BITAVO - Bitcoins kopen - Hoe koop je bitcoins - Review & Ervaringen
27 oktober 2021 
in Crypto

BITAVO - Bitcoins kopen - Hoe koop je bitcoins - Review & Ervaringen

De crypto wereld word groter en groter, helaas zijn heel wat oplichters actief met valse crypto exchange , is Bitavo veilig of is het oplichterij? Wij zochten het voor je uit ! Hoe koop je bitcoins? Hoe veilig bitcoins kopen? Kan je dit met Bitavo ? In deze review kom je alles te weten hoe je veilig bitcoins kan kopen!

MELD JE GRATIS AAN


Is Bitavo veilig ? Hoe kan je veilig bitcoins kopen?

Bitavo is de goedkoopste en veiligste crypto exchange dienstverlening in Nederland, ze hebben echter ook een heel groot aanbod van verschillende crypto munten. Inderdaad, Bitavo heeft een indrukwekkend platform ontwikkeld en een grote naam opgebouwd in de crypto wereld, Bitavo is niet meer weg te denken in de crypto wereld! Hoe kan je veilig bitcoins kopen? Wel, Bitavo is hiervoor de juiste weg !

Veilig bitcoins kopen

Bitvavo’s systemen voldoen verder aan de meest veeleisende internationale veiligheidsstandaarden waardoor alle crypto-tegoeden op beveiligde koude opslaglocaties verder verzekerd zijn opgeslagen. Dit krijgen niet veel beurzen voor elkaar. Bovendien is Bitvavo veel gemakkelijker in gebruik en voordeliger dan de internationale concurrentie zoals Kraken, Coinbase Pro en Binance. De Nederlandse Bitavo staat op en sterk fundament en heeft alle mogelijkheden om uit te groeien tot een van de belangrijkste Europese exchanges.

 

Wat zijn onze Bitvavo ervaringen?

Onze Bitvavo ervaringen zijn heel positief te noemen. Wij leerden in 2020 Bitavo kennen en zijn echter geen negatieve punten tegengekomen. Er is een groot aanbod en een goede Nederlandstalige klantenservice die heel vlot je mails beantwoord  Deze broker beschikt namelijk ook over een heel uitgebreid aanbod cryptocurrencies.

Indien je nog niet veel ervaring hebt met cryptocurrency is dit ook helemaal geen probleem , Bitavo biedt een eenvoudig platform aan en ook een geavanceerd platvorm voor experts, die beiden zijn volledig gratis en je schakelt gemakkelijk over van platform.

je kunt er maar liefst 52 cryptomunten terugvinden. Waarbij de bekendste crypto bij Bitvavo Bitcoin is.  En ook Dogecoin kunt u nu bij Bitvavo kopen.

Alle betalings mogelijkheden zijn van toepassing die je maar kan bedenken, van iDeal tot bankcontact, kredietkaart, ... Ook verlopen financiële transacties bij deze broker 100% veilig dankzij de SSL-versleuteling.

Bitavo bied ook hun eigen Wallet aan wat heel intersant is, Een wallet die volledig veilig is en waar u met een gerust hart uw cryptocurrency in op kan slaan. Deze Wallet kunt u ook Sind 2020 op de Bitavo app volgen . die is overal te downloaden in de App Store van je smartphone.

Wat ook zeker een plus is is dat Bitvavo u de eerste €1000 laat handelen zonder commissie te rekenen. Dit is eerder uitzonderlijk dat een broker dit doet , een goede welkomstbonus om meteen te kunnen starten !

Welkomsbonus : 1000€ verhandelen zonder handelskosten !

Bij het aanmaken van je account wat natuurlijk gratis is, krijg je meteen een welkomstbonus om 1000€ te verhandelen zonder handelskosten. Dit wil zeggen dat je voor de eerste 1000€ geen transactie kosten hoeft te betalen. Dit is ook een van de redenen dat Bitavo waardoor we zo positief zijn over Bitavo;

MELD JE GRATIS AAN EN KRIJG 1000€ GRATIS HANDELKOSTEN


Is Bitavo Betrouwbaar

Wij kunnen meegeven dat Bitvavo 100% betrouwbaar is . Ze zorgen ervoor dat u als klant veilig kunt handelen en zich nergens druk om hoeft te maken.

We geven je mee waarom Bitavo betrouwbaar is: 

 • 1; Bitvavo gebruikt datacenters met een zo hoog mogelijk veiligheids- en complianceniveau. Deze datacenters moeten minimaal de volgende certificaten hebben: ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, PCI DSS Level 1, SOC 1 – 3

 • 2. Grote transacties moeten altijd door meerdere mensen getekend worden. Waaronder een select groepje directieleden.
 • De back-ups van de crypto broker staan in kluizen die voldoen aan de eisen van de hoogste veiligheidscategorie in Nederland (4+). Deze kluizen worden 24/7 gemonitord.

 • 3. Het meerendeel van de crypto’s zit opgeslagen in zogeheten cold wallets. Dit betekent dat ze offline opgeslagen worden en niet toegankelijk zijn voor derden

 • 4. De codes van Bitvavo worden gecontroleerd door meerdere IT beveiligingsbedrijven (Security Audits)Hiernaast worden de systemen onderworpen aan penetratietests. Om het veiligheidsniveau stabiel en goed te houden wordt dit herhaald na elke grote codewijziging.

 • 5. Er worden met grote regelmaat interne trainingen gegeven op het gebied van veiligheid. Dit creëert meer bewustzijn van eventuele gevaren en informeert de medewerkers wat de beste oplossingen zijn.

 • 6. Alle medewerkers van Bitvavo hebben een background check gekregen en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Op deze manier werken ze enkel met de beste en betrouwbaarste mensen.

 • 7. De broker is gevestigd in Nederland en aanvaardt enkel klanten uit Europa. Het KYC-beleid (“Know Your Customer”) voldoet aan de AML-richtlijnen van de EU (AMLD5) en de “Wwft’ (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme).

 • 8. Het geld dat u stort op uw account, wordt ontvangen door een aparte stichting, de Stichting Bitvavo Payments. Dit betekent dat uw fondsen geen risico lopen mocht deze broker ooit failliet gaan. U kunt dus bij Bitvavo veilig uw geld storten en bewaren.

 • 9. Mocht er een inlogpoging worden gedaan vanaf een onbekend apparaat, dan moet deze poging worden bevestigd door te klikken op een link die u via e-mail ontvangt. Daarnaast is uw sessie gekoppeld aan uw IP-adres. Mocht u willen beleggen vanaf een ander IP-adres, dan moet u opnieuw inloggen. Dit wordt gedaan om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Dit is opnieuw een reden waarom Bitvavo betrouwbaar en veilig is.

 • 10. De belegger krijgt de mogelijkheid om twee-factor authenticatie in te schakelen. U kunt gebruikmaken van deze authenticatie bij inlogpogingen en opnames van digitale valuta. Dit zorgt ervoor dat uw account beveiligd is tegen ongeautoriseerde toegang. Wilt u bij Bitvavo inloggen op uw account? Dan moet u een code invullen die u op uw mobiel toestel te zien krijgt. U moet er wel voor zorgen dat uw mobiel toestel gekoppeld is aan de broker. Dankzij deze authenticatie kunt u bij Bitvavo veilig inloggen.

Technische veiligheid van Bitavo

Deze online broker maakt gebruik van SSL-technologie dit zorgt ervoor dat de financiële transacties op hun handelsplatform op een veilige manier verlopen en je zonder zorgen kan handelen op het platform. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de informatie die tussen de broker en de klant wordt gedeeld, versleuteld wordt verstuurd. Bitavo zet enorm in op de veiligheid van je geld, en het beschermen tegen hackers of fraude.

Zo kan deze informatie niet ingekeken worden door derden of onbekenden. Een website die gebruikmaakt van SSL-technologie, valt te herkennen aan het slotje en de https:// aan het begin van de URL. Op die manier kunt u bij Bitvavo veilig geld storten op uw account.

Deze technische veiligheidsmaatregelen zijn een belangrijk onderdeel om met een veilig gevoel in de crypto wereld te stappen.

Bitavo klantenservice?

De klantenservice bij Bitavo is heel uitgebreid en bijzonder snel, zo moet je doorgaans slechts enkele minuten wachten vooraleer je geholpen word. meestal krijg je binnen de 10 minuten een antwoord.

Als je vragen hebt , dan kunt u de FAQ van deze broker bekijken of de contact gegevens onderaan de site. U vindt hier antwoorden op heel wat verschillende vragen.

Zo kunt u er informatie vinden i.v.m. het aanmaken en managen van een account, het kopen van crypto valuta, beveiliging van uw account, uw dashboard, de exchange, juridische documenten, stortingen en opnames, API en overige onderwerpen. Deze documenten zijn allemaal in het Nederlands beschikbaar wat een groot voordeel is gezien de broker in Amsterdam gevestigd is.

Daarnaast kunt u hen ook via e-mail bereiken. Dit kan uiteraard in het Nederlands

We hebben dus heel goede Bitvavo ervaringen met de klantenservice.

Bitvavo app

De Bitvavo app geeft u de mogelijkheid om snel te kunnen handelen en u heeft altijd toegang tot uw account. Naast het traden van crypto’s kunt u de app ook gebruiken voor direct contact met de klantenservice. De app bestaat sinds 2020 en is uitermate heel beveiligd om veilig te kunnen handelen.

De Bitvavo app is echter zo overzichtelijk dat wij deze meer en meer zijn gaan gebruiken. Het heeft ons echt de mogelijkheid gegeven om te handelen op momenten dat het anders niet mogelijk was. De app heb je altijd bij en zo kan je op elk gewenst moment in of uit de trade stappen.

doet.Conclusie: voor ons is de Bitvavo app een echte aanrader waarmee u snel en eenvoudig kunt handelen, het geeft je de mogelijkheid te handelen eender waar je bent, je bent dus niet meer afhankelijk van je plaats.

Bitvavo wallet

Je ontvangt namelijk een Bitvavo wallet als u een gratis account aanmaakt. Gratis account aanmaken kunt u hier . In deze wallet kunt u uw digitale valuta veilig en betouwbaar bewaren via deze aanmelding gegevens kan je ook in je app aanmelden. Uit beveiliging redenen krijg je hiervoor eerst een mail waar je het nieuwe toestel moet aanvaarden.

U kunt ook gebruikmaken van deze Bitvavo wallet om uw eigen cryptovaluta te verzenden en ontvangen. Aangezien deze wallet aangeboden wordt door Bitvavo, bent u dan afhankelijk van deze crypto exchange voor het bewaren van uw Bitcoin.

U kunt er echter ook voor kiezen om een eigen wallet aan te schaffen. In dat geval is er geen tussenkomst van derden en bent u niet afhankelijk van deze broker.

Het wel of niet aanschaffen van de Bitvavo wallet kunt u zelf beslissen, een groot voordeel van het hebben van de wallet is dat u geen coins hoeft te verhuizen. Wij kunnen alleen meegeven dat het Bitavo wallet super werkt en ook veilig en betrouwbaar is.

Bitavo crypto aanbod

Deze online broker heeft een van de meest uitgebreide aanbod in cryptovaluta voor het traden in Nederland. Zo kunt u handelen in maar liefst 52 verschillende cryptomunten. Natuurlijk vindt u er de meeste bekende crypto’s als Bitcoin,Dogecoin, Ethereum en Ripple terug, maar u kunt er ook beleggen in minder bekende cryptomunten wat uiteraard ook een pluspunt is en je niet beperkt , alle mogelijkheden zijn er met Bitavo

Zo kunt u investeren in munten als Ox, Aeternity, Aragon, Holo, Komodo, Loopring, Nano, Ravencoin en nog veel meer. De cryptofans onder ons kunnen dus hun hart ophalen aan een erg uitgebreid aanbod cryptomunten.

Bitcoin bij Bitvavo

De gekende Bitcoin is natuurlijk een van de meest populaire crypto’s die er momenteel te vinden zijn. Het mag dan ook geen wonder heten dat Bitvavo bitcoin aanbiedt als een van de digitale munten. Wanneer u in bitcoin wilt handelen kunt u dit met een gerust hart doen bij deze crypto exchange , maar ook XRP en ETH zijn erg populair.

Bitavo is geschikt en veilig voor lange termijn investering alsook voor korte termijn investering in crypto

Bitavo kosten

In onderstaand schema geven we u de kosten mee die verbonden zijn aan je Bitavo handelen

Voor u verder leest over de kosten van Bitvavo: houd er rekening mee dat de eerste €1000 commissie vrij zijn, dit is de welkomstbonus die u automatisch ontvangt!

Bij deze online broker worden handelskosten in rekening gebracht. Deze handelskosten zijn gebaseerd op uw handelsvolume van de afgelopen 30 dagen. Hoe hoger uw handelsvolume, hoe lager de kosten.

De kosten variëren afhankelijk van hoe snel uw order wordt uitgevoerd. Gemiddeld liggen ze tussen de 0,10% en 0,25% als uw order meteen wordt uitgevoerd. Als uw transactie niet meteen wordt verwerkt, liggen de kosten tussen de -0,05% en de 0,20%.

U kunt gratis geld overmaken met iDeal, Bancontact en bankoverschrijving. Kiest u voor een andere methode, dan betaalt u wel kosten. Maakt u een storting met EPS en Giropay, dan worden 1,75% kosten aangerekend.

Kiest u voor MyBank, dan wordt 1,50% van het bedrag in rekening gebracht. Maakt u een storting met Sofort, dan betaalt u 2,25% kosten.

Gratis aanmelden bij Bitavo

Deze broker biedt enkel een het standaardaccount aan die bestaat uit een beginners platform en een platform voor gevorderden. U kunt deze kosteloos openen. Om het account te openen moet u enkele toepassingen doen om je account te verifiëren , deze gebeuren vlot en veilig.

u moet u een kopie van uw identiteitsbewijs uploaden. Binnen enkele minuten kunt u al beginnen met handelen in cryptocurrency. Alle veiligheid mogelijkheden worden bij Bitavo gebruikt.

MELD JE GRATIS AAN EN KRIJG 1000€ GRATIS HANDELKOSTEN


Bitvavo betaalmoglijkheden

Vooraleer u cryptomunten kunt kopen of verkopen, moet u geld op uw account storten. Met behulp van de SSL-encryptie, verlopen deze transacties 100% veilig. De fees zijn duidelijk minder dan bij verschillende andere crypto exchange.

U kunt bij Bitavo betalen met alle onderstaande betaalmogelijkheden:

Bij Bitvavo kunt u gebruikmaken van verschillende betrouwbare en gerenommeerde betaalmethodes om geld op uw account te storten. Eens het geld is gestort op uw account, ziet u het verschijnen op uw balans. U kunt dan meteen beginnen met beleggen.

Dit betekent dat de meest populaire betaalmethode van Nederland, iDeal, wordt aanvaard. Betaalmethodes als Skrill, Neteller, Trustly en Paypal worden momenteel nog niet aanvaard bij deze broker.

Hoeveel geld moet ik minimum storten bij Bitavo?

Bij heel wat online brokers is er een minimum deposit. Dit is niet het geval bij deze broker. Er is geen Bitvavo minimum deposit. je kunt als het ware met slechts 10€ reeds starten. Je kiest zelf hoeveel geld u stort op uw account. Dit heeft als voordeel dat u uw eigen budget beheert.

Als belegger bij Bitvavo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen elke maand een klein bedrag te investeren , zo kan je duidelijk een mooi porteffeuille opbouwen.

Ideale instapbedrag bij Bitvavo

Er is geen minimum deposit bij Bitvavo en u kunt dus zelf beslissen hoeveel u stort.

Bent u al een ervaren belegger dan weet u zelf heel goed hoeveel u het beste kunt investeren bij deze crypto exchange.

En vergeet niet dat u de eerste €1000 aan transacties maakt zonder commissies te bepalen.

Uitbetalen Bitvavo

Om geld uit te betalen moet uw account eerst volledig geverifieerd zijn , dit om veiligheidsredenen.

 • U wilt het geld laten uitbetalen: dit kan enkel via SEPA overschrijving. Het bedrag wordt overgemaakt naar de Stichting Bitvavo Payments, die vervolgens het bedrag overmaakt naar uw bankrekening. Een opname duurt max. 1 werkdag voor Nederlandse bankrekeningen of 2 werkdagen voor buitenlandse bankrekeningen.
 • U wilt het geld gebruiken om nieuwe cryptovaluta te kopen: het bedrag wordt door de Stichting Bitvavo Payments overgemaakt naar Bitvavo en kan worden gebruikt bij een nieuwe aankoop.

Bitavo licenties en bedrijfsinformatie

Bitvavo is een vrij nieuwe cryptocurrency broker aangezien het bedrijf in 2017 werd opgericht. Deze online broker is gevestigd in Amsterdam. Hun doelstelling is ervoor zorgen dat iedereen, zowel de beginnende als de ervaren handelaar, gemakkelijk kan beleggen in cryptovaluta.

Beleggers kunnen bij deze online broker enkel cryptocurrency kopen en verkopen. Deze crypto’s kunnen worden opgeslagen op de Bitvavo wallet, maar u kunt er ook voor kiezen om ze op uw eigen wallet op te slaan.

Op dit moment staat deze broker nog niet geregistreerd bij de AFM. Dit komt omdat de Autoriteit Financiële Markten nog niet over de wet- en regelgeving beschikt om licenties af te geven aan goede en betrouwbare Bitcoin exchanges.

Sinds januari 2020 vallen crypto exchanges wel onder het toezicht van De Nederlandsche Bank. Op 18 mei zou de implementatiewet wijziging vierde anti-witwasrichtlijn in werking treden. Toch mag u er nu al zeker van zijn dat de crypto exchange betrouwbaar is. Dankzij de vele veiligheidsmaatregelen die ze getroffen hebben en het feit dat ze lid zijn van de Verenigde Bitcoin Bedrijven Nederland is een Bitvavo scam uitgesloten. U kunt zonder aarzelen bij Bitvavo veilig beleggen.

Bitvavo contact

Bitvavo BV

support@bitvavo.com

Herengracht 450,
1017CA Amsterdam,
Nederland

Staat Bitavo op een goed en veilig fundament?

Een belangrijk voordeel voor de klant is om te beseffen is dat Bitvavo alle tegoeden van haar klanten heeft afgescheiden van haar werkzaamheden door de toevoeging van een aparte stichting: Stichting Bitvavo Payments.

Het geld van de klanten staat hier veilig ook in het onwaarschijnlijke geval het bedrijf Bitvavo B.V. failliet zou worden verklaard. Deze structuur maakt het mogelijk dat je niet alleen makkelijk, maar ook veilig bij Bitvavo cryptovaluta kunt verhandelen en bewaren. Een andere belangrijke mijlpaal is dat de Bitvavo tegoeden zijn verzekerd! Bitvavo voorziet in een veilige en verzekerde opslag die voldoet aan de hoogste standaarden.

Is Bitavo mooi ontworpen en gemakkelijk in gebruik?

Veiligheid en zekerheid is natuurlijk topprioriteit bij alle brokers . Echter, gebruiksgemak is ook van wezenlijk belang, je moet ook overzichtelijk kunnen traden en snel in en uit een trade kunnen stappen . Bitavo is hiervoor een koploper tussen de brokers. De Bitvavo rekening met wallets zijn zeer overzichtelijk opgezet met mooie grafieken en een strak dashboard vanwaaruit ieder kan handelen vanuit de interface van voorkeur. 

Er is een gratis beginners platform en een gratis expert platform, zodra je een account hebt aangemeld kan je gemakkelijk overschakelen van account .

Bitvavo ondersteunt de handel in USD stablecoins

Op dit moment kunnen op de Bitvavo beurs de volgende stablecoins worden gestort, opgenomen en verhandeld: DAI-EUR, USDC-EUR and USDT-EUR!

Rente verdienen bij Bitvavo

Verder kun je bij Bitvavo passief geld verdienen over je crypto-vermogen dankzij de Bitvavo Staking dienstverlening. Hierover later, meer of bekijk het eens zelf met de volgende aanbieding: registreer je gratis en handel nu ook nog eens tot € 1000,- zonder handelskosten!

Bitvavo verificatie! Waarom is de Bitvavo account verificatie nodig?

In het licht van bovenstaande, dat Bitvavo een professionele bedrijfsvoering en dienst heeft opgezet en onder toezicht staat van de Nederlandse Bank, is Bitvavo wettelijk verplicht om ieders identiteit te verifiëren.

Vandaar, voor stortingen en opnames van euro’s en digitale valuta zal gevraagd worden om een identiteitsbewijs. Er zit geen limiet meer op het handelen zelf, dus wanneer een klant voor bijvoorbeeld 4000 euro overboekt om Bitcoin aan te schaffen, kan er vervolgens onbeperkt mee gehandeld worden.

Dit kan allemaal zonder identiteitsverificatie. Niettemin, elke nieuwe gebruiker zal één van de volgende documenten moeten aanleveren voordat er gehandeld kan worden:

 • Een scan van het paspoort (de pagina met uw persoonsgegevens) of
 • De voor- en achterzijde van het identiteitsbewijs
 • Het doorlopen van deze verificatieprocedure is zeer eenvoudig en gaat zeer snel.

Bitvavo koersen – hoe komen deze tot stand?

Bitvavo brengt kopers en verkopers van digitale activa samen. Dit zoals dit gebeurt bij alle brokers , aandelen , ... Vraag en aanbod per activa bepalen vervolgens de koersen waarvoor de digitale valuta worden verhandeld op Bitvavo.

Dit gaat automatisch via het orderboek waar de bied- en laatkoersen worden verwerkt. Een biedkoers gaat om de hoogste koers die een koper wil betalen voor bijvoorbeeld bitcoin. Het geeft zowel aan voor welk bedrag de gebruiker bitcoin wil kopen en hoeveel bitcoin de gebruiker voor dat bedrag wil kopen.

Deze wordt vervolgens samengebracht met de beste laatprijs. Dat is de koers die de verkoper met de laagste verkoopprijs op dat moment wil ontvangen voor het verkopen van bitcoin.

De Bitvavo koersen, in dit voorbeeld bitcoin, representeren de gemiddelde prijs van alle bied- en laatprijzen op het handelsplatform. Het wordt aangeven als de Bitvavo marktprijs. Het is als het ware gelijk met de traditionele beurs. Wens je hierover meer informatie: bezoek Bitvavo.

MELD JE GRATIS AAN EN KRIJG 1000€ GRATIS HANDELKOSTEN

Welke andere cryptovaluta kan ik verhandelen op de Bitvavo exchange?

De Bitvavo exchange heeft een imposante aanbod van meer dan 150 cryptomunten en tokens. Hier volgt een kleine selectie: – XRP (Ripple), – BTC (Bitcoin), – LTC (Litecoin), – LINK (ChainLink), – ADA (Cardano), – XLM (Stellar), – ETH (Ethereum), – XEM (NEM), – LSK (Lisk), – QTUM (Qtum), – XVG (Verge), – EOS, – Steem (STEEM), – DCR (Decred), – IOTA (MIOTA), – VEN (VeChain), – OMG (OmiseGO),  – ICX (ICON), – ZIL (Zilliqa), – AE (Aeternity), – ZRX (0x), – GNT (Golem), – SNT (Status), – WTC (Waltonchain), – IOST (IOS Token), – AION (Aion), – BAT (Basic Attention Token), – LRC (Loopring), – ELF (Aelf), – CMT (CyberMiles), – SUB (Substratum), – STORM (Storm), – NANO (Nano), Request Network (REQ), – ANT (Aragon) – DGB (DigiByte) – TRX (Tron), – ENJ (Enjin), – KMD (Komodo), – ONT (Ontology), – HOT (Holo) STRAT (Stratis) etc.

Het is uiteraard een hele lijst aan cryptovaluta. Bovendien, je kunt hier makkelijk op basis van onderzoek en een goed begrip van Bitcoin een gediversifieerd cryptocurrency portefeuille samenstellen vanuit een rekening en handelsomgeving.

Leren traden met Crypto ? Welke is de beste Crypto Cursus?

Er zijn uiteraard heel wat cursussen om te leren traden met crypto , wij hebben verschillende cursussen getest en zijn tot de volgende conclusie gekomen. Er zijn heel wat oplichters onderweg in die wereld die valse cursussen of diensen aanbieden voor het verdienen van veel geld. Al komt daar nooit iets van in huis en verlies je al je geld.

De mees volledige , betrouwbare en interessante cursus om volledig zelfstandig te leren traden met aandelen en Crypto , leek ons de cursus van Harm van Wijk , de gekende Nederlandse Belegger met reeds 30 jaar ervaring in het vak en traden met aandelen, hij was er als de eerste bij te leren traden met crypto.

X10 met Crypto | Online geld verdienen

Harm van Wijk stelde de cursus X10 met Crypto samen met als doel jouw zelfstandig te leren traden met crypto.

De cursus is heel erg uitgebreid en bovendien kom je in een heel succesvolle community terecht die alle bewezen technieken, strategieën en risk management toepassen van Harm van Wijk , ze zijn het levend bewijs dat de cursus veel waarde bied aan de leden.

Bitcoin koers analyseren

In de cursus leer je de bitcoin koers analyseren , alsook alle andere cryptovaluta je kan dus zelf bepalen waneer je best een cryptomunt koopt en waneer je wenst te verkopen.

Naast de cursus krijg je ook trade signalen in de community, die aangeven wanneer je in een crypto munt stapt en wanneer je best verkoopt. al deze trades werden gedaan met een technische analyse van experts. 

Bekijk onze review van de Crypt masterclass X10 met Crypto

Als je het ons vraagt is deze cursus echt zijn geld waard , leer traden van experts en ga voor succes !

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: