Moneytalks Community review + Madelon Vos kortingscode!
23 januari 2022 
in Crypto

Moneytalks Community review + Madelon Vos kortingscode!

Moneytalks Community review

Is de Moneytalks Community is "the product to have" als je investeert in crypto? Het crypto platform van Madelon Vos wat ervoor gaat zorgen dat jij constant op de hoogte bent van het laatste crypto nieuws, trends en live Q&A’s en technische analyses. Deze community heeft reeds meer dan 2000 leden. Wij zochten uit wat deze bijzondere cummunity van Madelon vos te bieden heeft en waarom deze zo populair is. We geven u onze kijk in deze Moneytalks Community review.

Wil jij kennis opdoen door experts over crypto en traden? Wil jij leren traden of handelen in crypto? Heb jij crypto en wil jij weten welke momenten je best aankoopt en verkoopt? Dan is deze review echt iets voor jouw!

Daarnaast biedt Madelon je de kans om dit platform 7 dagen te proberen voor slechts 1 euro. Ook vind je in deze review een kortingscode voor 10% korting.


GA NAAR DE COMMUNITY

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is uitgegroeid tot een bekende Nederlander. Ze begon ooit klein met haar eigen YouTube kanaal, maar is regelmatig in bijvoorbeeld programma’s te zien. Ook op social media heeft ze inmiddels een flinke naam op weten te bouwen, dit alles heeft ze opgebouwd door haar goede raad die ze in media en sociale media wist te verkondigen. 

In 2013 begon Madelon Vos zich te verdiepen in de wereld van cryptocurrencies. Ze schreef over dit onderwerp columns, ze was als docent actief op de Hogeschool van Amsterdam en ze had haar eigen podcast op BNR Nieuwsradio.

In de afgelopen jaren heeft ze zich vooral toegelegd op het produceren van content. Het gaat hierbij onder meer om content voor haar YouTube kanaal ‘Madelon Vos’. Met name de ‘Madelon Praat’ serie kan op de nodige kijkers rekenen. Inmiddels heeft ze dan ook ruim 75.000 abonnees

Daarnaast is Madelon Vos ook behoorlijk actief geworden op haar Instagram account. Op haar account deelt ze haar privéleven, maar ook zéker alles wat met cryptocurrencies te maken heeft. Op basis van haar Instagram account kan ik in ieder geval het volgende concluderen: Madelon Vos heeft haar zaakjes prima op orde.

Ik durf te stellen dat je Madelon Vos echt met je ogen dicht kunt vertrouwen. Ze is een vakvrouw, ze heeft het beste voor met iedereen en ze heeft haar zaakjes goed op orde. Op het internet vind je eigenlijk ook alleen maar positieve beoordelingen over haar.

Wil je je aanmelden voor de Crypto en Trading Academy? Je kunt dit absoluut met een gerust hart doen.

Wat is de inhoud van de Moneytalks Community

 • 1. Hier kun je al je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten
 • 2. 24/7 persoonlijke begeleiding door experts in ons platform
 • 3. Dagelijkse technische analyses naar keuze van experts
 • 4. Wekelijkse livestreams en video's van experts
 • 5. Altijd op de hoogte van het belangrijkste economische nieuws
 • 6. Laat je eigen Technische Analyses beoordelen door experts
 • 7. Jouw financiële gids en houvast
 • 8. Toegang tot de must-follow lijst van Madelon Vos
 • 9. Ontvang premium ledenvoordelen
 • 10. Ieder moment opzegbaar

Wat is de Moneytalks Community

De Moneytalks Community is een crypto, aandelen en trade community op de gesloten groep discord. Deze crypto community is voor gelijkgestemde die bezig zijn met crypto of beleggen. De Moneytalks community heeft momenteel meer dan 2000 leden op het platform en is dus erg populair bij beleggers in crypto.

Gezien de grote hoeveelheid leden is deze community 24/7 bereikbaar voor al je vragen en zal jij heel snel een antwoord krijgen op je vraag van een expert. Ik de groep word ook kennis, successen gedeeld en je doet er vooral veel inspiratie op.

Ben je lid van de Moneytalks Community dan ben je constant op de hoogte van crypto trends en krijg je technische analyses van bekende en onbekende coins en kan je zelfs cryptomunten doorgeven waar experts dan een technische analyse van gaan doen. Ook komen er Wekelijkse livestreams en video’s van experts online en is er dus heel veel interactie onder de leden wat het superleuk maakt. 

Ben jij actief in de wereld van crypto of beleggen of wil jij ermee beginnen? Dan is deze community zeker een aanrader.

Voor wie is Moneytalks Community geschikt?

Deze community is geschikt voor iedereen die interesse heeft in beleggen, aandelen of crypto. Als je nu expert, beginner of nog moet beginnen met crypto We kunnen deze Moneytalks community iedereen aanraden die iets te maken heeft met crypto. Je leert er enorm veel en het is erg interessant je te laten omringen door mensen met hetzelfde doel.

Dit platform is ook juist geschikt als je zelf niet constant bezig wilt zijn met technische analyses maar meer juist met het leuke gedeelte namelijk op het goede moment kopen en weer verkopen. Moneytalks zit namelijk vol met experts die 7 dagen per week bezig zijn met technische analyses en dit neemt ontzettend veel werk voor je uit handen. 

Door deze community zal jij vanaf je start meteen winstgevend kunnen worden en zal jij geen tijd verliezen verkeerde beginner stappen te zetten.

Deze experts zijn Madelon Vos, Elroy Ryon, Jean-Paul van Oudheusden en Elmer Hogervorst. Deze personen gaan er alles aan doen om je maximaal waarde te bieden als het gaat om crypto.

GA NAAR DE COMMUNITY

Wat is de inhoud van de Moneytalks Community, Wat is er in het pakket inbegrepen?

Kanaal #1 – Chat

Dit is het hoofdkanaal en het meest actieve kanaal. Dit is ook het meest algemene kanaal. Hierin kan je heel gezellig met andere gelijkstemde chatten over alles wat speelt in de wereld van crypto. 

Is groot nieuws gemeld, dan kan je de meningen van de leden hier lezen.

Vragen die in deze chat kunnen voorkomen:

 • Gebruiken jullie ook allemaal Bitvavo of een andere broker?
 • Kopen jullie ook in tijdens de dalende markt? Waneer koop je best je aandelen.
 • Wanneer denken jullie dat de Bitcoin weer gaat uitbreken?

Kanaal #2 – Bitcoin Only

Zoals de titel het reeds verklapt kan je in dit kanaal alles lezen over bitcoin. Wat doet de meest populaire cryptomunt op dit moment? Wat zijn de verwachtingen, analyses , en waneer kopen of verkopen we best?

Je leest dit alles in dit kanaal.

Kanaal #3 – Altcoins-only

Naast Bitcoin zijn er natuurlijk de rest van de cryptomunten, de altcoins. Hierin word alles besproken over de andere cryptomunten, grote verwachtingen, opmerkelijke verwachtingen, winsten of verliezen. Munten die interessant worden of waarover nieuws te vertellen is. Je leest het allemaal in dit kanaal.

Kanaal #4 – Goud-Zilver

Beleggen kan natuurlijk ook nog op de manier die voor de cryptohype ter beschikking was.

Alles over het goud en zilver lees je in dit kanaal.

Kanaal #5 – Deel-je-ta

Alle technische analyses worden in dit kanaal gedeeld. Hierdoor is het echt interessant als jij even geen tijd hebt een analyse te doen. Dan kan je de analyses van experten bekijken. Uit dit kanaal kan je veel leren hoe andere mensen kijken tegenover bepaalde aandelen of crypto.

Kanaal #6 – de-beurs

Zoals eerder vermeld is dit platform zeker niet alleen voor crypto maar eerder een alles omvattende community. Als jij eender welke interesse hebt van beleggen dan kan je bij deze community terecht. Goud en zilver is een kanaal over maar ook over de beurs ga je zeker het 1 en ander leren. Daarnaast kan je ook vragen stellen over aandelen of opties en die worden ook beantwoord door experts. 

Kanaal #7 – Technische-analyse

Als er iemand een expert is in de Technische analyses van aandelen dan is het Madelon Vos wel, ze gaat dus ook helemaal los in dit kanaal met Technische analyses die ze zelf heeft gedaan met onderbouwende informatie. Dit kanaal is bijzonder waardevol gezien jij hierdoor meekijkt in het portefeuille van Madelon en welke aandelen zij persoonlijk interessant vind.

Kanaal #8 – Dagelijkse-update

In dit kanaal word dagelijks een update gepost over de markt en wat vandaag opmerkelijk is, of wat in de gaten gehouden word.

Kanaal #9 – Belangrijkste-tweets

Zoals je weet zijn de tweets van multimiljonairs en multimiljardairs erg belangrijk. In dit kanaal word al het nieuws hierover gemeld. Als bijvoorbeeld Elon Musk een bijzondere tweet gepost heeft over bitcoin dan zal dit snel in deze groep gemeld worden gezien deze mensen een grote impact hebben op de koersen.

Kanaal #10 – Youtube-videos

Met meer dan 40k aan abonnees heeft Madelon een ontzettend goede reputatie opgebouwd op YouTube waar ze dagelijks video’s uploadt die gaan over crypto of interviews met gasten. Vanaf nu hoef je niet meer haar kanaal te zoeken maar kan je gewoon hier al haar video’s kijken.

Kanaal #11 – Nieuwsfeed

In dit kanaal komt al het bijzondere nieuws terecht van de dag. Alle bijzonderheden die grote invloeden kunnen hebben op de financiële markten. Als jij trade op basis van nieuwsfeiten dan kan dit een bijzonder belangrijk kanaal voor je zijn.

Kanaal #12 – Question-and-answer

In dit kanaal kan jij al je vragen stellen. Gezien het groot aantal leden en de grote activiteit ervan zal jij snel een antwoord krijgen op al je vragen.

Kanaal #13 – Cursussen

In dit kanaal kom je meer te weten over de cursussen van Madelon Vos.

Kanaal #14 – Support Links

Mijn MoneyTalks Community ervaring?

Wij hebben de test gedaan en zijn erg onder de indruk van deze fantastische community. Deze community is werkelijk erg actief en je krijgt er goed advies. De technische analyses zijn vooral erg interessant, hierdoor kan je de trades van experts gewoon kopiëren. We zijn ook erg te spreken over de antwoorden op je vragen die je stelt in de community. Als een flits krijg je meteen een uitgebreid antwoord met verdere info. Iedereen in de community is bereid je te helpen bij je vraag.

Wij kunnen deze community erg aanraden.

MoneyTalks Community voordelen

 • 1. Je krijgt toegang tot een heel team van experts waaronder Madelon Vos.
 • 2. Enorm veel waarde gedeeld in de vorm van crypto trends en updates.
 • 3. Madelon Vos deelt ook erg actief Technische Analyses en hier leer je ontzettend veel van.
 • 4. Ontzettend levendig platform waar altijd wel mensen online zijn.
 • 5. Veel waardevolle bonussen zoals maandelijkse Q&A’s of video’s.
 • 6. Je haalt het maximale uit trends en je koopt en verkoopt op de juiste momenten.

MoneyTalks Community Prijzen

De meeste mensen beginnen volledig gratis. Mocht je gelijk willen beginnen dan kan je ook per kwartaal of jaar kiezen en dan mijn kortingscode KORTING10 gebruiken voor 10% korting. Op jaarbasis is dit dan toch 40 euro korting

Een abonnement is op elk moment gemakkelijk opzegbaar. Je kan dus gerust 1 maand uittesten en bekijken of deze community waarde voor jouw bied.

 • 1. Je krijgt toegang tot een community met experts. Bovendien krijg je waardevolle informatie tot je beschikking, waar je enorm veel aan hebt. Ook kun je je vragen en kennis delen, successen vieren en nieuwe inspiratie opdoen
 • 2. De prijs/kwaliteit verhouding is naar onze mening in orde, zeker als je een echte liefhebber bent van investeren, bitcoin, macro-economie & Technische Analyses
 • 3. Door middel van de MoneyTalks Community blijf je continu up to date van het laatste nieuws. Het is wel heel verslavend om regelmatig de berichten in de gaten te houden, maar daar leer je ook enorm veel van.
 • 4. Madelon Vos is open en transparant. Zij wilt echt haar kennis en ervaringen met andere delen. Dit zie je dan ook in haar enthousiaste video’s terug. Wij hebben in elk geval al enorm veel geleerd van haar.

GA NAAR DE COMMUNITY

MoneyTalks Community 10% KORTING

Door gebruik van de Kortingscode KORTING10 zal jij 10% korting krijgen op het volledige pakket. Kies je voor de trial van 1 euro dan krijg je dus € 0,10 korting, kies je voor het kwartaal dan krijg je € 9,90 korting en ga je voor een jaar dan krijg je € 37,94 korting.

GA NAAR DE COMMUNITY

ANDEREN BEKEKEN OOK

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast, namelijk de Trading Navigator . 

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk 

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier 

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Day Trading Masterclass 

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland 

Prijs: 997€ 

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier 

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: