Phoenix Website Software Review IMU 2023 - Mijn ervaringen!
23 februari 2022 

Phoenix Website Software Review IMU 2023 - Mijn ervaringen!

 Phoenix Website Software - Wil jij makkelijk, snel en zonder technische kennis een eigen website maken die goed gevonden wordt in Google? Dan ben je hier op de juiste pagina! Wij deden de test met de Phoenix website software van PhoenixDe Phoenix website software van de IMU de ultieme keuze want deze software werd ontwikkeld door de online marketing experts van de IMU. Phoenix is namelijk een website software die is gebouwd door de online marketing experts van de IMU. Alle kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan is verwerkt in deze tool zodat jij als gebruiker vanaf het begin al direct weet dat je goed bezig bent. Een groot voordeel van deze software is dat de hosting inbegrepen is in het pakket, je hebt dus geen extra kosten. Binnen enkele minuten heb jij jouw professionele website online staan.

Ben jij al overtuigd? Dan kan je deze onverslaanbare software gratis proberen.  Via de gele knop kun je jij de Phoenix website software van de IMU 14 dagen gratis proberen. Ben je nog niet volledig overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Phoenix Website Software Review van de IMU te lezen. In review deel ik namelijk ook mijn Phoenix Website software ervaringen!


Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix website software van IMU: Wat is het?

Phoenix is het alles-in-een website systeem waarmee je zonder technische kennis een mooie, snelle en goed converterende website kunt bouwen om je sales te maximaliseren

Dit betekent dat er bij aankoop van het Phoenix website systeem ook een webhosting wordt geleverd. Deze website software is een "alles in 1" pakket. Tony, de eigenaar en oprichter van IMU heeft hiervoor gekozen, omdat de webhosting een hele grote factor is voor de vindbaarheid, snelheid en veiligheid van je website. Doordat dit voor jouw wordt geregeld weet je zeker dat je website op z’n maximale toeren gaat draaien aan een verbluffende snelheid!

Tonny Loorbach is in 2010 gestart met de IMU en liet deze website software ontwikkelen voor zichzelf. Later stelde Tony deze tool beschikbaar voor andere internet ondernemers die met dezelfde strategie wilden werken. In de loop van de tijd heeft het systeem heel wat updates gehad en maken er al meer dan 1.600+ ondernemers gebruik van deze tool. Wanneer je deze resultaten ziet wordt je spontaan blij en hebberig, en wil jij meteen aan de slag met deze onverslaanbare website software!

Deze software bevat +75 ladingspagina's en website templates. Hierdoor kiezen heel wat ondernemers voor deze software gezien je in een handomdraai jouw website online hebt staan die er erg professioneel en goed converterend uitziet. Heb je hier geen tijd voor of besteed je dit liever uit? dan kun je er ook voor kiezen om het bouwen volledig uit te besteden. Op deze manier weet je zeker dat alles op jouw website  klopt en maximaal hij maximaal presteert.

Tony is ook de eigenaar van de IMU(Internet Marketing Unie), inmiddels samen met Martijn van Tongeren. Het belangrijkste doel van de IMU is ondernemers helpen groeien op het internet. Dit doen ze onder andere door het delen van tips en de nieuwste online marketing trends, denk hieraan aan hun Tornado Masterclass. maar ze bieden ook software tools aan die het makkelijker kunnen maken voor de ondernemers. Zoals de betaalpagina software Plug&Pay Phoenix is één van de software van IMU. Deze tool is gericht op het bouwen van website’s, maar gaat veel verder. Je wilt namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken en sales uit je website halen. Daarom hebben ze voor Phoenix uitgebreid onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt. Alle tools die jouw website beter maken zijn vervolgens verwerkt in deze software.

Phoenix website software: Waarom is deze software beter dan een andere?

Deze software is uniek doordat deze gemaakt werd met het oog op een Google vriendelijke SEO instellingen. Een Phoenix website zal hierdoor zorgen dat jij hoger komt te staan in Google dan jouw concurrenten.

Deze software is gemaakt voor ondernemers die geen voorkennis hebben in SEO of vindbaarheid in google. De instelingen van de Phoenix Website Software zullen ervoor zorgen dat jij hoger komt te staan in google.

Het bouwen van een Phoenix website is erg eenvoudig. In een handomdraai heb jij je webiste live staan en komen de bezoekers naar jouw site. Phoenix heeft heel wat functionaliteiten die ervoor gaan zorgen dat bezoekers worden omgezet in klanten.

Phoenix bied tal van conversie mogelijkheden die jij in andere software niet kan instellen. Met een phoenix website kan jij de normaal "moeilijke zaken van programmering" eenvoudig toepassen.


Phoenix Website: Dé oplossing in 1 software

Er zijn tal van redenen om voor een Phoenix Website te kiezen. Zo kan je het volledige pakket zelfs 14 dagen gratis proberen. De hosting is inbegrepen in het totaalpakket.

In deze software is veel tijd besteed aan het het Google vriendelijk maken. Zo kom je met een Phoenix software een pak hoger te staan in google als exact dezelfde website bij een andere software. Phoenix is altijd mee met de nieuwste trends zodat jouw conversie optimaal is.

Phoenix optimaliseert altijd de nieuwste marketing trends in jouw website. Zo is jouw website altijd modern en up -to-date

Wil jij een succesvolle website? Dan is Phoenix zeker en vast de beste oplossing!

Ben je geïntereseert in Phoenix, maar heb je nog twijfels? Start dan met de gratis proefperiode! Zo kan je gratis jouw phoenix webiste uittesten 100% vrijblijvend. Je zult merken dat het precies is wat jij nodig hebt om meer verkoop te genereren.

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix website software Thuiswerk masterclass


Phoenix is ontwikkeld door SEO & Marketing experts

Phoenix heeft niet zomaar thema's, Phoenix is gemaakt voor ondernemers die beter gevonden willen worden in Google. Alles op de software wijst erop dat deze is gemaakt door SEO experts. Door de marketing technieken en functies die jij kan toepassen op jouw website kan jij zonder technische kennis jouw goed converterende website samenstellen.

De Phoenix website software werd in 2010 voor Tonny Loorbach gebouwd en werd jaar na jaar bijgesleuteld tot een conversie machine. Ondertussen maken meer dan 1.600 ondernemers gebruik van deze doorslaggevende software en gebruiken zij een onverslaanbare website.

Phoenix website software

 Je Phoenix website in een handomdraai live

De Phoenix software is zo gemaakt dat jezelf in een handomdraai je website gemaakt hebt of aanpassingen gedaan hebt aan je website. De website software laat je toe bijzonder eenvoudig aanpassingen te maken aan je website. Zo kan je zelf je website snel up to date houden en ben je niet afhankelijk van een webdesinger.

Eens je jouw website online wil plaatsen heb je geen aanloopperiode, de phoenix site staat meteen online. Met dank aan de kant en klare templates ziet jouw website er steeds modern en hedendaags uit. De conversie tools zorgen ervoor dat mensen sneller overstappen naar een aankoop voor je product of dienst.

Met een Phoenix Website kies jij voor een juiste strategie die zichzelf zal terugbetalen. Phoenix Review


Keuze uit meer dan +75 kant en klare templates en landingpagina's

Met de software van Phoenix beschik je over meer dan 75 kant en klare en conversie geoptimaliseerde landingspagina's.

Momenteel kunnen de kleinste wijzigingen op je website voor een groot verschil zorgen in de zoekresultaten. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden word jouw website zichtbaar in Google. Alle seo instellingen hebben hierbij een daadwerkelijk positief effect. Met deze software zal jouw website maximale prestaties vertonen.

Phoenix website software review star

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Hoog scoren in google (SEO)

Hoog scoren in google is wat we allemaal willen met onze website. Sinds 2010 is de zoekmachine optimalisatie (SEO) dé prioriteit van Phoenix.

Door de jarenlange ervaring weten de makers van IMU wat momenteel werkt en wat minder werkt. Ze weten perfect welke functies een positieve en negatieve rol spelen in de zoekmachine. Door rekening te houden met al deze factoren word je website beter zichtbaar.

De meeste Phoenix gebruikers halen hun bezoekers vooral uit Google. De meeste halen meer dan +5000 bezoekers per maand en andere ontvangen soms 250.000 gratis bezoekers per maand. Voor een phoenix website moet je niet over een technische kennis bezitten om de nieuwste online marketing trends en technieken toe te passen.

Een belangrijk onderdeel van een google vriendelijke website is een goede en schone code. De Phoenix software is zo samengesteld dat je geen ruis kan krijgen op die code. Dit heeft google net graag en dit beloont google vanaf 3 maand na de release van jouw website.

Met Phoenix kan je makkelijk blogs en een kennisbank toevoegen. Een Kennisbank is een plaats op je website waar je via blogartikelen meer info geeft over jouw thema. Deze blogs zorgen voor een SEO spinnenweb waardoor jij de concurentie zal verslaan. Dit spinnenweb geeft een grote invloed op de ranking van google.

Om de zoekmachine optimalisatie op te schalen geeft Phoenix er natuurlijk voor gezorgd dat jouw website ook een eenvoudige en professionele mobiele versie scoort. Meer dan 50% van de internet zoekresultaten word gedaan via mobiel. Doordat jouw website ook mobiel vriendelijk zal worden is jouw website klaar om 100% van de bezoekers om te zetten in klanten. Websites met een goede mobiele versie krijgen voorrang op het zoekmachine Google

Wanneer jij gebruik maakt van een Phoenix website word van jouw website automatisch een goed converterende mobiele versie gemaakt. Hierdoor zal jij je concurrenten verslaan in Google

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix website software review star


Geoptimaliseerde landingpagina's

Het doel van je website is dat je jouw bezoekers daadwerkelijk kan omzetten in klanten. De kleinste aanpassingen kunnen voor grote conversie veranderingen zorgen. Laningspagina's zijn essentieel in het opzetten van je website. Landingspaginas zijn paginas waar jij ervoor zal zorgen dat de bezoeker effectief zal overgaan naar de aankoop.

De imu heeft een masterclass samengesteld namelijk de Tornado Masterclass waar alle specificaties worden uitgelegd omtrend een goede landingspagina. Met de IMU hebben ze reeds duizenden landingspaginas gebouwd en spreken zij uit ervaring welke mogelijkheden er zijn een goede conversie op je website te bekomen.

Landingspaginas kan je in een Phoenix website snel bouwen. Ze hebben reeds een goed converterende template. Met een drag and drop systeem kan je snel jouw funties die jij nodig hebt toepassen op je webiste. Met een sleep systeem in de website builder maak jij in een handomdraai de best converterende landingpagina's

De landingpaginas kan je aanpassen naar jouw wensen, je kan foto's toevoegen, extra tekst vakken of knoppen, zo kan je ook een timer of video toevoegen. Alles is gericht op het overtuigen van de klant. Op deze manier word er alles aan gedaan de bezoeker op het einde van de pagina over te laten gaan in een daadwerkelijke klant.

Phoenix website software review star

Conversie technieken, optimalisatie en funcies bij jouw Phoenix webiste

De Conversie technieken en conversie functies die je bij Phoenix ter beschikking hebt zijn enorm. Alles wat ervoor zal zorgen dat jij de aandacht trekt bij de bezoeker is aanwezig bij een Phoenix Website. Met deze website software kan jij je marketing funnel optimaliseren en gaat de bezoeker over tot actie.

Op een korte tijd kan jij de aandacht trekken van de bezoeker en ervoor zorgen dat hij handelingen onderneemt. In een phoenix website kan je gebruik maken van onderandere deze conversie technieken.

Exit Intent:  Voordat de bezoeker overgaat tot het sluiten van de pagina kan je ervoor zorgen dat hij hiervoor een extra actie moet voor verrichten

Countdown: Een countdown gaat ervoor zorgen dat jouw bezoeker keuzestress krijgt. Hierdoor zal er sneller overgegaan naar actie. 

Youtube abonneren: Wanneer je ook actief bent Youtube kun je er ervoor kiezen om gebruik te maken van deze optie. Je kunt op je video pagina een element toevoegen waardoor bezoekers met een druk op de knop abonneren op jouw youtube kanaal.

Timed CTA: Deze is erg intressant, zo krijgen bezoekers voor een bepaalde (korte) tijd een korting of aanbieding als ze meteen overgaan tot een aankoop.

Flying elements: Wanneer de aandacht van jouw lezers weg is, kun je gebruik maken van bewegende elementen. Dit effect wordt regelmatig gebruikt op afbeeldingen die vliegend het scherm binnenkomen.

Progress bar: De progress bar is een erg handige toevoeging die grote impact heeft op het conversiepercentage. Het menselijk brein houdt namelijk niet van afgeronde taken, daarom zullen ze altijd helemaal naar het einde scrollen en daar staat vervolgens de Call to Action

Sticky menu CTA: Een sticky menu zorgt ervoor dat het menu vast blijft bovenin het scherm wanneer je scrollt. Hierdoor kan de bezoeker vanaf elke plek op de pagina navigeren naar een andere pagina. 

Sicky Mobile CTA: Omdat de smartphones klein zijn, komt het regelmatig voor dat je als bezoeker moet zoeken naar een bestelknop. Met deze functie kun je de CTA op mobiel altijd sticky onderin het scherm zetten. Erg handig om meer conversies uit je website halen.

Sticky Video Scroll: Wanneer je een video op een pagina hebt staan en de bezoeker verder scrollt, is het beeld weg. Met deze functie wordt de video sticky gemaakt. Waardoor de video mee scrollt naar de plek waar jij heen gaat. Hierdoor heeft de bezoeker op elke plek beeld en geluid.

Phoenix website software review star

IMU community

Als je een aankoop doet bij IMU dan kom je meteen ook in de online marketing community terecht. In deze community kan je terecht met al je vragen en krijg je veel online marketing tips

In de community kan je snel contact met elkaar opnemen. De community is erg actief en iedereen is bereid je te helpen. Je kan er 24/7 terecht voor al je vragen.

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix Website software review: Voor wie is Phoenix geschikt?

Phoenix is geschikt voor elke ondernemer die een porfessionele website wil opzetten die hoog scoort in Google. Deze software zal daadwerkelijk doorslaggevend zijn om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. We kunnen Phoenix echter bijzonder aanraden. Sommige mensen zien het verschil niet met een andere website software want in deze software is achter de schermen veel tijd gestopt om de software snel, zoekmachine vriendelijk en conversie vriendelijk te maken. Met Phoenix rust je op de jarenlange ervaring van Tonny die in 2010 reeds starte met het ontwikkelen van de software.

Phoenix is een website software met een oog voor design, maar het denkt veel verder dan enkel het oog. De achterkant van de website die niet zichtbaar is kan de belangrijkste factor zijn om van jouw website een hoog scorende website te maken in google.

Phoenix is een alles in 1 pakket, je hoeft geen gebruik meer te maken van bijvoorbeeld wordpress, Ocean WP, One.com, Marketheme, GeneratePress,... We kunnen uit eigen ervaring meegeven dat onze website enorm is gestegen in google sinds wij met Phoenix zijn gestart. Phoenix is een all-in-one tool en maakt deze tool gigantisch gemakklijk en extreem krachtig en snel.

Wil jij meer gratis bezoekers en conversies? Wil jij meer bezoekers en daadwerkelijke klanten uit jouw website halen? Dan kunnen we je zeker aanraden Phoenix 14 dagen gratis en vrijblijvend uit te testen!


Phoenix website review IMU: Voorbeelden

Meer dan 1600 ondernemers maken gebruik van Phoenix. Hun bezoekers stegen exponentieel na het starten met de Phoenix software. Phoenix is dé website software van Nederland & Belgie voor het behalen van doorlaggevende online resultaten.

De website van Phoenix is natuurlijk ook gemaakt met de software van Phoenix. Zo zie je dat de sofware een strak en modern design bied. Met ervaring sind 2010 en meer dan 1600 tevreden klanten halen ze samen bijna 7 miljoen bezoekers per maand op de servers. Phoenix helpt je namelijk een winstgevende website opzetten in een handomdraai.  Ga van start met de gratis en vrijblijvende proefperiode en ervaar meer van de software.

Phoenix website software review star

Phoenix website review: IMU

Tonny Loorbach is de eigenaar van Phoenix, Naast de Internet Marketing Unie heeft hij nog 4 andere bedrijven. De IMU is het grootste online marketing platform van Nederland en Belgie met inmiddels meer dan 50.000 trouwe  volgers. De website heeft maar liefst 1.400+ marketing blogs op de website. Het Phoenix website systeem geeft echt een meerwaarde ten opzichte van andere website software.

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix website software review star

Phoenix Website Voorbeelden

Hans Teeuwen

Ook Hans Teeuwen Maakt gebruik van Phoenix website. Hans Teeuwen is een musicus, artiest, acteur en filmmaker. Op zijn website gebruikt hij een aantal effecten zoals zijn logo die beweegt.

Phoenix website software review star

Phoenix Website

Ook de website van Phoenix is natuurlijk gemaakt met zijn eigen software. De websites kunnen erg modern en strak ingedeeld worden. Bekijk het voorbeeld van de Phoenix webiste hier: Bekijk hier de phoenix website

Phoenix website software review star

Plug&pay website

De website van Plug&Pay is ook gemaakt met Phoenix software. De Phoenix websites zijn erg overzichtelijk ingedeeld en alles is gericht op een maximale conversie van je website. Met de Phoenix website software krijg je een all in one software die voor meer sales gaat zorgen wegens de hoge conversie functie rate.

plug-and-pay review star

Thuiswerk Masterclass

De website van de Thuiswerk Masterclass is ook samengesteld met de Phoenix Software. Op deze website zie je dat er tal van paginas zijn toegevoegd met tal van conversie funcitonlaiteiten. Bekijk hier de Thuiswerk Masterclass website

Phoenix website software

Phoenix = Hoog scoren in Google

Een hoge plaatsing hebben in google is cruciaal voor het bekomen van sales op je site . Sinds 2010 is zoekmachine optimalisatie(SEO) al de #1 prioriteit van de IMU(Bedrijf Tony & Martijn). Ze hebben heel wat ervaring hierin en passen deze strategieën toe op de software . Alles wat er voor kan zorgen dat je hoger in Google komt zit verwerkt of is rekening mee gehouden tijdens het bouwen van Phoenix.

Naar gelang van jouw niche waarin je site zich bevind kan je met Phoenix van 5.000 gratis bezoekers per maand tot 250.000+ gratis bezoekers per maand komen. .

Phoenix heeft een heel aantal unieke conversie tools die je helpen bij het genereren van meer aanmeldingen op je mailinglijst, het opzetten van een marketing funnel en aanbiedingen bij je bezoekers onder de aandacht krijgen. Phoenix bevat verschillende tools die de aandacht van de bezoekers pakken en vervolgens kunnen leiden tot leads of klanten.

Zo kan je met Phoenix eenvoudig een “Content kanon” opzetten. Dit is een kennisbank op je website die vol staat met informatie over bepaalde onderwerpen. Door het geautomatiseerde interne link systeem van Phoenix worden alle pagina’s met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat er een SEO spinnenweb en daar is Google gek op. Ook heeft het een hele grote invloed op de rankings in Google.

Wanneer je gebruik maakt van Phoenix wordt van elke pagina op jouw website automatisch een AMP versie gemaakt. Deze pagina’s worden vervolgens opgestuurd naar Google en je zult direct je concurrenten verslaan!

Met de conversie-tools kun je ervoor zorgen dat de bezoekers van jouw website klanten worden. Er zijn verschillende conversietechnieken die het mogelijk maken om de aandacht van de bezoekers van je website te sturen richten actie.


Phoenix website software review: Wat vinden anderen van Phoenix?

Door de hoge professionaliteit van Phoenix zijn er heel wat ervaringen terug te vinden door gebruikers van Phoenix. Van deze ervaringen maken wij een samenvatting. Eerst en vooral kunnen we uit eigen ervaring Phoenix aanraden gezien de bezoekers van onze website sterk zijn gestegen sinds het gebruik van de Phoenix software. We hebben enkele ervaringen van gebruikers opgezocht en schrijven ze hier neer:

Peter Mecklenfeld - Uitstekend website software pakket door echte vakmensen! Precies zoals ik dat graag zie. Phoenix is voor mij de fundering van onze marketingmachine geworden. Er is tot in detail nagedacht over SEO, effectief website design en de gebruikersvriendelijkheid. Het is voor mij de ideale oplossing gebleken voor groei in de komende (minimaal) 5 jaar.

Laura de haan - Ik heb mij veel sterker kunnen positioneren als fotograaf voor (internet) ondernemers en mijn website wordt al veel beter gevonden. Ik heb een e-book geschreven en daarmee een mailinglijst opgebouwd die steeds harder gaat groeien (in de laatste maand had ik al meer dan 300 nieuwe inschrijvingen). Ik ben super blij met mijn Phoenix site!

Shella Neijman - Phoenix is de beste stap die ik heb gemaakt. Ik scoor hoog in Google, de website ziet er prachtig uit, maar wat voor mij eigenlijk het allerbelangrijkste is, is de support. Als ik er niet uitkom, kan ik altijd om hulp vragen. En dat is essentieel! Deze website biedt de mogelijkheid om je professioneel te profileren. Ik kan het echt iedereen aan raden!

Zoals je leest zijn er veel mensen erg enthousiast over Phoenix. Phoenix heeft er voor veel ondernemers voor gezorgd dat zij een flinke groei hebben behaalt met hun website.

Voordelen van Phoenix

  • 1. Makkelijk in gebruik voor mensen die beginnen en hun online marketing, funnels en SEO zelf willen beheren.
  • 2. Erg gunstige prijs voor grotere ondernemers, aangezien de hosting er gewoon bij zit. Grote bedrijven betalen al makkelijk 2.000 euro per jaar aan hosting, en dat zit gewoon in de prijs van Phoenix inbegrepen.
  • 3. Makkelijk toegang tot de IMU-community waar je met vragen terecht kunt en ook kunt netwerken.
  • 4. Een breed aanbod aan online marketing tools die je moet hebben, zoals conversie-charts, landingspagina-editors, marketing-funnels en nog veel meer.
  • 5. Uitstekende integratiemogelijkheden om jouw site te ondersteunen en te verbeteren.

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix website kopen: Wat kost de volledige software?

Zoals reeds vertelt is Phoenix een alles in 1 pakket. Zo betaal je niet voor de hosting. Je betaald net zoals gebruikelijk bij een website software een abonnement die je maandelijks of jaarlijks kan aanschaffen. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het pakket die je kiest. Voor elke ondernemer is een economisch pakket beschikbaar.

Ga jij een eigen Phoenix website bouwen? 

Zelf je website bouwen is eenvoudig mogelijk met Phoenix. Wanneer je er ook voor kiest zelf je website te bouwen heb je de keuze tussen het eerste pakket. Dit pakket kost 497€ per jaar of 59€ per maand. Wanneer je kiest om jaarlijks te betalen betaal je slechts €39 per maand. Waneer je dit pakket kiest krijg je toegang tot de builder voor effectieve en goed converterende landingspagina's en funnels, meer dan 75 conversie geoptimaliseerde templates, kopelingen met mailing software, marketing software, popups, aftellers, en allerhande marketing functies. Met deze licentie krijg je ook de klantenservice die bijzonder snel antwoord op je vragen. Met deze licentie kan je 2 websites maken.

Het tweede Pakket heet het Phoenix Ultimate pakket. Dit pakket kost €1497 per jaar of 197€ per maand. Als je per jaar betaald betaal je slechts 125€ per maand. Hiervoor kan je maar liefst 5 websites maken en krijg je toegang tot de website builder voor effectieve landingspagina's & funnels, meer dan 75 conversie geoptimaliseerde templates, kopelingen met je email provider, marketing providers, pop-ups, aftellers en unieke conversie triggers en product lancering. In dit pakket krijg je namelijk een stuk meer dan het goedkopere pakket. Zo krijg je hier de Phoenix SEO tools die ervoor zorgt dat jouw website extra hoog komt in google. Er is in het Ulitmate pakket de blog module, smart content, content kanon, razendsnel op mobiel en AMP. Met dit pakket kan je maar liefst 5 websites bouwen.

Phoenix website kostprijs

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-


Phoenix

Wat is Phoenix website software?

Phoenix is software waarmee je makkelijk je website kan maken. Maar niet zomaar eentje zoal Wix, of wordpress maar één die geoptimaliseerd is om hoog te scoren in Google en voor conversie. En daarvoor wil je toch een website, niet gewoon om te stoefen bij je vrienden en familie, maar één die daadwerkelijk klanten oplevert. Met phoenix kan je in een handomdraai een professionele website maken. Het is dé software die volledig geoptimaliseerd is voor online marketing. Phoenix kan je 14 dagen gratis testen.

IMU BV – Phoenix BV: Wie zijn de oprichters?

Tonny Loorbach is eigenaar en oprichter van IMU bv. Hij startte ooit aan zijn keukentafel met zijn bedrijf. Daarmee verkocht hij een websitesysteem genaamd het winstmodel. Later kwam ook Martijn van Tongeren erbij hij was eerst klant, toen medewerker, en nu mede-eigenaar.

Voordelen van Phoenix

1. Je hebt geen technische kennis nodig.
2. Het website-systeem blijft steeds up-to-date met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kennis omtrent marketing, neuro-wetenschap,…
3. Het is gericht op SEO en conversie waardoor jij hoger scoort in google.
4. Je kan steeds hulp vragen aan de vriendelijke support. Gewoon in het Nederlands want het is een Nederlands bedrijf.
5. Had je voorheen wordpress, dan kan je deze makkelijk importeren zodat je niet veel tijd kwijt bent om je oude site over te zetten.
6. IMU denkt met je mee want ze willen succesvolle klanten.

Voor wie is Phoenix niet geschikt?

1. Je wil of kan niet investeren in je business. Phoenix komt met een maandbedrag, dat moet je natuurlijk kunnen en willen investeren.
2. Je wilt alles kunnen veranderen. Phoenix werkt met bepaalde templates en blokken die je kan toevoegen aan een pagina. Je kan wel achtergrondkleuren en sommige lettertypes aanpassen, maar niet onbeperkt. Als je echt alles wilt veranderen dan is Phoenix niet geschikt. Langs de andere kant zijn deze template wel geoptimaliseerd voor wat werkt en hebben velen al grote successen met deze templates behaald.
3. Je wilt een webshop. Phoenix is geen webshop software. Maar je kan het wel naast een webshop hebben om zo potentiële klanten te krijgen.

Hoe werkt een Phoenix website

Wanneer je aan de slag gaat met het bouwen van een website met de Phoenix software, kom je er al snel achter hoe eenvoudig dit is. Je kan deze software 14 dagen gratis uittesten.
Als je een landing page wilt maken goed converterende templates ben je bij phoenix aan het juiste adres! Met de Phoenix website software, heb je de mogelijkheid om op een kant-en-klare template te klikken, afhankelijk van je doel.

Waarom is de Phoenix website software van de IMU precies wat jij nodig hebt?

Voor phoenix heb je geen technische kennis nodig om toch een doorslaggevende website te maken die hoog zal scoren in google. Deze software bestaat uit tal van goed converterende templates die het uitstekend gemakkelijk maken een website te maken met een goed desing

Phoenix website software ervaringen: Wat vinden anderen van Phoenix?

Er zijn tal van reviews te vinden over phoenix! Deze zijn over het algemeen positief. Er is ook een goede klantenservice waar je meestal tijdens de werkdagen binnen de dag een antwoord krijgt.

Phoenix Website Kopen: Wat kost de Phoenix software van de IMU?

Voor Phoenix betaal je geen eenmalig bedrag, maar je sluit een abonnement af. Je kunt zelf kiezen of je liever maandelijks of jaarlijks betaald. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het pakket dat je kiest

Laat jij jouw website bouwen? Uitbesteden aan phoenix? Zelf geen tijd voor je website? 

Heb jij zelf geen tijd om een website te bouwen of wil je geen tijd hieraan besteden? Dan kan je ervoor kiezen jouw website volledig te laten bouwen. Phoenix werkt samen met website bouwers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van Phoenix websites. Om je website te laten bouwen heb je de keuze uit 3 verschillende pakketten.

Phoenix Rocketstart Pakket

Dit is het meest eenvoudige pakket als je jouw website wil uitbesteden. Eerst heb je een gesprek waarin alle functies besproken gaan worden. Vervolgens begint de website bouwer met de hoofdstructuur van je website. Vervolgens worden de primaire conversie pagina's toegevoegd. Voor het Rocketstart pakket kan je maximum 10 pagina's laten maken. Dit kan volstaan voor jouw website want als jij een blog toevoegd aan je website hoef je enkel de tekst aan te passen en veranderd er niks aan de template. De website bouwer helpt je bij het design van je website, zo word je logo, kleuren, video nauw met jouw bekeken voor een maximaal resultaat.  Dit pakket kost 2850€

Phoenix SEO Power Pakket

Dit pakket is niet enkel gericht op design maar is ook gericht op SEO. Zo word er zoekwoordonderzoek gedaan voor jouw website en worden de teksten en titels in je website zo gemaakt dat jij goed scoort in google. Alle pagina's worden SEO vriendelijk en google vriendleijk opgesteld. Alle instelingen zoals Google Search Console en Analytics worden geinstaleerd en geintegreerd in je website. Na het bouwen word er een uitgebreide SEO check uitgevoerd om succesvol af te ronden. Je krijgt bijkomend tal van tips en advies hoe je jouw website kan verder uitbreiden. Dit pakket kost 3350€

Phoenix Conversie Knaller Pakket

Dit pakket is het meest uitgebreide pakket. Je krijgt alle opties van bovenstaande pakketten maar ook word er alles aan gedaan zodat jij klanten en leads uit je website kan halen. Dit word gedaan door de conversie te optimaliseren, advies voor teksten en titels voor funnel opbouw. Ook ga je in de pakket split testen om na te gaan welke tools het best converterend zijn. Na het analyseren van de splittest zal jij perfect weten wat best werkt voor jouw website bezoekers en kan jij deze kennis automatiseren. Dit pakket zorgt voor een geautomatiseerde marketing machine. Dit pakket kost 3950€

Als je ervoor kiest je website uit te besteden zijn de kosten natuurlijk hoger gezien de vele werkuren hierin steken. Als je zelf je website bouwt is Phoenix goedkoop tegenover zijn concurrenten en betaal je slechts enkel het abonnement. De klantenservice staat altijd voor je klaar indien je vragen of problemen hebt bij het bouwen van je website.

Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix Website Software Review: Is Phoenix geschikt voor mijn webshop of website?

Op deze vraag kunnen we een duidelijk antwoord geven: JA, Phoenix is dé software die het verschil zal maken. Door de hoge SEO instellingen kunnen we deze software echt aanraden. We spreken uit eigen ervaring. Wij gebruiken reeds Wordpress, One.com, Marketheme... Maar sinds we aan de slag zijn gegaan met de website software van Phoenix scoren we stukken hoger in Google en kreeg onze website een flinke boost. Hierdoor kunnen we Phoenix zeker aanraden, het is dé software die jouw website onverslaanbaar zal maken.

Een Phoenix website is ideaal om zorgeloos te kunnen ondernemen en je bezoekers maand na maand te zien stijgen. De tools zijn maximaal geoptimaliseerd waardoor deze altijd Google vriendelijk blijven en jouw website altijd voldoet aan de zoekmachine technieken van vandaag. Deze software word constant bijgewerkt zodat jij altijd mee bent met de laatst nieuwe marketing technieken.

Indien de prijs van een Phoenix abonnement je veel lijkt kan ik alleen maar aanraden de gratis proefversie uit te proberen en zelf te ervaren hoeveel je hiervoor terug krijgt en welke meerwaarde deze software zal betekenen voor jouw sales en winst van je bedrijf! Bovendien krijg je momenteel 1 jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,- ! Het is echt bizar!


Phoenix website review

+ 1 Jaar gratis Mailblue ter waarde van €108,-

Phoenix

Wat is Phoenix website software?

Phoenix is software waarmee je makkelijk je website kan maken. Maar niet zomaar eentje zoal Wix, of wordpress maar één die geoptimaliseerd is om hoog te scoren in Google en voor conversie. En daarvoor wil je toch een website, niet gewoon om te stoefen bij je vrienden en familie, maar één die daadwerkelijk klanten oplevert. Met phoenix kan je in een handomdraai een professionele website maken. Het is dé software die volledig geoptimaliseerd is voor online marketing. Phoenix kan je 14 dagen gratis testen.

IMU BV – Phoenix BV: Wie zijn de oprichters?

Tonny Loorbach is eigenaar en oprichter van IMU bv. Hij startte ooit aan zijn keukentafel met zijn bedrijf. Daarmee verkocht hij een websitesysteem genaamd het winstmodel. Later kwam ook Martijn van Tongeren erbij hij was eerst klant, toen medewerker, en nu mede-eigenaar.

Voordelen van Phoenix

1. Je hebt geen technische kennis nodig.
2. Het website-systeem blijft steeds up-to-date met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kennis omtrent marketing, neuro-wetenschap,…
3. Het is gericht op SEO en conversie waardoor jij hoger scoort in google.
4. Je kan steeds hulp vragen aan de vriendelijke support. Gewoon in het Nederlands want het is een Nederlands bedrijf.
5. Had je voorheen wordpress, dan kan je deze makkelijk importeren zodat je niet veel tijd kwijt bent om je oude site over te zetten.
6. IMU denkt met je mee want ze willen succesvolle klanten.

Voor wie is Phoenix niet geschikt?

1. Je wil of kan niet investeren in je business. Phoenix komt met een maandbedrag, dat moet je natuurlijk kunnen en willen investeren.
2. Je wilt alles kunnen veranderen. Phoenix werkt met bepaalde templates en blokken die je kan toevoegen aan een pagina. Je kan wel achtergrondkleuren en sommige lettertypes aanpassen, maar niet onbeperkt. Als je echt alles wilt veranderen dan is Phoenix niet geschikt. Langs de andere kant zijn deze template wel geoptimaliseerd voor wat werkt en hebben velen al grote successen met deze templates behaald.
3. Je wilt een webshop. Phoenix is geen webshop software. Maar je kan het wel naast een webshop hebben om zo potentiële klanten te krijgen.

Hoe werkt een Phoenix website

Wanneer je aan de slag gaat met het bouwen van een website met de Phoenix software, kom je er al snel achter hoe eenvoudig dit is. Je kan deze software 14 dagen gratis uittesten.
Als je een landing page wilt maken goed converterende templates ben je bij phoenix aan het juiste adres! Met de Phoenix website software, heb je de mogelijkheid om op een kant-en-klare template te klikken, afhankelijk van je doel.

Waarom is de Phoenix website software van de IMU precies wat jij nodig hebt?

Voor phoenix heb je geen technische kennis nodig om toch een doorslaggevende website te maken die hoog zal scoren in google. Deze software bestaat uit tal van goed converterende templates die het uitstekend gemakkelijk maken een website te maken met een goed desing

Phoenix website software ervaringen: Wat vinden anderen van Phoenix?

Er zijn tal van reviews te vinden over phoenix! Deze zijn over het algemeen positief. Er is ook een goede klantenservice waar je meestal tijdens de werkdagen binnen de dag een antwoord krijgt.

Phoenix Website Kopen: Wat kost de Phoenix software van de IMU?

Voor Phoenix betaal je geen eenmalig bedrag, maar je sluit een abonnement af. Je kunt zelf kiezen of je liever maandelijks of jaarlijks betaald. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het pakket dat je kiest


Phoenix website software

Heb jij ervaringen met Phoenix? Laat het ons dan weten in reactie. Wij zijn benieuwd welke resultaten jij hebt behaald met Phoenix!


Marijke
Door

Marijke

op 02 Mar 2022

Phoenix is een heel goede software! Meer verkoop sinds het gebruik ervan ! Top online marketing tools zoals pop-ups die je makkelijk zelf kan instellen

Tom Weedaege
Door

Tom Weedaege

op 02 Mar 2022

Fijn te horen dat jullie ook goede resultaten behalen met de software! Phoenix is echt doorslaggevend voor het behalen van succes met je website of webshop

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: