In 10 Stappen Succesvol Beleggen - Harm van Wijk- Gratis trading boek - Review & Ervaringen
25 oktober 2021 

In 10 Stappen Succesvol Beleggen - Harm van Wijk- Gratis trading boek - Review & Ervaringen

In 10 stappen succesvol beleggen Harm van Wijk

In 10 stappen succesvol beleggen review - Harm van Wijk, de gekende en succesvolle Nederlandse belegger wil mensen hun geld voor hun laten werken met het boek  "10 stappen om succesvol te beleggen" Een uitgebreid boek waar je in 10 stappen leert geld te verdienen op de beurs in aandelen en opties. Dit alles met bewezen technieken en strategieën uit 30 jaar lange ervaring.

Harm van Wijk beweert dat dit de technieken zijn die het verschil maken in winst en verlies. Wil jij weten hoe je online geld kan verdienen? Wil jij weten hoe je uw geld kan beleggen?  Dan komt dit goed uit want wij zochten het reeds voor je uit!

GRATIS BOEK BESTELLEN

Wie is Harm van Wijk

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg in de richting bedrijfseconomie en marketing

 Vervolgens is hij marketingmanager en fondsmanager geweest bij een paar grote banken (Fortis, SNS, Binckbank) en commercieel manager bij de Financiële Telegraaf geweest. 

Sinds 1995 is Harm dus al bezig met beleggen, beleggingsproducten en marketing. Hij deelt veel kennis online en zijn producten worden positief ontvangen. Hij is erg transparant over wat hij doet. 

Zijn firma gegevens staan vermeld op zijn websites waardoor hij zich niet verschuilt om wie hij is. Harm is inmiddels al een bekend gezicht en staat bekend als belegger. Dit doet hij al meer dan 30 jaar.

Harm van Wijk is dus zeker geen oplichter! Hij is een succesvol zakenman die de knepen van de beurs geleerd heeft doorgaans zijn carrière, nu wil hij die kennis overbrengen aan zijn studenten.

Harm wil met het boek "10 stappen succesvol beleggen" de beurs voor iedereen toegankelijk maken door het gratis op de markt te brengen ! Je betaald enkel 6,95€ Verzendkost

GRATIS BOEK BESTELLEN


Wat is het boek " In 10 stappen succesvol beleggen?"

Naast de Trading Navigator methode waarvoor een masterclass met video cursus bestaat heeft Harm van Wijk een praktisch boek dat jou helpt om in 10 stappen jouw geld voor je te laten werken. In plaats van dat jij zelf altijd keihard moet werken voor een mooi inkomen of uiteindelijk jouw pensioen. In het boek worden reeds bewezen technieken en strategieën uitgelegd om winst te halen op de beurs. Na het lezen van het boek ben je in staat de juiste aandelen te zoeken en te kopen of verkopen op het juiste moment. Er worden technieken uitgelegd om je risico te minimaliseren . Het boek "in 10 stappen succesvol beleggen Harm van Wijk" geeft je opdrachten waarmee je aan de slag kan gaan , hierdoor leer je snel zelfstandig beleggen


Gratis trading boek?

Dit volledige pakket bestaat uit het fysieke boek wat jij per post krijgt opgestuurd, een e-book, een audioboek, een online training en een hele mooie serie aan interviews met experts over succesvol beleggen. Een goed start pakket om te beginnen traden en beleggen op de beurs met aandelen en opties en dit is volledig gratis !

Het is de ultieme starters gids voor juiste succesvolle strategieën en technieken voor het behalen van succes, en de weg om zelfstandig te leren beleggen en traden met zo weinig mogelijk risico

In 10 stappen succesvol beleggen: wat houd het boek in?

De naam zegt het reeds zelf: Harm van Wijk zal je in 10 makkelijke stappen leren hoe je succesvol kan beleggen met uitgedokterde technieken en strategieën, Harm heeft 30j ervaring en weet waarover hij praat.

Als je echt interesse hebt in de beurswereld kunnen we u zeker aanraden het gratis boek te bestellen, je betaald echter enkel de verzendkost van 6,96€ . Dit boek krijg je binnen 2 weken in je brievenbus. Als je dit boek je interesse verderwekt dan kan je beslissen het pakket te kopen.

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je 2 weken niks kunt doen, want je krijgt gelijk ook toegang tot de e-book variant (116 pagina’s) en het luisterboek variant (2 uur en 28 minuten). 

Momenteel is er een actie en krijg je dit boek al voor slechts €6,95, je kan ervoor kiezen voor een upgrade van slechts 17 euro onderstaande bonussen erbij te krijgen en dan betaal je totaal € 23,95. Deze formule is sterk aan te raden gezien je heel wat info krijgt voor een heel lage prijs.

In de online omgeving krijg je de volgende producten meegeleverd:

 • Het boek In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 17,50)
 • Het e-book In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 9,95)
 • Het audio book In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 12,99)
 • De Online Training In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 197,-)
 • Alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen (waarde € 197,-)

Bonussen en geheimen

Harm is heel transparant bij het delen van zijn kennis , hij houd geen kennis achter en help de mensen met het doel hun ook succesvol te maken op de beurs. Hierdoor geeft hij zijn geheimen bloot wat van hem zo een succesvolle trader en belegger maakt.

De 10 succesvolle stappen voor een goede belegging

Het boek 10 stappen succesvol beleggen bestaat uit 10 stappen die je in staat moeten stellen voldoende kennis op te doen als beginner. Harm gaat altijd opzoek naar de juiste en de succesvolle belegging van het moment


In 10 stappen succesvol beleggen: Wat is de inhoud?

De online training van Harm van Wijk bevat 10 modules, deze modules kan je doornemen in een ebook of een opgestuurde cursus.

De 10 stappen om succesvol te beleggen zijn als volgt:

Stap 1: Formuleer je doel
Stap 2: Zorg voor een succesvolle mindset
Stap 3: Vergroot je kennis op het gebied van beleggen
Stap 4: Kies een kansrijke markt
Stap 5: Filter de kansrijke aandelen
Stap 6: Selecteer het instrument
Stap 7: Kies de strategie die bij je past
Stap 8: Gebruik money management
Stap 9: Bepaal vooraf wanneer te verkopen
Stap 10: Registreer en evalueer elke transactie

Stap 1. Formuleer je doel

Op basis van jouw doel bereken je met welk bedrag je moet beleggen en welk rendement je moet halen.

Voor je begint met beleggen of traden is het belangrijk dat je naar een bepaald doel toewerkt. Het kan helpen deze doelen op papier te zetten en je doelen te achtervolgen. Dit zorgt er namelijk voordat het een meetbaar doel is en zo zal je gerichter werken naar dit doel. Slim van Harm om hiermee te beginnen, vanuit een doel ga je namelijk actie ondernemen en daarmee successen gaan boeken.

Voor je begint met traden kan je ook nadenken waarom je dit doel zo graag wil, dit zal zorgen voor meer motivatie je doelen te behalen.

Stap 2. Zorg voor een succesvolle mindset

Hij laat je zien hoe je een succesvolle mindset ontwikkelt. Dit is de basis van succesvol beleggen.

Mindset is een van de belangrijkste delen van traden. Enkel met een juiste mindset zal jij winstgevend kunnen traden. Harm weet dit ook goed over te brengen en uit te leggen in deze online trading cursus.

Een goede mindset zorgt ervoor dat jij niet opgeeft als het lastig word, dit noemen we ook de 100K mindset.

Harm gaat ook nog dieper in op het boek Think and Grow rich: zo werkt een succesvolle mind. Dit heb ik zelf ook liggen en kan het zeker aanraden!

Stap 3. Vergroot je kennis op het gebied van beleggen

Beleggen is een (leuk) vak en een vak dat je kan leren. Succes komt niet zomaar aanwaaien. 

De 3e module is gericht op meer kennis opdoen over beleggen. Het is belangrijk dat jij goede voorkennis hebt om de knepen van het vak goed te leren. Harm deelt hier een paar van zijn e-books en trainingen alsook geeft hij tips van interessante boeken die jij kan lezen, topfilms en documentaires over beleggen, traden en mindset

Stap 4. Kies een kansrijke markt

Hij vertelt je precies hoe jij kansrijke markten kiest zoals duurzame energie, technologie of medicinale wiet.

Traden en beleggen is nooit zonder risico. Om dit risico te beperken heeft Harm enkele technieken die je het risico minimaliseren. Zo is het belangrijk de juiste sector en industrie te kiezen. Zo verhoog je jouw kansen. In deze module zal Harm uitleggen hoe je een goede industrie en sector kiest voor het moment waarin je zich bevind. Wat zijn bijvoorbeeld groei- en waardeaandelen? Of wat zijn goedkope en dure aandelen? Al deze vragen worden beantwoord tijdens deze stap.

Het is ook aan te raden niet te veel trades te plaatsen in eenzelfde sector en industrie, indien je jouw trades verdeeld over de potentiële goede sectoren en industrieën beperk je ook jouw risico op grotere verliezen.

Stap 5. Filter de kansrijke aandelen

In deze stap leg ik je uit met welke bewezen succesvolle strategieën je het kaf van het koren scheidt

Deze module is echter een van de belangrijkste! Door het kiezen van de juiste aandelen zal jij het verschil kunnen maken tussen winst en verlies. Deze module is opgedeeld in onderstaande onderdelen:

 • 1. Luister niet naar Analisten
 • 2. Volg het spoor van de grote succesvolle beleggers
 • 3. Beleggers praten elkaar na

Stap 6. Selecteer het instrument

Het juiste instrument (aandelen, opties op deze aandelen, etc.) kiezen, dat past qua rendement en risico, is belangrijk voor het bereiken van jouw doel. 

Hier leer je vanalles bij van Harm van Wijk. Hij geeft een voorbeeld zodat jij met amper 250€ al een mooi rendement kan behalen.

Stap 7. Kies de strategie die bij je past

De strategie die je kiest, moet wel passen bij het doel dat je wilt bereiken en bij jouw beleggingsprofiel. 

Om te traden bestaan er heel wat verschillende strategieën, in het begin kan het wat uittesten en zoeken zijn om een strategie te vinden die bij jouw past. Misschien ben jij eerder de belegger die aandelen wil aanhouden voor enkele weken of maanden, of misschien wil jij traden op dag termijn.

In deze module gaat Harm uitgebreid in op de verschillende strategieën die hij kan aanraden. Zo kan je te weten komen welke eventueel bij jouw past.

 

Stap 8. Gebruik Money Management

Stel vaste regels op om je risico te beperken. hij legt je in stap 8 precies uit hoe je dat doet.

De 8ste module is erg belangrijk, we kunnen je aanraden deze verschillende keren te herbekijken. Risk management is erg belangrijk om op het einde van je trademaand winst over te houden. Het is natuurlijk zo dat we ook met verliezen zullen te maken krijgen. We moeten ervoor zorgen dat onze winsten hoger zijn dan het verlies dat we riskeren aan de trade.

Zo zetten we altijd een stoploss aan onze trade. Een stoplos mag maximaal 1 risk unit zijn (1 risk unit = 1-2% van je account) zo riskeer je altijd slechts 1-2% van je account te verliezen. We verkopen echter enkel de winstgevende trades die minstens 2 tot 3 risk unit hebben. hierdoor mag je vaker verliezende trades hebben en toch winstgevend zijn op het einde van de maand.

Stap 9. Bepaal vooraf wanneer te verkopen

Met behulp van jouw eigen handelsplan verklein je de rol van jouw emoties, jouw grootste vijand.

In een goed risk management is het belangrijk dat jij vooraf bepaald wanneer jij een trade zal verkopen. Een trade word normaal slechts enkel gesloten wanneer hij minimaal 2 risk unit opgeleverd heeft.

Stap 10. Registreer en evalueer elke transactie

Dit logboek geeft je inzicht in wat je hebt gedaan, zodat je kunt evalueren wat goed ging en wat de volgende keer beter kan.

Wat we ook in de Traden Navigator cursus geleerd hebben is dat we na elke trade annalyseren hoe de trade verlopen is. Zo leer je uit je eigen fouten en kan je herhalen wat je goed deed.

Het analyseren van trades of trade ideeën is de beste leerschool na het opnemen van voldoende kennis. Het is het punt dat je leer uit je fouten en de praktijk toepast.

GRATIS BOEK BESTELLEN

Gratis extras bij het boek

Naast het gratis e book of fysiek boek en de online training krijg je nog enkele extras meegeleverd. Je krijgt nog verschillende bijhoudende pdf’s die je meer inzicht zullen geven over aandelen en de beurswereld. Dit zijn de volgende titels:

 • 1. 30 aandelen binnen 5 minuten: Hier krijg je uitleg hoe je snel aandelen kunt kiezen
 • 2. 7 geheimen voor succesvol beleggen: Hier worden geheimen en tips gedeeld hoe jij 
 • 3. succesvol kan beleggen
 • 4. Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten?
 • 5. Big Pharma en de strijd tegen het coronavirus
 • 6. De 10 gewoontes van succesvolle ondernemers

In 10 stappen succesvol beleggen voordelen en nadelen

 • 1. Prima Garantiestelling (30 dagen)
 • 2. Erg goedkoop, prima prijs om in te stappen
 • 3. Leuke extra’s
 • 4. Duidelijke stappenplan, begin bij stap 1 en bij stap 10 weet je “bijna” alles over beleggen
 • 5. In makkelijk te snappen taal geschreven
 • 6. Uitgebreid, zowel fysiek boek als e-book als luisterboek

GRATIS BOEK BESTELLEN

Voor wie is het boek van Harm van wijk geschikt?

Als je helemaal nieuw bent en nog geen technische kennis hebt in de beurswereld dan is dit boek zeker voor jouw geschikt! Met dit boek zal je reeds een uitgebreide kennismaking krijgen met aandelen en hoe het beursspel in elkaar zit om winstgevend te kunnen beginnen traden. Dit boek is erg geschikt als startercursus en heeft bovendien een erg lage prijs.

De 10 stappen zijn heel uitgebreid en duidelijk beschreven dus hierna kan je zeker de eerste stappen gaan zetten in de wereld van beleggen samen met Harm van Wijk.

Kostprijs van het boek

Als je het ons vraagt is er geen enkele reden om het pakket niet aan te schaffen! Je krijgt echter heel veel voor het geld die je maar moet betalen. Het boek heb je al tegen alleen de verzendkosten van € 6,95. Het aanvullende online pakket die we ook zeker kunnen aanraden heb je tegen een meerprijs van 17 euro. Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het verdienen van geld met aandelen staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! 

GRATIS BOEK BESTELLEN

Onthulling
Algemene review

We geven onze objectieve en eerlijke mening over de prijs, materiaal, kwaliteit en support van het online product. Alle reviews zijn gebaseerd op echte en betouwbare onlinevproducten, Alle producten op onze review site zijn echt en werden eerlijk beoordeeld gezien wij geen verkopende partij zijn van het product. Deze site is opgericht om potentiële klant eerlijk op de hoogte te stellen en voor te lichten van het product.GRATIS BOEK BESTELLEN


GRATIS ONLINE TRADING TRAINING - Elk jaar gemiddeld 20,6% rendement 

Naast het gratis boek 10 stappen succesvol beleggen heeft Harm van Wijk ook een gratis online training. Deze online training is volledig gratis en legt uit hoe je in een jaar tijd 20,6% rendement haalt op de beurs met een kleine investering. Hij leert je de succesvolle Technische analyse van aandelen en opties en zoveel meer om succesvol te worden op de beurs.

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hierAandacht punten in de online training


Anderen bekeken ook:

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator . 

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk 

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Day Trading Masterclass 

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland 

Prijs: 997€ 

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier


X10 MET CRYPTO

Crypto is razend populair! Leer traden met crypto van Harm van Wijk! Harm is een van de bekendste en succesvolste beleggers en traders uit Nederland. Om zijn kennis te delen stelde gij een cursus samen voor het traden met crypto.

Leer aan de hand van bewezen strategieën en technieken hoe jij winstgevend word met crypto. Bovendien kom je terecht in een grote community die je helpt bij al je vragen.

Leer traden van een expert met 30j. ervaring en word zelf expert!

Lees nu onze review over X10 met crypto : Klik hier

Ga nu naar de website van X10 met crypto : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: