Mrs E-commerce Review & Ervaringen
16 januari 2022 

Mrs E-commerce Review & Ervaringen

Mrs E-commerce

Wil jij hoger scoren in google? Wil jij een coach voor jouw website of webshop die ervoorzorgt dat jij meer sales uit je website haalt? Wij kwamen al snel terecht bij Mrs E-commerce van Stefanie.

Wat vinden wij van Mrs. E-commerce? Iedereen kan een online training of service aanbieden. Zijn de trainingen van Mrs. E-commerce daadwerkelijk betrouwbaar en sterk?

Lees verder voor onze review en ervaringen


GA NAAR HET GRATIS EBOOK

Mrs. E-commerce: de zoveelste online goeroe voor het opzetten van een succesvolle webshop?

Ben jij gestart met een website of website maar krijg jij geen bezoekers? Het is een feit waar velen tegenaanlopen. De bestellingen komen niet voldoende binnen, je krijgt geen winst uit je website, je marketing op sociale media levert niet genoeg op en je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt.

Voor deze veel voorkomende situatie bestaan heel wat opleidingen. Stefanie van Mrs e-commerce leer je heel wat over het succesvol maken van je webshop en dit door verschillende technieken die je kan toepassen. Het succesvol maken van jouw webshop is haar doel.

Stefanie heeft ervoor gekozen heel wat info gratis aan te bieden. Deze kennis die ze heeft opgedaan deelt ze met anderen via gratis materialen, betaalde cursussen en coaching sessies. Maar wil jij echt succes behalen dan kan jij bij haar terecht voor 1-1 coaching voor een cursus Webshop Succesformule, voor een cursus Social Ads voor Webshops en een cursus Design Jouw Eigen Instagram Shop.

De reacties op deze 1-1 formule zijn goed van de gebruikers.

Inhoud van de Mrs E-commerce

Stefanie heeft met haar Mrs E-commerce bedrijf verschillende lessen die ze kan aanbieden. Voor ieder past een pakket als jij wil starten met je online bedrijf.

1. Webshop Succesformule 2.0

Deze training is reeds de 2.0 versie van een training die je gaat leren succesvol te worden met je webshop. Als jij moeite hebt met het verdienen van geld met je webshop dan is training zeker iets voor jouw. Het bestaat uit 9 online modules waar je toegang toe krijgt en die je in je eigen tijd door kunt nemen.

Na deze training zal jij in staat zijn meer verkeer op je website of webshop te genereren. Hierdoor zal jij automatisch hoger scoren in google. Je zal leren je prijzen aanpassen online zodat jij daadwerkelijk winst kan halen uit je product.

Behalve toegang tot de 9 modules van de training krijg je ook automatisch toegang tot de online community van Mrs. E-commerce. Daar vind je andere webshop eigenaren die in dezelfde situatie zitten als jij en waarmee je ervaringen kunt delen. Ook krijg je een half jaar toegang tot live Q&A’s zodat je Mrs. E-commerce nog lang kunt benaderen als je vragen hebt. De prijs voor deze training is €1497 eenmalig. Dit bedrag kan jij ook in termijnen betalen.

2. Social Ads Training

Deze social ads training van Mrs E-commerce is gericht op Ads voor sociale media. Met advertenties kan je meer bezoekers naar je webshop krijgen, het is uitermate belangrijk dat deze ads goed ingesteld staan zodat jij enkel potentiële klanten jouw ads laat zien zodat jij geen geld verspilt aan Facebook of instagram. Adverteren op sociale media is een enorme kans om je webshop te laten groeien.

Deze cursus bestaat uit 9 online modules en aan het einde weet je exact hoe je sociale media advertenties op Facebook en Instagram plaatst en daar winst mee maakt.

Besluit je deze online training aan te schaffen, dan ontvang je naast de online modules ook toegang tot de online community van Mrs. E-commerce. In deze community kan je altijd terecht met je vragen zo wordt je nooit aan je lot overgelaten.

Daarbij krijg je toegang tot drie live Q&A’s. Dat betekent dat je drie keer de mogelijkheid hebt om je vragen te stellen en daar direct antwoord op te krijgen op je eigen vragen;

De Social Ads Training kost €997 eenmalig.

3. Design Jouw Eigen Instagram Shop

De 3e en meteen ook de laatste online training die je bij Mrs. E-commerce kunt aanschaffen is Design Jouw Eigen Instagram Shop. Hier leer je jouw eigen webshop maken via instagram. Sinds kort heeft instagram deze bijzondere tool gelanceerd.

Met deze cursus leer je hoe je jouw webshop kan laten uitspringen, en waarom jouw webshop het verschil kan maken.

In deze cursus leer je ook hoe jij jouw eigen banners maakt om te posten of te publiceren in advertenties.

Deze online training bestaat uit 5 delen. De enige voorwaarde is dat je al een Instagram shop hebt en dat je foto’s van je collectie hebt laten maken. Meer dan 300 webshop eigenaren hebben deze online training al gebruikt om van hun webshop uniek en winstgevend te maken

De kosten voor Design Jouw Eigen Instagram Shop zijn €47 (momenteel is er een actie waarmee je maar €9,95 betaalt).

Extra bonussen

Zoals eerder in deze review besproken heeft E-commerce ook een aantal gratis producten als extra service. Zo is er de Webshop Groeiversneller Challenge. Tijdens deze challenge krijg je elke ochtend toegang tot een besloten live Facebook presentatie van Stefanie.

Er is ook een gratis e-book met de 5 Gouden Regels voor een Succesvolle Webshop, er zijn video’s die je kunt bekijken en een gratis 30-minuten strategie gesprek aanvragen.

Is Mrs E-commerce een aanrader?

Mrs. E-commerce is een betouwbare en constructieve onderneming met een sterke en enthousiaste vrouw aan het roer. Stefanie is te vertrouwen en heeft duidelijk veel kennis over online ondernemen en de service die ze aanbied. Haar live webinars zijn steeds erg inhoudelijk en interessant. Het is merkbaar dat Stefanie voldoening heeft uit het verder helpen van mensen met hun online onderneming.

De kennis die ze deelt heeft zij jarenlang moeten voor ondervinden en technieken uitproberen om uiteindelijke tot een goede online strategie te komen.

De online trainingen die Mrs. E-commerce aanbiedt zien er professioneel uit en met 9 modules en een aantal extra’s zijn ze zeker waar voor je geld. Als de prijs te hoog voor je is, kun je ook in 4 of 6 termijnen betalen. Vooral met de Design Jouw Eigen Instagram Shop krijg je echt waar voor je geld.

Het gratis ebook is ook aan te raden. Uit elk gratis product vind je reeds veel informatie die je verder kan helpen met je website of webshop. Stefanie kan je daadwerkelijk helpen bij het online geld verdienen met je webshop.Is Stefanie van Mrs E-Commerce betrouwbaar?

Stefanie is zeker en vast betrouwbaar. Ze heeft heel wat kennis en steekt deze niet onder stoelen of banken. Ze is erg open en transparant en houd niks voor je achter. Ze is erg open wat haar eigen weg, successen en tegenslagen betreft.

De diensten die ze aanbiedt zijn daarom zeker de moeite waard en voor iedere webshop eigenaar die meer winst wil maken een aanrader. Door samen te werken met Stefanie en haar los te laten op jouw webwinkel maak je van een winstgevend bedrijfje een word jij de succesvolle concurrent in jouw branche en niche.

GA NAAR HET GRATIS EBOOK

Anderen bekeken ook:

Phoenix

Phoenix is een website software die ervoor zorgt dat jij zonder kennis, eenvoudig een professionele website kan bouwen zodat jij jouw website snel online hebt. Phoenix heeft een ingebouwd SEO systeem die ervoor zogt dat jij hoog komt te staan in google.

Bekijk onze review over de Phoenix Software : Klik hier

Ga naar de website van Phoenix : Klik hier

Plug & Pay

Krijg direct het vertrouwen van jouw potentiële klant! Plug & Pay is een betaling software om gemakkelijk betaling pagina’s te maken zodat jouw klant niet afhaakt bij het afrekenen.

Plug & Pay biedt de mogelijkheid aan al je klanten om alle mogelijke betaalmogelijkheden te gebruiken zodat jij jouw product vlot kan verkopen.

Bekijk onze review over Plug & Pay : Klik hier 

Ga naar de website van Plug & Pay : Klik hier

Meester in SEO

Leer hoe je hoog kan scoren in google ! In deze cursus kom je alles te weten hoe je jouw webshop of website hoger laat scoren in google waardoor jij meer verkopen kan genereren.

Via bewezen technieken en strategieën zal jij stap voor stap leren hoe je van jouw website een topsite maakt die snel gevonden wordt op internet.

Bekijk onze review over de Meester in SEO cursus : Klik hier

Ga naar de website van de SEO cursus : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: