IMU+ Review 2023 Geldklopperij of online succes?
11 juni 2022 

IMU+ Review 2023 Geldklopperij of online succes?

IMU+ review: Ben je met je eigen affiliate website begonnen? En wil je graag op termijn gaan knallen met deze website? Dan moet je van hier de nodige tijd en aandacht aan gaan besteden. Succes komt je namelijk niet zomaar aanwaaien. Daarnaast is het ook wenselijk dat je veel kennis in huis hebt. Kennis over affiliate marketing zelf, maar ook over aanverwante zaken. Zo moet je ook veel weten van online marketing. Hoe je deze kennis op kunt doen? Eén van de mogelijkheden die je hebt, is om lid te worden van IMU+. In deze IMU+ review bespreken wij dit lidmaatschap graag van A tot Z.


Op voorhand kunnen we één ding stellen: IMU+ is absoluut een interessante dienst. Met deze dienst heeft de Internet Marketing Unie de wereld van online marketing op haar grondvesten doen trillen. De dienst was én is innovatief, is van een hoog niveau en biedt tal van voordelen. In deze IMU+ review vertellen we je hier graag alles over. Ga nu naar de bonuspagina >>


Imu review

Onze eigen bevindingen met IMU+

Om deze IMU+ review te schrijven, hebben wij uiteraard uitgebreid onderzoek uitgevoerd. Dit hebben we onder meer gedaan door zélf IMU+ uit te proberen.

Doordat wij deze dienst zelf uitgeprobeerd hebben, weten wij als geen ander wat je wel en niet kunt verwachten. In deze review delen we graag onze eigen bevindingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt. Uiteraard zijn onze bevindingen reëel, oprecht en transparant.

Wat wordt er in deze IMU+ review besproken?

In deze review gaan veel onderwerpen de revue passeren. Deze onderwerpen hebben uiteraard betrekking op IMU+, maar ook op enkele belangrijke bijzaken. Zo bespreken we ook wie de heren achter de Internet Marketing Unie zijn. En kijken we in het kort naar de andere diensten die door de Internet Marketing Unie aangeboden worden.

Al met al gaan we op heel veel vragen in deze review een antwoord geven:

 1. Wat is IMU+ precies?
 2. Door wie is IMU+ ontwikkeld?
 3. Wat is het doel van de IMU+?
 4. Wat heb je precies aan IMU Plus?
 5. Hoe is IMU+ opgebouwd?
 6. Wat zijn de voor- en nadelen van IMU+?
 7. Wat zijn de ervaringen van andere leden van de IMU+?
 8. Wat moet je voor IMU+ betalen?
 9. Is het aan te raden om je aan te melden voor IMU+?

Wat is de Internet Marketing Unie precies?

De Internet Marketing Unie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste online marketing platform van Nederland. Om op die plek te komen, heeft het team van IMU hoge bergen moeten overwinnen. Dit bedrijf begon namelijk ooit heel klein.

In 2010 werd dit bedrijf opgericht door Tonny Loorbach. Op dat moment heette het bedrijf nog Internet Marketing Universiteit en was hij de enige werknemer. Tonny had op dat moment veel kennis van internet marketing en wilde hier graag andere klanten mee helpen.

Al snel liep het bedrijf van Tonny goed. Hij wist meerdere klanten aan te trekken, waaronder Martijn van Tongeren. Martijn liep ooit stage bij internetondernemer Eelco de Boer, waardoor ook hij veel kennis opgedaan heeft door de jaren heen.

Al snel hadden Martijn en Tonny een goede klik. Een dusdanig goede klik dat ze het ondernemerschap eens op een andere manier in wilden vullen. Martijn deed zijn intrede in het bedrijf van Tonny én de naam werd aangepast naar de Internet Marketing Unie.

Vanaf dat moment is IMU uitgegroeid tot het grootste online marketing platform van Nederland. Dit uit zich onder meer tijdens de jaarlijkse events die door de IMU georganiseerd worden. Tijdens deze events komen veel marketeers bij elkaar en wordt veel waardevolle informatie gedeeld.

Maar, dat is niet het enige dat de Internet Marketing Unie doet. Dit bedrijf biedt namelijk ook allerlei cursussen aan, allerlei e-books aan en meerdere softwarepakketten aan. Als je je als lid bij IMU+ aanmeldt, geniet je op al deze gebieden direct van de nodige mogelijkheden. Uiteraard lees je daar in deze Internet Marketing Plus review alles over.

imu plus review

imu plus review

Wie is Tonny Loorbach precies?

wie is tony loorbach

Tonny Loorbach is een ondernemer in hart en nieren. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn eigen onderneming, waarmee hij andere ondernemers ging helpen. Op het gebied van online marketing welteverstaan. Hij zorgde ervoor dat de websites van zijn klanten beter bezocht werden.

Dat liep al snel als een trein, waarna Tonny Loorbach meer wilde. Hij wilde niet meer specifiek voor klanten werken, maar hij wilde veel groter en succesvoller worden. Uiteindelijk sloeg hij de handen ineen met Martijn van Tongeren en werd de Internet Marketing Unie een groot succes.

Binnen het bedrijf neemt Tonny een leidende rol in. Hij is hierbij niet zozeer met de dagelijkse gang van zaken bezig, maar meer met de verre toekomst. Hij bedenkt en ontwerpt nieuwe producten/diensten en hij stuurt het team aan. Hierbij kiest hij er bewust voor om niet al te veel op de voorgrond te treden.

Door de jaren heen heeft Tonny zijn meerwaarde in ieder geval bewezen. Hij is een vakman, hij is een ware expert op het gebied van online marketing en hij is een echt mensen-mens. Hij staat voor z’n werknemers klaar en hij streeft met z’n werknemers naar het hoogste niveau toe. Een ondernemer in hart en nieren dus!

Wie is Martijn van Tongeren precies?

IMU+ review

In het verleden heeft Martijn van Tongeren voor een niet nader te noemen bedrijf gewerkt. Met dit bedrijf ging hij van de diensten van Tonny Loorbach gebruik maken; dat was dan ook de manier waarop beide heren met elkaar in contact kwamen.

Martijn had net zoals Tonny een grote voorliefde voor online marketing. Ze konden het dan ook goed met elkaar vinden en gingen na verloop van tijd met elkaar in zee. Hierbij heeft Martijn het uiteindelijk tot mede-eigenaar van de Internet Marketing Unie weten te schoppen.

 Binnen dit bedrijf neemt hij de dagelijkse leiding op zich. Hij stuurt het team aan op de korte termijn, hij is verantwoordelijk voor de actuele producten en diensten en hij houdt zich bezig met de marketing van het bedrijf. Op deze manier vormt hij een hecht team met Tonny.

Net zoals Martijn is ook Tonny een ware vakman. Hij heeft veel kennis, hij is ervaren en hij heeft zijn hart op de juiste plek zitten. Zoals je kunt lezen, zijn wij in ieder geval erg te spreken over de beide heren van de Internet Marketing Unie.

Meer weten over de Internet Marketing Unie?

Zou je graag meer willen weten over de Internet Marketing Unie? Daarvoor verwijzen wij je graag naar de website van dit bedrijf. Op deze website vind je meer informatie over het bedrijf, over de producten en over het team van de Internet Marketing Unie.

Waarom is IMU met de IMU+ dienst gekomen?

In de afgelopen jaren heeft de Internet Marketing Unie veel diensten en producten uitgebracht. Het gaat hierbij om meerdere softwaresystemen, om meerdere e-books en om meerdere cursussen. Al deze producten/diensten zijn van een hoog niveau en zijn door de jaren heen vrij populair geworden.

Maar, waarom is dit bedrijf dan óók nog met de IMU+ dienst gekomen? De reden daarvoor is vrij simpel: ze willen je de meest complete oplossing aanbieden. Met deze oplossing trachten zij om elke ondernemer blij te maken op het gebied van online marketing. Onderstaande passage vinden wij een mooi voorbeeld van de visie van Martijn & Tonny: 

“Bij deze willen we je uitnodigen voor IMU+. Dit is een onze meest complete oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die zijn of haar droombedrijf online wil bouwen en wil knallen met online marketing. Ga jij de samenwerking aan?

Ga nu naar de IMU+ >>

Wat is het doel van IMU Plus?

imu plus reviewHet doel van IMU Plus hebben we reeds hierboven al benoemd: de meest complete oplossing voor ondernemers aanbieden. Dankzij deze oplossing zou elke ondernemer op het gebied van online marketing moeten kunnen scoren.

En juist dat is tegenwoordig zo wenselijk. De maatschappij speelt zich immers grotendeels op het digitale vlak af. Juist als je met je bedrijf wilt scoren, moet je daarom je pijlen op online marketing richten. En dáár helpt de Internet Marketing Unie je maar al te graag bij.

Daarbij is het ook goed om te weten dat de Internet Marketing Unie veel kennis opgedaan heeft. Door de jaren heen hebben zij precies achterhaald waar de gemiddelde ondernemer behoefte aan heeft. Op díe manier heeft men het perfecte programma kunnen ontwikkelen. En dit programma heeft de naam IMU Plus gekregen.

Kan iedereen lid van IMU+ worden?

Ja, in de basis kan iedereen lid van IMU+ worden. Maar, deze dienst is niet voor iedereen geschikt. Heb je bijvoorbeeld niet je eigen bedrijf? Dan kun je je afvragen of het zinvol is om je voor deze dienst aan te melden. Bij deze dienst draait namelijk alles om ondernemen, ondernemen en nog eens ondernemen.

Wat hierbij ook een belangrijk voordeel is, is dat de IMU zich grotendeels op affiliate marketing richt. Als je je voor deze dienst aanmeldt, ga je veel kennis opdoen die je voor je affiliate business in kunt zetten.

Wat houdt IMU Plus precies in?

In deze IMU Plus review hebben we je al van veel informatie voorzien. Een vraag waar we echter nog geen uitgebreid antwoord op hebben gegeven, is de vraag wat IMU Plus precies inhoudt.

Kun je dit nou zien als een soort van online platform? Of is het meer een coaching traject waarmee je de gewenste resultaten kunt behalen? Nou, het is eigenlijk een combinatie van beide.

 Aan de ene kant kunnen we IMU+ echt als een platform zien. Je krijgt als lid namelijk toegang tot allerlei onderdelen, zoals cursussen, software en aanvullende tools. Maar, je krijgt ook nog begeleiding vanuit het team van Internet Marketing Unie. Daarbovenop komt ook nog dat je bijvoorbeeld toegang tot de Internet Marketing Unie Community krijgt. In deze community tref je gelijkgestemden en kun je veel kennis/inspiratie op doen.

imu plus review

Hoe is IMU+ opgebouwd?

Ben je tot zover enthousiast geworden door deze IMU+ review? Dan gaan we je mogelijk nóg enthousiaster maken. Hieronder bespreken we namelijk uit welke onderdelen dit platform van de Internet Marketing Unie opgebouwd is.

Op voorhand kunnen we alvast één ding concluderen: dit is echt een heel uitgebreid platform. Als je je als lid voor IMU+ aanmeldt, kun je je dagen meer dan prima vullen. Je kunt op tal van manieren kennis opdoen en deze kennis direct in de praktijk toepassen.

Wat je precies bij deze dienst aantreft? We hebben besloten om de verschillende onderdelen even op een rijtje te zetten. Verderop in deze review bespreken we elk afzonderlijk onderdeel nog uitgebreider:

IMU+ Live sessies:

deze live sessies worden gegeven door experts van IMU zelf of door gast experts. Door regelmatig gast experts uit te nodigen, blijven de IMU+ Live sessies bijzonder interessant.

Website reviews

Weet je niet 100% zeker of je affiliate website wel goed is? Maak gebruik van deze unieke dienst binnen IMU+. Je stuurt hierbij je website naar de Internet Marketing Unie op, waarna het team van experts je website van A tot Z beoordeeld. Aan de hand van deze beoordeling krijg je uiteindelijk handige tips vanuit de experts. Met deze tips kun je je website alleen maar verder verbeteren.

IMU+ Community

Als lid van IMU+ krijg je toegang tot de IMU+ community. Dit is een online community waarin alleen leden van de IMU Plus actief zijn. In deze besloten community kun je je vragen stellen, kun je andere mensen helpen en kun je elkaar inspireren. Juist dat laatste is erg leuk. Als je ziet dat een ander lid erg succesvol is, triggert dit je ongetwijfeld. Grote kans dat je hierdoor zelf ook een stuk succesvoller bent!

IMU+ Academy

Als lid van IMU Plus krijg je ook nog lid tot de Academy van Internet Marketing Unie. Als je voor het eerst naar deze academy kijkt, weet je niet wat je ziet. Je krijgt namelijk direct toegang tot meer dan 10 cursussen en allerlei webinars, seminars en masterclasses. Al deze cursussen en andere diensten tezamen hebben een waarde van meer dan 3600 euro. Als je je voor IMU+ aanmeldt, krijg je hier echt dírect toegang tot. Verderop in deze review bespreken we graag om welke cursussen het zoal gaat.

IMU Events opnames

Door de jaren heen heeft de Internet Marketing Unie veel events georganiseerd. Tijdens deze events zijn veel gastsprekers aan bod gekomen, waarvan je onwijs veel kunt leren. Om dát mogelijk voor je te maken, heeft IMU besloten om je tot al deze opnames toegang te geven. Dit betekent dat je allemaal interessante opnames kunt beluisteren. Grote kans dat je hier nóg meer kennis mee op doet.

Al met al is de IMU+ dus een hele uitgebreide dienst. Een dienst waarin je tal van onderdelen aantreft, die stuk voor stuk op hun eigen manier uniek zijn. Daarbovenop komt nog eens dat alle onderdelen ook nog op een fijne manier op elkaar aansluiten. Verderop in deze IMU+ review komen we hier graag even uitgebreid op terug!

Graag vertellen we je in deze review alles over de verschillende onderdelen. Ga er even goed voor zitten en neem onderstaande toelichtingen op je gemakje door. Je krijgt hiermee een nóg betere indruk van alle onderdelen van de Internet Marketing Unie.

IMU+ Live sessies

Elke maand organiseert de Internet Marketing Unie een speciale live sessie. Tijdens deze sessie hoef je zelf alleen maar te luisteren, waarmee je bijzonder veel kennis op doet. Zo laat men je kennismaken met nieuwe ontwikkelingen in de wereld van online marketing, met nieuwe trends en met casestudies van succesvolle campagnes.

Ook worden in de live sessies bijvoorbeeld tools en topics besproken. Tevens delen de experts in de training allerlei kijkjes achter de schermen. Op deze manier kijk je in de keuken van andere bedrijven, waardoor je nóg meer kennis op doet. Maar, je krijgt ook direct een connectie met de praktische kant van theoriezaken. De heren van de Internet Marketing Unie zeggen hierover het volgende: het enige dat je hoeft te doen, is meedoen.

 Hoe de live sessies precies ingevuld worden, verschilt van maand tot maand. In sommige maanden komen alleen de heren van de Internet Marketing Unie zelf aan het woord. Daar is niks mis mee, aangezien zowel Tonny als Martijn erg vakkundig zijn.

Maar, in andere maanden komen ook nog gast experts aan bod. Dit zijn experts die in hun vak véél beter zijn dan Martijn en Tonny. Deze experts hebben zich bijvoorbeeld verdiept in een klein onderwerp binnen de reusachtige wereld van online marketing. Juist over dat onderwerp hebben zij heel veel kennis, waardoor je van hen veel kunt leren. Een super leuke toevoeging dat de IMU ook deze gast experts aan het woord laat!

Kun je één van de live sessies niet bijwonen? Geen probleem. De Internet Marketing Unie maakt hier namelijk opnames van en plaatst deze nadien op het platform. Je kunt de sessies dus ook altijd nog even terugkijken, mocht er bijvoorbeeld iets niet helemaal duidelijk zijn geweest. Start nu >>

Website reviews

Ben je druk bezig met het ontwikkelen van je affiliate website? En heb je je website door de periode heen voortdurend geoptimaliseerd? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de actuele staat van je website. Je kunt hier zelf kritisch naar kijken, maar je kunt dit beter overlaten aan een expert.

Daarvoor zit je bij IMU gelukkig goed. Je kunt je website naar het team van IMU doorsturen, waarna zij je website uitgebreid analyseren. Ze kijken hierbij naar de opbouw van je website, naar de content en naar tal van andere zaken. Aan de hand van deze analyse krijg je vervolgens handige tips voorgeschoteld. Met deze tips kun je je website binnen mum van tijd nóg beter maken. Grote kans dat je dit gaat merken aan de hoeveelheid orders en daarmee commissie.


In onze ogen is dit een prima toevoeging aan IMU Plus. Wij weten als geen ander dat veel mensen enigszins onzeker zijn over hun website. Ziet de website er wel goed uit? Werkt de website wel goed? En is de website wel snel genoeg? Dit zijn enkele vragen waar meerdere affiliate ondernemers tegenaanlopen. Mocht je op dit moment ook deze vragen hebben, kun je je dus prima aanmelden voor IMU Plus. Alleen al voor de website review is het de moeite waard om je als lid aan te melden.

Ga nu aan de slag en boost je bedrijf! >>


IMU+ Community

imu+ reviewHeb je enig idee waarom sommige ondernemers succesvol zijn? Omdat zij een idee hebben, omdat zij een visie hebben en omdat zij zich met de juiste mensen omringen. Als je je alleen maar met negatieve mensen omringt, ga je nooit in een positieve vibe terechtkomen. Vandaar ook dat het advies is om je met positieve en succesvolle mensen te omringen.

Dit doe je door je aan te melden voor IMU+. Als je IMU+ lid bent, krijg je namelijk toegang tot de community van de Internet Marketing Unie. En in deze community kun je veel leren, veel leuke mensen ontmoeten en veel inspiratie opdoen. Binnen de IMU+ Community gaat het om vier verschillende zaken:

Kennis delen

binnen de community kun je onbeperkt vragen stellen én beantwoorden. Op deze manier help je andere mensen en kun je jezelf ook laten helpen. Bovendien staan de experts van de Internet Marketing Unie klaar om je vragen te beantwoorden!

Mastermind Groepen

Binnen de community zijn talloze mastermind groepen gecreëerd. Je kunt aan de groepen deelnemen en snel mensen ontmoeten die bij je passen. Je bent zelf ook nog in staat om Mastermind Groepen op te starten. Ideaal als je je bijvoorbeeld op een specifieke niche of specifiek onderwerp richt.

Challenges

Binnen de community kun je ook aan allerlei challenges deelnemen. Met deze challenges daag je jezelf uit om een bepaald doel te behalen. Zo kan het doel zijn om je mailinglijst te verbeteren. Meerdere mensen binnen de community gaan met dit doel aan de slag, waardoor je volledig in die vibe meegetrokken wordt. Grote kans dat je hierdoor al snel daadwerkelijk de mailinglijst weet te verdubbelen.

Netwerken

Binnen de IMU+ community kun je uiteraard ook netwerken. Je ontmoet inspirerende ondernemers en je moet succesvolle internet ondernemers. Van hen kun je een hoop leren, terwijl zij mogelijk ook een hoop van jou kunnen leren.


Over de IMU+ Community zijn wij persoonlijk erg enthousiast. Wij vinden deze community een perfecte aanvulling op dit uitgebreide platform. Dit komt onder meer doordat je in deze community gelijkgestemden aantreft. Mensen die begrijpen waar je mee bezig bent en die je ongetwijfeld ook zullen je aanmoedigen om de gewenste doelen te behalen. Dit is erg fijn, aangezien vrienden of familie mogelijk niet precies begrijpen waar je mee bezig bent.


imu+ review

IMU+ Academy

imu review


Het laatste onderdeel van de IMU+ dienst is mogelijk het meest interessante. In dit onderdeel hebben de heren van de Internet Marketing Unie namelijk alle cursussen, webinars, seminars en masterclasses verwerkt. Ze geven zelf aan dat de totale waarde hiervan ruim 3600 euro bedraagt.

Overigens verkocht IMU in het verleden deze cursussen allemaal los. Daar is men echter van af gestapt. Op dit moment kun je alleen deze cursussen met het IMU+ lidmaatschap volgen.


Het leuke is dat IMU talloze cursussen aan deze academy toegevoegd heeft. We bespreken graag enkele cursussen en webinars hieronder:

imu+ reviewFunnel Vision

met deze cursus ga je leren hoe je een grote mailinglijst met warme leads opbouwt. In de cursus vind je veel nuttige informatie, maar ook casestudies en praktijkvideo’s. Op deze manier leer je direct om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.
imu+ reviewSales Webinars

Van de heren van de Internet Marketing Unie krijg je ook toegang tot de sales webinars. Dit is een uitgebreide verzameling van webinars waarbij het maar om één ding draait: verkopen. Ook hierin heeft de Internet Marketing Unie weer de nodige casestudies verwerkt!
tornado masterclass imu review


Tornado Masterclass

Met deze cursus ga je het onmisbare fundament onder je business leggen. Je krijgt hiervoor alles geleerd over online marketing, over SEO, over SEA en over social media marketing. Zo ga je in deze cursus echt alles leren over Google Ads en over Social Ads. Een onwijs uitgebreide cursus, óók omdat je een kijkje in de keuken van IMU krijgt. Je kunt hierdoor leren van de fouten die dit bedrijf zelf in het (verre) verleden heeft gemaakt. Een prima leerschool dus.


imu reviewMeester in SEO

Wil je op het gebied van SEO de gewenste stappen met je affiliate website zetten? Dan komt de Meester in SEO cursus goed van pas. Met deze cursus leer je precies wat de juiste SEO strategie van dit moment is. Je krijgt hierbij uitleg over het algoritme van Google, over de beste SEO tools, over de SEO structuur van een website en over het doen van een zoekwoordenonderzoek.imu+ review

Productlanceringen

Hoe kun je het beste een nieuw product lanceren? Dat is de hoofdvraag die in deze interessante cursus centraal staat. Met deze interessante cursus leer je precies hoe je een product kunt lanceren, hoe je potentiële klanten wakker kunt schudden en hoe je de beste resultaten kunt behalen. Hiervoor kun je kant-en-klare e-mails, salespages en ander materiaal van de Internet Marketing Unie gebruiken.imu reviewConversie optimalisatie

Trek je al veel bezoekers naar je affiliate website toe? Dan zit het met de SEO goed. Merk je alleen dat heel weinig bezoekers overgaan tot aankoop? Dan ligt dit mogelijk aan de conversie van je website. Met déze cursus ga je leren hoe je de conversie van je website kunt verhogen. Je krijgt hiervoor handige tips, maar ook inzicht in de strategieën die experts hiervoor hebben bedacht. Grote kans dat na het volgen van deze cursus de conversie op je website omhoog schiet.


imu+ reviewContent marketing

Weet je wat het allerbelangrijkste op je affiliate website is? De content. De content op je website moet fijn zijn om te lezen voor de bezoekers, maar moet ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor Google. Hoe je dit precies voor elkaar kunt krijgen, krijg je in deze uitgebreide cursus uitgelegd. Leuk detail: in deze cursus wordt ook gekeken naar de werking van het menselijk brein. Hier kun je de content namelijk perfect op afstemmen.


facebook marketing imu+


Facebook marketing

Hoe kun je de beste resultaten met Facebook behalen? Dat is de vraag die in deze cursus centraal staat. In deze cursus krijg je geleerd hoe advertenties via Facebook werken, hoe je goedkoop kunt adverteren op Facebook en hoe je de beste resultaten kunt behalen.
imu+ reviewMemberships & Communities

Wil je graag digitale programma’s ontwikkelen en verkopen? Of wil je bijvoorbeeld je eigen community of cursus ontwikkelen? Het is mogelijk. door gericht met deze cursus aan de slag te gaan, kun je met memberships en communities aan de slag gaan. Grote kans dat je al snel hiermee wederkerende inkomsten op weet te bouwen. Want ja, dat is het belangrijkste voordeel van memberships en communities.


imu+ reviewNeuromarketing

Een gloednieuwe cursus die in 2022 door de heren van Internet Marketing Unie uitgebracht is/wordt. In deze cursus draait alles om neuromarketing en om online gedragspsychologie. Hoe kun je inspelen op het brein van een mens? En hoe overtuig je je bezoekers om de gewenste actie te ondernemen? Dat zijn twee vragen waar in deze cursus een uitgebreid antwoord op gegeven gaat worden.Zoals je kunt zien, krijg je tot heel veel cursussen toegang. Een geweldige zaak wat ons betreft, aangezien je aan alle cursussen daadwerkelijk iets hebt. Elke cursus is op z’n eigen manier uniek en daarmee leerzaam. Sowieso zijn wij over het niveau van deze cursussen te spreken; het niveau ligt hoog, net zoals bij alle andere onderdelen van de IMU+ dienst.

Start nu en krijg toegang tot al deze cursussen voor slechts 60€ >>

imu+ review

IMU Events opnames

IMU is niet alleen maker van cursussen, maar is ook de organisator van grote marketingevenementen. Zeker in de afgelopen jaren heeft dit bedrijf meerdere leuke events georganiseerd. Van al deze events zijn bovendien opnames gemaakt, waar je óók toegang tot gaat krijgen. Door deze opnames op je gemakje te bekijken, doe je nog meer kennis op.

 Belangrijk voordeel hierbij: bij deze events komen veel gastsprekers aan bod. Dankzij deze gastsprekers leer je nóg meer dan alleen dat in de cursussen besproken wordt. De IMU Events opnames vormen volgens ons dan ook een prima aanvulling op de hierboven besproken cursussen.


Wat vinden andere leden van IMU+?

Heb je deze IMU+ review tot zover doorgenomen? Dan is de kans vrij groot dat je enthousiast over deze dienst van de Internet Marketing Unie bent. Dat zijn wij namelijk ook.

Maar, geldt dit ook voor andere leden van IMU+? Of spreken andere leden van IMU+ een stuk minder positief over deze dienst? Wij zijn op onderzoek uitgegaan.

Zodra wij met ons onderzoek begonnen, was het al duidelijk: de meeste leden zijn heel erg enthousiast over IMU+. Ze zijn te spreken over de inhoud van deze dienst, over het niveau en over de vele mogelijkheden. Daarnaast roemen veel leden ook het prijskaartje van deze unieke dienst.

In totaal zijn er meer dan 350 beoordelingen over IMU+ en de Internet Marketing Unie achtergelaten. Van deze beoordelingen is de gemiddelde score maar liefst een 4,8. Aangezien de schaal van 1 tot 5 loopt, is dit een nagenoeg perfecte score. Om je hier een indruk van te geven, zetten wij enkele veelzeggende beoordelingen voor je op een rijtje:

 1. Ondanks de overkill aan marketing goeroes, mensen die je gouden bergen geloven, kom ik in mijn zoektocht naar goede marketing tips, trucs en vaardigheden toch iedere keer weer bij de IMU uit.... Waarom? Zij zijn tastbaar, compleet, beloven geen gouden bergen, tonen aan.
 2. Top content voor een zacht prijsje!
 3. Bizar hoeveel waarde Tonny en Martijn geven! Ze geven een kijkje in hun eigen keuken en helpen je daarmee om je eigen business te laten groeien! Hiernaast stimuleren ze je om niet meteen in de "hoe" vraag, of "maar bij mij werkt dat niet, want.." houding te gaan zitten. Kijk goed hoe de IMU het doet en kijk hoe jij dit in jouw business kan gebruiken. Ga zo door jongens en meisjes van de IMU!

Wat kost IMU+?

Wil je je naar aanleiding van deze IMU+ review direct aanmelden voor IMU+? Dat juichen wij alleen maar toe. Zoals je mogelijk al opgemerkt had, zijn wij erg te spreken over deze dienst.

 Om lid van IMU+ te worden, moet je je aanmelden. Daarvoor kun je uit twee soorten abonnementen kiezen:

 1. Jaarabonnement: 597 euro per jaar.
 2. Maandabonnement: 60 euro per maand.

Zoals je kunt zien, is het voordeliger om direct een jaarabonnement af te sluiten. Hierbij benadrukt IMU ook nog dat je de prijs volledig vast is. Je hoeft niet bang te zijn voor een prijsverhoging zolang je lid bent.

imu lidmaatschap

imu plus review

Garantie

Weet je nog niet 100% zeker of het IMU+ lidmaatschap iets voor jou is? Dan kun je gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Tijdens een periode van 14 dagen kun je aangeven dat het lidmaatschap niet is wat je verwacht had. Het team van de Internet Marketing Unie retourneert vervolgens het volledige aankoopbedrag. Een prima service

Voor- en nadelen van IMU+

Om deze IMU+ review af te sluiten, zetten we graag alle voor- en nadelen op een rijtje:

Onwijs uitgebreid

Als je een lid van IMU+ bent, krijg je toegang tot onwijs veel verschillende onderdelen. Alle onderdelen zijn ook nog eens uitgebreid, waardoor je echt heel veel kennis op gaat doen. Grote kans dat je door deze dienst uitgegroeid tot een online-marketing-expert.

Perfecte leeromgeving

De leeromgeving van IMU+ is volgens ons geweldig te noemen. De leeromgeving werkt snel, is overzichtelijk en je vindt hier dus ook snel je weg in.

Fijne community

Over de community van IMU+ zijn wij heel erg te spreken. De community is actief en voelt als een warm bad aan. En dat je met allerlei gelijkgestemden in contact komt, vinden wij al helemaal fenomenaal.

Continu updates

De heren van de Internet Marketing Unie voorzien IMU+ continu van updates. Je blijft hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én je krijgt toegang tot de meest recente producten/diensten.

Een perfecte leerschool

Wij zijn van mening dat de heren van de Internet Marketing Unie voor de perfecte leerschool gezorgd hebben. De onderdelen zijn van een hoog niveau, zijn leuk om te volgen én sluiten perfect op elkaar aan. Wat wens je nog meer?

Vrij prijzig

Wij zijn van mening dat de dienst van IMU+ vrij prijzig is. Een maandbedrag van 60 euro is nog niet door elke beginnende ondernemer op te hoesten. Of toch wel? Het is volgens ons wel belangrijk om deze kosten als een investering te zien. Met de kennis die je op gaat doen, verdien je dit bedrag hopelijk binnen de kortste keren alweer terug. Daarbij vinden wij het ook goed om te vermelden dat je aan je abonnement vastzit. Het is niet iets waar je vrijblijvend afstand van kunt nemen. Als je een jaarabonnement aangaat, moet je hier gewoon de volle mep voor betalen. De het maandelijks abonnement kan wel altijd geannuleerd worden.

Niet alles is geschikt voor affiliate marketeers

Niet alle onderdelen van de IMU+ zijn volledig afgestemd op affiliate marketeers. Zo zijn er ook veel onderdelen die betrekking hebben op mensen die hun eigen producten verkopen.

Onze eindconclusie over IMU+

In onze ogen is IMU+ een onderscheidende, unieke en leerzame dienst. Een dienst waar je veel aan hebt en waarmee je je online business naar een (veel) hoger niveau kunt tillen. Wijzelf hebben ons bedrijf een enorm kunnen opschalen, en we merken in de community dat praktisch iedereen betere resultaten behaald.

Binnen deze dienst valt met name de diversiteit ons op. De community is onwijs leuk, de cursussen zijn leerzaam om te volgen en ook de andere onderdelen spreken ons aan. Wij zijn bovendien van mening dat de onderdelen perfect op elkaar aansluiten.

Over Tonny & Martijn kunnen we ook alleen maar vol lof spreken. Alleen al vanwege deze twee vakmannen raden wij je het volgende aan: meld je zo snel mogelijk aan voor IMU+. Dit is nou écht een dienst waar je iets aan gaat hebben. Niet alleen nu, maar ook in de komende jaren als je affiliate business alleen maar verder en verder groeit.


Moraal van het verhaal: wij zijn groot fan van IMU+. Bepaal of je een maand- of jaarabonnement wilt en meld je direct als lid aan. Hier ga je absoluut géén spijt van krijgen. Sart nu en boost je bedrijf online >>


imu plus review

Software van de IMU

Ga naar de Phoenix website software >>

Ga naar de Plug & Pay Betalingsoftware >>

Ga naar Huddle, de community building software >>


Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: