X10 MET CRYPTO CURSUS HARM VAN WIJK - REVIEW & ERVARINGEN
22 oktober 2021 
in Crypto

X10 MET CRYPTO CURSUS HARM VAN WIJK - REVIEW & ERVARINGEN

Crypto Cursus , Bitcoins kopen

Nooit eerder kreeg je zo weinig rente bij de bank, de rente staat op een historisch dieptepunt. Geen wonder dat mensen op zoek gaan naar goede investeringen voor korte en lange termijn. De cursus X10 met crypto Harm van Wijk ken je hiervoor op de juiste weg zetten.

De crypto hype rond bitcoins kopen was nooit eerder zo groot, de interesse in crypte wordt wereldwijd dag na dag groter, is dit de goede investering? Zit jij ook met zoveel vragen? Is Bitcoin geld van de toekomst? De nieuwe vastgoed investering van de jaren 80' ? Hoe kom ik meer te weten over crypto trading ? Hoe kan ik online geld verdienen met crypto? Hoeveel geld heb je als beginner nodig om te traden? Hoe kan ik veilig bitcoins kopen? Hoe heb ik een trade view? Hoe kan ik de bitcoin koers checken en hoe kan ik bitcoins kopen? In deze crypto cursus krijg je een antwoord op al deze vragen !

Nooit eerder zat er zoveel geld in crypto munten. Springen we beter mee op de crypto boot? We zochten het voor je uit. We gingen op zoek naar een goede crypto cursus voor beginners :  X10 met crypto van Harm van Wijk ! 

GA NAAR DE CURSUS | START NUDe verkopers van de X10 met crypto cursus

De verkoper van de X10 met crypto Masterclass Methode is Harm van Wijk en Jan Robert Schutte . Harm heeft zijn sporen op het gebied van beleggen, traden en crypto en is een van de koplopers in het aanbieden van betrouwbare en goede trade producten in Nederland

In de cursus verzorgd Harm van Wijk hierin de basistraining, en Jan Robert is degene die je het meest te zien krijgt.

Harm van Wijk Review

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg in de richting bedrijfseconomie en marketing

Vervolgens is hij marketingmanager en fondsmanager geweest bij een paar grote banken (Fortis, SNS, Binckbank) en commercieel manager bij de Financiële Telegraaf geweest.

Sinds 1995 is Harm dus al bezig met beleggen, beleggingsproducten en marketing. Hij deelt veel kennis online en zijn producten worden positief ontvangen. Hij is erg transparant over wat hij doet.

Zijn firma gegevens staan vermeld op zijn websites waardoor hij zich niet verschuilt om wie hij is.

Harm is inmiddels al een bekend gezicht en staat bekend als belegger. Dit doet hij al meer dan 30 jaar.

Harm van Wijk

Jan Robert Schutte

Hij is afkomstig uit de bellegingswereld en heeft sinds 2017 de focus op crypto met zijn online academie over cryptocurrency

Jan Robert is de eigenaar van cryptoacademy en heeft met Harm een samenwerking. Samen combineren ze alle informatie en daaruit is deze training ontstaan.

Jan Robert Schutte

Crypto cursus online, hoe gaan ze tewerk met de X10 met crypto ?

Je krijgt een video pakket die is samengesteld uit videos van ongeveer 1 tot 1,5 uur . In die lessen leer de traden van beginner tot expert, je leert er de technieken met het oog op de basis challenge: Je inzet bedrag in 1 jaar x10 

Dit heeft Jan Robert ook gedaan en past deze technieken nu toe op de leden van de crypto masterclass.

De lessen zijn zeer uitgebreid en je leert er alles over traden met cryptocurrency aan de hand van technieken en strategieen om profit te halen uit je trades.

Als beginner ben je na de curus in staat de te beginnen traden met cryptocurrency.  Daarnaast geeft Jan Robert elke week een mentoringsessie waarin hij jouw vragen beantwoord.

Dit bied de mogelijkeheid persoonlijk begeleid te worden bij jouw vragen en professioneel advies te krijgen bij jouw probleem. Een uitzonderlijke must van deze cursus die het metteen een van de beste op de markt maakt van beginner tot expert.

We kunnen je vertellen dat de cursus behoorlijk uitgebreid is. Het draait initieel allemaal om te leren traden met crypto en succesvol worden in de cryptowereld. Na de cursus ben je in staat zelfstandig te traden en blijf je door mentoring sessies en de community op de hoogte wat er speelt in de crypto wereld .


Crypto Signalen, Geld verdienen met bitcoin en crypto

Via een groep op Telegram en email wordt je geinformeerd wanneer je best in een cryptomunt stapt!  Er wordt een uitleg gegeven waarom die cryptomunt op dit ogenblik interessant is, wat de gedachtegang en het nieuws rond de munt is . Er word een analyse gegeven en op welk ogenblik de winst best genomen kan worden.

Dit maakt deze cursus zeer waardevol waardoor het de kleine investering zeker waard is . De signalen kunnen ervoor zorgen dat jij meteen als beginner winstgevend wordt.

Trade mee met de experts!

Wekelijkse webinar

Elke woensdag zijn er mentoring sessies en markt updates die je op de hoogte stellen wat er zich op de markt voordoet, welk bijzonder nieuws er is, welke bijzondere kansen je best in de gaten houd , dit kan enorm helpen bij het uitzoeken van de juiste cryptomunten. Je kan je vragen stellen in de community en die worden ook dan behandeld in de webinar.


Negatieve punten

De menu structuur van de video training is onoverzichtelijk, maar de inhoud ervan is wel zeer goed. Er zijn 2 omgevingen waar je video opleidingen vind, die van Harm, en die van Jan Robert. De challenge is geen 100% garrantie op succes.

Niet iedereen kan de challange op een korte tijd waarmaken, dit hangt af van de huidige koersen, en soms kunnen er ook tegenslagen komen op korte termijn, maar op lange termijn komt het zeker goed met deze curus.

Leer je ook traden met aandelen in deze cursus?

Het antwoord hierop is kort: Nee , deze X10 met Crypto masterclass is perfect geschikt voor het leren traden en handelen met cryptocurrency. Voor het traden met aandelen en opties heeft Harm van Wijk een andere cursus samengesteld , namelijk de Trading Navigator Methode, technieken, strategieën en risk management die geschikt zijn voor het traden met aandelen en opties

Bekijk hier onze review over de Trading Navigator methode voor het traden met aandelen

Bitcoin koers

Na het doornemen van de cursus ben je in staat om veilig bitcoins te kopen (of andere cryptovaluta) Je kan als het ware de Bitcoin koers zelf analyseren. en bepalen wanneer je bitcoins koopt en wanneer je bitcoins verkoopt.

Je kan na de cursus zelf je risico bepalen en online geld verdienen.


Voor wie is de curus geschikt

 • 1. Als je geen ervaring hebt met traden of crypto
 • 2. Als je meer wilt leren over traden en crypto
 • 3. Als je goede trading signalen wilt ontvangen die geanalyseerd zijn door experts
 • 4. Als je in een crypto community terecht wil komen met een goede visie

Extra voordelen

In de voorwaarden staat dat je tot 14 dagen zonder vragen kunt retourneren en je geld direct terug krijgt. De eerste 2 weken heb je dus een garantie en kun je besluiten om door te gaan of niet, zoniet krijg je uw geld terug .

Harm en Jan Robert zijn te vertrouwen traders met tientallen jaren ervaring, ze weten wat ze doen , en hoe ze u hun ervaring kunnen doorgeven. Ze reageren doorgaans binnen een heel korte tijd op jouw mails indien er zich een probleem voordoet .

Start vandaag en krijg 50% korting op het gehele crypto pakket .

GA NAAR DE CURSUS | START NU


De X10 met crypto masterclass is een goede curus en is zijn geld waard. De Curus heeft momenteel een korting van 50% , hierdoor kan je vandaag reeds starten voor 997€ in plaats van 1997€ . Na aankoop krijg je binnen enkele minuten toegan tot de masterclass. Klik hier en start

Algemene review

We geven onze objectieve en eerlijke mening over de prijs, materiaal, kwaliteit en support van het online product. Alle reviews zijn gebaseerd op echte en betouwbare onlinevproducten, Alle producten op onze review site zijn echt en werden eerlijk beoordeeld gezien wij geen verkopende partij zijn van het product. Deze site is opgericht om potentiële klant eerlijk op de hoogte te stellen en voor te lichten van het product.

De X10 met crypto Harm van Wijk is zeker een van de beste oplossingen als jij wilt leren traden met crypto! Je leert er alles over crypto die je moet weten als beginner. Na de cursus ken je alle technieken en strategieën om succesvol te traden met crypto ! Deze X10 met crypto Harm van Wijk cursus is dus meer dan de investering waard!

GA NAAR DE CURSUS | START NU

Inhoud van de cursus

 • 1. 1 jaar maandelijks Rapport over veelbelovende Altcoins
 • 2. 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders (t.w.v. 1197)
 • 3. 12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • 4. Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite
 • 5. Toegang tot Beleggen.com Online Trainingen
 • 6. Online Training Geld verdienen met Bitcoin
 • 7. Toegang Wekelijkse Webinars: Crypto Wednesday
 • 8. Toegang Telegram Groep: Live Crypto Trading
 • 9. 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • 10. Levenslang toegang, 7 dagen per week, op elk apparaat.

X10 met Crypto Prijzen

X10 met crypto Harm van Wijk heeft momenteel een tijdelijke  korting van 50% waardoor de masterclass 997€ kost in plaats van 1997€ deze aanbieding is geldig via onderstaande link. Start vandaag en geniet van deze uitzonderlijke korting

Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het online verdienen van geld met traden staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! Binnenkort heb jij de kennis hoe jij financieel vrij kan worden en kan je stap voor stap beginnen met traden! 

De juiste om te leren traden in crypto van beginner tot expert , stap voor stap , en begeleid door een professioneel team en community die altijd voor je klaarstaan!

GA NAAR DE CURSUS | START NU

Wat is crypto?

Crypto wordt met de dag populairder. Crypto trading is het handelen in cryptocurrencies. Het doel is om een cryptocurrency te kopen voor een laag bedrag, om het vervolgens weer te verkopen voor een hoger bedrag. Handelen in cryptocurrency wordt niet alleen populairder onder jongeren, maar ook onder handelaren die normaal gesproken alleen in aandelen zouden beleggen.
Voordat je succesvol kunt crypto traden, is het belangrijk om te leren hoe de cryptowereld in elkaar steekt. Dit kun je doen door deze x10 met crypto cursus te volgen.

Wat is Bitcoin

Bitcoin is een virtuele munteenheid. Net zoals je dollars en euro’s hebt, bestaat bitcoin als munteenheid naast andere cryptovaluta. Het verschil met euro’s of dollars is dat cryptomunten niet worden beheerd door een overheid of centrale bank. Er is dus ook geen toezichthoudend orgaan dat ingrijpt als de bitcoinbeurs zou crashen. Euro’s en dollars bijvoorbeeld krijgen een groot deel van hun waarde omdat de wereldeconomie daarop steunt. Bitcoin kan daar niet op steunen.

Waar komt Bitcoin vandaan?

Vanwaar komen ze? Bitcoins worden gecreëerd of ontwikkeld ("minen" heet dat) door mensen met krachtige computers. Zij gebruiken die pc’s om ingewikkelde berekeningen te doen. Eigenlijk kan iedereen bitcoin ‘minen’, alleen heb je echt belachelijk veel computerkracht, gespecialiseerde hardware en megaveel elektriciteit nodig.
Die berekeningen maken het voor de "gewone" gebruikers mogelijk om transacties te doen met bitcoins.

Wat is een blockchain?

Elke transactie die gebeurt met bitcoin wordt bijgehouden in een groot virtueel boek: de blockchain. Die blockchain wordt wereldwijd verspreid onder duizenden computers. Op die manier zou het systeem minder kwetsbaar zijn voor mensen die het hele systeem zouden willen platleggen.

Hoeveel geld heb je als beginner nodig om te traden?

Dit is een lastige vraag en om eerlijk te zijn zou ik zeggen €0. Crypto traden voor beginners zou in eerste instantie alleen moeten gaan om oefenen. Gelukkig hebben de meeste brokers een demo account waarop je met nepgeld kunt oefenen.

Pas als je op je demo account winst maakt, is het tijd om te kijken welk bedrag je als startkapitaal gaat gebruiken. Je kunt tegenwoordig al starten met €200 en door middel van een hefboom relatief grote trades maken.Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het online verdienen van geld met traden staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! Binnenkort heb jij de kennis hoe jij financieel vrij kan worden en kan je stap voor stap beginnen met traden! 

Anderen bekeken ook :

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator .

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier 

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Day Trading Masterclass

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland

Prijs: 997€

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier 

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier


Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: