervaringen


Snel afvallen buik, De grote buikvet reset

Droom jij van een maatje minder, wil jij je buikvet kwijtraken en heb jij al alles geprobeerd? Ondanks al die zweterige sessies in de sportschool?  Ondanks je dappere pogingen om de koek, snoep en drank uit je leven te bannen? Dan is deze review echt iets voor jouw want wij zochten het uit hoe je jouw buikvet kwijtraakt. Snel afvallen buik? Het kan!

Zit jij met de vraag: Hoe verlies je snel buikvet? Wij hebben hierop een antwoord! Wij deden de test en kwamen al snel bij de grote buikvet reset terecht. In deze review brengen we je op de hoogte wat deze cursus inhoud en hoe je jouw onderbuik vet verbrand en kwijtraakt!


GA NAAR DE CURSUS


De Grote Buikvet Reset van Phoenix Lifestile van A tot Z

Wat houd de Grote Buikvet Reset nu juist in? De Grote Buikvet Reset is een cursus die bestaat uit videos samengesteld uit 8 modules die je alle tips, en strategieën geeft hoe jij binnen 7 dagen zal starten met het afrekenen van je buikvet. Met deze succesvolle cursus bestaat uit een bewezen strategie die jouw effectief van je onderbuik vet zal verlossen.

Hierdoor zal je eindelijk een strategie ontwikkelen om eindelijk doeltreffend aan de slag te gaan! Bovendien is er de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding, dit kan zowel online als op locatie Phoenix Lifestyle in Veenendaal. In een vetverbranding check word gemeten of je in aanmerking komt voor een persoonlijk begeleidingstraject.  

Snel afvallen buik! Buikvet is gevaarlijk!

Snel afvallen buik? Het kan bijzonder belangrijk zijn ! Buikvet kan 14 tal soorten kanker veroorzaken en tal van gezondheid problemen en kwaaltjes . Heb jij een van deze symptomen ? Dan is de Grote Buikvet Reset cursus echt iets voor jouw!

Wie zijn de oprichters van de opleiding?

het Phoenix Lifestyle Team bestaat uit 3 trainers. Iris , Penny, Cynthia en Paul . Iris is de oprichters van de cursus en samen hebben ze bakken ervaring in het afvallen en verliezen van buikvet. Samen hebben ze een grote missie : Zonder medicijnen een gezonde leefstijl mogelijk maken voor iedereen.

Iris van Westering

Uitbundig op de voorgrond is Iris van Westering. zij is de Oprichter van Phoenix Lifestyle. Tijdens haar studies werkte ze al in de sportbranche. Toen ontstond de fascinatie al voor gedrag en gewoontes. Waarom is de drempel zo hoog voor de meeste mensen om naar een sportschool te komen? En wat maakt dat de meeste mensen dan wel beginnen maar ook weer snel afhaken? ze dacht altijd dat het te maken had met prioriteiten en motivatie, maar niets blijkt minder waar

Cynthia Pronk

Cynthia staat links op de foto en is magisch in het vertalen van vage klachten en pijntjes. Ze leert vrouwen luisteren naar haar lijf om hormonen onder controle krijgen en weer dat leuke wijf te worden.

Penny Leegwater

Penny is de koningin van ontspanning door planning en structuur. Ze brengt rust in de chaos waardoor een gezonde leefstijl ineens makkelijk lijkt.

Paul Folmer 

Paul is de Testosterondokter en maakt zich hard voor vitale ballen en dus vitale mannen.

Ben jij valse vermager beloftes ook beu ? Dan is deze cursus iets voor jouw!

De Grote Buikvet Reset bied een oplossing voor jouw probleem ! Geen valse beloftes of snelle resultaten beloven met wondermiddeltjes! De Grote Buikvet Reset cursus biet een degelijke en doeltreffende strategie met bewezen resultaten bij alle studenten.

Ben jij de onderstaande punten ook beu? Dan is deze cursus echt iets voor jouw!

 • 1. Valse beloftes
 • 2. Dieetgoeroes
 • 3. Challenges
 • 4. Geleuter over blokkades in je ziel
 • 5. Pillen, poeders en puffers
 • 6. Onnodige info die afleidt
 • 7. Onnodige info die afleidt
 • 8. En kansloze symptoombestrijding?

Voorgoed vaarwel aan je buikvet

De Grote Buikvet Reset heeft 3 grote pijlers in de opleiding we schrijven ze even voor je neer:

De cursus zal je geen hippe diëten beloven maar een wetenschappelijk onderbouwde methode, ontwikkeld door experts met een duidelijke visie. Hierdoor is de cursus echt doeltreffend. Met behulp van de cursus verzamel je binnen de 2 uur alle wetenschappelijke info die je nodig hebt om de juiste stappen te zetten. Deze stappen zullen ervoor zorgen dat jij daadwerkelijk buikvet zal verbranden. Dit weten we uit ervaring. Daarom geeft de cursus ook 100% geld terug garantie. Werkt het niet bij jou? Dan krijg je netjes jouw geld terug.

 • 1. WETENSCHAPPELIJK
 • 2. COMPACT
 • 3. GEGARANDEERD

GA NAAR DE CURSUS

De Grote Buikvet Reset: Inhoud

De cursus bestaat uit 8 modules , deze modules bestaan uit videos die ervoor gaan zorgen dat je buikvet verliest, en dat je buikvet definitief wegblijft. We schrijven je in deze review graag uit welke modules de cursus bestaat.

Creëer binnen 7 dagen precies de juiste strategie om buikvet voorgoed weg te krijgen

 • 1. Bouw aan een stevige basis, zodat je niet meer op zoek hoeft naar snelle interventies die gouden bergen beloven
 • 2. Kijk niet meer naar snelle resultaten, maar leer te luisteren naar signalen vanuit je systeem
 • 3. Rommel niet meer in de marge, maar leer keuzes te maken die jouw lijf en systeem op de lange termijn helpen

Module 1: Waarom werkt sporten en gezond eten niet?

Je kunt sporten en gezond eten tot je spreekwoordelijk een ons weegt, zonder dat je er iets van ziet. Dat komt doordat je lichaam een systeem is. En de input (je voeding) en de output (je verbranding) zijn maar twee onderdelen. In deze module ontdek je welke onmisbare onderdelen van jouw systeem écht zorgen voor verbetering. 

Module 2: Je bent een bikkel. En dit is waarom dat JUIST problemen geeft

Ben jij een bikkel? Iemand die ‘veel aan kan’, zoals een hoge werkdruk? Dat heb je ongetwijfeld doorontwikkeld in de afgelopen jaren. Want de maatschappij, de digitalisering en wij zelf vragen steeds meer van onszelf. In deze module leer je wat daar de effecten van zijn en hoe jij de symptomen herkent.

Module 3: Het grote geheim dat we allemaal onder het tapijt vegen

Naast bewegen en voeding is er één groot en onderschat onderdeel dat bepaalt hoe jouw buikvet zich ontwikkelt. En: hoe je dat effectief kunt beïnvloeden. In deze module maak je schoon schip met een groot geheim dat letterlijk alles voor je gaat veranderen.

Module 4: Dit is wat er dus eigenlijk écht aan de hand is met die buik

Vaak denken mensen dat een buikje het gevolg is van het goede leven. Dat mag je denken, maar het is niet waar. In deze les leren mannen andere dingen dan vrouwen. Want we zijn gelijkwaardig, maar absoluut niet hetzelfde. Mannen ontdekken hoe ze hun mannelijke vitaliteit in topconditie brengen. En vrouwen leren hoe ze mét hun hormonen kunnen werken, in plaats van tegen.

Module 5: Jouw lichaam communiceert de hele dag met jou

Doordat we heel anders leven dan eeuwen geleden, zijn we het verleerd om op ons lichaam te letten. In deze module krijg je glashelder op een rijtje welke signalen jouw lichaam je geeft. Luister je daar niet naar, dan blijf je continu aan het verkeerde werken. Al je dit eenmaal ziet, dan kun je het niet meer ‘ont’-zien.

Module 6: Moeten moeten moeten moeten?!?

Misschien hoop je stiekem dat ik je precies ga vertellen wat je moet doen. Maar je MOET NIETS! Sterker nog: het is juist die gedachte, die je ongemerkt op achterstand zet. In deze module leer je wat negatieve gedachten en emoties van je willen en hoe je er mee kunt werken.

Module 7: Zelluf doen!

Voor niemand is er één aanpak die alle problemen oplost. We zijn namelijk allemaal anders. In deze module komen alle puzzelstukken uit de vorige lessen samen tot één methode die je zelf uitvoert, elke dag opnieuw.

LES 8: DE MAGIE VAN BEWEGEN, RUST EN EEN GEZONDE LIFESTYLE

In deze laatste module breng je alles samen. Hoe weet je messcherp wat je wilt en zorg je dat je zowel in het oog van verleiding als in het oog van tegenslag koers houdt. Versterk je grip op gedrag en maak concrete lifestyle-aanpassingen voor het opbouwen van je gezondheid.

Hoe verlies je buikvet? Deze cursus is voor jouw als:

 • Je even stil wil staan bij het probleem van buikvet
 • Jij iets wil veranderen en actie wil ondernemen je buikvet te verminderen en definitief kwijt te zijn
 • Je iets wil ondernemen tegen de gezondheidsproblemen die buikvet kunnen veroorzaken
 • Je stop zegt tegen alle cursussen die je snelle resultaten en allerlei valse beloftes
 • Jij eindelijk een stop zegt tegen de maatschappij en de touwtjes van je leven in hand wil nemen
 • Je gelooft dat je gezondheid erop vooruit zal gaan en je iets kan doen tegen je "lot"

Extra Gratis Bonussen

Bovenop de cursus krijg je nog extra gratis bonussen! We zetten ze voor jouw graag even op een rij:

Bonus 1

Van Klacht naar kans. JE LIJF ALS PERFECTE THERMOMETER WAT HEEFT JOUW LIJF JOU TE VERTELLEN? Verbeter jouw leven door naar je lijf te luisteren. Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt voor jou?

Lees onze review over de cursus van Klacht naar Kans : klik hier

Bonus 1

WE ZITTEN OP HET VERKEERDE SPOOR Het boek Zielsgelukkig = Kerngezond helpt je jou weer op het goede spoor te zetten. Op jouw unieke pad. Wedden dat je je binnen korte tijd anders voelt? Ervaar het zelf. Als bonus ontvang je twee hoofdstukken uit Zielsgelukkig = Kerngezond: 7 spirituele wetten voor gezondheid door drs. Richard de Leth. Twee van de zeven wetten krijg jij cadeau! Wet 1: volg je innerlijk vuur en wet 2: tem je oerbrein

Wat is het verschil met het Anti-Buikvet programma?

Het grootste verschil: Anti-buikvet is praktisch programma om te zorgen dat je een gezonde leefstijl aanmeet die bij je past. Het gaat over de belangrijke elementen in de gouden driehoek, namelijk bewegen, gezond eten en ontspanning. Met verschillende actieplannen waar je uit kunt kiezen afhankelijk van welk onderdeel jij wilt gaan aanpakken.


De grote buikvet reset gaat naar de oorzaak van de oorzaak. Hierin gaan we dieper naar het resetten van het hormonen stelsel en alle factoren die dit beïnvloeden waardoor je buikvet krijgt. Belangrijk is dat men de basis al op orde heeft en al beweegt en regelmatig gezond eet.


Waarom werkt deze cursus echt ?

Deze cursus is erg succesvol en veelbelovend bij de deelnemers van de cursus omdat in deze cursus informatie zit waarmee je aan de radertjes van je systeem gaat draaien. De cursus doet niet aan symptoombestrijding, maar helpt je de juiste keuzes te maken. Daardoor heb je geen symptoombestrijding meer nodig en leer je jouw immuunsysteem, je hormonen en je algehele gezondheid zelf te reguleren.

De Grote Buikvet Reset Kostprijs

Snel afvallen buik? Met deze succesvolle en bewezen cursus kan het ! We kunnen stellen dat de kostprijs van de cursus erg economisch is ! Je zal geen spijt hebben van de kleine investering in de cursus gezien jij je goed in je vel zal voelen en wel degelijk van je buikvet definitief zal af zijn! Dit zal je tal van diëten besparen. Dit kunnen we ook bevestigen over deze Grote Buikvet Reset cursus. H

Het team wil deze cursus voor iedereen toegankelijk maken , hierdoor kost deze vermager cursus momenteel slechts 100€ , Dit is een erg economische en eerlijke prijs die een pak lager ligt dan andere cursussen of diëten. Bovendien heb je 100% niet tevreden geld terug garantie. 

100% Geld terug garantie

Deze cursus bied iets uniek aan! Als de methode niet bij jouw werkt dan krijg je gewoon je geld terug! Hierdoor heb je 100% gratis geld terug garantie die ervoor zorgt dat jij de cursus gratis kan uittesten. 

GA NAAR DE CURSUS

Anderen bekeken ook :

Van Klacht naar Kans 

In deze cursus van dokter Juriaan Galavazi leer je omgaan met je lichaam , leer je jezelf beter kennen en attent worden voor een fysieke en mentale gezondheid. Doordat je Fysieke en mentale gezondheid gezond is zal je automatisch ook een gezond lichaam hebben. 

Met behulp van de technieken en strategieën in deze cursus word je lichamelijk, fysiek en mentaal gezonder! 

Lees onze review over de cursus van Klacht naar Kans : klik hier

Ga naar de cursus van Klacht naar Kans : Klik hier


Productiviteit op Slippers

In deze cursus van Lifestyle of Business zal je leren het maximum uit je dag te halen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je jouw productiviteit een boost kan geven ? 

Wordt meer zorgeloos en doe wat er echt toe doet! Strategieën en technieken om dit te bereiken leer je in de Productiviteit op Slippers cursus

Lees nu onze review over de Productiviteit op Slippers cursus : Klik hier

Ga naar de website Productiviteit op Slippers : Klik hier


Het Anti-Druk Systeem 

Leer met je stress omgaan en leer technieken en strategieën hoe jij minder stress ervaart. 

Het Anti-Druk Systeem zal je grip op je werk geven, een helder hoofd en je zal slagen je vooropgestelde doelen te bereiken. 

Leer omgaan met je stress en kijk elke dag met een glimlach terug op je werkdag. 

Lees nu onze review over het Anti-Druk Systeem : Klik hier

Ga naar de website van het Anti-Druk Systeem : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: