Pianoles van Rene | Piano leren spelen | Review en Ervaringen
29 oktober 2021 
in Muziek

Pianoles van Rene | Piano leren spelen | Review en Ervaringen

Heb jij er altijd van gedroomd een instrument te kunnen spelen ? Ben je momenteel verlieft op je piano of piano leren spelen? Muziekles kost jaarlijks veel geld en je verliest veel tijd onderweg, wat als je die tijd ook zou kunnen gebruiken om te leren spelen? Het kan ! Momenteel zijn heel wat online pianolessen op het internet te vinden. Maar zijn die even goed? Kan je online leren piano spelen?

Wij deden de test en zochten uit welke online cursus je het best begeleid piano te leren spelen zodat je binnenkort volledig zelfstandig aan de slag kan ! We kwamen uit bij: Pianoles van Rene

GA NAAR DE GRATIS PROEFLESSEN

"Hoe je in slechts 12 weken je favorieten liedjes kunt spelen op je piano of keyboard met eenvoudige naspeelvideo's en begeleiding!" Wordt piano virtuoos!
Wie is de verkoper en lesgever van het product?

Het is natuurlijk uitermate belangrijk dat je een goede leraar hebt die je goed kan uitleggen hoe je piano speelt van beginner tot expert. De verkoper van Pianoles van René is René Knops.

René Knops is al meer dan 25 jaar Muziekleraar en oud eigenaar van muziekschool "De Piano" . Rene heeft erg veel ervaring in het constructief aanleren van alle technieken om zelfstandig te kunnen piano leren spelen.

Hij besliste meer mensen te gaan helpen en besloot een online cursus te maken waar alles van A tot Z word uitgelegd.

Om pianolessen voor iedereen toegankelijk te maken besloot hij hiervoor een zeer economische prijs voor te vragen. Start vandaag en krijg meteen reeds 200€ korting , hierdoor kan je piano leren spelen voor slechts 297€

Wat krijg je in de cursus

Piano leren spelen is een vak , het is een techniek. Deze techniek vraagt natuurlijk veel oefening. Rene steekt dit in de cursus ook niet onder stoelen of banken. Er moet natuurlijk geoefend worden. Met de Online cursus piano te spelen zal je zeker een goed resultaat behalen als je veel oefent. De cursus is heel volledig

Met veel inzet en het goed opvolgen van de instructies die je in de video lessen word gegeven ben je in staat binnen 12 tot 25 weken zelfstandig te leren piano spelen, we kunnen zeker en vast spreken van een betrouwbare cursus piano spelen, je zal snel resultaten behalen en gemotiveerd worden veel te oefenen waardoor je dag na dag beter wordt.

 • 1. Duidelijk stappenplan
 • 2. Een besloten community
 • 3. Duidelijk Lesmateriaal
 • 4. Gratis handige App
 • 5. Onbeperkt kijken
 • 6. Mobiel vriendelijk

Wat kan je straks?

We zetten even de vaardigheden op een rijtje die je onder de knie hebt na het volgen van de cursus.

 • 1. Je leert liedjes spelen mét en zonder muzieknoten
 • 2. Je bent niet langer afhankelijk van muziek noten
 • 3. Supersnel noten lezen en terugvinden op je klavier
 • 4. Je begrijpt nu hoe muziek in elkaar zit
 • 5. Je weet hoe je met beiden handen tegelijk kunt spelen
 • 6. Speel elke popliedje (lichte muziek) wat je hoort op de radio
 • 7. Je bent in staat om te improviseren op je piano of keyboard
 • 8. Je speelt zelfverzekerd met kracht in de vingers en goede techniek
 • 9. Je hebt voldoende vaardigheden om een leven lang te genieten van muziek
 • 10. Je kunt jezelf of andere begeleiden met hun zang of instrument.

Hoe zijn de pianolessen opgedeeld

Het lesprogramma is erg uitgebreid. Het bestaat op dit moment uit 4 hoofdonderdelen die elk uit een aantal modules bestaan. Deze losse modules bestaan uit video’s, soms vergezeld van PDF documenten die het lesmateriaal in de video’ s ondersteunen.

Deel 1

Het eerste onderdeel is de kennismaking met de piano. In deze cursus krijg je de basisbegrippen uitgelegd en wordt de rest van de cursus toegelicht, zo begrijp je de termen die in de cursus verder gebruikt zullen worden. Het is je introductie tot alles wat komen gaat in de complete cursus. Het bestaat uit 12 video’ s waarin je onder andere de keuze van het instrument, de juiste vingerpositie en het spelen van vier basisakkoorden behandeld worden.

Deel 2

Het tweede onderdeel is de daadwerkelijke de starterscursus hier zet je uw eerste stappen in het piano spelen. In dit onderdeel, dat uit 6 modules en een bonus bestaat (totaal 65 video’s) leer je de beginselen van het pianospelen. Je leert akkoorden spelen, een basis over ritme en de beginselen van de toonladder. Alle theorie zal snel omgezet worden in praktijk, en hiervoor zal je meten goede tips mee in deel 2

Deel 3

Het derde is het grote vervolg op deel 2 , dit deel bestaat uit 6 modules en een totaal van 30 video’s. Dit onderdeel bouwt voort op het eerste onderdeel en gaat dus dieper in op akkoorden, de theorie achter de muziek, techniek, tips voor je piano en je leert ook hoe je goed kan improviseren , welke noten je hiervoor gebruikt. Je leert dus heel wat in dit deel en op het einde is er ook een evaluatie voorzien.

Deel 4

In het vierde deel kom je pas toe aan het noten lezen. Met 5 modules en 2 bonussen, in totaal 7 video’s, krijg je de handvatten aangereikt om razendsnel noten te leren lezen. De techniek die Rene hiervoor toepast blijkt op zijn studenten goed te lukken.

Het komt er natuurlijk ook op neer dat je genoeg heirop oefent , hoe meer je oefent hoe sneller je een pro zal worden. De methode die je aangereikt wordt houdt het leuk en niet te stijf, maar het blijft een feit dat dit eigenlijk het minst leuke is, of juist het meest uitdagende, van de cursus. Het ligt er maar hoe je het bekijkt.


Videocursus

Alle onderdelen en modules bestaan niet enkel en alleen uit video’ s Veel video’s worden begeleid door geluidsfragmenten, waaraan je kunt horen hoe het eindresultaat moet zijn. Ook worden er bij veel modules PDF bestanden met extra informatie of notenschema’ s meegeleverd.

De community online piano leren spelen

Wat extra bijzonder is aan deze online piano cursus is dat je ook in een grote community terecht komt. Hierdoor leer je de mensen kennen die ook de cursus gevolgd hebben.

Sommigen zijn reeds experts in het spelen van piano of keyboard.

 De community werkt bijzonder motiverend , er worden video's met elkaar gedeeld die je enorm motiveert! 

nog een voordeel van de online cursus piano spelen

Wat is het doel van pianoles van Rene ?

Rene heeft jaren ervaring in het aanleren van instrumenten bij zijn leerlingen. Hij weet wat hij doet.

De cursus is gebaseerd op het doel je te leren piano spelen in 12 tot 25 weken en dit is nog niet alles, Rene heeft als doel dat je zelfstandig noten kan lezen en ook zelf kan improviseren , want dit is toch wat iedereen wil!

Moet ik noten kunnen lezen voor de online pianoles ?

Rene gaat in het begin van de cursus ervan uit dat jij geen enkele ervaring hebt met een instrument. Hij zal je alles uitleggen en stap voor stap aanleren. Hij zal beginnen met akkoorden en hoe een piano in elkaar steekt tot het Stapsgewijs aanleren van lezen van noten.

Dit gebeurt niet op een saaie manier zoals in de muziekscholen. Het leren lezen van de noten wordt ook meteen in praktijk omgezet! zo zal je eerst akkoorden leren spelen en pas daarna noten leren lezen , wat je meteen een ongelofelijk gevoel zal geven, want je zal meteen kunnen overgaan naar actie en piano spelen. klik hier om naar de cursus te gaan

GA NAAR DE GRATIS PROEFLESSEN

Pianoles van Rene Prijzen

De prijs van het complete lesprogramma is €497.- euro. Als je vandaag bestelt € 297,- euro.

Voor deze prijs ben je dan ook zeker dat je een degelijke en volledige cursus krijgt die minstens even kwalitatiefvol is al elke week naar de muziekschool gaan die stukken meer kost per jaar. In muziekscholen is men zeer gericht op theorie en minder op praktijk, De cursus Pianoles van Rene is hier zeker en vas een goed alternatief om thuis zelfstandig piano te leren spelen tot het niveau die jij wenst!

4 Cursussen voor de prijs van één met levenslang toegang!

.

Bestel vandaag en krijg deze bonussen gratis

 • 1. 6 weken E-mail coaching van René als je online pianoleraar
 • 2. Onbeperkt toegang tot onze interactieve online community van gelijkgestemden mede-cursisten
 • 3. Levenslang toegang tot forum, lesmateriaal & video's.
 • 4. Onbeperkt e-mail contact met je online pianoleraar
 • 5. Persoonlijke begeleiding!
 • 6. Inclusief updates
 • 7. Handige App (app store of google play) waarmee je altijd en overal eenvoudig je pianolessen kunt volgen, forumberichten kunt lezen en zelfs vragen stellen en chatten.

Algemene review

We geven onze objectieve en eerlijke mening over de prijs, materiaal, kwaliteit en support van het online product. Alle reviews zijn gebaseerd op echte en betouwbare onlinevproducten, Alle producten op onze review site zijn echt en werden eerlijk beoordeeld gezien wij geen verkopende partij zijn van het product. Deze site is opgericht om potentiële klant eerlijk op de hoogte te stellen en voor te lichten van het product.

Eindoordeel

We kunnen stellen dat Pianoles van Rene een van de beste oplossingen biedt om online piano te leren spelen. Het videomateriaal zit goed in elkaar en alles wordt volledig stap voor stap uitgelegd! Dit is dé online cursus voor het leren spelen van piano!Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: