Manta Sleep Mask - Slaapmasker - Review en Ervaringen
15 december 2021 

Manta Sleep Mask - Slaapmasker - Review en Ervaringen

Slaapmasker

Word jij s'morgens te vroeg wakker thuis of op hotel? Een slaapmasker kan belangrijk zijn voor je mentale en fysieke gezondheid. Een slaapmasker zorgt voor je nodige uren slaap. Maar is dit masker wel zo comfortabel? In deze review geven we onze kijk op het  populaire slaapmasker, namelijk het Manta Sleep Mask.

Een slaapmasker die naar zeggen 100% verduistert. Het is belangrijk te slapen in een donkere omgeving. Dit heeft een grote invloed op de kwaliteit van je slaap, of met andere woorden hoe goed jij uitgeslapen bent. Dit alles heeft te maken met de aanmaak van melatonine.

Zelfs een klein beetje licht zorgt al voor een verminderde aanmaak van melatonine. En melatonine is je slaaphormoon dat ervoor zorgt dat je slaperig wordt in de avond. Wanneer je te lang aan kunstlicht wordt blootgesteld verstoord dat je slaap-waak ritme en beïnvloed het je slaap. Je kan je slaapkamer of hotelkamer verduisteren met bijvoorbeeld rolgordijnen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om je slaapkamer op die manier te verduisteren is het Manta Sleep Mask een geweldige oplossing.

In deze review vertellen we u alles over onze ervaringen met het Manta sleep mask.

JA IK WIL DIT SLAAPMASKER

Wat is het Manta Sleep Mask?

Het Manta Sleep Mask is een zeer degelijk en kwalitatief slaapmasker die 100% verduistering garandeert. Door een speciale vormgeving en ontwikkelde materiaal technologie slaagt het masker er in een stuk meer comfortabel te zijn dan alle andere goedkopere slaapmaskers. Het masker is zo ontwikkeld dat het eenvoudig en comfortabel mee te nemen is op reis of tijdens vliegtuigreizen.

Beste slaapmasker

Dit masker steekt met kop en schouders boven andere slaapmaskers uit. Vaak is een slaapmasker niet helemaal verduisterend en werkt het slaapmasker niet optimaal. Het Manta Sleep Mask is in alle opzichten een aanwinst. Vooral wanneer je moeite hebt om in slaap te vallen en wanneer je in de ochtend vaak te vroeg wakker wordt. Of je tijdens het reizen moeilijk kan slapen tijdens jouw vlucht. Maar ook voor mensen die werken in ploegendiensten, veel reizen en als je graag overdag een powernap doet.

Ultiem comfort

Het Manta slaapmasker is ontwikkeld om haar gebruikers ultiem comfort te bieden. De materialen zijn super zacht, ademend en duurzaam. Bovendien wordt er geen druk uitgeoefend op je gezicht of op je ogen. De 'eye covers' zorgen ervoor dat je je ogen gewoon kunt openen als je het slaapmasker draagt. Het Manta Sleep Mask is bovendien geschikt voor elke slaappositie, of je nu op je rug, zij of buik ligt.

Waarin onderscheid het Manta Sleep Mask zich in van andere slaapmaskers?

1 ding is zeker, het Manta Sleep Mask is een aanrader en kan je verkiezen boven alle andere slaapmaskers op de markt. Het slaapmasker heeft bij 97% van de gebruikers een positief resultaat. Wat een stuk hoger licht dan de concurrenten. Dit masker is zo ontworpen dat het zorgt voor optimaal comfort doormiddel van het gebruik van superzachte, ademende en duurzame materialen. Het slaapmasker is ontwikkeld met 2 oogsteunen die zorgen voor 100% licht productie. Het masker is velours gevoerd en heeft een elastische stretchband dat veel langer meegaat dan normaal elastiek. De sluiting is gemaakt van fleece materiaal.

Wat bijzonder is aan dit masker zijn de eye covers. Deze oogsteunen kan je volledig zelf bijwerken naar hoe jij je comfortabel voelt. De eye covers zijn hol waardoor je ook geen last hebt dat je wimpers tegen het slaapmasker aankomen. Dit maakt het masker echt uniek.

Onderhoud en wassen

Goed nieuws! Het Manta Sleep Mask kun je gewoon wassen in de wasmachine, maar let wel op. Je krijgt namelijk volledig gratis een klein bewaarzakje bij het slaapmasker welke ook dienst doet als waszakje.

Stop het masker altijd in het waszakje wanneer je het slaapmasker wilt wassen omdat dit het masker beschermt en ervoor zorgt dat ‘ie veel langer meegaat. Doe je dit niet dan loop je het risico dat het traagschuim in de oogdelen van het slaapmasker uitrekken of vervormen waardoor het masker waardeloos wordt.

Manta slaapmasker, oogmaskers slapen Voordelen

Het masker heeft tal van voordelen en kunnen we u aanraden als jij op zoek bent naar een kwalitatief oogmasker. We zetten enkele voordelen even op een rij.

 • 1. 100% verduistering
 • 2. Diepere slaap
 • 3. De band is verstelbaar zodat het masker perfect aansluit
 • 4. Door de holle eye covers wordt er geen druk uitgeoefend op je ogen
 • 5. Het materiaal is zacht, ademend en duurzaam
 • 6. Gratis oordopjes (verborgen in het hoesje)
 • 7. Je hoeft geen dure rolluiken te installeren
 • 8. Verstelbaar naar je eigen wensen

Voor wie is het Manta Sleep Mask geschikt?

Het Manta Sleep Mask is perfect voor mensen die hun slaapkwaliteit een grote boost willen geven. Ook voor reizigers, werknemers met onregelmatige uren en 'powernappers' is het slaapmasker van Manta een uitkomst. Het Manta Sleep Mask betekent simpelweg op elk moment van de dag in volledige duisternis kunnen slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt.

 • 1. Als jij een hogere slaapkwaliteit wenst
 • 2. Als jij wil opstaan met een uitgeslapen gevoel
 • 3. Als jij comfortabel wil slapen tijdens het reizen
 • 4. Als jij in volledige duisternis wil slapen
 • 5. Als jij graag overdag een powernap neemt
 • 6. Als jij sneller in slaap wilt vallen
 • 7. Als jij moeite hebt met doorslapen

Manta Sleep Mask Prijs? 30 Dagen geld terug garantie

We kunnen dit bijzonder comfortabel slaapmasker zeker aanraden. Het zal aan al je verwachtingen voldoen. Je koopt het Manta Sleep Mask voor slechts 37 euro!

Hierboven krijg je ook nog een gratis waszakje zodat je het Manta Sleep Mask kan wassen en premium oordopjes.

Bovendien krijg je 30 dagen geld terug garantie. Als je niet tevreden bent met het masker dan heb je 30 dagen de tijd om het slaapmasker terug te sturen naar slaapwijzer.net. Het volledige aankoopbedrag wordt dan weer binnen een paar dagen op je rekening gestort.

De verzending gebeurt via Post.nl , hierdoor zal jij je pakket snel ontvangen en kan je jouw pakket goed in de gaten houden. 

JA IK WIL DIT SLAAPMASKER


Wij hebben gemerkt na het dragen van het slaapmasker dat we veel sneller in en door slaapen. Ook ervaren we meer energie op de dag. Een mooie bijkomstigheid is dat er een niet goed geld terug garantie bij zit. Zo loop je ook geen risico bij het bestellen van dit slaapmasker. Ik ben erg blij met het Manta Sleep Mask.

Anderen bekeken ook:

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: