Plug and Pay Review - Meer online verkoop? Resultaten 2023 + Gratis Proefversie
24 juni 2022 

Plug and Pay Review - Meer online verkoop? Resultaten 2023 + Gratis Proefversie

Plug and Pay - Wat is het doel van de webshop die je gestart bent? Juist; het scoren van zoveel mogelijk orders. Om de hoeveelheid orders naar een hoog niveau te tillen, moet je alle aspecten van je webshop optimaliseren. Denk hierbij aan de online vindbaarheid, de kwaliteit van de producten én de betaalpagina. De betaalpagina is namelijk één van de pagina’s waarop veel bezoekers besluiten om een webshop toch weg te klikken. Wil je dit wegklikken voorkomen? Dat is mogelijk door je betaalpagina van A tot Z te optimaliseren. Voor het optimaliseren van je betaalpagina kun je gebruik maken van Plug & Pay.

Deze betaling software van de Internet Marketing Unie is erg populair geworden. De populariteit is te danken aan het gemak én de vele mogelijkheden. Daarnaast hebben reeds veel ondernemers een (veel) hogere conversie behaald met deze software. Is dat jouw ook droom? Neem deze Plug & Pay review dan op je gemakje door. Je komt er dan snel genoeg achter of deze review wel of niet iets voor jou is.

Sinds kort hebben wij besloten te werken met Plug and Pay. Was dit een goede beslissing? Heeft Plug & Pay dan echt zo'n goede betaalpagina's? Is het een goede investering om deze bekende betaalpagina software te gebruiken? Wij hebben de test gedaan en delen onze mening, ervaringen en resultaten in deze review over plug & pay

In deze Plug & Pay review bespreken wij de software tot in detail. We bespreken de belangrijkste pluspunten, eventuele minpunten en de belangrijkste kenmerken. Aan de hand van deze informatie krijg je in ieder geval een duidelijk beeld van deze software. Daarnaast voorzien wij je ook nog van onze persoonlijke bevindingen!

plug & payWat is Plug & Pay precies?

Plug & Pay is een uitgebreide softwaretool van de Internet Marketing Unie. Met deze tool breng je je betaalpagina naar een hoog niveau, waardoor je veel extra orders gaat scoren. Dat is althans hetgeen dat veel andere ondernemers met Plug & Pay behaald hebben.

Het is hierbij goed om te weten dat dit slechts een softwaresysteem is. Je kunt Plug & Pay niet zien als een compleet webshopsysteem. Om van Plug & Pay gebruik te maken, heb je bijvoorbeeld WordPress of vergelijkbaar systeem nodig.

Tevens is het goed om te weten dat je niet direct met deze tool kunt beginnen. Voordat je van de mogelijkheden van Plug & Pay kunt genieten, moet je allerlei zaken naar wens instellen. Gelukkig hoef je hier niet al te veel technische kennis voor te hebben. Het instellen van deze tool is vrij simpel.

In onze ogen is de benaming van deze plugin niet helemaal correct. Dit heeft puur met bovenstaand verhaal te maken; het is niet zo dat je deze plugin dírect kunt gebruiken. En dat is wel wat de naam van deze plugin doet vermoeden.

plug and payOnze bevindingen met Plug & Pay

Om deze Plug & Pay review te kunnen schrijven, hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan. We hebben onderzoek gedaan naar de plugin en naar de ervaringen van andere gebruikers. Daarnaast hebben we deze Plug & Pay review gebaseerd op onze eigen bevindingen. Deze handige tool hebben wij namelijk van A tot Z uitgeprobeerd.

Doordat wij de tool zelf uitgeprobeerd hebben, hebben we een duidelijk beeld gekregen. Een duidelijk beeld waar we je in deze Plug & Pay review graag alles over vertellen. Zo vind je verderop in deze review een compleet lijstje met voor- en nadelen. Aan de hand van deze voor- en nadelen worden onze bevindingen direct duidelijk!

Wat is het doel van de Plug & Pay plugin?

Dat de Internet Marketing Unie met deze plugin op de proppen gekomen is, is niet zonder reden. Dit softwarebedrijf kwam er achter dat er nog géén tool is waarmee een goede betaalpagina ontworpen kan worden.

Dat is dan ook het hoofddoel van deze plugin: het ontwerpen en optimaliseren van een betaalpagina zo makkelijk mogelijk maken. Belangrijk voordeel hierbij is dat je dit op een snelle en makkelijke wijze doet. Als je deze plugin eenmaal doorhebt, spreekt de gehele plugin direct voor zich.

Het hoofddoel van de plugin is in jouw voordeel: zoveel mogelijk winst behalen. Door van deze plugin gebruik te maken, zou je in de basis veel winst moeten kunnen behalen. De plugin biedt immers veel mogelijkheden én heeft zich reeds bewezen. Je zou in ieder geval niet de eerste ondernemer zijn die veel aan deze plugin heeft.

Voor wie is de Plug & Pay plugin geschikt?

Met deze plugin richt de Internet Marketing Unie zich op een specifieke doelgroep. Lang niet iedereen heeft namelijk baat bij deze plugin. Als je bijvoorbeeld geen webshop hebt, heb je niks aan deze plugin. Maar, dan zou je deze Plug & Pay plugin waarschijnlijk ook niet lezen.

In onze ogen is deze plugin zéker voor de volgende mensen interessant:

 1. Je wilt je betaalpagina optimaliseren. Mogelijk heb je opgemerkt dat veel bezoekers je webshop vanaf de betaalpagina wegklikken. Als daar sprake van is, loop je oprecht veel orders mis. Van deze hoeveelheid orders schrik je je ongetwijfeld een hoedje. Alleen al om deze reden is het aan te raden om gebruik van Plug & Pay te maken.
 2. Je wilt van je webshop een groot succes maken. Heb je bepaalde ambities met betrekking tot je webshop? Dan is het absoluut aan te raden om eens naar deze plugin te kijken. Met deze plugin scoor je meer orders, werk je aan upselling en stijgt dus de gemiddelde orderwaarde. Uiteraard is het succes niet alleen op financieel gebied te meten, maar ook qua voldaan gevoel. Des te succesvoller je webshop wordt, des te fijner gevoel je bij je webshop krijgt. Je hebt het immers maar mooi voor elkaar om van je webshop een succes te maken.
 3. Je bent niet tevreden met je huidige betaalpagina. Heb je op dit moment een betaalpagina die niet 100% perfect is? Dan is het zéker aan te raden om met deze interessante plugin aan de slag te gaan. Met dank aan deze plugin optimaliseer je je betaalpagina, zoals hierboven besproken. Je oude betaalpagina turn je relatief snel om in een prima betaalpagina.
 4. Je wilt met upselling aan de slag gaan. Een belangrijk voordeel van Plug & Pay is dat je serieus met upselling aan de slag kunt gaan. Verderop in deze review komen we hier nader op terug, maar dit komt je winst alleen maar ten goede. Zo stijgt niet alleen de gemiddelde orderwaarde, maar verkoop je ook meer producten.

Al met al is Plug & Pay voor nagenoeg alle webshopeigenaren een geschikte plugin. Wanneer dan niet? Als je bijvoorbeeld tevreden met je huidige betaalpagina bent. Of als je niet de volgende stap met je webshop wilt zetten. Daar is overigens niks mis mee; je moet ook genoegen nemen met hetgeen dat je al bereikt hebt. Mocht je alsmaar meer en meer willen bereiken, komt de Plug & Pay plugin in ieder geval goed van pas!

plug & pay

Wie heeft de Plug & Pay plugin ontwikkeld?

De Plug & Pay plugin is wat ons betreft uniek te noemen. Er bestaan heus wel vergelijkbare plugins, maar geen enkele plugin is qua werking te vergelijken. En ook niet qua eindeloze mogelijkheden.

Hiervoor moeten we de heren van de Internet Marketing Unie dankbaar zijn. Dit bedrijf is namelijk de bedenker, grondlegger en ontwikkelaar van deze handige betaling software. Dit is overigens niet het enige softwaresysteem dat door de Internet Marketing Unie ontwikkeld is.

De IMU heeft door de jaren heen meerdere softwaresystemen op de markt gebracht:

 1. Huddle: dit is een handige softwaretool waarmee je je eigen membership of e-learning omgeving opzet. Met name als je wederkerende inkomsten op wilt bouwen, is dit een interessant softwaresysteem. Ga naar onze Huddle review >>
 2. Phoenix: met Phoenix is het mogelijk om in een handomdraai je eigen website te ontwikkelen. Deze website is niet alleen qua design prima, maar ook qua online vindbaarheid. Met deze tool van de Internet Marketing Unie werk je namelijk gericht aan de zoekmachineoptimalisatie van je website. Ga naar onze Phoenix review >>
 3. IMU+: sinds enige tijd biedt de Internet Marketing Unie ook nog een plus abonnement aan. Met deze abonnementsvorm krijg je toegang tot alle cursussen, tot de community en tot allerlei handige extra’s. Dankzij IMU+ leer je in principe alles wat de Internet Marketing Unie aan te bieden heeft. Ga naar onze IMU+ review >>

Dat de Internet Marketing Unie óók met Plug & Pay op de markt gekomen is, is al met al geen verrassing. Het bedrijf is een gekende softwareontwikkelaar en luistert goed naar haar klanten. De heren van Plug & Pay hadden dan ook al snel door dat er veel vraag naar zó’n systeem zou zijn.

Graag vertellen wij je in deze Plug & Pay review meer over de Internet Marketing Unie. Zo kijken we naar het bedrijf zelf, maar ook naar de oprichters van dit bedrijf. Over de twee oprichters kunnen we namelijk hele boeken vol schrijven. Op een positieve manier welteverstaan!

Wat is de Internet Marketing Unie?

plug and pay reviewDe Internet Marketing Unie omschrijft zichzelf als het grootste online marketing platform van Nederland. En daar is niks van gelogen. Dit bedrijf is in de afgelopen jaren namelijk ongekend hard gegroeid.

 Een groei die onder meer aan de vele producten/diensten te danken is. De IMU biedt softwaresystemen aan, biedt cursussen aan en biedt aanverwante extra’s aan. Zo heeft de IMU door de jaren heen een levendige community opgebouwd.

Daarnaast organiseert de Internet Marketing Unie regelmatig evenementen. Op deze evenementen komen tal van marketingspecialisten bij elkaar, waarbij tal van specialisten presentaties geven. Door naar zo’n evenement toe te gaan, doe je dus ongekend veel kennis op. En ondertussen ontmoet je ook nog eens waardevolle mensen; je kunt op dergelijke events veel handige contacten opdoen.

Al met al is de Internet Marketing Unie een interessant en succesvol bedrijf. Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid, heeft een grote naam opgebouwd en wordt bijzonder positief beoordeeld. Verderop in deze Plug & Pay review komen we daar graag uitgebreid op terug.

Een terechte vraag hierbij is wel wie de eer voor de groei moet krijgen. In onze ogen moet deze eer volledig toekomen aan de twee bazen van het bedrijf; het gaat hierbij om Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Over deze twee succesvolle ondernemers vertellen wij je hieronder graag meer.

Wie is Tonny Loorbach?

wie is tony loorbachAl op jonge leeftijd had Tonny Loorbach een voorliefde voor online marketing. Hij richtte zich hierbij specifiek op SEO. Hij startte zijn eigen SEO bedrijf, waarmee hij werkte aan de online vindbaarheid van bedrijven/websites. Al snel bleek dit bijzonder goed aan te slaan.

Tonny Loorbach wist al snel meerdere klanten te strikken. Aan deze klanten leverde hij prima werk af, waardoor zijn naam groter en groter werd. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Tonny zelf ook groter durfde te denken.

Dat was zeker het geval toen Tonny in contact met Martijn van Tongeren kwam. Een leuk detail hierbij is dat de twee heren elkaar in een vroegtijdig stadium al tegenkwamen. Martijn was namelijk één van de eerste klanten van Tonny. Enfin, een lang verhaal kort: het klikte bijzonder goed tussen beide heren. Na enige tijd gingen Tonny en Martijn met elkaar samenwerken, waardoor de Internet Marketing Unie geboren was. En waardoor de focus van Tonny ook op andere zaken kwam te liggen.

Al met al leest het verhaal van Tonny als een jongensboek weg. Hij waagde de sprong om ondernemer te worden, hij heeft veel obstakels overwonnen en hij is uiteindelijk erg succesvol gebleken. De huidige populariteit van de Internet Marketing Unie geeft dit overduidelijk aan.

Wie is Martijn van Tongeren?

IMU+ reviewHierboven heb je reeds kunnen lezen dat Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren op dit moment de bazen van de IMU zijn. Je weet ook al wie Tonny is, maar wie is Martijn dan precies? Nou, Martijn is eveneens een vrij jonge ondernemer. Hij heeft in het verleden bij prestigieuze internetbedrijven stage gelopen en gewerkt, waardoor hij snel veel kennis op wist te doen.

Maar, Martijn wilde zijn kennis niet alleen maar voor klanten inzetten. Na verloop van tijd kon hij – gelukkig voor hem – samen gaan werken met Tonny Loorbach. Beide heren sloegen de handen ineen en gingen samen aan de slag.

Deze combinatie bleek al snel bijzonder goed uit te pakken. Tonny en Martijn vullen elkaar aan, hebben alles op orde en staan aan de basis van de immense groei van de Internet Marketing Unie!

Is de Internet Marketing Unie te vertrouwen?

Ja, je kunt met een gerust hart de Internet Marketing Unie vertrouwen. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan en kunnen op basis daarvan het volgende constateren:

 1. Geen misstanden bekend. Bij de Kamer van Koophandel hebben wij onderzoek gedaan over eventuele misstanden. Al snel werd duidelijk dat er géén misstanden bekend zijn. Dit geeft duidelijk aan dat de Internet Marketing Unie alle zaakjes op orde heeft.
 2. Geen negatieve beoordelingen. Op het internet vind je simpelweg geen negatieve beoordelingen. Er zijn echt wel reviews te vinden die iets minder positief zijn, maar echte negatieve beoordelingen bestaan niet.

Daarnaast hebben wij opgemerkt dat de heren van de IMU erg transparant zijn. Dit blijkt onder meer uit de volgende aspecten:

 1. De heren staan overal met naam en foto afgebeeld. Als ze iets te verbergen zouden hebben, zouden ze absoluut niet zo transparant zijn geweest. Dit geeft des te meer aan dat de heren niks te verbergen hebben. En dat de heren van de Internet Marketing Unie dus absoluut te vertrouwen zijn.
 2. De adresgegevens zijn overal te vinden. Ook over de adresgegevens is de Internet Marketing Unie open en transparant. Binnen één minuut heb je alle gegevens van dit bedrijf gevonden. Hieruit blijkt duidelijk dat het bedrijf alles ervoor doet om betrouwbaar over te komen.
 3. Prima website. Tot slot hebben we opgemerkt dat de website van de Internet Marketing Unie prima is. De website ziet er netjes uit, is technisch perfect in orde en biedt ook nog eens alle gewenste informatie.

Onze persoonlijke ervaringen met de Internet Marketing Unie?

Wat ons betreft is de Internet Marketing Unie één van de beste online marketingbedrijven. In het bedrijf zelf is veel kennis aanwezig; middels de cursussen wordt deze kennis perfect gedeeld. Daarnaast biedt de IMU veel andere handige diensten aan, waaronder dus de verschillende softwaresystemen.

 Al met al zijn onze persoonlijke ervaringen erg positief. De Internet Marketing Unie heeft haar zaakjes op orde en de heren zijn ook nog eens sympathiek. Op het moment dat je rechtstreeks contact met Martijn of Tonny hebt, merk je al snel op dat ze erg sympathiek zijn.

plug and pay

Wat kun je allemaal met Plug & Pay?

In deze Plug & Pay review heb je vooralsnog veel informatie kunnen vinden. Maar, we hebben nog niks verteld over de exacte mogelijkheden van deze betaling software. Vandaar dat het nu de hoogste tijd is om uitgebreid deze betaling software toe te lichten.

Wat je met deze plugin zoal kunt doen? Nou, behoorlijk veel. Het is mogelijk om de betaalpagina met deze betaling software te optimaliseren en daarmee de gewenste resultaten te behalen. Maar, er is nog veel meer mogelijk. Wat je precies met de betaling software van de Internet Marketing Unie kunt doen, zetten we hieronder uitgebreid uiteen.

Ontwikkelen van converterende betaalpagina’s

Met de betaling software Plug & Pay is het mogelijk om converterende betalingspagina’s te maken. Of beter gezegd: het is relatief makkelijk om met deze plugin converterende betalingspagina’s te maken. Dit doe je op een handige manier die je relatief snel onder de knie hebt.

Hoe je de converterende betaalpagina precies maakt, is volledig aan jezelf. Zo is het bijzonder fijn dat je uit allerlei standaard templates kunt kiezen. Dankzij deze templates hoef je het design van de betaalpagina in principe niet meer aan te passen. Wel is het hierbij mogelijk om de kleur(stelling) van de betaalpagina naar wens aan te passen. Op deze manier integreer je de betaalpagina volledig in je huidige website. En huisstijl.

Daarnaast is het mogelijk om allerlei elementen aan de betaalpagina toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld een countdown timer aan de pagina toevoegen. Heb je bijvoorbeeld binnenkort een nieuwe productlancering? Of wil je vanaf een bepaalde datum een extra korting voorschotelen? Plaats de countdown timer op de betaalpagina en verhoog hiermee de betrokkenheid. Grote kans dat je dankzij deze timer al snel meer orders weet te scoren.

Verder is het mogelijk om bijvoorbeeld testimonials aan je betaalpagina toe te voegen. Zien je bezoekers dat veel klanten uitermate te spreken zijn over je producten? Dan zorgt dit uiteraard voor alsmaar meer bestellingen. Goed voorbeeld doet immers volgen.

Belangrijk voordeel is ook dat je meerdere elementen toe kunt voegen. Je kunt de countdown timer en de testimonials tegelijkertijd op je betaalpagina weer laten geven. Maar, je kunt voor nóg veel meer onderdelen kiezen. Zo is het ook mogelijk om bepaalde garantieregelingen aan je betaalpagina toe te voegen. Dit klinkt wellicht onnodig, maar is dat allerminst. Juist door dergelijke zaken aan je betaalpagina toe te voegen, verhoog je de betrouwbaarheid die je uitstraalt. Dit gaat absoluut voor meer orders zorgen.

 Al met al kun je met Plug & Pay qua betaalpagina’s veel kanten op:

 1. Je bepaalt volledig zelf wat het design van de betaalpagina moet worden. Je gebruikt hiervoor kant-en-klare templates die je vervolgens geheel naar wens aan kunt passen. Hiermee stem je de betaalpagina dus volledig af op de rest van je website.
 2. Je kunt veel onderdelen toevoegen. Door op de beste manier de onderdelen aan je betaalpagina toe te voegen, ben je op de juiste manier met upselling bezig. Je gaat hierdoor meer orders scoren, terwijl ook nog de gemiddelde orderwaarde stijgt. Deze combinatie zorgt ervoor dat je uiteindelijk een veel hogere omzet met je webshop draait.
 3. Je kunt de betaalpagina altijd naar wens aanpassen. Een ander belangrijk voordeel is dat je de betaalpagina altijd naar wens aan kunt passen. Dit doe je bijvoorbeeld door met A/B testen aan de slag te gaan. Blijkt hieruit dat optie B de (veel) betere optie is? Dan pas je de betaalpagina naar optie B aan. Vanaf dat moment scoor je meer orders en hopelijk ook orders met een hogere orderwaarde.

plug and pay

Upselling

Dat je de betaalpagina kunt optimaliseren, is uiteraard geweldig te noemen. Door je betaalpagina te optimaliseren, ga je meer orders scoren. Zoals hierboven al vermeld, is het ook mogelijk om de gemiddelde orderwaarde te laten stijgen. Dit doe je door op meerdere manieren met upselling aan de slag te gaan. Plug & Pay biedt daar alle mogelijkheden voor aan.

Wat je zoal op het gebied van upselling kunt doen? Je kunt bijvoorbeeld met staffelkorting werken. Als je klant 3 producten bestelt, kun je bijvoorbeeld 5% extra korting geven. Met zo’n relatief kleine korting kun je je klant over de streep halen om maar direct 3 producten te bestellen.

Daarnaast is het mogelijk om met kassakoopjes te werken. Verkoop je bijvoorbeeld producten van gemiddeld 20 euro? Dan kun je op de betaalpagina nog een leuk bijkomend product tonen dat bijvoorbeeld 4 euro kost. De drempel om zo’n product ook nog in het winkelmandje te plaatsen, is erg laag. En ook op zo’n product verdien je uiteraard geld.

Het blijft absoluut niet bij deze mogelijkheden. Nee, de upselling mogelijkheden die Plug & Pay biedt, zijn indrukwekkend te noemen. Je hebt uit veel mogelijkheden de keuze én alle mogelijkheden zijn nog naar wens aan te passen.

Abonnementen

In een ideale situatie geniet je als ondernemer van wederkerende inkomsten. Om dát voor elkaar te krijgen, is het ideaal om abonnementen te verkopen. Met de abonnementen krijg je immers maandelijks geld binnen, zonder dat je hier specifieke arbeid voor hoeft te leveren.

Als je abonnementen wilt verkopen, kun je hier Plug & Pay prima voor gebruiken. Je kunt op een feilloze manier abonnementen verkopen, waarvoor je klanten vervolgens elke maand of elk kwartaal betalen. Hierbij is het ook nog ideaal dat je meerdere betalingsmethoden aan kunt bieden. Wil je bijvoorbeeld ook je klant aanbieden om een heel jaar vooruit te betalen? Verstandig; dit krijg je gelukkig ook met Plug & Pay voor elkaar!

Met de tool van Plug & Pay kun je ook nog eens automatische incasso’s aanbieden. Deze incasso’s bieden voor jezelf én voor je klanten veel voordelen. Zo heb je zelf geen omkijken naar het innen van het abonnementsgeld. En je klanten hoeven hier zelf ook geen moeite meer voor te doen. Een absolute win-win situatie dus.

Affiliate systeem

Met Plug & Pay is het ook nog mogelijk om een volledig affiliate systeem in te zetten. Met dit systeem kun je veel commissies scoren; dit kunnen enkele-, maar ook wederkerende commissies zijn. Verder biedt dit systeem ook de mogelijkheid voor SEPA uitbetalingen.

 In onze ogen is dit een prima aanvulling op Plug & Pay, maar het is niet de allerbelangrijkste functie. Het feit dat je de betaalpagina volledig naar wens op kunt bouwen, vinden wij zelf een stuk belangrijker. Daarnaast vinden wij het erg fijn dat de tool echt veel mogelijkheden biedt. Zoals je in deze Plug & Pay review duidelijk hebt kunnen lezen.

Administratie

Heb je als ondernemer veel zin om je administratie te doen? Als we deze vraag aan 100 ondernemers zouden stellen, zouden we ongeveer 98 keer het antwoord ‘Nee’ krijgen. Dit hebben de ontwikkelaars van Plug & Pay ook maar al te goed begrepen.

Zij hebben gelukkig voor een prima administratiesysteem gezorgd. Dankzij dit systeem heb je geen omkijken meer naar het beheren van orders, abonnementen en facturen.

Belangrijk bijkomend voordeel is dat het systeem automatisch verlaten checkouts registreert. Je krijgt hier vervolgens een rapportage van, waarna je op zoek naar de oorzaak kunt gaan. Met bovenstaande functies is het vervolgens mogelijk om de verlaten checkouts terug te dringen.

Statistieken

Dat je met Plug & Pay geen omkijken naar de administratie hebt, is ideaal. Wat minstens net zo ideaal is, is dat deze tool allerlei statistieken verzamelt. Zo krijg je inzicht in de sales, conversie, verwachte omzet, retentie en talloze andere kengetallen.

Wat je aan deze kengetallen hebt? Deze kengetallen zeggen veel over de huidige financiële status en de financiële toekomst. Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om de centjes, maar ook om bijvoorbeeld de hoeveelheid orders. Als je langere tijd met Plug & Pay bezig bent, merk je ongetwijfeld dat zowel de orders als de omzet flink gestegen zijn.

Koppelingen

Wat ons ook heel erg aanspreekt, is dat je Plug & Pay aan andere systemen kunt koppelen. Dit is onder meer te danken aan Zapier; via Zapier kun je dít systeem aan talloze andere softwaresystemen koppelen. Nadat je dit gedaan hebt, geniet je van nog veel meer gemak.

Hierbij is het al helemaal geweldig dat je Plug & Pay aan Mollie kunt koppelen. Nadat je dit hebt gedaan, worden betalingen automatisch verwerkt. Hierbij is het óók nog mogelijk om alle betalingen automatisch door te zetten naar je boekhoudprogramma. Als je daarvoor kiest, heb je nog minder omkijken naar je boekhouding c.q. administratie.

Wat vinden wij van alle functies?

In onze ogen is Plug & Pay de ideale tool. De ideale tool om je betaalpagina te optimaliseren en om nóg betere resultaten te behalen. Het is volgens ons ook de ideale tool om daadwerkelijk met je webshop te groeien.

Met Plug & Pay werk je namelijk aan meerdere belangrijke punten. Zo werk je aan de hoeveelheid orders, maar ook aan de gemiddelde orderwaarde. Als je deze beide zaken omhoog weet te krikken, ben je spekkoper. Je verdient in dat geval immers meer geld, zonder dat je hier significant meer arbeid voor hoeft te leveren.

Verder zijn wij erg enthousiast over alle aanvullende functies. Dit geldt onder meer voor het affiliate systeem, voor de koppelingen en voor de prima administratie. Ook het feit dat je bijvoorbeeld abonnementen aan kunt bieden, stemt ons erg tevreden.

Dankzij al deze functies/opties bied je in ieder geval de juiste zaken aan je bezoekers voor. Met het oog op de huidige houding van de gemiddelde bezoeker is dat erg prettig; de gemiddelde bezoeker is namelijk erg kritisch. Je moet er daarom alles aan doen om hen uiteindelijk tevreden te stellen. Met Plug & Pay gaat dit ongetwijfeld lukken.

plug & pay

Installeren van Plug & Pay

Zoals we eerder in deze Plug & Pay review al aangeven, zijn we niet helemaal enthousiast over de naam. Het is namelijk geen kwestie van inpluggen en direct met de tool aan de slag te gaan. Voordat je van de betaling software gebruik kunt maken, moet je namelijk meerdere zaken naar wens instellen.

Dit spreekt wat ons betreft direct voor zich. Maar, het is wel iets waar je even goed voor moet gaan zitten. Daarnaast moet je dit systeem dus integreren in een ander systeem. Zo kun je het integreren in WordPress of een vergelijkbaar systeem. Nadat je dit gedaan hebt, vang je meerdere vliegen in één klap. Je geniet immers van de voordelen van déze tool, maar ook van de voordelen van bijvoorbeeld WordPress.

Kun je hier wel enige hulp bij gebruiken? Dan is het fijn om te weten dat de klantenservice van Plug & Pay prima functioneert. Je kunt hier met al je vragen terecht, waarna je perfect geholpen wordt. Dat is althans de ervaring die wij opgedaan hebben.

Let wel op: Plug & Pay is geen opzichzelfstaand systeem. Om van dit systeem gebruik te kunnen maken, heb je echt een ander systeem nodig. Mocht je bijvoorbeeld veel producten verkopen, heb je ook bijvoorbeeld WooCommerce nodig.

Wat zeggen andere gebruikers van Plug & Pay?

Zijn wij als enige enthousiast over deze betaling software? Nee, dat is absoluut niet het geval. Toen wij online op zoek naar reviews gingen, kwamen we al snel veel andere beoordelingen tegen. Hierbij viel het ons op dat veel van deze beoordelingen erg positief zijn.

 Onder meer de volgende beoordelingen vinden wij veelzeggend:

 1. Een van de weinige systemen waarin je heel gemakkelijk een kassakoopje en een one-click upsell kunt toevoegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we zeker 20% meer omzet draaien!
 2. Eindelijk een perfecte oplossing voor een 1-klik upsell in Nederland. De betaalpagina ziet er superstrak uit zonder afleiding voor de bezoeker. Dit gaat heel veel extra omzet opleveren.
 3. Plug&Pay is dé ideale tool om snel aan de slag te gaan en zaken te verkopen via je website zonder dat er een volledige webshop moet aan gekoppeld worden. Zeer duidelijke interface, een aanrader!

Dit zijn echter niet de enige reviews die opgevallen zijn. Het viel ons namelijk óók op dat er online veel reviews over de Internet Marketing Unie te vinden zijn. Heel veel reviews zelfs. Het grootste gedeelte van deze reviews is ook erg positief; dit geeft des te meer aan dat de Internet Marketing Unie haar zaakjes op orde heeft.

Meer verkopen met Plug and Pay

Zeker en vast heb je met plug & pay meer verkoop! Plug & Pay is dé betalingssoftware met de nodige online marketing tools die ervoor zorgen dat jij ongetwijfeld meer verkoop zal genereren. Sinds ik Plug & Pay gebruiken heb ik een grote omzetstijging gezien voor mijn bedrijf. Door gebruik te maken van de one klik upsell of de exit tool die bezoekers nogmaals aanspoort door te gaan met de aankoop als ze de pagina onbetaald verlaten, zorgen ervoor dat bezoekers alsnog het product aankopen. Dit zijn tools die je enkel bij Plug and Pay zelf gemakkelijk kan instellen en personaliseren. Bovendien kan je upsells, en kassakoopjes toevoegen en werkt de software super snel op moebiel waardoor de mobiele gebruikers ook via mobiel gemakkelijk kunnen afrekenen.

Klik hier voor de gratis proefperiode >>

Wat kan je doen met PlugandPay?

Laten we even dieper ingaan op de inhoud van Plug&Pay. Hier vertel ik je alles wat je kan doen als je de software aankoopt.

Wij zochten een betaling software die aan onderstaande voldoet

1.  Automatisch facturen kunnen versturen

2. Gebruik maken van one-click upsell.

3. Kassakoopjes kunnen toevoegen

4. Een Plug & Pay koppeling maken met email providers

5. Plug & Pay koppeling maken met Mollie

6. Abonnementen aanmaken en beheren.

7. Kant-en-klare templates gebruiken voor hoge conversie shoppagina’s.

8. Voor ieder product een aparte checkout pagina kunnen ontwerpen.

plug and pay

Converterende checkout maken

Een betaalpagina maken met Plug&Pay is kinderspel. In een handomdraai heb jij jouw betaalpagina volledig opgezet. Dit komt met behulp van de goed converterende check out templates. Zo maak je snel een goed converterende betaalpagina die bij jouw website past.

De volledig geoptimaliseerde templates zorgen voor een maximale conversie van jouw product. Je kan allerlei tools gebruiken en testen uitvoeren. Ook kan je actieprijzen, countdown timers, en upsells toevoegen.

Het handige is dat jouw betaalpagina een gepersonaliseerde domeinnaam krijgt en je die onmiddellijk kan kopellen aan je website.

Checkout pagina's voor abonnementen

Werk jij met abonnementen of lidmaadschappen, dan is deze software een must! Deze software regelt automatisch terugkerende en/of automatische betalingen en terugbetalingen. Bovendien kan je de klant ervoor laten kiezen maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse betalingen te laten uitvoeren. Alles is geautomatiseerd zodat jij je kan focussen op de dingen die ertoe doen voor jouw bedrijf.

De allereerste factuur word betaald via Ideal of creditcard, hierna maakt Plug & pay volledig automatisch de terugkerende betalingen. De abonnementskosten worden automatisch van de rekening van de klant afgeschreven. Plug & Pay is een alles in 1 betalings software.

Plug & Pay review

Administratie bijhouden

Vele ondernemers hebben een hekel aan de administratie en boekhouding. Dit werk neemt vooral veel tijd in beslag. Plug & Pay neemt dit werk volledig uit handen doordat het volledige systeem geautomatiseerd is. Zo krijgen de klanten bij de bestelling bevestiging automatisch de factuur meegestuurd. Factuur en betaalherinneringen worden automatisch gestuurd. Met Plug & Pay kan je dus met een gerust gevoel verkopen zonder stress te ervaren of jij je geld zal ontvangen.

Plug and Pay Affiliate marketing

Plug & Pay beschikt ook over een uniek affiliate marketing software. Met deze software kan je jouw producten aanbieden op Plug & Pay waardoor affiliate parners de weg naar jouw producten vinden. Plug & Pay bied via de Marketplace automatisch unieke promotierinks. Het volledige proces van het uitbetalen van je partners is volledig geautomatiseerd.

Met Plug & Pay krijg je een duidelijk overzicht over jouw zaken. De software neemt duidelijk veel werk uit handen.

Plug & Pay review

Plug & Pay review

START MET DE GRATIS PROEFPERIODE

Waarom is het belangrijk om je betaalpagina te optimaliseren?

De betaalpagina is de belangrijkste pagina van je website of webshop. Het is het ultieme moment van de waarheid waar de klant overgaat tot een aankoop of de klant afhaakt. Je hebt wellicht veel tijd gestoken in het krijgen van bezoekers op je website en dan wil je dat deze ook maximaal converteert. De bedoeling van jouw website is om de bezoeker over te zetten tot actie.

Een bezoeker die blijft lezen op jouw pagina is een potentiële bezoeker, als de interesse er niet is dan verlaat de bezoeker binnen enkele seconden de pagina. Toch is het zo dat het afhaak percentage vaak een stuk hoger ligt dan verwacht. Vele mensen haken af in het betalingsproces.

Bij de betaling is het belangrijk dat er niks meer fout loopt, de klant moet kunnen betalen met zijn gewenste en vertrouwde betaal methode. Dit is een van de grootste redens waarom potentiële klanten afhaken.

Daarom is Plug & Pay verbonden met Mollie die alle betaalmogelijkheden aanbied.

Met Plug & Pay maak je professionele betaalpagina's die bijzonder goed converteren.

Plug & Pay Mobile

De betaling software van Plug & Pay is zo gemaakt dat deze ook gemakkelijk via mobile werkt. Meer dan 50% van de zoekresultaten op google gebeuren via mobile. de betalingsoftware van Plug & Pay is hier volledig op ingesteld dat de klant ook via mobile gemakkelijk kan betalen.

plug & pay

100% controle op je statestieken

Met Plug & Pay krijg je 100% inkijk in je statestieken, alle verkopen worden netjes gedetailleerd bijgehouden en komen terecht in kolommen en grafieken. Het volledige proces is geautomatiseerd waardoor hierbij geen fouten gebreuren.

Plug & Pay review


Plug and Pay op Wordpress

Ja! Natuurlijk kan je Plug & Pay op alle websites gebruiken, Je kan de software aan iedere website provider koppelen. Phoenix kan je 14 dagen gratis uittesten, Wij raden voornamelijk Phoenix aan. Phoenix is een website software die ervoor zal zorgen dat jouw website hoger komt te staan in Google. Phoenix heeft namelijk onverslaanbare SEO instellingen waardoor jij het maximum uit je website kan halen.

Bekijk hier onze review over Phoenix: Klik hier

(Aanrader! - TIP! ) Phoenix kan je 14 dagen gratis testen: Klik hier om naar de proefversie te gaan

Plug and Pay Woocommerce

Plug & Pay is geen vervanger van Woocommerce als jij erg veel producten aanbied. Verkoop jij producten zoals een cursus, elearning, of online trainingen dan raden we echter plug & pay aan gezien je bij Plug & Pay de mogelijkheid hebt upsells toe te voegen die daadwerkelijk voor veel meer verkoop zorgen. Plug & Pay zorgt er ook voor dat jouw website erg snel blijft gaan gezien deze software op een andere provider draait dan jouw website software.

Snel goed converterende betaalpagina's maken

Plug & Pay werkt met templates. Deze templates zijn zodanig ingesteld dat de SEO meteen op punt staat. Jij hoeft je dus niet bezig te houden met de SEO instelingen. De makers van Plug & Pay hebben dit werk reeds voor jouw verricht.

Zonder enige voorkennis maak jij de meest professionele betaalpagina waar je jouw klanten een betrouwbaar betaalproces kan aanbieden.

Omzet verdubbelen met Upsells

Een van de gouden tools waarom je zeker voor de Plug & Pay software kan gaan zijn de upsells. Je kan er namelijk voor zorgen dat de klant met 1 klik een upsell toevoegt. De pagina's zijn zo gemaakt dat jij de klant kan verleiden het bijhorende product ook te kopen. Alles word heel eenvoudig in hetzelfde betaalproces verrekend.

Plug & Pay is uitgerust met unieke en goed converterende features zoals kassakoopjes en one click upsells

Het bijzondere aan de One click upcell is dat deze pas verschijn na de betaling. Wanneer men de knop drukt "voeg toe aan bestelling dan hoeft de gebruiker niet nogmaals af te rekenen. Het bedrag word namelijk later afgeschreven Door een SEPA transactie. Over deze functie is erg goed over nagedacht.

De bezoekers kunnen via slechts één pagina de betaling afronden en dit is een echt voordeel. Hiermee voorkom je dat de bezoeker continu moet doorklikken en de tijd krijgt na te denken over de aankoop. Dankzij de Plug & Pay software zal je hen juist overtuigen om direct de betaling af te ronden.

Plug and Pay = Meer verkoop

Bij Plug & Pay worden heel wat online marketing tools toegepast. We zetten enkele even op een rij:

 • USP: Wat zijn je unique selling points. Je kan tot 5 voordelen voor dit product invullen.
 • Video: Vul een Youtube of vimeo link in.
 • Afteller: een afteller laat zien dat een bepaald actie bijna voorbij is. Zo moet je potentiële klant snel zijn als hij het product toch nog op de kop wilt tikken. Je kan een redirect url invullen zodat, zodra de timer afgelopen is, de bezoekers van deze betaalpagina doorgestuurd naar een andere (betaal)pagina.
 • Garantie: Hier kan je jouw garantie invullen. Bijv. Als je niet tevreden bent binnen de 30 dagen krijg je je geld terug.
 • Kassakoopje: op je betaalpagina een product toevoegen met 1 vinkje. Zo koopt men niet 1 maar 2 producten en wordt je orderwaarde verhoogd.
 • Testimonials: Laat enkele reacties van klanten zien die dat product eerder al bij je kochten.


plug & pay

Plug & Pay Review


Jouw verkooppagina testen

Je kan jouw verkooppagina volledig optimaliseren door tests uit te voeren , zo kan je A/B testen en bijvoorbeeld 50% van de bezoekers naar pagina A sturen en de andere helft naar pagina B. Alle data word bijgehouden en zo kan jij met soms een kleine aanpassing veel meer geld verdienen.

Plug & Pay review

Zelf een betalingspagina maken

Met Plug & Pay kan jij zelf heel eenvoudig en zonder voorkennis een betaalpagina instellen en maken. In een handomdraai staat jouw betaalpagina volledig ingesteld. Je hoeft hiervoor niet over technische kennis of voorkennis te bezitten. Bij Plug & Pay is alles zo eenvoudig gemaakt dat jij niet een website bouwer hoeft in te huren.

Plug and Pay klantenservice

Mocht jij vragen hebben bij het maken van jouw betaalpagina dan kan jij altijd terecht bij de klantenservice. De klantenservice van IMU is erg vlot en de mensen zijn bereid je tot in detail te helpen met jouw probleem. Het is kinderspel om een betaalpagina te maken met Plug & Pay. De klantenservice is niet telefonisch bereikbaar maar binnen enkele uren of binnen enkele minuten soms krijg jij een antwoord op jouw vragen. De begeleiders staan voor je klaar.

Plug and Pay koppelen aan Mollie

Plug & Pay is gemaakt om samen te werken met Mollie, collie is het systeem waar het geld uiteindelijk naartoe gestuurd word en waarvan jij uitbetaald zal worden. Door gebruik te maken van een Mollie account kunnen jouw klanten versleutelde en veilige betalen en kan jij alle mogelijke betalingsmogelijkheden aanbieden. Een account bij collie is volledig gratis.

Mollie kan je erg eenvoudig koppelen aan jouw betaalpagina, dit doen we door de API sleutel van jouw mollie account te kopiëren in jouw Plug & Pay account.

Plug and Pay aan Mollie koppelen

1. Maak een gratis Mollie account

2. Volg alle stappen en daarna heb je een gratis account aangemaakt.

3. Kopieer het unieke API sleutel van Mollie

4. Kopieer de API sleutel in jouw Plug & Pay account

Plug and Pay Abonnementen

Het invoegen van abonnementen in Plug & Pay is eenvoudig. Meestal is een abonnement of lidmaatschap toevoegen aan jouw service erg ingewikkeld. Meestal komt hierbij heel wat administratie bij kijken. Plug & Pay is volledig geautomatiseerd war alles erg eenvoudig en correct maakt. Zo worden er geen fouten gemaakt en gebeuren de betalingen correct. Je kan ook een abonnement los activeren. Dit kan handig zijn als je ook los het abonnement kan aanbieden.

plug-pay-review-reviewstar

Plug & Pay review

plug & pay

Plug and Pay koppelen

Plug & Pay kan je ook koppelen aan je email provider. Zo kan je ervoor zorgen dat jouw klanten:

1. Toegevoegd worden aan een lijst

2. Verwijderd worden aan een lijst

3. Toevoegen of verwijderen van tags

4. Klanten direct toevoegen of verwijderen aan een automatisering

5. Cyclus automatisch toevoegen aan velden, tags


Je kan er ook voor zorgen dat er automatisch een abonnement start of afloopt na het aankopen van de service of product. Plug & Pay neemt enorm veel werk uit handen.

Plug and Pay koppelen aan Zapier

Plug & Pay kan je gemakkelijk koppelen aan Mollie, maar ben jij gewent met Zapier te werken dan kan je deze tool ook natuurlijk koppelen. Plug & Pay kan je trouwens met alle betalings providers koppelen. Zo kan jij met een gerust hard Plug & Pay gebruiken met jouw vertrouwelijke provider

Plug and Pay koppelen met Huddle

Verkoop jij een online cursus met het gebruik van de Huddle software? Dan is dit ideaal om aan jouw Plug & Pay software te koppelen. Na de betaling kan de klant dan automatisch toegang krijgen tot de aangekochte leeromgeving. Als je met lidmaadschappen werkt kan je met maandelijkse incasso's werken, zodra iemand het lidmaatschap opzegt zal die persoon automatisch geen toegang meer krijgen tot de cursus.

Prijzen instellen in je betaalpagina

Je kan ervoor kiezen een vast bedrag te vragen maar je kan ook staffel korting toevoegen. Vanaf een aantal producten een korting aan bieden of je kan een actieprijs laten invullen. Alles is erg overzichtelijk in de software zo word de "oude" prijs doorstreept en zie je de nieuwe prijs verschijnen, ook kan je ervoor kiezen dat de korting in het betaalvak verschijnt. Dit kan je eventueel toepassen met een timer om de bezoeker keuzestress te geven.

Heb je een product die bijvoorbeeld 997€ kost, dan kan je de klant laten kiezen om eenmalig of in termijnen te betalen , bijvoorbeeld 3 termijnen van 335 of 12 perioden van 90€. Zo zorg je ervoor dat de klant niet meteen een groot bedrag hoeft te betalen en sneller overgaat tot de aankoop

Google analytics

Je kan een Google Analytics code invullen om jouw pagina’s verder te analyseren. Ook een Facebook pixel kan je instellen. Je kan daarbij ook het orderbedrag mee versturen zodat je weet hoeveel je conversie waard is.

Wat moet je voor Plug & Pay betalen?

Ben je volledig enthousiast geraakt door deze Plug & Pay review? Dan raden wij je aan om deze review nog even door te nemen. Hieronder lees je namelijk alles over de kosten.

Voordat je van Plug & Pay gebruik kunt maken, moet je een keuze maken uit drie pakketten. Deze drie pakketten hebben allemaal hun eigen kenmerken:

 Lite: 9 euro per maand

Dit is het meest basic pakket dat Plug & Pay aanbiedt. Bij dit pakket kun je van talloze functies gebruik maken, maar je hebt ook met enkele beperkingen te maken. Zo is dit pakket geschikt voor maximaal 3 producten en maximaal 50 transacties per maand. 

Premium: 49 euro per maand

Het Premium pakket is een stuk duurder dan het Lite pakket, maar dat is goed uit te leggen. Dit pakket beschikt namelijk over nog veel meer functies. Zo is het met het Premium abonnement ook mogelijk om met A/B testing aan de slag te gaan of om abonnementen te verkopen. Tevens heb je hierbij met een onbeperkt aantal checkouts en producten te maken.

Ultimate: 97 euro per maand

Het Ultimate pakket is verreweg het meest uitgebreide pakket van Plug & Pay. Dit is het Premium pakket plus vele extra’s. Als je voor dit pakket kiest, krijg je bijvoorbeeld toegang tot het affiliate systeem van de Internet Marketing Unie.

Wat is voor jou het juiste pakket?

Dit hangt volledig van je situatie en voorkeuren af. Feit is dat alle pakketten op hun eigen manier uniek zijn en iets te bieden hebben.

Onthoud goed dat bovenstaande prijzen op basis van een jaarbetaling zijn. Mocht je voor een maandbetaling willen gaan, moet je (fors) meer betalen. De prijzen op basis van een maandbetaling zetten we graag overzichtelijk voor je op een rijtje:

 1. Lite: 9 euro per maand
 2. Premium: 49 euro per maand
 3. Ultimate: 97 euro per maand

Garantie

Ben je niet tevreden met Plug & Pay? Je kunt dit binnen 14 dagen aan de klantenservice van de Internet Marketing Unie laten weten. Je krijgt dan je aankoopbedrag retour, indien je aan de gestelde eisen voldoet.

Wat zijn de voor- en nadelen van Plug & Pay?

In onze ogen is Plug & Pay een ideale tool voor elke webshopeigenaar. De tool biedt veel mogelijkheden en helpt je oprecht om meer omzet te draaien. Om deze Plug & Pay review nog meer waarde mee te geven, zetten we graag de voor- en nadelen voor je op een rijtje:

Voordelen:

 1. Ideaal om betaalpagina’s te ontwikkelen en te optimaliseren
 2. Duidelijke interface
 3. Kan aan veel systemen gekoppeld worden
 4. Je hebt voor Plug & Pay geen technische skills nodig
 5. Je kunt uit meerdere pakketten kiezen

Nadelen:

 1. Geen telefonische support
 2. Affiliate systeem is wellicht ietwat te beperkt


Plug and Pay Lite Abonnement

Het Plug and pay Lite abonnement is het goedkoopste pakket. Dit pakket kost 108,- per jaar. Betaal je de kosten Plug&Pay liever maandelijks? Dat kan ook. In dat geval betaal je 15,- per maand. Met het Lite abonnement kun je maximaal 3 producten toevoegen en 3 checkouts aanmaken. Als je het aan mij vraagt is dit al snel te weinig.

Ook krijg je maximaal 50 transacties per maand. Ga je hier overheen? Dan betaal je 9,95 euro extra per 100 transacties.

Let op: met het Lite pakket kun je geen gebruik maken van de Affiliate Marketing software van Plug & Pay. Hier heb je het duurdere Ultimate abonnement voor nodig.

Plug and Pay Premium

Het Premium abonnement is het meest gekozen Plug and Pay abonnement. Dit pakket kost 497,- per jaar. Betaal je de kosten Plug&Pay liever maandelijks? Dat kan ook. In dat geval betaal je 59,- per maand.

Met het Premium abonnement kun je onbeperkt producten en onbeperkt checkouts toevoegen. Je kunt maximaal 250 transacties per maand afhandelen. Ga je hier overheen? Dan betaal je 9,95 euro extra per 100 transacties.

Let op: Ook met het premium pakket kun je geen gebruik maken van de Affiliate Marketing software van Plug & Pay. Hier heb je het Ultimate abonnement voor nodig.

Plug and Pay Ultimate

Het Ultimate abonnement biedt hetzelfde als een Premium abonnement, maar dan inclusief het Affiliate Marketing systeem. Ook kun je met dit abonnement onbeperkt transacties verwerken.

Het Ultimate abonnement kost 1164 euro per jaar. Betaal je het abonnement maandelijks, dan betaal je 125 euro per maand.

Plug&pay review

plug & pay

.


Zit ik vast aan een contract na de aankoop?

Hierop is het antwoord erg duidelijk: NEE! Er zijn geen addertjes onder het gras. Wil je per maand betalen, dan is het maandelijks opzegbaar. Wil je per jaar betalen, dan betaal je gewoon een jaar vooruit en dan kun je het hele jaar lang afzeggen. Je krijgt uiteraard geen refund want je bent nou eenmaal voor de korting gegaan, maar je zit niet aan een of ander vervelend contract vast dat per se weer verlengd moet worden.

Plug and Pay Kopen?

Wij gebruiken Plug & Pay en kunnen deze software zeker aanraden. Ben je opzoek naar een van onderstaande punten dan raden we aan zeker te starten met de gratis poefperiode van Plug & Pay.

1. Gemakkelijk betaalpagina's maken voor jouw producten die goed converteren.

2. Geoptimaliseerde betaalpagina's maken door gebruik van vooraf ingestelde templates. Je hoeft geen voorkennis te bezitten.

3. Je wilt extra geld verdienen door de "One Click Upsell"

4. Je wilt jouw producten aanbieden via affiliate marketing

5. De software die alle administratie heel eenvoudig automatiseerd.

6. Je bent bereid een kleine investering hiervoor te doen die je ongetwijfeld winst zal opleveren.

Bij deze software zijn alle online marketing tools uitgetest en gemaakt naar het best converterende systeem van de voorbije 10 jaar. Met deze software zal je wel degelijk meer verkoop generen en zal je bedrijf een ferme boost krijgen.

Heb je nog twijfels over deze software? Dan raden we je aan gratis van start te gaan met de gratis proefperiode. Na deze proefperiode zal jij zien dat jij meer verkoop genereert.


Is Plug and Pay zijn geld waard of niet?

plug and pay reviewAls je op zoek bent naar een betaalpagina voor je nieuwe website of als je over wilt stappen naar een gebruiksvriendelijk programma dat ook nog eens helpt jouw omzet te vergroten, is Plug&Pay zeker aan te raden. Plug&Pay is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren. Je kunt al binnen 5 minuten een account openen en de templates gebruiken op je website.

Na eigen ervaringen vind ik  Plug & Pay absoluut zijn geld waard, en raad het iedereen die simpel en snel betaalpagina’s wilt maken, van harte aan.

Je hebt met Plug & Pay in mum van tijd een prachtige, converterende betaalpagina gemaakt waar je jaren plezier van hebt. De kleine investering die je voor Plug & Pay maakt levert het zich natuurlijk snel weer op, doordat je verkopen en conversie gewoon hoger zal worden.

Tel daarbij de andere features en mogelijkheden van Plug & Pay op (zoals het affiliate systeem, termijnbetalingen, abonnementen, splittesten en kortingscodes) en je hebt een enorm compleet systeem waar je verder niks meer voor nodig hebt.

Onze eindconclusie over Plug & Pay

Onder aan de streep zijn wij erg te spreken over Plug & Pay. De tool is ideaal voor elke webshopeigenaar; je optimaliseert de betaalpagina, waardoor je meer orders gaat scoren. Dankzij de vele salestriggers ben je ook nog in staat om de gemiddelde orderwaarde omhoog te krikken. Deze win-win situatie zorgt onder aan de streep voor veel voordelen.

Daarnaast zijn wij te spreken over de werking van de software. Je hebt de software relatief snel onder de knie; je optimaliseert hierdoor snel de betaalpagina volledig naar je wens.

Bijkomend voordeel: je kunt uit drie pakketten kiezen. Op basis van je eigen voorkeuren en situatie kun je zodoende altijd voor een geschikt pakket kiezen. Ongeacht voor welk pakket je kiest, geniet je van tal van mogelijkheden én voordelen. Veel succes met Plug & Pay en je eigen webshop!

plug & payPlug & Pay

Wat is Plug & Pay?

Plug & Pay is software waarmee je heel heel eenvoudig goed converterende betaalpagina’s kan aanmaken. Een pagina die geoptimaliseerd is om makkelijk een bestelling af te rekenen. Er zijn tal van online marketing tools waardoor je meer verkoop kan genereren per website bezoeker. In zijn meest eenvoudige vorm staat er op deze pagina:

1. de titel van het product
2. Een productfoto
2. Korte tekst met de belangrijkste punten van het product
3. Persoonsgegevens die de koper kan invullen (naam, e-mailadres, fysiek adres als het product verstuurd moet worden, bedrijfsnaam en opmerking)
4. Betaalmethode (gekoppeld met Mollie waardoor je alle betaalmogelijkheden heel eenvoudig kan aanbieden)
5. Winkelmandje met het bedrag en optioneel de mogelijkheid om een kortingscode in te vullen.

Hoe werkt Plug & Pay?

Als je Plug & Pay hebt aangeschaft krijg je toegang tot je eigen beheeromgeving. Je kan meteen starten met het toevoegen van producten , prijzen ingeven en checkouts maken. Je kan ook upsells toevoegen of 1 klik kassakoopjes.

Voordelen van Plug & Pay

Deze software heeft tal van online marketing technieken waardoor je meer sales kan genereren dan met een andere betaling software:

1. gemakkelijk betaling proces.
2. Betaling ook mogelijk via mobiel
3. One klick kassakoopje , je kan een kassakoopje toevoegen waar de bezoeker met 1 klick het product kan toevoegen zonder dat hij terug de betaling gegevens moet ingeven.
4. One klick upsell. Je kan na het afrekenen een upsell toevoegen waar de bezoeker net voor de bedankpagina nog een product kan toevoegen met 1 klik zonder dat hij terug het betaalproces moet doorlopen.
5. Alle betaalmogelijkheden mogelijk door de verbinding met mollie.

Welke betaalmogelijkheden biedt Plug & Pay

Plug & Pay biedt alle betaalmogelijkheden aan. Dit doordat je de software kan linken aan Mollie. Zo kan je ook heel gemakkelijk wederkerende lidmaatschappen automatiseren.
Door gebruik van Mollie kan je alle betaalmogelijkheden aanbieden op je betaalpagina en komt het geld op 1 centraal punt : jouw mollie account.

Plug & Pay upsell

Met Plug & Pay kan je heel eenvoudig één of meerdere upsells toevoegen. Het is zo dat de bezoeker de upsell ziet verschijnen net voor de bedankpagina. De bezoeker moet niet nogmaals het betaalproces doorlopen om de upsell toe te voegen. De klant voegt de upsell met slechts 1 klik toe. Het bedrag word achteraf automatisch van de rekening van de klant gehaald.

Dit is doorslaggevend om gratis meer sales te genereren.

Plug & Pay Kassakoopje

Met Plug & Pay kan je heel eenvoudig een 1 klik kassakoopje toevoegen. Bij de betaalpagina kan de klant met 1 klik een bijhorend product toevoegen die meteen word verrekend bij de betaling.

Deze marketing strategie zorgt voor gratis meer conversie en meer verkoop.

Betalingen ontvangen met Plug & Pay

Je kan Mollie koppelen met Plug & Pay. Dat gaat heel makkelijk. Alle betaalmethodes die je in Mollie geactiveerd hebt, krijg je dan ook in Plug & Pay te zien. Dat is bijvoorbeeld: Bancontact, iDeal, credit card, paypal, KBC knop,…

Plug & Pay koppelen met Huddle

Je kan heel eenvoudig Plug & Pay koppelen met je Huddle platform. Je kan ervoor zorgen dat klanten na de aankoop automatisch toegang krijgen tot het product. Je kan er ook voor zorgen dat ze bij de aankoop automatisch aan een mailing lijst worden toegevoegd.

Plug & Pay conversieverhogende checkouts

Plug & Pay heeft tal van online marketing tools die jij kan toepassen om ervoor te zorgen dat de klant het product werkelijk zal kopen.

1. USP: Wat zijn je unique selling points. Je kan tot 5 voordelen voor dit product invullen.
2. Video: Vul een Youtube of vimeo link in.
3. Afteller: een afteller laat zien dat een bepaald actie bijna voorbij is. Zo moet je potentiële klant snel zijn als hij het product toch nog op de kop wilt tikken.
3. Garantie: Hier kan je jouw garantie invullen. Bijv. Als je niet tevreden bent binnen de 30 dagen krijg je je geld terug.
4. Kassakoopje: op je betaalpagina een product toevoegen met 1 vinkje. Zo koopt men niet 1 maar 2 producten en wordt je orderwaarde verhoogd.
5. Testimonials: Laat enkele reacties van klanten zien die dat product eerder al bij je kochten.

Plug & Pay bedank pagina's

Je kan met Plug & Pay gepersonaliseerde bedank pagina's maken , of je kan kiezen voor de standaard bedank pagina's.


Plug&Pay review

Heb jij ervaringen met Plug & Pay? Laat het ons dan weten in reactie. Wij zijn benieuwd welke resultaten jij hebt behaald met Plug & Pay! Ga naar de gratis proefversie >>

Jan V.
Door

Jan V.

op 26 Feb 2022

Plug & Pay is echt een goede software! Zeker en vast aan te raden! Start met de proefperiode en je zal zien dat je verkoop stijgt.

John
Door

John

op 02 Mar 2022

Plug & Pay is echt een goede software! Sinds ik plug & Pay gebruik heb ik een alles in 1 software die al mijn administratie automatiseert, hierdoor heb ik meer verkoop en ook meer tijd

Tom Weedaege
Door

Tom Weedaege

op 02 Mar 2022

Fijn te horen dat jullie ook goede resultaten behalen met de software! plug & pay is echt doorslaggevend voor het behalen van succes met je website of webshop

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: