Kennis verhuur - BnB Verhuur Cursus - Review & Ervaringen
12 november 2021 

Kennis verhuur - BnB Verhuur Cursus - Review & Ervaringen

BNB Verhuur cursus

Ben je zelf de eigenaar van een vakantiehuisje? En wil jij met jouw vakantiehuis wat geld bijverdienen? Wil jij meer verhuur kennis? Dan hebben wij de oplossing ! De BNB Verhuur cursus

Wil jij geld verdienen door jouw huis of vakantiehuis te verhuren? Zo maken tegenwoordig heel veel mensen gebruik van AirBnb : Het gekende platform waar het via deze website mogelijk is om jouw eigen woning te verhuren of om de woning van een ander te huren

Het hoeft hiervoor niet op een vakantiebestemming te wonen!

Overal in Belgie en Nederland is er interesse van vakantiegangers!

Het blijkt echter bovendien een goed verdienmodel te zijn waarmee je een relatief passief inkomen op zou kunnen bouwen. Dit is natuurlijk heel erg interessant!

Wij zochten uit waar je dit kan leren en hoe je de knepen in de verhuur markt leert . We kwamen al snel uit bij de BNB Verhuur Cursus. Deze cursus leert je alles over huren en verhuren van je woning, en hoe je dit best aanpakt om een mooi inkomen hieraan op te bouwen.

In deze review vertellen we u de belangrijkste informatie met betrekking tot de inhoud van de cursus, de kosten van de cursus en eventuele extra bonussen. Na het lezen van deze review weet je of deze cursus voor jouw geschik is !


GA NAAR HET GRATIS WEBINAR

De BNB verhuur cursus in vogelvlucht

In de BNB verhuur cursus is alles gericht op het aankopen en vervolgens succesvol verhuren van jouw vastgoed. Hierbij wordt gekeken naar de recreatieve markt zoals verhuren van vakantiewoningen. Je leert tal van technieken en strategieën om jouw vastgoed geld te laten opleveren en succesvol te worden met de huur ervan. Je leert in de cursus ook veel over de wetgeving van het verhuren.

De verhuurmarkt is heel erg groot geworden , elke woning kan verhuurd worden , jouw woning met niet op een vakantiebestemming liggen om goed verhuurd te worden. Dit hebben we te danken aan het mega populaire platform Airbnb . Een keer een appartement of een huis, je kan alles verhuren en zorgen dat het jouw een mooie cent oplevert.

Sommige mensen vinden de huidige marktwerking namelijk niet al te eerlijk. Als je de eigenaar van een hotel bent, heb je bijvoorbeeld met allerlei regels te maken. Dit zijn regels waar je als verhuurder van een (vakantie)woning of appartement een stuk minder mee te maken hebt. Mede daarom zijn er in de afgelopen jaren al meerdere ontwikkelingen in Nederland geweest op het gebied van het verhuren van woningen en appartementen als particulier zijnde. Je leert er alles over in de BNb verhuur Cursus

Wil jij semi-passief geld verdienen met de verhuur van jouw huis of vakantiewoning? Dan moet
je zeker de BNBverhuurcursus 2.0 gaan volgen! Ik heb hierin geleerd hoe een goed marktonderzoek te doen,
hoe je de woning het beste kunt inrichten en presenteert op foto’s.

In de cursus leer je onderander verhuur op platformen zoals booking.com, Airbnb enz en hoe je op die sites bovenaan
kunt komen te staan. Middels video’s, tekstbestanden, checklists leer je hoe je een verhuur business
op kunt bouwen en zo financiële vrijheid met passieve inkomsten kunt bewerkstelligen.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld? Wie zijn de oprichters van de BNB Verhuur Cursus ?

De eigenaars van de BNB Verhuur cursus zijn Nikki Koppedraaier en Priscilla Jansma , ze verdienen sind 2007 hun geld met het verhuren van woningen en vakantiehuizen en hebben hun ervaring in een cursus gebundeld .

De cursus werd opgericht in 2015 met het doel mensen te helpen een passief inkomen op te bouwen met verhuur. Want ja ! je kan ook gewoon jouw eigen huis verhuren als je even niet thuis bent.

Nikki en Priscilla hebben ondertussen hun eigen verhuurbedrijf , Beachhousesea rentals. Op het internet zijn louter positieve beoordelingen over dit verhuurbedrijf te vinden. Overal zijn enkel positieve recensies te lezen , dit blijkt dat Nikki en Priscilla hun zaakjes prima op orde hebben.

Daarbij moet ik wel nog opmerken dat op de website wel keurig het KVK- en BTW nummer vermeld staat; ook dat is absoluut een goed teken!

Wat leer je in de BNB Verhuur cursus?

Vooraleer we dieper ingaan op wat de cursus precies allemaal inhoud geven we u reeds enkele puntjes die je leert in de cursus.

 • 1. Out of the box denken; zeker in het afgelopen jaar heel belangrijk is
 • 2. Hoe je een mooie presentatie van je vakantiewoning maakt
 • 3. Hoe je op verschillende manieren geld kunt besparen bij het adverteren
 • 4. Hoe je het rendement van een vakantiewoning berekend
 • 5. Dat het doen van marktonderzoek belangrijk is
 • 6. Hoe je zonder eigen geld extra geld kunt verdienen

Volgende documenten vind je in de cursus

 • 1. Rendement van een vakantiewoning berekenen
 • 2. Kosten van het vakantiehuis
 • 3. Reglement verhuur van een vakantiewoning
 • 4. Voorbeeld van een informatiemap voor een vakantiehuis
 • 5. Adverteren op Airbnb en andere platforms
 • 6. Vakantiehuis verhuren tips
 • 7. en nog veel meer!

Beginnen in vastgoed zonder geld?

De BNB Vastgoed Cursus is een overzichtelijke online cursus opgedeeld in video's die stap voor stap uitlegt hoe jij meerdere (huur)woningen in de markt kunt zetten als vakantie woning. Zonder dat die woningen persé jouw eigendom zijn! Als je deze training hebt doorlopen kun je beginnen in vastgoed zonder geld! klinkt super toch?

Je leer huizen verhuren zonder dat jij zelf hiervoor een website hoeft op te zetten ! Als je hier een serieuze business van maakt kun je goed geld verdienen.

Door het gebruik maken van de verschillende platforms om je vakantiewoning op te presenteren, wordt er uitgelegd hoe jij op de beste manier een 90% bezettingsgraad kunt krijgen. En naast dat alles nog een heleboel extra geld verdienen tips om een doorlopend inkomen te verdienen..

GA NAAR HET GRATIS WEBINAR

Passief inkomen genereren met vastgoed?

Een passief inkomen genereren uit je vastgoed , dit klink mooi ! Als jij reeds een vakantie woning hebt leert de cursus jouw een bezettingsgraad van maar liefst 90% te krijgen in jouw huis.

Dit word bereikt door berekeningen en goede technieken in het marktonderzoek.

Je zal snel merken dat het rendement van verhuur van een vakantiewoning stukken hoger ligt dan de reguliere verhuur. Hier moet je dan wel een goed businessplan voor maken.

De BNB Verhuur Cursus leert je alles hierover hoe je dit kan bereiken.Vakantiehuis verhuren

In de BNB verhuur cursus leer je hoe je jouw vakantiehuis rendabel kan verhuren. Naar gelang de situatie van jouw vakantie huis is een goed marktonderzoek belangrijk , hierop zal je kunnen bepalen op welke platformen je jouw vakantiehuis kan promoten om een bezettingsgraad van 90% te realiseren.

Je vakantiehuis zal stukken meer opbrengen dan de reguliere verhuur van huizen.

Gratis BNB verhuur Masterclass

De BNB Verhuur Cursus heeft ook een gratis masterclass , hier krijg je waardevolle informatie die je reeds verder kunnen helpen . We raden aan deze zeker te volgen! Het is volledig gratis dus ga aan de slag en leer hoe je maximaal rendement kan halen uit je vastgoed!


BNB Verhuur Cursus : Inhoud

Was is de inhoud van de cursus , wat krijg je na de aankoop van de BNB Verhuur Cursus? We zetten het even op een rijtje!

De online cursus is enorm uitgebreid met meer dan 120 video’s waarin je leert een passief inkomen op te bouwen met verhuren, bovendien krijg je extra tips die je veel extra geld kunnen opleveren.

Na de cursus kom je ook in de community terecht , tot deze community heb je altijd toegang en krijg je meteen antwoord op al je vragen ! Deze community is 24/7 online en is altijd bereid je te helpen. Er heerst een positieve sfeer en je laat je omringen door mensen met gelijke doelen.

Ook Priscilla en Nikki zijn heel actief in de community en berichten dagelijks. Zij staan altijd klaar jouw te helpen.

Er zijn elke maandag live-calls van de BNBverhuurcursus 2.0 , een heel leuk onderdeel. Iedere maandagavond komen de mensen samen, die daar behoefte aan hebben, in een live call. Samen met Nikki worden de zaken besproken die iedereen wil delen en een mening over wil horen van de andere cursisten. Deze calls bieden een heel hoge waarde en je leert er veel bij over de huidige markt!

 • 1. 120 Videos
 • 2. Toegang tot de community
 • 3. Elke maandag live Calls
 • 4. 7 extra Bonussen

De cursus is opgesteld uit 14 modules , we zetten ze even op een rijtje:

 • 1. Mindset & persoonlijke ontwikkeling; 11 lessen
 • 2. Hoe te starten met BNB verhuur; 12 lessen
 • 3. Achter de schermen bij Beachhouse rentals; 12 lessen
 • 4. Voorbereiden van de woning; 6 lessen
 • 5. Platform inrichten; 9 lessen
 • 6. Woning gereedmaken; 5 lessen
 • 7. Verhuren; 16 lessen
 • 8. Verschillende platformen; 9 lessen
 • 9. Tips & tricks: 13 lessen
 • 10. BNB verhuur cursus documenten; 20 lessen
 • 11. Casestudies; 2 lessen
 • 12. Minicursus BNB verhuur; 13 lessen
 • 13. Out of the box; 1 les
 • 14. Marktonderzoek buitenland; 4 lessen

Wat is het doel van deze cursus?

Alles in de cursus is gericht dat jij succesvol jouw huis of vakantiehuis kan verhuren en hiermee een passief inkomen mee kan opbouwen. Zij geven daarbij wel aan dat dit slechts voor een klein percentage van alle mensen mogelijk is, maar met deze cursus zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn.

De strategieën en technieken zijn heel erg uitgebreid en kan voor elk type woning of vakantiehuis gebruikt worden , waar het ook gelegen is. 

Volgens Nikki en Priscilla kan je met deze cursus immers niet snel rijk worden. Je kunt echter wel een vastgoedportfolio op gaan bouwen, en strategie een passieve inkomstenbron aan huur gaan genereren en daarmee dus van financiële vrijheid genieten. Dit si een goede en constructieve zekerheid naar jouw passief inkomen.

Dat is dan ook uiteindelijk het doel van de BNB verhuur cursus!


Voor wie is deze cursus geschikt?

Ben je op dit moment al met vastgoed bezig? Of wil je een goede investering doen met je spaargeld? Wil je daarbij ook nog genieten van vrijheid en een passief inkomen opbouwen? In dat geval is deze BNB verhuur cursus voor jou geschikt. Deze cursus richt zich namelijk op mensen die van vrijheid willen creëren en ervan willen genieten.

Droom jij ervan om je los te maken van je 9-5 baan en geld te verdienen eender waar je bent ? Hiervoor biedt de cursus jouw een zekere en consistente strategie om dit te behalen . Tal van leerlingen deden het je reeds voor .

Je leert het maximum rendement te halen uit jouw vastgoed! Start nu met de cursus


Kostprijs van de BNB Verhuur Cursus

De prijs van de BNB Verhuur cursus 997 Euro, Dit is echt een heel economische prijs gezien je met deze cursus op termijn duizenden euros per maand zal verdienen.

GA NAAR HET GRATIS WEBINAR
100% tevredenheid garantie

Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. (binnen 30 dagen) Nikki en Priscilla zijn ervan overtuigd dat hun BNBverhuurcursus 2.0. de beste informatie geeft om een passief inkomen te genereren met de verhuur van recreatiewoningen.


Extra Bonussen

De cursus bevat maar liefst 7 bonussen. We zetten ze even op een rijtje.

Bonus #1:

Email templates in allerlei verschillende talen

Bonus #2:

Omdat het heen en weer reizen steeds minder populair aan het worden is
is het zoeken naar woonruimte voor expats groter geworden. Als je deze formule toepast op jouw situatie heb je
gegarandeerd succes.

Bonus #3:

Short Stay business module

Bonus #4:

Corona strijdplan, hoe verdien ik geld terwijl iedereen failliet gaat!

Bonus #5:

Exclusieve casestudies hoe je woningen aankoopt voor de verhuur

Bonus #6:

Hoe leef ik hypotheek & huur vrij de rest van mijn leven

Bonus #7:

Kan en mag ik verhuren in mijn dorp of stad?

Anderen bekeken ook :

De Vastgoed Academy

Wil jij meer leren over vastgoed? Dan hebben wij voor jouw de juiste Vastgoed opleiding voor jouw reeds uitgezocht!

Lees onze review over de Vastgoed Academy : Klik hier

GA NAAR HET GRATIS WEBINAR

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: