KWFinder review - Hoger in google - Zoekwoordplanner - SEO analyse - Review & Ervaringen
08 december 2021 

KWFinder review - Hoger in google - Zoekwoordplanner - SEO analyse - Review & Ervaringen


Hoger in google

KWfinder - Hoog scoren in google, het is een van de belangrijkste zaken die je nodig hebt voor je webshop of website. Hoog scoren in google zorgt ervoor dat jouw bedrijf of webshop daadwerkelijk goed vindbaar is en jij meer verkoop kan genereren. Er zijn verschillende manieren hoe jij hoger in google kan komen. KWfinder by mangools kan je hierbij helpen

De beste manier om organisch hoog te scoren op internet is door gebruik van veel gezochte keywoorden. Woorden die mensen vaak op internet zoeken.

Door gebruik van een softwareprogramma kom jij de woorden die bij jouw website passen te weten. Door deze woorden te verwerken in jouw website, webshop of blog zal jouw site organisch hoger scoren in google, You tube en andere zoekmachines

In deze review bespreken we een van de beste en gekendste keywoord programma's : KWFinder by Mangools


START NU GRATIS

Wat is KWFinder by Mangools

Om gevonden te worden moet je hoog staan in Google op goede zoekwoorden en gebruik maken van SEO (Search Engine Optimization) technieken. Met de KWFinder zoekwoorden tool van Mangools kan je goede zoekwoorden vinden. Naast KWFinder heeft Mangools ook andere SEO tools. Door gebruik van deze Keywoord finder zal jouw webshop of website automatisch hoger komen te staan in Google

KWFinder is een van de populairste software programma's om zoekwoorden te zoeken , bovendien is het programma heel overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. Je komt in het programma tal van info en zoekresultaten te weten voor jouw gekozen zoekwoord en regio.

Zoekwoorden vinden

Hoe zoek je zoekwoorden in KWFinder by Mangools? We geven eens het voorbeeld van het zoekwoord "Hoger in Google komen" Zonder ooit gebruik te hebben gemaakt van KWFinder, kan je eigenlijk gelijk al zien of het zoekwoord goed is en kans van slagen heeft om op te ranken. (zie voorbeeld hierboven)

Je ziet namelijk dat er 330 keer per maand op wordt gezocht. De KD (Keyword SEO Difficulty) is 22. Aan de score en de groene kleur kan je al zien dat het niet moeilijk is hoger in google te komen.

Aan de rechterkant zie je een mooie staafdiagram. Hierin zie je duidelijk dat er een (lichte) stijgende trend zit in dit zoekwoord. Er word dus meer een meer naar het zoekwoord gezocht

In “SERP overview” zie je nog een mooi lijstje van alle websites die ranken op het zoekwoord “Hoger in google komen”

Dit zijn je concurrenten. Mooi is dat je ook kan zien hoe krachtig je concurrenten zijn aan de hand van onder andere DA, PA en het aantal backlinks.

Probeer het uit

De kracht van KWFinder is dat het programma zo eenvoudig is. Zonder veel moeite kunt u de belangrijkste dingen vinden en weten hoe het werkt. Probeer een trefwoord te zoeken dat bij uw website past:

Klik hier om KWFinder gratis te testen

 

Snelheid van FWFinder

KWFinder is echt razendsnel. Je hebt van die zoekwoorden tools waarbij je lang moet wachten op resultaat, omdat ze allerlei data van Google op moeten halen. Bij KWFinder krijg je in een fractie van een seconde alle resultaten op een rij.

KWFinder werkt ook op snelle servers dit om het gebruiksgemak van de gebruikers te garanderen. Zoekwoordonderzoek kan een proces zijn die tijd vraagt. KWFinder helpt die tijd korter te maken door de snelle functie van het programma.

Ga nu meteen naar de website van KWFinder by Mangools en test 10 dagen gratis : Klik hier

De functionaliteiten van KWFinder, zoekwoordplanner

KWfinder is een overzichtelijk en duidelijk zoekwoordprogramma om hoger in Google te komen. Het is heel eenvoudig te gebruiken, erg gebruiksvriendelijk en bovendien heeft het programma verschillende functionaliteiten , we zetten ze even op een rijtje

Zoekwoord programma Search by keyword

Onderstaand zie je de balk waar je uw zoekwoord kan ingeven. Hierbij kan je ook apart aangeven in welke statistieken jij wil krijgen van welk land en in welke taal.

KWFinder Zoekwoord statistieken

Je ziet dat er gemiddeld 330 keer per maand gezocht wordt op “Hoger in google komen” en het zoekwoord een “Keyword SEO Difficulty” (KD) heeft van 22. CPC (Cost Per Click) en PPC (Pay Per Click) hebben met Google Ads te maken.

Zoek uit wat werkt voor uw concurrenten. Voer gewoon hun domein of URL in en KWFinder toont u de beste trefwoorden waar zij op scoren.Keyword SEO difficulty

“Keyword SEO Difficulty” is een algoritme dat KWFinder zelf heeft ontwikkeld en aangeeft hoe moeilijk het is om op een zoekwoord te ranken. Hierdoor zal je met een oogopslag zien hoe de score van dit zoekwoord is. Hoe hoger de score, hoe moeilijker het is om op te ranken. Zolang de score groen blijft is het gemakkelijk om bovenaan of op de eerste pagina in google te komen met het zoekwoord

Ga voor de zoekwoorden met een lage SEO moeilijkheidsgraad en een hoog zoekvolume. het programma geeft exacte zoekvolumes en de meest accurate keyword moeilijkheidsgraad!

Bij de resultaten van “Hoger in google komen” zie je allemaal gerelateerde zoekwoorden/keywords. Zoals "hoger in google" , "hoog in google" Dit zijn zoekwoorden die gemakkelijk kunnen vergeleken worden met het zoekwoord die je zelf zocht. Soms kom je betere zoekwoorden tegen en vaak zie je andere keywords die ook passen in je tekst. Zo kan je ranken op meerdere zoekwoorden.

KWFinder Trend

De keyword trend geeft aan hoe vaak het het zoekwoord word gezocht op internet. Je ziet een overzichtelijke balk die de maanden aangeeft en het zoekvolume. Zo kan je bepalen of het zoekwoord in opmars is of niet, of er een constante is of het zoekwoord daalt in populariteit.

Dit zoekwoord is dus prima om te gebruiken. Stel dat je een harde dalende trend ziet, dan is het misschien verstandiger om toch een ander zoekwoord te gebruiken die meer potentie heeft.

Timing is de sleutel tot keyword analyse! Creëer content op basis van historische zoekvolumes en lange termijn trends. Identificeer seizoensgebonden zoekwoorden en hot topics die het organische verkeer van uw website zullen stimuleren.

KWFinder SERP overview

De Serp is de pagina van het zoekwoord in google, je ziet welke sites er goed scoren op dit zoekwoord. Het is heel handig om hier te onderzoeken wie je concurrenten zijn en hoe ze hun artikelen hebben gemaakt om te ranken op je gezochte zoekwoord

Misschien hebben ze hun artikelen niet speciaal ingericht om op dat zoekwoord te ranken en valt er voor jou nog veel te halen? Als je ziet dat de concurrenten steekjes hebben laten vallen, kan jij daar optimaal van profiteren.

Extra mogelijkheden en functionaliteiten in KWFinder

Het kan zijn dat je een lijst met allemaal zoekwoorden hebt die je tegelijk wilt onderzoeken. Stel dat het er 100 zijn. Als je deze allemaal één voor één moet intikken, ben je wel even bezig. KWFinder heeft een functionaliteit die dit probleem kan oplossen waardoor jij veel tijd bespaart! Je kan ook je zoekwoorden in een bestand maken en in 1 keer laten controleren .

Speciaal daarvoor is er in KWFinder de “Import” functie. Hier kan je makkelijk een .csv of een .txt bestand importeren met zoekwoorden erin.

Concurrentie analyse

Zoekwoord onderzoek voeren we uit om hoger te komen dan onze concurrenten en zo makkelijker vindbaar te worden. Een concurrentie analyse voeren wij uit door te kijken naar de “SERP overview” in KWFinder en door zelf het zoekwoord op te zoeken in Google. Het zelf opzoeken doen we in een incognito venster (Ctrl+Shift+N) van Google Chrome.

Waarom in een incognito venster? Omdat Google bij de ranking van websites ook onder andere je bezoeken aan eerdere websites meerekent en je locatie. Door gebruik te maken van een incognito venster voorkom je dat.

Bij de “SERP overview” kijken we vooral hoeveel autoriteit een website heeft en naar de backlinks. Het incognito venster in Google Chrome gebruiken we om naar de artikelen van de concurrenten te kijken. Je kan ook gewoon in “SERP overview” doorklikken naar de artikelen, maar de resultaten in Google zelf geven toch een iets duidelijker beeld. Het ligt eraan waar je voorkeur ligt.

Bij het bekijken van de artikelen van de concurrenten kijken we of ze het artikel echt SEO-gericht hebben geschreven op het desbetreffende zoekwoord. Als dat het geval is, kijken we waar ze steekjes hebben laten vallen. Soms zijn artikelen van concurrenten helemaal niet SEO gericht geschreven op het desbetreffende zoekwoord. Dan is het helemaal makkelijk om hoog te ranken.

Zoekwoorden bijhouden en de ranking ervan

Dit is eigenlijk geen onderdeel van KWFinder, maar we lopen alvast vooruit op andere SEO tools van Mangools. Als je namelijk gebruik gaat maken van KWFinder, krijg je ook toegang tot alle andere SEO tools van Mangools.

Bij ge buik van KWFinder krijg je ook toegang tot de “SERPWatcher”. Dit is een hele handige SEO tool binnen Mangools, waar we al onze belangrijke zoekwoorden kunnen bijhouden.

Zo kan je snel anticiperen als je merkt dat je aan het dalen bent en ingehaald wordt door concurrentie. Wat ook handig is aan deze tool, is dat je kan zien wanneer er een update heeft plaatsgevonden aan het algoritme van Google.

De 24 uur lookup

Deze zoekwoord planner is een van de beste op de markt maar er is ook een nadeel. Je hebt per abonnement een limiet op de gezochte zoekwoorden. Elke 24uur word je zoekactiviteit vernieuwd en kan je herbeginnen met zoeken. Zo heb je maar 100 (Basic programma) of 500 (premium programma) credits (zoekwoorden die je kan zoeken) . Dit word elke 24 uur vernieuwd en volstaat meestal voor je gezochte aantal.

Waarom KWFinder?

KWFinder is een van de beste zoekwoorden tools op de markt voor zowel mensen met een beginnende website als mensen met een grote website. Als je meer bezoekers wilt, is KWFinder de ideale tool om dat te realiseren.

Veel bedrijven steken enorm veel geld in adverteren (SEA) op Google. Dit is leuk op de korte termijn, maar op lange termijn ga je daarmee niet meer bezoekers naar je website leiden. SEO is de beste manier om meer omzet te generen en ook in de toekomst meer winst te maken. Je investeert als het ware met zoekwoorden in je placering in google. SEO is de beste manier om hoger te komen in google gezien je niet afhankelijk bent van advertenties.

Mensen die een website als hobby hebben of kleine tot middelgrote ondernemingen, hebben meestal niet het geld om dat in advertenties te pompen. De oplossing is dan SEO (Search Engine Optimization). Ook voor de grote bedrijven zorgt SEO op lange termijn voor meer bezoekers.

Met KWFinder kan je hele goede zoekwoorden vinden en deze verwerken in je website. Je schrijft artikelen voor goede zoekwoorden en past de SEO tips toe, waar we het eerder over hebben gehad.

Op deze manier krijg je heel veel gratis bezoekers vanuit Google erbij. Artikelen die je geschreven hebt, SEO gericht met goede zoekwoorden, staan namelijk hoog in Google, dit leidt tot meer bezoekers.

Het is niet kortstondig en duur, zoals bij adverteren, maar je kan er jarenlang profijt van hebben! Als je meer bezoekers op je website wilt, op een duurzame manier, gebruik dan KWFinder en pas de bovenstaande SEO tips toe. Gegarandeerd dat je veel meer bezoekers gaat krijgen!

Ga nu meteen naar de website van KWFinder by Mangools en test 10 dagen gratis : Klik hier

START NU GRATIS

Voordelen en nadelen van KWFinder

  • 1. Erg Mooi En Handig Design
  • 2. Super Gebruiksvriendelijk
  • 3. Super Handige Filters
  • 4. Handige Extensie Voor Google Chrome
  • 5. Meldingen Wanneer Je Daalt Of Stijgt In Google
  • 6. Prijs/Kwaliteit Verhouding Is Erg Goed

Is KWFinder Beter Dan De Google Zoekwoordplanner

Ja Zeker! Ondanks dat de Google Zoekwoordplanner gratis is raad ik je aan om te kiezen voor KWFinder.
KWFinder is namelijk vele malen preciezer, duidelijker, betrouwbaarder en veel gebruiksvriendelijker. Ook omdat KWFinder een onderdeel van mangools is en je direct toegang krijgt tot alle andere tools van mangools. Met deze tool kun je dus aan veel meer punten werken om je sneller beter gevonden te worden op google.

KWFinder: Kostprijs

We kunnen stellen dat de KWFinder van Mangools een van de beste en goedkoopste , volledige en professionele zoekwoord planner is . Op het moment kost het goedkoopste pakket van mangools €29,90 per maand. Dit is in vergelijking met andere marketing software pakketten erg goedkoop. Zo betaal je voor tools als SEMRush, Ahrefs en MOZ minimaal €99,99 per maand.

Nu zul je denken, maar SEMRush, Ahrefs en MOZ zijn toch all-in-one SEO tools? Ja dat klopt! Dus het is logisch dat je daarvoor meer betaald? Dat klopt niet! Ik zal je uitleggen waarom.

KWFinder is namelijk onderdeel van mangools. Mangools is ook een all-in-one SEO tool. En het grote voordeel van mangools is dat je voor €29,90 per maand toegang krijgt tot alle 5 de tools van ze. Je hebt dus voor €29,90 per maand toegang tot alle tools. Dit betekent dat mangools 69% goedkoper is dan SEMRush, 67% goedkoper is dan MOZ en 68,5% goedkoper is dan Ahrefs.

Er is dus geen reden om niet voor mangools te kiezen. Sterker nog door op de onderstaande knop te klikken kun jij je aanmelden voor een 10 daagse gratis proefversie van mangools. In deze proefversie krijg je toegang tot alle tools en kun je mangools uitgebreid testen. Na de 10 dagen gaat je account niet automatisch over in een betaald abonnement! Start nu ! Klik hier

Anderen bekeken ook :

Phoenix 

Phoenix is een website software die ervoor zorgt dat jij zonder kennis, eenvoudig een professionele website kan bouwen zodat jij jouw website snel online hebt. Phoenix heeft een ingebouwd SEO systeem die ervoor zogt dat jij hoog komt te staan in google. 

Bekijk onze review over de Phoenix Software : Klik hier

Ga naar de website van Phoenix : Klik hier

Meester in SEO cursus 

Leer hoe je hoog kan scoren in google ! In deze cursus kom je alles te weten hoe je jouw webshop of website hoger laat scoren in google waardoor jij meer verkopen kan genereren. 

Via bewezen technieken en strategieën zal jij stap voor stap leren hoe je van jouw website een topsite maakt die snel gevonden wordt op internet. 

Bekijk onze review over de Meester in SEO cursus : Klik hier

Ga naar de website van de SEO cursus : Klik hier

Succes met je webshop cursus

Leer hoe je een succesvolle webshop cursus opzet! Sla alle beginnersfouten over en leer stap voor stap de juiste technieken hoe jij van jouw webshop een succes kan maken ! 

Bekijk onze review over de Succes met je webshop cursus : Klik hier

Ga naar de website van Succes met je webshop cursus : Klik hier

Plug & Pay

Krijg direct het vertrouwen van jouw potentiële klant! Plug & Pay is een betaling software om gemakkelijk betaling pagina’s te maken zodat jouw klant niet afhaakt bij het afrekenen. 

Plug & Pay biedt de mogelijkheid aan al je klanten om alle mogelijke betaalmogelijkheden te gebruiken zodat jij jouw product vlot kan verkopen. 

Bekijk onze review over Plug & Pay : Klik hier

Ga naar de website van Plug & Pay : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: