Huddle Review en Ervaringen 2022
07 januari 2022 

Huddle Review en Ervaringen 2022


Huddle Review

Huddle review - Huddle is een online membership en community software pakket van de firma IMU dat het mogelijk maakt om online lessenpakketten, trainingen of forums in elkaar te zetten.

De volledige software word steeds bijgewerkt naar de nieuwste marketing normen, zo blijven mensen lid. Daarnaast heb je nu 3 verschillende huddle prijzen zo is er voor zeker een pakket die bij jouw of jouw bedrijf past.

In deze Huddle review gaan we dieper in op de volledige Huddle software

GA NAAR DE GRATIS PROEFPERIODE

Wie zijn de oprichters van Huddle

Tonny Loorbach eigenaar van IMU (Internet Marketing Unie) is de oprichter van de Huddle , hij stichtte het bedrijf in 2010. Al snel waren er meer dan 1600+ mensen die succes behaalden met cursussen en software van IMU .Bovenaan komen in google is een van de ultieme strategieën voor een goede marketing! Daarvoor zet je toch je webshop of training site op ?

Inmiddels werkt Tonny samen met Martijn van Tongeren. Het belangrijkste doel van de IMU is ondernemers helpen groeien op het internet. Het belang van het bedrijf ligt op mensen succesvol maken op internet. Hierdoor kijken ze naar de huidige trends op internet en spelen hierop in . Hiervoor hebben ze een eigen software ontwikkelt : Phoenix . Phoenix een uitmuntende software in zijn vak en in het hoog scoren in google . 

Naast de Huddle training software en Online marketing opleiding hebben ze ook een online marketing cursus samengesteld die alles uitlegt over SEO. Wil je onze review bekijken over de IMU SEO cursus ? Klik hier

Met de Meester in online marketing cursus leer je alle technieken en knepen van het vak een goede marketeer te worden en je bedrijf op de kaart te zetten! leer dit ! En dit allemaal van experts! De cursus zal ervoor zorgen dat klanten naar je bedrijf komen. 

Beiden hebben ze reeds een heel palmares aan succesvolle boeken of cursussen

Wat is Huddle van IMU?

IMU heeft verschillend opleidingen en software, Huddle is 1 van de meerdere software producten die gemaakt zijn IMU (Internet Marketing Universiteit) van Tonny Loorach en Martijn van Tongeren.

Heb jij heel veel kennis over een bepaald onderwerp? Dan kan je al deze kennis in een cursus zetten en zorgen dat klanten je cursus willen kopen omdat je ze van waardevolle informatie voorziet. Huddle is een community en membership software systeem waarmee je snel en gemakkelijk je eigen forum en membership locatie kan opzetten die bijvoorbeeld verbonden is aan je eigen website waar je de training verkoopt.

Hierin kunnen bijvoorbeeld je leden topics aanmaken waar leden vragen aan elkaar of jouw stellen. Dit zorgt ervoor dat leden elke dag terug blijven komen. Daarnaast biedt Huddle ook de mogelijkheid om je e-books en video’s op te slaan en je eigen online leeromgeving op te bouwen. Zo bouw je stap voor stap een community die je steeds je nieuwe producten kan voorstellen.

Wat zijn de Huddle mogelijkheden

Na het aanschaffen van Huddle kan je direct van start met het inrichten van je leeromgeving. Je eigen website kan gelinkt worden aan het Huddle Platform, Je kan dus erg gemakkelijk je eigen URL aan de huddle koppelen.

Er bestaan 3 verschillende thema's waaruit je kan kiezen in de Huddle leeromgeving. Wat ook erg makkelijk is dat de mensen die zich inschrijven voor het forum, later indien ze de training aanschaffen dan gebruik maken met dezelfde inlog gegevens als het forum.

Huddle community forum

Een forum is belangrijk om in contact te blijven met je leden. Ook kunnen je leden helpen met vragen oplossen als ze vragen stellen in de community. Zo ben je ook van de vele klantenvragen ontlast.

De software van huddle biedt de mogelijkheid om het forum besloten of openbaar te maken. Bij de meeste cursussen is deze gesloten en word de community slechts openbaar als je de cursus aangeschaft hebt.

Het forum kan volledig opgedeeld worden door de groepen of categorieën die jij wenst privé of openbaar te zetten.


Een forum kan ingedeeld worden in in verschillende groepen. Zo ziet een forum er uit:

Huddle e-learning

De leeromgeving is erg overzichtelijk en je kan gemakkelijk je video's en extra uitleg of pdf's en documenten toevoegen per thema.

Je kan je leeromgeving volledig maken in jouw stijl met jouw afbeeldingen en opgedeeld in jouw categorieën.


Probeer Huddle 14 Dagen 100% gratis

Het is mogelijk Huddle 14 dagen volledig gratis uit te testen. We raden dit ten sterkste aan gezien deze software aan al je verwachtingen zal voldoen.

Je kan daarna makkelijk opzeggen en wie weet begin jij daarna wel een maandabonnement of jaarabonnement en voor je het weet heb je een eigen cursus waar leden zich in kunnen schrijven en verdien je het geld zo terug.

GA NAAR DE GRATIS PROEFPERIODE

Plug&Pay

Om je product sneller verkocht te krijgen raden we je Plug&Pay aan.

Plug en pay is een betalings software maar heeft ook een affiliate programma. Dit wil zeggen dat jij jouw product op het platform voor bloggers online zet en per nieuwe klant via een blogger hen een commissie geeft. Hierdoor zal je product door blogger gepromoot worden.

Plug & Pay is ook een betaling software of met andere woorden een software waarmee je een betaling pagina kan maken en toevoegen op je website als je uw eigen producten verkoopt . Plug en Pay zorgt ervoor dat jouw klant via alle betaling mogelijkheden kan betalen wat ervoor zorgt dat de klant makkelijk kan betalen en jij jouw verkoop ziet stijgen.

Plug&Pay beschikt over mooie pagina’s om af te rekenen die jouw klant meteen vertrouwen geven in jouw product. 

Plug en Pay werkt via Mollie wat ervoor zorgt dat jij jouw verkopen op jouw rekening ziet verschijnen. 

Plug&Pay stelt je in staat zelf en eenvoudig mooie en professionele betalingspagina’s te maken en je komt op het affiliate programma terecht waardoor jouw product viraal kan gaan op internet.

Voordelen en nadelen van Huddle

  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt erg gemakkelijk verschillende stukken software bij elkaar koppelen.
  • Goede klantenservice. Met de klantenservice van IMU (Internet Marketing Unie) zit het wel goed. Ze reageren snel per telefoon of per mail.
  • Maak het persoonlijk. Je krijgt de software en je kan deze inrichten zoals jij wilt, op deze manier zal elke training of masterclass via huddle uniek aanvoelen.
  • Fijne community opbouwen. De forum software kan je alle kanten mee op. Keuze om deel gesloten of openbaar te maken.
  • Erg gemakkelijk in gebruik. De Huddle software kan je makkelijk koppelen aan je al bestaande website.

Huddle prijzen

Huddle heeft verschillende pakketen in aanbieding.

Deze kost is snel terug te verdienen: Als je slechts 10 leden hebt die maandelijks 10€ betalen dan heb je reeds winst.

Van de 500 verschillende huidles cursussen is het gemiddelde 885 leden , reken maar uit als jij bijvoorbeeld 12€ per maand vraagt voor de service van de community. Bovendien is dit bedrag btw aftrekbaar gezien dit een kost is voor je bedrijf.

GA NAAR DE GRATIS PROEFPERIODE

Andere producten van IMU

Ga naar onze review van Plug&Pay

Ga naar onze review van Phoenix

Ga naar onze review van de SEO cursus

Ga naar onze review van de Tornado Masterclass

Niet tevreden geld terug garantie

14 dagen niet goed geld terug garantie, mocht het product toch niet zijn wat je dacht, dan krijg je gewoon je volledige geld terug.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja op elk moment kan je jouw abonnement wijzigen en van programma wijzigen. Het overschakelen van pakket verkoopt erg vlot. IMU heeft ook een goede klantenservice die makkelijk via telefoon of email te bereiken is.

Anderen bekeken ook:


Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: