Meester in SEO Cursus - Hoger in Google komen - Review & Ervaringen
13 november 2021 

Meester in SEO Cursus - Hoger in Google komen - Review & Ervaringen


Seo cursus

De Meester in seo cursus is een uitgebreide cursus die je leert hoog scoren in google, wat moet je toepassen om bovenaan te komen , welke technieken en strategieën zijn hiervoor momenteel van toepassing.

Natuurlijk wil ook jij met jouw webshop of website hoog scoren in google zodat jouw website goed vindbaar is en je jouw product of dienst makkelijk kan verkopen.

Wij zochten een cursus uit die je hierbij kan helpen, we kwamen al snel terecht bij de Meester in SEO cursus van de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach , we deden de test en schrijven u onze ervaringen neer in deze review!

Als jij hoog wil scoren met jouw website of webshop in Google, dan is deze review zeker iets voor jouw!


DOWNLOAD HET GRATIS EBOOK

Wie zijn de oprichters?

Tonny Loorbach eigenaar van IMU (Internet Marketing Unie) is de oprichter van de seo cursus , hij stichtte de software in 2010. Al snel waren er meer dan 1600+ mensen die succes behaalden met de software. Bovenaan komen in google ! Daarvoor zet je toch je webshop op ?

Inmiddels werkt Tonny samen met Martijn van Tongeren. Het belangrijkste doel van de IMU is ondernemers helpen groeien op het internet. Het belang van het bedrijf ligt op mensen succesvol maken op internet. Hierdoor kijken ze naar de huidige trends op internet en spelen hierop in . Hiervoor hebben ze een eigen software ontwikkelt : Phoenix . Phoenix een uitmuntende software in zijn vak en in het hoog scoren in google .

Met de Meester in SEO cursus leer je alle technieken en knepen van het vak! En dit allemaal van experts!

Tonny Loorbach

Waarom SEO cursus?

Als je een website of webshop bezit maar weinig bezoekers hebt of weinig mensen die je product of dienst kopen, dan ben je onvindbaar op het grote internet. Je moet zorgen dat je hoog scoort in google , hierdoor zal je automatisch meer sales krijgen en zal je product online verkocht worden. Een grote stap die word vergeten bij het opzetten van een website is dat je ervoor moet zorgen dat jouw website vindbaar wordt , hierdoor zullen mensen jou webshop sneller vinden en zal jij meer verkopen en meer geld verdienen.

Om meer bezoekers en potentiële klanten aan te trekken is het dus essentieel dat je site hoger in Google komt te staan. Het is echter lastig om dit helemaal zelf voor elkaar te krijgen.

Om hoger in Google te komen dien je de juiste SEO-strategie toe te passen. Je website moet dus geoptimaliseerd zijn. De Meester in SEO cursus zal je hierbij helpen! Door deze cursus zal je jouw omzet pijlsnel omhoog zien gaan.


Wat ist de Meester in Seo Cursus?

Het Meester in SEO Trainingsprogramma is een online video cursus waarin je stap voor stap leert om je website te optimaliseren. Alle onderdelen om een gezonde website te krijgen worden uitgebreid vermeld.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de zaken die je leert tijdens de cursus. Het is namelijk een zeer uitgebreide cursus, dat het te veel punten zijn om hier op te noemen:

 • 1. Hoe Google in elkaar zit en hoe deze zoekmachine websites beoordeeld
 • 2. Op welke wijze je jouw site optimaal inricht voor Google
 • 3. Welke domeinnaam je het beste kunt kiezen
 • 4. Hoe je moet werken met satellietwebsites
 • 5. Hoe je de content op jouw site volledig kunt optimaliseren
 • 6. Hoe je trends kunt spotten in Google
 • 7. Hoe het SEO-principe werkt

Meer Gratis Bezoekers Met De SEO Cursus , Hoog scoren in Google

Meer en meer bedrijven kiezen de makkelijke weg om hun producten te promoten via google ads of via sociale media, dit kost bakken geld en met een eigen webshop of product bouw je niks constructief op. Meestal is het in deze gevallen zo dat de verkoop volledig stilvalt zodra de advertentie word gestopt, dit zorgt voor winstverlies en een heel erg wankel business model.

Met de SEO cursus zal je leren hoe je organisch hoog komt te staan in google en zo ook binnen 10 jaar nog steeds hoog of hoger zal scoren . Je bouwt dus iets constructief op waardoor je website organisch hoog komt te staan.


Meester in SEO Cursus Inhoud

De cursus is erg overzichtelijk , duidelijk en uitgebreid opgesteld, je krijgt onbeperkt toegang tot het platform. Na het volgen van de volledige cursus ben je in staat jouw website zo in te stellen dat hij hoog komt te staan in google.

In de cursus is er een goed evenwicht tussen de theorie en praktijk . Nadat de theorie is uitgelegd kan je telkens aan de slag met jouw website om zo stap voor stap jouw gewenste resultaat te bekomen. De volledige cursus bestaat uit 11 modules + een extra bonus module .

 • 1. Introductie SEO
 • 2. Keyword Optimalisatie
 • 3. Rijke Content
 • 4. SEO Structuur
 • 5. Technische SEO
 • 6. Semantische SEO
 • 7. Snelheid
 • 8. Mobiele SEO
 • 9. Backlinks
 • 10. Webshop SEO
 • 11. Extra SEO Lessen
 • 12. Bonus: Opnames SEO Seminar

DOWNLOAD HET GRATIS EBOOK

We zetten de modules even op een rij.

Dit zal je leren in de Meester in SEO Cursus

 • 1. Dit zal je leren in de Meester in SEO Cursus
 • 2. SEO Tools gebruiken
 • 3. Zoekwoordonderzoek doen
 • 4. Content plan maken
 • 5. Backlinks krijgen
 • 6. Domeinnaam kiezen
 • 7. Hoe werkt het algoritme van Google
 • 8. Snelheid van je website
 • 9. SEO voor mobile apparaten
 • 10. Wat zijn rich snippets
 • 11. Lokale, technische en toekomstige SEO


Wat gebeurt er als ik de cursus heb aangekocht?

Als je het Meester in SEO Trainingsprogramma volgt dan doe je kennis en ervaring op waar je jarenlang wat aan hebt. Van deze kennis zal je jarenlang plezier hebben en uiteraard veel geld verdienen.

Door de cursus te volgen, wordt je een echte specialist op SEO-gebied. Je kunt je kennis dat toepassen op je online business. Hierdoor krijg je al snel meer bezoekers krijgen en zal je omzet groeien.

Na de aankoop van de cursus kan je meteen aan de slag en zal je stap voor stap leren jouw webshop of website te optimaliseren.

Gratis bonussen

Naast de cursus krijg je momenteel ook 3 extra gratis bonussen. Dit is ook een reden om meteen aan de slag te gaan en de cursus aan te schaffen. De volgende bonussen mag je ook bij je pakket rekenen:

 • 1. De bonusmodule SEO-consultant worden
 • 2. MP3 bestanden: dit zijn mp3 bestanden van de online video’s.
 • 3. Ipad bestanden: alle video’s van de cursus kun je downloaden en op je iPad bekijken.


Gratis E-Book

Het e-book ''winnen in Google'' van Tonny Loorbach is al zo oud als de IMU, Dit boek schreef hij toen hij de IMU opstartte.

Je leert de basisprincipes van SEO en hoe je kan gaan scoren in Google.

Het boek geeft je een goede start maar met enkel het e-book zal je u concurrenten niet verslaan in google . Het boek bied een goed begin als voorbode van de cursus zelf.

Download nu het gratis E-book : Klik Hier

Meester in SEO cursus, Algemene review

Wij kunnen deze cursus echt aanraden , Als er een SEO training uitgeroepen moet worden tot de beste dan is dat de Meester in SEO cursus van de IMU. Alles word heel duidelijk en overzichtelijk uitgelegt , alles is altijd klaar en duidelijk . Daarnaast leer je alles toepassen in praktijk op je eigen website.

De videos zijn echt exclusief en geven de goede technieken en strategieën mee, deze zijn bewezen technieken en strategieën die zeker bij jouw website of webshop zullen werken. Deze cursus is de investering zeker waard gezien je door deze cursus meer bezoekers op je website krijgt, je hoger zal scoren in Google en hierdoor automatisch meer zal verkopen waardoor jij meer geld zal verdienen. Deze cursus is een win win situatie . Wij raden deze cursus ten sterkste aan ! Hoe sneller jij aan de slag gaat met de cursus hoe sneller jij meer geld zal verdienen met jouw producten/diensten.

Prijs & 14 dagen Garantie

Momenteel is de cursus beschikbaar voor slechts 297€ , Deze is een erg economische prijs gezien je de investering snel terug zal verdienen. We kunnen u sterk aanraden deze cursus aan te schaffen en alles te leren van experts! Daar komt nog eens bovenop dat je 14 dagen garantie hebt. Als de cursus niet bevalt dan krijg je dus gewoon je geld terug. Start nu : Klik hier

DOWNLOAD HET GRATIS EBOOK

Anderen bekeken ook

Phoenix

Phoenix is een website software die ervoor zorgt dat jij zonder kennis, eenvoudig een professionele website kan bouwen zodat jij jouw website snel online hebt. Phoenix heeft een ingebouwd SEO systeem die ervoor zogt dat jij hoog komt te staan in google.

Bekijk onze review over de Phoenix Software : Klik hier

Ga naar de website van Phoenix : Klik hier

Plug & Pay

Krijg direct het vertrouwen van jouw potentiële klant! Plug & Pay is een betaling software om gemakkelijk betaling pagina's te maken zodat jouw klant niet afhaakt bij het afrekenen.

Plug & Pay biedt de mogelijkheid aan al je klanten om alle mogelijke betaalmogelijkheden te gebruiken zodat jij jouw product vlot kan verkopen.

Bekijk onze review over Plug & Pay : Klik hier

Ga naar de website van Plug & Pay : Klik hier

Succes met je webshop cursus

Leer hoe je een succesvolle webshop cursus opzet! Sla alle beginnersfouten over en leer stap voor stap de juiste technieken hoe jij van jouw webshop een succes kan maken !

Bekijk onze review over de Succes met je webshop cursus : Klik hier

Ga naar de website van Succes met je webshop cursus : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: