Ik stop wel (Marcel Borst) - Online programma stoppen met roken ikstopwel.nl - Review & Ervaringen
15 november 2021 

Ik stop wel (Marcel Borst) - Online programma stoppen met roken ikstopwel.nl - Review & Ervaringen


Ik stop wel (Marcel Borst) - Online programma stoppen met roken

Ik stop wel - Ben jij een roker en wil jij stoppen met roken? Is het moeilijk om te stoppen en waarom is dit zo moeilijk? Wij geven u meer uitleg over de cursus van Marcel Borst.

Iedereen die rookt weet het, stoppen is heel erg moeilijk. Meestal heb je verschillende pogingen nodig om te stoppen met roken. Heb jij al verschillende keren geprobeerd maar ben je terug hervallen?

Wij zochten uit wie je kan helpen stoppen , zonder te hervallen.

Definitief stoppen met roken kan je veel geld besparen . Wij zochten uit hoe je kan stopen met begeleiding. het online programma "stop met roken" van ikstopwel.nl kan je hierbij helpen. 

We geven u in deze review alle mee over deze cursus.


GA NAAR DE CURSUS

Wie is de oprichter van Ik stop wel? Wie is Marcel Borst?

De oprichter van de cursus is Marcel Borst, Jarenlang deed hij alles voor een sigaret of shaggie, hij rookte in het begin vooral sigaretten en later zware shag. Hij besefte dat dit niet ok was.

Zijn sigaretten waren zijn beste vrienden, hij was erg verslaaft en besefte plots dat dit echt niet goed was.. Hij dacht alles uit hoe hij kon stoppen met roken en vond een paar succesvolle technieken. Met deze technieken en strategieën wil hij nu andere mensen helpen met stoppen.

Hij richte de cursus op en ondertussen is Marcel Borst een gecertificeerd hypnotherapeut, is hij al ruim 10 jaar gespecialiseerd in stoppen met roken.

Naast zijn online programma stoppen met roken, leid hij ook collega therapeuten op om mensen te helpen stoppen. Hij hielp inmiddels al ruim 2500 mensen stoppen met roken en heeft tientallen collega’s opgeleid.

Online programma stoppen met roken : Waaruit bestaat de cursus

Waaruit bestaat de cursus stoppen met roken ? De cursus is alvast erg uitgebreid , alles word uit de kast gehaald zodat jij stopt met roken. Het online programma stoppen met roken bestaat uit 10 overzichtelijke modules met korte video filmpjes die je gaat bekijken.

De video zijn heel duidelijk en uitgebreid en zijn erg leerzaam. de verander sessies zijn echte eyeopeners.

Wanneer je het eerste deel hebt afgerond, is het tijd voor twee verandersessies. Het verstandig deze sessies gedurende drie dagen te herhalen, voor het beste resultaat. Het zal zorgen voor een ander inkijk in jouw situatie .

Na afloop van het programma ontvang je via e-mail nog een extra MP3 voor dagelijks gebruik na afronding van het programma. Gewoon voor de zekerheid. Want die hebben de meeste deelnemers niet eens meer nodig.

 • 1. 10 modules met video's
 • 2. MP3 voor dagelijks gebruik
 • 3. Nog veel meer om jou te laten slagen

Toegang tot het online platform

Het online programma kun je overal bekijken. Op je PC,  laptop,  tablet of  smartphone. Thuis of onderweg. Zelfs in het buitenland. Je hoeft het programma alleen maar even in je agenda in te plannen.

En zelfs dat is voor de meeste deelnemers heel goed te doen.

Binnen een half jaar starten - stop binnen 2 weken met roken

Na aanschaf staat het online programma maar liefst een half jaar tot jouw beschikking. Als je het programma opstart, krijg je een volle 14 dagen de tijd om het af te ronden. Je kunt het hele programma al in een paar dagen doorlopen. Daarna ben je een niet-roker. Geen enkele gedachte of behoefte meer aan een sigaret.

Instructie video's en MP3's

Het programma bestaat uit diverse video's en MP3's waarin wij werken met vele veranderingstechnieken met een krachtige impact op onbewust niveau. Juist hierdoor stijgt de kans aanzienlijk dat ook bij jou de knop tussen de oren definitief omgaat. Dit is de kracht van mijn aanpak.

Bewezen technieken om te stoppen

Er zijn vele manieren om de knop om te zetten. Bij de één werkt de ene methode heel goed, bij de ander is het een andere techniek. Daarom combineren wij alle technieken voor onbewuste verandering in het programma. Zodat jouw kans op succes zo hoog mogelijk is.

Begeleiding in MP3 vorm

Tijdens het programma krijg je twee krachtige verandersessies op MP3. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen sluiten, ontspannen en luisteren naar mijn stem. Deze sessies kun je indien gewenst herhalen.
Dat is de kracht van het online programma. Voor een MP3 heb je verder geen speciale apparaten nodig!

Nazorg met begeleiding via MP3

Na afronding van het programma ontvang je automatisch  een extra MP3 voor dagelijks gebruik. De meeste mensen hebben dat niet meer nodig. Zij zijn dan al een niet-roker. De nazorg versterkt de niet-roker die je dan al bent en zorgt ervoor dat je gemakkelijk door die eerste belangrijke weken komt.


Voordelen van deze stoppen met roken cursus van Marcel Borst

Je verslaving stoppen doe je met een bewezen methode die wél werkt. Hypnotherapie staat op de 2e plek in de top-13 beste methoden. Waarom zou je voor plek 2 kiezen als er nog een betere keuze is? Op de eerste plaats staat "een hartaanval krijgen". Die keuze wil je echt niet maken.

Maar liefst 86% van de deelnemers slagen in het stoppen met roken na de cursus. Voor de overige 14% waarbij het mogelijk is te stoppen heeft de cursus nog een extra voor je klaar. Indien het na de cursus nog niet gelukt is te stoppen met roken biedt Marcel je nog een speciaal programma : 5 weeks nazorg programma waarin je dagelijkse ondersteuning krijgt om je echt te laten slagen met stoppen. Met deze cursus ben je verzekerd te stoppen met roken ! Ga nu aan de slag en geiet van 50€ korting

Door al deze stappen wordt stoppen met roken gemakkelijker dan ooit!


 • 1. Online begeleiding om te stoppen met roken
 • 2. Twee hypnotherapie sessies die je kunt herhalen
 • 3. Inclusief extra MP3 voor dagelijkse ondersteuning na afronding
 • 4. Mogelijkheid tot 5 weken dagelijks extra ondersteuning (nazorgprogramma)
 • 5. Gemiddeld 86% slagingskans

 • 1. Stoppen met roken is uiteraard erg goed voor je gezondheid
 • 2. Je bespaart erg veel geld aan sigaretten die je niet meer hoeft te kopen
 • 3. Slagingspercentage van 86%
 • 4. Persoonlijke begeleiding
 • 5. 100% niet-goed-geld-terug garantie
 • 6. Goedkoop vergeleken met andere methodes

Voordelen

Ik wil stoppen met roken, Binnen 2 weken stoppen met roken!

Wat krijg je nu precies in de cursus? Na aanschaf krijg je een 6 maanden om de training te doorlopen, echter als wanneer je er vol voor gaat kun je al binnen 2 weken definitief stoppen met roken met behulp van dit programma. Het programma zal je helpen om constructief te stoppen met roken zonder de neiging te hebben te hervallen.

Voor stoppen met roken heb je proffesionele begeleiding nodig , hiervoor kunnen we deze cursus ten sterkste aanraden. Deze cursus is een must om jouw te laten stoppen, en eindelijk verlost te worden van jouw verslaving. Marcel Borst helpt je tot je slaagt met stoppen!Voor wie is deze stoppen met roken cursus geschikt?

 • 1. Je bent een roker en wilt dolgraag stoppen. Maar om de één of andere reden lukt dat niet.
 • 2. Je hebt alles geprobeerd. Wilskracht, afbouwen, medicijnen, nicotinepleisters en kauwgom.
 • 3. Je wilt niet meer in de kou staan roken, terwijl de rest lekker gezellig binnen bij de warme kachel zit.
 • 4. Je vindt het super irritant dat de sigaret bepaalt hoe jouw leven verloopt.
 • 5. En dat alles voor maar een paar seconden rust in je hoofd als je weer eens een sigaret MOET roken.

Dagelijkse begeleiding bij stoppen met roken

Naast het Online programma stoppen met roken heeft Marcel van ikstopwel.nl nog een aparte service voor jouw beschikbaar. Namelijk de Dagelijkse begeleiding bij stoppen met roken service. Hierdoor maak je een hoge kans op slagen door krachtige dagelijkse begeleiding van dé stoppen-met-roken specialist!

Deze service samen met het Online programma stoppen met roken geeft je 90% slaagpercentage in effectief stoppen zonder te hervallen , bovendien is deze extra service beschikbaar voor slechts 59€ in plaats van 149€ hiervoor krijg je maar liefst 60 dagen heel persoonlijke begeleiding.

In dit programma krijg je de volgende service :

 • 1. Elke dag gecoacht te worden
 • 2. Heel veel tips en adviezen te krijgen
 • 3. Inspiratie om door te gaan
 • 4. Alle trucjes, inzichten en geheimen die ik met je deel
 • 5. Twee maanden lang!
 • 6. Voor nog geen eurootje per dag!
 • 7. 60 dagen begeleiding
 • 8. Momenteel beschikbaar voor 59€ in plaats van 149€
 • 9. De cursus aangevuld met dit programma geeft je 90% kans op slagen!

Start meteen met deze module voor slechts 59€ in plaats van 149€ : Klik hier

GA NAAR DE CURSUS

Gratis webinar Stoppen met roken met Marcel Borst

Wij raden de cursus sterk aan gezien deze cursus reeds bewezen heeft dat hun methodes helpen en maar liefst 86% stopt met roken na het volgen van deze cursus. Ben je nog niet helemaal overtuigd dan kan je starten met het gratis webinar ! hierin leer je de volgende zaken :

 • 1. Dat roken voor 90% aangeleerd gedrag is en slechts 10% verslaving
 • 2. Hoe je zonder wilskracht toch in één keer kunt stoppen met roken.
 • 3. Waarom de middelen die jij tot nu toe hebt gebruikt, niet werkten.
 • 4. De 13 beste methoden om te stoppen. De top-3 zal je verbazen.
 • 5. Hoe 86% bij mij succesvol in één keer stopt.
 • 6. De 4 inzichten en 3 stappen die jij moet zetten om binnen 2 weken dat ene doel te bereiken


Stoppen met roken cursus : Prijs | MOMENTEEL 50€ KORTING

Marcel Borst wil de cursus voor iedereen toegankelijk maken. Normaal kost de cursus 397€ wat erg gunstig is voor een dergelijk programma met professionele begeleiding. Echter heeft de cursus momenteel een extra korting van maar liefst 50€ dit wil zeggen dat je het volledige programma reeds krijgt voor slechts eenmalig €347 euro , hiervoor is alles inclusief. We kunnen dit programma echt aanraden

Als verstokte roker heb je deze investering trouwens zo terugverdiend. De cursus zal zich snel terugverdient hebben gezien jij na de cursus gestopt bent met roken. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Volg dan het gratis webinar : klik hier


GA NAAR HET GRATIS WEBINAR

Garantie

Je loop je dankzij de 100% niet-geld-terug-garantie geen enkel risico en krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent. Waar wacht je nog op ?

Ga nu aan de slag en stop met roken! : Klik hier 

Anderen bekeken ook

Van Klacht naar Kans

Word intens gelukkig , maak je los van de dagelijkse stress. Mentale en fysieke gezondheid heeft een groot effect op jouw lichamelijke gezondheid.

Leer in deze opleiding hoe je het geluk naar jouw krijgt en word lichamelijk en fysiek gezond.

Ga nu naar de review Van klacht naar kans : klik hier

Ga nu naar de cursus Van Klacht naar Kans : Klik hier 

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: