Lifestyle Of Business - Sales op slippers cursus - Meer verkopen - Review & Ervaringen
17 november 2021 

Lifestyle Of Business - Sales op slippers cursus - Meer verkopen - Review & Ervaringen


Sales op slippers cursus

Heb jij een bedrijf en wil je jouw verkoop een boost geven? Ben jij opzoek hoe je u verkoop kan laten exploderen? Wil jij meer hierover te weten komen en een bijleren hoe je uw bedrijf laat groeien door meer te verkopen ? Wij zochten uit welke sales opleiding je hierbij kan helpen.

We kwamen al snel uit bij de cursus: Sales op slippers van Lifestyle Of Business .

In deze review vertellen we u alles over deze cursus en na het lezen van deze review ben jij op de hoogte of deze cursus iets voor jouw is.


GA NAAR DE CURSUS

Wie zijn de oprichters van Lifestyle Of Business ?

De oprichters van de Lifestyle Of Business zijn John en Jeanet. Ze leerden elkaar op erg jonge leeftijd kennen. Jeanet runde al snel een business voor het trainen van paarden . Het bedrijf groeide en John kwam bij dit bedrijf bijstaan.

Daarnaast was daar ook de droom om locatie-onafhankelijk te leven en te werken én ondertussen een bedrijf te hebben dat gewoon door zou draaien.

Dat was in eerste instantie nog niet zo eenvoudig, maar het is ze gelukt. Dit heeft trouwens ook mooie namen opgeleverd, want flink wat van hun trainingen dragen een naam waarin ‘op slippers’ is verwerkt. En ‘op slippers’ is een verwijzing naar vrijheid ervaren ook al ben je keihard aan het werk om een kick-ass bedrijf neer te zetten.

Ze zetten de Lifestyle Of Business op en bieden verschillende cursussen aan om succesvol te worden met je bedrijf. Hierdoor helpen ze mensen met het bouwen van hun business, helpen mensen een boost te geven aan hun bedrijf.

Met de cursussen van MBA op slippers ben jij verzekerd van de juiste strategie voor een gezond bedrijf.

Ga nu aan de slag met de Sales op Slippers cursus en krijg tot 155€ korting 

MBA op Slippers

Het volledige internet bedrijf bestaat uit verschillende cursussen die ze gemaakt hebben door middel van hun ervaringen . Door het runnen van een succesvol. paarden bedrijf hebben ze al hun technieken en strategieën gebundeld in verschillende pakketen . Zo is zeker een pakket geschikt voor jou en jouw bedrijf. (In deze cursus spreken we vooral over de Sales op Slippers cursus die een sales opleiding betreft)

 • 1. Persoonlijk leiderschap op Slippers (PLoS)
 • 2. Sales op Slippers (SoS)
 • 3. Zakelijk Leiderschap op Slippers (ZLoS)
 • 4. Productiviteit op Slippers (PoS)
 • 5. Financiën op Slippers (FoS)
 • 6. Marketing op Slippers (MoS)

Sales op slippers inhoud

De Sales opleiding bestaat uit tal van waardevolle videos die onderverdeeld zijn in 6 verschillende modules . We geven u graag een overzicht van alle modules waardoor je een overzicht krijgt van de werkelijke inhoud van de cursus.

Deze cursus zal ervoor zorgen dat jouw sales en dus ook je winst zal verhogen. je bedrijf zal een boost krijgen door de juiste verkoop technieken en strategieën te gebruiken.

1: Simpele kaders die je letterlijk in elk gesprek kunt gebruiken

Goed zijn in sales is geen toeval.


Om effectieve verkoopgesprekken te kunnen voeren is er een opbouw die in iedere branche en bij ieder type gesprek werkt. We gaan zorgen dat jij die opbouw gaat beheersen.

Van de start van het gesprek tot de opbouw. Van begin tot eind. Van aanbod doen tot bezwaren wegnemen. Van inschatten of iemand een 'deadbeat' is of een echt geïnteresseerde klant. Van overgang naar de verkoop. Alles het nodige bespreken we in deze kort maar krachtige module. 

Aan het eind van deze module heb je kaders die je letterlijk elk gesprek weer opnieuw kunt gebruiken waardoor het steeds makkelijker en leuker wordt om met potentiële klanten te spreken.

2: Nee's ontvangen was niet eerder zo makkelijk

Wanneer je sales gaat doen krijg je te maken met bezwaren. Je moet leren 'nee's' incasseren. Je moet voorkomen dat je blijft uitstellen en smoesjes blijft bedenken om nu nog niet 'de baan op te gaan'.

Het doen van goede sales begint met het aanleren van een echte Sales Identiteit. Wat zijn de manieren van spreken en denken die de beste uit het vak hanteren? Hoe voorkom je dat je opgeeft als je meerdere 'nee's' ontvangen hebt? Hoe ga je om met de limiting beliefs van de prospects die je spreekt?

Na deze module is niets van het hebben van een succesvolle sales identiteit nog geheim voor je. Je bent in staat zoals de beste van het vak te spreken, te connecten en om te gaan met de moeilijke momenten die bij sales komen kijken.

3: Alleen nog maar spreken met de juiste mensen

Voordat je een salesgesprek kunt hebben moet je in contact komen met gekwalificeerde leads.


- Hoe kom je aan de juiste mensen?
- Hoe plan je vervolgens een sales gesprek met ze in?

- Wat moet je absoluut niet doen in de eerste 4 seconden als je contact opneemt?

- Welke manieren zijn er om in contact te komen zonder dat je koude acquisitie hoeft te doen?


Kortom, wat moet je doen en hoe zorg je ervoor dat je goed gekwalificeerde leads hebt. Maar ook: Wat moet je absoluut niet doen als je leads opvolgt?

En hoe kom je vervolgens tot de volgende stap: Het inplannen van een sales gesprek met diegene.

4: Maximaal closen met deze onmisbare elementen

Vanaf seconde 1 dat je het gesprek start, begint het doen van sales. Niet door je aanbod meteen te op tafel te gooien maar door hoe je spreekt, wat je zegt, hoe je connectie maakt.

Een aantal veel gemaakte fouten die veel geld kosten bespreken we in deze module. Daarmee zorgen we ervoor dat je de overgang van gesprek naar het doen van de verkoop niet aanpakt zoals de meeste mensen doen, wat hen veel klanten kost...

Je leert hoe je specifieke en heel belangrijke informatie verzamelt door de juiste vragen te stellen. Welke je helpen voorkomen dat een deal toch alsnog niet doorgaat aan het eind van het gesprek zoals we heel vaak zien gebeuren...

Daarnaast leer je 3 onmisbare fases die iedereen zou moeten kennen en beheersen wanneer er sales gesprekken gevoerd worden.

5: Verkopen met je stem in combinatie met de juiste woorden 

Hoe je spreekt, beweegt en hoe je klinkt is 91% van het doen van sales.

De woorden die je zegt bepalen maar voor 9% of iemand bij je koopt of niet.

91% van je slagingskans zit in je tonality.

Iets waar vrijwel iedereen op laat liggen. 


In deze module leer je hoe je je stemgeluid, toon en manier van spreken goed inzet. En voorkom je dat je zoals de meeste mensen een 'nee' krijgt ondanks het goede aanbod dat je doet en hoe 'goed' je gesprek was.

Na deze module ga je per direct veel meer resultaat behalen omdat je gaat doen wat bijna niemand anders doet. 

6: Bezwaren wegnemen was niet eerder zo makkelijk

Er zijn in de basis een aantal vaste bezwaren die in iedere branche terugkomen. Soms vermomd in andere woorden.

Bezwaren als 'ik moet het overleggen''nu is niet het goede moment', 'ik heb het geld niet', 'ik ga binnenkort op vakantie dus nu komt niet uit'en alle andere bullsh*t bezwaren die je ongetwijfeld al 10x gehoord hebt.

In deze module staan we bij de meest voorkomende bezwaren stil en leer je hoe je ermee om te gaan.

Je leert in deze module precies hoe je heel ethisch en verantwoord met bezwaren omgaat. Zodat je de mensen die echt geschikt zijn voor je over de drempel kunt helpen. Alles zonder te pushen of verkoperig te zijn.

Resultaat = Meer Ja's dan ooit

Gratis Bonus Module: Voorbeeld gesprekken

In de bonus module delen we voorbeeld gesprekken met je. Waarin we de opbouw van goede salesgesprekken voordoen en een echt gesprek nabootsen.

Zodat je concrete voorbeelden krijgt en ziet hoe alle theorie in de praktijk gebracht wordt.

Voor wie is de Sales op Slippers cursus geschikt

De Sales Opleiding is geschikt voor iedereen met een bedrijf of indien je wilt starten met een bedrijf. Elk bedrijf zal baad hebben met de cursus door een structurele cashflow. Voor ondernemers die toe zijn aan meer verkopen zonder dat het ongemakkelijk voelt.

Wanneer jij een product/dienst hebt die je B2B of B2C wilt verkopen door het voeren van zeer goede salesgesprekken en nu nog niet de resultaten hebt die je wilt, is dit perfect voor je.

Overigens kun je het programma natuurlijk ook door iemand uit je team laten doorlopen.

GA NAAR DE CURSUS

Sales op Slippers , Wat zal je leren?

De Sales op slippers sales opleiding zal je alles leren als het gaat om meer verkoop halen met je product. De cursus is erg uitgebreid en in alle videos word er tot in detail uitgelegd hoe jij je bedrijf een boost kan geven en hoe je jouw producten kan laten groeien. We zetten even op een rijtje wat je precies zal kunnen na het bekijken van de volledige Sales op Slippers Sales opleiding . Waarom zal deze technieken en strategieën leiden naar meer verkoop?

 • 1. De juiste warme leads binnenkrijgen
 • 2. Salesgesprekken voeren vanuit skills ipv ‘gewoon wat doen’
 • 3. Je manier van spreken en intonatie voor je laten werken (hier zit letterlijk 91% van klanten kunnen closen in verborgen!)
 • 4. Alle mogelijke bezwaren leren wegnemen om van een misschien alsnog een Ja te maken
 • 5. Bepalen of jij met de klant wilt werken ipv andersom
 • 6. Structureel geld verdienen omdat je gesprekken leuk en effectief maakt

Ervaar jij een van deze zaken ? Dan is de cursus echt iets voor jouw!

 • 1. Je hebt een goede dienst of product staan maar het verkopen loopt stroef
 • 2. Je kunt wel in gesprek komen met mensen maar het zijn niet ideale klanten
 • 3. Je hebt juist moeite om warme en lauwe leads te krijgen waardoor je een tekort aan gesprekken hebt
 • 4. Je hoort keer op keer dezelfde bezwaren van potentiële klanten maar weet niet hoe je die kunt ombuigen
 • 5. Je hebt geen goed plan hoe je een salesgesprek simpel en heel effectief kunt aanpakken
 • 6. Je wilt graag enkel met warme en lauwe leads spreken maar hebt geen idee hoe je daaraan komt
 • 7. Je gesprekken lopen goed maar alle bezwaren wegnemen blijft een probleem
 • 8. Je hebt gesprekken die alle kanten op lijken te vliegen en hebt moeite de leiding te houden
 • 9. Je hebt nooit de belangrijkste pijlers van goed sales doen geleerd en doet 'gewoon maar wat'
 • 10. Je hebt moeite om in een gesprek de overgang naar de verkoop te maken
 • 11. Als je bij het aanbod gekomen bent en de prijs uitspreekt lijkt het gesprek klaar te zijn terwijl het dan pas begint door alle bezwaren die op gang komen
 • 12. Je hebt moeite om de juiste vragen te stellen om mogelijke bezwaren weg te halen, het enige dat je nu weet en doet is nog meer uitleggen over je product/dienst, wat funest is

Waarom jij geen producten verkoopt

Heb jij een product maar verkoop je te weinig , of had je er meer van verwacht? Dan kan deze sales opleiding je zeker helpen. Het kan eventueel aan de volgende zaken liggen.

 • 1. Is het een gebrek aan goede leads?
 • 2. Niet competent genoeg in gesprekken?
 • 3. Te grote hoop dat alles ‘passief’ moet gaan uit funnels?Sales op slippers Kostprijs

We kunnen stellen dat de kostprijs van alle cursussen bij MBA erg economisch zijn ! De investering in de cursus word zowizo snel terugverdiend door de goede technieken en strategieën die je bedrijf ongetwijfeld met succes laten groeien. Dit kunnen we ook bevestigen over de Sales op slippers/ Sales cursus. Hierboven zijn er momenteel grote kortingen op de cursussen.

De sales opleiding " Sales op slippers" programma bied 2 verschillende mogelijkheden aan . Momenteel zijn op tijde mogelijkheden grote kortingen en dan

 • 1. Lifetime toegang tot het programma Sales op Slippers
 • 2. Toegang tot de Lifestyle of Business University waar je al je vragen kunt stellen
 • 3. Na aanmelding krijg je direct automatisch toegang tot het programma en kun je gelijk van start als je dat zou willen.

De eerste mogelijkheid kost momenteel slechts 295€ in plaats van 425€ (dit is maar liefst 130€ korting) hier is inbegrepen:

 • 1. Lifetime toegang tot het programma Sales op Slippers
 • 2. Toegang tot de Lifestyle of Business University waar je al je vragen kunt stellen
 • 3. Inclusief 1-op-1 Implementatie sessie (ca. 45-60min) met John zelf om nog grotere stappen te kunnen zetten als het gaat om verkopen

De tweede mogelijkheid kost momenteel slechts 395€ in plaats van 550€ (dit is maar liefst 155€ korting) hier is inbegrepen

GA NAAR DE CURSUS

Garantie 14 dagen

Het is tegenwoordig bij nederlandse wet vastgelegd dat mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn over een product, dan krijg je netjes je geld terug. Wat houd je dus nog tegen te beginnen ? Start nu en krijg tot 155€ Korting 


GA NAAR DE CURSUS

Anderen bekeken ook

Succes met je webshop cursus

Leer hoe je een succesvolle webshop cursus opzet! Sla alle beginnersfouten over en leer stap voor stap de juiste technieken hoe jij van jouw webshop een succes kan maken ! 

Bekijk onze review over succes met je webshop : Klik hier

Ga naar de website van Succes met je webshop cursus : Klik hier

Meester in SEO cursus 

Leer hoe je hoog kan scoren in google ! In deze cursus kom je alles te weten hoe je jouw webshop of website hoger laat scoren in google waardoor jij meer verkopen kan genereren. 

Via bewezen technieken en strategieën zal jij stap voor stap leren hoe je van jouw website een topsite maakt die snel gevonden wordt op internet. 

Bekijk onze review over de Meester in SEO cursus : Klik hier

Ga naar de website van de SEO cursus : Klik hier

Productiviteit op Slippers

In deze cursus van Lifestyle of Business zal je leren het maximum uit je dag te halen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je jouw productiviteit een boost kan geven ?

Wordt meer zorgeloos en doe wat er echt toe doet! Strategieën en technieken om dit te bereiken leer je in de Productiviteit op Slippers cursus

Lees nu onze review over de Productiviteit op Slippers cursus : Klik hier

Ga naar de website Productiviteit op Slippers : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: