Anti-buikvet cursus - Snel afvallen buik - Phoenix Lifestyle - Review & Ervaringen
03 december 2021 

Anti-buikvet cursus - Snel afvallen buik - Phoenix Lifestyle - Review & Ervaringen


Snel afvallen buik

Droom jij ervan wat kilo's kwijt te geraken, wil jij je buikvet kwijtraken en heb jij al alles geprobeerd? Werken diëten niet waar alles je word belooft?   Ondanks je dappere pogingen om de koek, snoep en drank uit je leven te bannen?

Dan is deze review echt iets voor jouw want wij zochten het uit hoe je jouw buikvet kwijtraakt. Snel afvallen aan je buik? Het kan! 

Zit jij met de vraag: Hoe kan ik mijn buikvet kwijtraken? Wij hebben hierop een antwoord voor jouw gevonden ! Wij deden de test en kwamen al snel bij de Anti-buikvet methode terecht. buikvet kwijtraken , hoe begin je eraan? In deze review brengen we je op de hoogte wat deze cursus inhoud en hoe je jouw onderbuik vet verbrand en kwijtraakt!


GA NAAR DE CURSUS

De Anti-buikvet Reset van Phoenix Lifestile van A tot Z

Wat houd het Anti-Buikvet programma nu juist in? De Anti-buikvet methode is een cursus van Phoenix Lifestile die bestaat uit videos samengesteld uit 8 lessen die je alle tips, en strategieën geeft hoe jij binnen 7 dagen zal starten met het afrekenen van je buikvet. Deze cursus heeft één groot doel : buikvet kwijtraken! Deze succesvolle cursus bestaat uit een bewezen strategie die jouw effectief van je onderbuik vet zal verlossen. Wil je leren hoe je van je buikvet afkomt zonder rigoureus dieet of eindeloos te sporten? Dan ga je nu ontdekken hoe dat kan in het korte Anti-buikvet programma

Hierdoor zal je eindelijk een strategie ontwikkelen om eindelijk doeltreffend aan de slag te gaan! Bovendien is er de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding, dit kan zowel online als op locatie Phoenix Lifestyle in Veenendaal. In een vetverbranding check word gemeten of je in aanmerking komt voor een persoonlijk begeleidingstraject. . Het is dus interessant dat je jouw ook kan aansluiten tot het 1 op 1 dieet programma die ervoor zorgt dat jij een volledige persoonlijke aanpak krijgt en jij verzekerd bent op slagen!

Met de korte online training Anti-buikvet sta je in stil bij wat rust en slapen voor je doen. Kom je te weten dat buikvet voornamelijk groeit door hormonen. Ook geeft het je inzicht om het groeien van buikvet te doorbreken met verandering van gewoontes. Gewoontes in je levensstijl zijn erg belangrijk bij het verbranden van je buikvet en ervoor te zorgen dat je buikvet definitief wegblijft.

Zo kun jij kiezen welke weg jou de meeste energie oplevert naar een fitter en gezonder leven. In elke module krijg je een quick-win leefregel. Er zijn 8 modules die je kunnen helpen om bewust gezond te kiezen. Vergroot je zelfvertrouwen zonder aanschaf een grote kost, dure vermager of voeding supplementen

Ja! Ik wil af van mijn buikvet en wil een doeltreffende en bewezen techniek proberen! Start vandaag en krijg 400€ Korting ! Nu voor slechts 100€ : Klik hier

Snel afvallen buik! Buikvet is gevaarlijk!

Snel afvallen buik? buikvet kwijtraken? Het kan bijzonder belangrijk zijn ! Wist jij dat te veel buikvet 14 tal soorten kanker kan veroorzaken en tal van gezondheid problemen en kwaaltjes met zich meebrengt? Heb jij een van deze symptomen ? Dan is de het Anti-buikvet programma zeker iets voor jouw!

 • 1. Slaapproblemen: lastig in slaap vallen, vaak wakker worden 's nachts
 • 2. Vermoeidheid: moe wakker worden en moe blijven gedurende de dag
 • 3. Verminder immuunsysteem: kwetsbaar voor ziektes en virussen
 • 4. Gewichtstoename: hallo buikvet, my old friend
 • 5. Veranderde bloeddruk: extra hard werken voor je hart en bloedvaten
 • 6. Verminderde seks drive: need we say more? Zero libido
 • 7. Zenuwachtig gevoel: het gevoel altijd meer en verder te moeten
 • 8. Behoefte aan suiker en vet: waardoor je voedingsstoffen mist

Wie zijn de oprichters van de opleiding? Phoenix Lifestyle Team

het Phoenix Lifestyle Team die het Anti-buikvet programma brengt bestaat uit 3 trainers. Iris , Penny, Cynthia en Paul . Iris is de oprichters van de cursus en samen hebben ze bakken ervaring in het afvallen en verliezen van buikvet. Samen hebben ze een grote missie : Zonder medicijnen een gezonde leefstijl mogelijk maken voor iedereen. Buikvet kwijtraken? Het is voor iedereen mogelijk als jij de juiste begeleiding kiest die jouw de juiste techniek aanleert!

Iris van Westering

Uitbundig op de voorgrond is Iris van Westering. zij is de Oprichter van Phoenix Lifestyle en het Anti-buikvet programma. Tijdens haar studies werkte ze al in de sportbranche. Toen ontstond de fascinatie al voor gedrag en gewoontes. Waarom is de drempel zo hoog voor de meeste mensen om naar een sportschool te komen? En wat maakt dat de meeste mensen dan wel beginnen maar ook weer snel afhaken? ze dacht altijd dat het te maken had met prioriteiten en motivatie, maar niets blijkt minder waar.

Cynthia Pronk

Cynthia staat links op de foto en is magisch in het vertalen van vage klachten en pijntjes. Ze leert vrouwen luisteren naar haar lijf om hormonen onder controle krijgen en weer dat leuke wijf te worden.

Penny Leegwater

Penny is de koningin van ontspanning door planning en structuur. Ze brengt rust in de chaos waardoor een gezonde leefstijl ineens makkelijk lijkt.

Paul Folmer 

Paul is de Testosterondokter en maakt zich hard voor vitale ballen en dus vitale mannen.

Wat zal je leren in met het Anti-buikvet programma?

Het Anti-buikvet programma bestaat uit videos die onderverdeeld zijn in 8 modules. In deze modules zal je alles leren hoe je jouw onderbuik vet verbrand en definitief wegkrijgt. Buikvet kwijtraken was nog nooit zo doeltreffend met een lange termijn visie.

 • EEN GEHEIME MANIER OM DE HORMONEN IN BUIKVET TE BEÏNVLOEDEN. DIE AL LANG BEKEND IS IN BOEKEN GESCHREVEN DOOR ARTSEN.
 • DE TWEE “MEDICIJNEN” TEGEN HET JOJO-EFFECT ZITTEN NIET IN JE VOEDING MAAR IN JE SLAAP- EN RUSTROUTINE.
 • HOE HET MOGELIJK WORDT EEN DUURDERE GEZONDE LEEFSTIJL SLIM TE BEKOSTIGEN
 • WAAROM KEIHARD TRAINEN/SPORTEN EEN GEVAARLIJK ADVIES IS
 • HOE JE IN 15 MIN PER DAG EEN GEZONDE LEEFSTIJL KAN AANMETEN ZONDER VERLIES VAN JE NATJE EN DROOGJE.
 • HOE JE DOOR EEN PIEKERKWARTIERTJE MEER ENERGIE KRIJGT (HEEFT TE MAKEN MET INPLANNEN) EN DAARDOOR OOK NOG MINDER CAFEÏNE NODIG HEBT.
 • EEN FABEL DIE ZEGT DAT JE DE DAG VROEG MOET BEGINNEN MET EEN STEVIG ONTBIJT.
 • EEN TRAINING ZONDER GEWICHTEN (JE TRAINT JE DENKWIJZE) DIE ERVOOR ZORGT DAT JE BUIKVET VERLIEST.
 • 1. Verander je mentaal om de juiste beslissingen voor een gezonde levensstijl te bekomen
 • 2. Beste manier met zicht op goede en blijvende resultaten op lange termijn
 • 3. Bewezen techniek en strategie die het hervallen voorkomt

Anti-buikvet programma: inhoud

Wat leer je tijdens het Anti-buikvet programma? We zetten alle 8 modules graag gedetailleerd in een lijst

LES 1: BUIKVET

Hoe komen we aan dat buikvet? Maar vooral wat we moeten doen om ervan af te komen! Je komt erachter dat het niet jouw schuld is, maar wel van hormonen die worden gemaakt in je buikvet.

LES 2: DE GOUDEN DRIEHOEK

De 3 pijlers die zorgen dat je het buikvet sterk beïnvloedt. Rust, voeding en beweging. Ontdek waardoor je met alleen sporten geen strakke buik krijgt (wat vooral mannen geloven). Een methode die je op 3 manieren in beweging kunnen brengen (manier 2 kun je slapend) en die zorgt voor een kettingreactie aan resultaten.

LES 3: WEES JE SNACKTREK DE BAAS

Wat is het geheim om te zorgen dat je geen snacktrek krijgt? Welke dingen moet je weten om betere voeding keuzes te kunnen maken om te zorgen dat het jouw ‘gewone’ leefregels zijn (in het woord leefregels daar zit de succesvoorspeller).

LES 4: DE MAGISCHE 7 VOOR BEWEGING

Ontdek de 7 voordelen voor je gezondheid en de 7 tips waar je mee aan de slag kunt. Versterk je grip op je lijf door beweging makkelijk te maken. Super effectief…zeker als je ze alle 7 durft te implementeren.

LES 5: VET KOUD

Een makkelijke challenge die – wat je huidige niveau nu ook is – je een energieboost gaat geven. Super simpel (1 minuut per dag), bangmakend effectief waardoor je 8 kilo vet per jaar kan kwijtraken.

LES 6: SLAAPVERWEKKEND MAKKELIJK

Dat dus! Hoe slaap zorgt voor minder buikvet. In deze module de beste tips die zorgen voor je beste nachtrust ooit.  De quickwin die bij deze module hoort zorgt voor uitgerust wakker worden. Als je de tijd neemt om aan de slag gaan met alle tips dan zul je dieper slapen.

LES 7: ANTI-STRESS = ANTI-BUIKVET

Ontdek het natuurlijke medicijn tegen stress zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Eén simpele verschuiving in inname van zoet zorgt direct voor meer energie en minder buikvet.

LES 8: DE MAGIE VAN BEWEGEN, RUST EN EEN GEZONDE LIFESTYLE

In deze laatste module breng je alles samen. Hoe weet je messcherp wat je wilt en zorg je dat je zowel in het oog van verleiding als in het oog van tegenslag koers houdt. Versterk je grip op gedrag en maak een concreet plan voor het opbouwen van je gezondheid.

Ga nu van start en verwijder definitief je buikvet met een doeltreffende en bewezen strategie : Klik hier

Anti-buikvet programma

Het Anti buikvet programma is gebaseerd op 3 grote pijlers.

Anti-Buikvet, een prachtig geproduceerd programma, helpt je ontdekken hoe jij weer lekker in je vel komt. Letterlijk en figuurlijk. En het geeft je een concreet actieplan om kilo’s kwijt te raken.

Anti Buikvet programma

De korte online training geeft quick-win leefregels. Het zet je aan het denken zodat jij zelf gemotiveerd bent om gezonde keuzes te maken. Dit programma heeft dus geen kant-en-klaar voedingsschema.

Deze methode is het meest doeltreffend voor lange termijn zonder hervallen of verkeerde eet/voedingsreacties. Doeltreffend buikvet kwijtraken is een must!

Anti Buikvet sneeuwbal effect

Het is de start van een sneeuwbaleffect voor een gezonde levensstijl. Het zet je in actie om met een kleine verschuiving grote resultaten in gang te zetten.

Anti Buikvet energie

Alles draait om meer energie en niet door zweverige ademsessies. Wel dagelijkse gewoontes die jou gaan helpen élke dag meer energie te hebben zodat jij lekker in je vel zit.

Gratis bonussen

Naast de volledige opleiding van het Anti-buikvet programma krijg je maar liefst 3 gratis bonussen. We geven u graag mee wat je in deze interessante gratis bonussen terugvind:

Anti Buikvet BONUS 1

Anti Buikvet Receptenservice?
Omdat je toch moet eten. Een compleet app met recepten voor een gezonde leefstijl. Heb je behoefte aan een volledig uitgeschreven dag met maaltijden en boodschappenlijstje. Als starter zal je met dit raamwerk weinig moeite hebben om een eenvoudig ontbijt, lunch en avondeten klaar te zetten, zonder honger te hebben. Voor 14 dagen lang de bouwstenen voor een gezonde dag waar je een gezond leert koken.

Anti Buikvet BONUS 2

Anti Buikvet Aanbevolen boeken
Het Phoenix team heeft ondertussen vele boeken gelezen over buikvet, mindset, gedrag, trainen en afvallen. Ze hebben de boeken gedeeld die hen de beste inzichten hebben gegeven. Het Anti-buikvet programma heeft een boekenlijst gemaakt met de onderwerpen als je verder de diepte in wilt.

Anti Buikvet BONUS 3

Deelname affiliate programma, verdien je aankoopbedrag terug door aanraden bij vrienden.
Je zal al schrikken van de belachelijke prijs van het Anti-buikvet programma. Maar met een heel klein beetje moeite heb je dat bedrag direct weer terugverdiend, dankzij ons simpele ‘verdien geld’ affiliate programma. Een slim software systeem die ziet wie de link doorstuurt aan vrienden of zakenrelaties. Hierdoor verdien jij 50% van de verkoopprijs als jij je kennissen kunt enthousiasmeren over deze cursus. Ondertussen help je om gezondheid te verspreiden door het Anti-buikvet programma.


-

Ben jij valse vermager beloftes ook beu ? Dan is deze cursus iets voor jouw! 

Het Anti-buikvet programma bied een oplossing voor jouw probleem ! Geen valse beloftes of snelle resultaten beloven met wondermiddeltjes! Het Anti-buikvet programma bied een degelijke en doeltreffende strategie met bewezen resultaten bij alle studenten. 

Ben jij de onderstaande punten ook beu? Dan is deze cursus echt iets voor jouw!

 • 1. Valse beloftes
 • 2. Dieetgoeroes
 • 3. Challenges
 • 4. Geleuter over blokkades in je ziel
 • 5. Pillen, poeders en puffers
 • 6. Onnodige info die afleidt
 • 7. Onnodige info die afleidt
 • 8. En kansloze symptoombestrijding?

Hoe verlies je onderbuik vet? Deze cursus is voor jouw als:

 • Je even stil wil staan bij het probleem van buikvet
 • Jij iets wil veranderen en actie wil ondernemen je buikvet te verminderen en definitief kwijt te zijn
 • Je iets wil ondernemen tegen de gezondheidsproblemen die buikvet kunnen veroorzaken 
 • Je stop zegt tegen alle cursussen die je snelle resultaten en allerlei valse beloftes
 • Jij eindelijk een stop zegt tegen de maatschappij en de touwtjes van je leven in hand wil nemen
 • Je gelooft dat je gezondheid erop vooruit zal gaan en je iets kan doen tegen je “lot” 

Ben jij valse vermager beloftes ook beu ? Dan is deze Anti-buikvet cursus iets voor jouw!

Het Anti-buikvet programma bied een constructieve en bewezen oplossing voor jouw probleem ! Geen valse beloftes of snelle resultaten beloven met wondermiddeltjes! Het Anti-buikvet programma bied een degelijke en doeltreffende strategie met bewezen resultaten bij alle studenten. 

Ben jij de onderstaande punten ook beu? Dan is deze cursus echt iets voor jouw! 

 • Valse beloftes
 • Buikvet kwijtraken dieetgoeroes
 • Valse buikvet kwijtraken Challenges
 • Geleuter over blokkades in je ziel
 • Pillen, poeders en puffers
 • Onnodige info die afleidt
 • Onnodige info die afleidt
 • En kansloze symptoombestrijding?
 • 1. Wat zou het voor jou concreet betekenen als je zo grip krijgt op (vr)eetbuien?
 • 2. Wat zou het voor jou betekenen als je meer energie hebt om tijd door te brengen met je gezin of voor je hobby?
 • 3. Wat zou het voor jou betekenen als je zou barsten van het zelfvertrouwen en een voorbeeld bent voor je kinderen of je omgeving?
 • 4. Wat zou het voor jou betekenen als je jezelf niet meer in de weg zit en trots bent op jezelf?

Hoe verlies je buikvet? Voorgoed vaarwel aan je buikvet

Het Anti-buikvet programma zal je geen hippe diëten beloven maar een wetenschappelijk onderbouwde methode, ontwikkeld door experts met een duidelijke visie. Je zal leren de juiste keuzes maken voor een gezonde levensstijl en voeding. Hierdoor is de cursus echt doeltreffend. Met behulp van de cursus verzamel je binnen de 2 uur alle wetenschappelijke info die je nodig hebt om de juiste stappen te zetten. Deze stappen zullen ervoor zorgen dat jij daadwerkelijk buikvet zal verbranden. Dit weten we uit ervaring. Daarom geeft de cursus ook 100% geld terug garantie. Werkt het niet bij jou? Dan krijg je netjes jouw geld terug. buikvet kwijtraken was nog nooit zo effectief, goedkoop, doeltreffend en met een long term visie zonder te vervallen in slechte gewoontes!

100% Geld terug garantie 

Deze cursus bied iets uniek aan! Als de methode niet bij jouw werkt dan krijg je gewoon je geld terug! Hierdoor heb je 100% gratis geld terug garantie die ervoor zorgt dat jij de cursus gratis kan uittesten.

GA NAAR DE CURSUS

Het Anti-Buikvet programma van Phoenix Lifestyle: Kostprijs

Snel afvallen aan je buik of buikvet kwijtraken? Met deze succesvolle en bewezen cursus kan het ! We kunnen stellen dat de kostprijs van de cursus erg economisch is ! Je zal geen spijt hebben van de kleine investering in de cursus gezien jij je goed in je vel zal voelen en wel degelijk van je buikvet definitief zal af zijn! Dit zal je tal van dure diëten en voedingsuplementen besparen. Dit kunnen we ook bevestigen over het Anti-Buikvet programma.

Bovendien heeft de cursus momenteel een tijdelijke korting. Start nu en krijg 400€ korting

Het team wil deze cursus voor iedereen toegankelijk maken , hierdoor heeft deze vermager cursus een korting van maar liefst 400€ en kost het volledige Anti-Buikvet programma momenteel slechts 100€ in plaats van 500€, Dit is een erg economische en eerlijke prijs die een pak lager ligt dan andere cursussen of diëten. 

Bovendien heb je 100% niet tevreden geld terug garantie, en krijg je 50% bij elke verkoop die via jouw link geplaatst word. Zo verdien jij je investering volledig terug indien jij het programma aan 2 nieuwe leden kan verkopen. Kan jij het Anti-buikvet programma aan meer dan 3 vrienden verkopen dan verdien jij telkens 50% op de verkoopprijs.

Start vandaag en krijg maar liefst 400€ korting: Klik hier


START VANDAAG EN KRIJG 400€ KORTING


Anderen bekeken ook :

De grote buikvet reset | Phoenix Lifestyle

De Grote Buikvet Reset is een cursus die bestaat uit videos samengesteld uit 8 modules die je alle tips, en strategieën geeft hoe jij binnen 7 dagen zal starten met het afrekenen van je buikvet. Met deze succesvolle cursus bestaat uit een bewezen strategie die jouw effectief van je onderbuik vet zal verlossen.

Lees nu onze review over de Phoenix Lifestyle Buikvet Reset crusts: Klik hier

Ga naar de website : Klik hier

Van Klacht naar Kans 

In deze cursus van dokter Juriaan Galavazi leer je omgaan met je lichaam , leer je jezelf beter kennen en attent worden voor een fysieke en mentale gezondheid. Doordat je Fysieke en mentale gezondheid gezond is zal je automatisch ook een gezond lichaam hebben. 

Met behulp van de technieken en strategieën in deze cursus word je lichamelijk, fysiek en mentaal gezonder! 

Lees onze review over de cursus van Klacht naar Kans : klik hier 

Ga naar de cursus van Klacht naar Kans : Klik hier

Het Anti-Druk Systeem 

Leer met je stress omgaan en leer technieken en strategieën hoe jij minder stress ervaart. 

Het Anti-Druk Systeem zal je grip op je werk geven, een helder hoofd en je zal slagen je vooropgestelde doelen te bereiken. 

Leer omgaan met je stress en kijk elke dag met een glimlach terug op je werkdag. 

Lees nu onze review over het Anti-Druk Systeem : Klik hier 

Ga naar de website van het Anti-Druk Systeem : Klik hier

Productiviteit op Slippers

In deze cursus van Lifestyle of Business zal je leren het maximum uit je dag te halen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je jouw productiviteit een boost kan geven ? 

Wordt meer zorgeloos en doe wat er echt toe doet! Strategieën en technieken om dit te bereiken leer je in de Productiviteit op Slippers cursus

Lees nu onze review over de Productiviteit op Slippers cursus : Klik hier 

Ga naar de website Productiviteit op Slippers : Klik hier

Reactie plaatsen

Thuiswerk Masterclass | Gratis Ebook

Voorkom dat jij dezelfde fouten maakt net zoals 78% van de online ondernemers! Download het gratis ebook voor gratis tips! Klik hier

 • Bouw een passief inkomen op stap voor stap!
 • Hoger in Google
 • Gouden SEO Tips
 • 17 Money Machine tips voor meer conversie
 • Bewezen Stappenplan naar online succes
Ebook Thuiswerk Masterclass
50%
Download het gratis ebook nu!
Gratis Ebook Online Geld Verdienen
Download het gratis Ebook nu!