Gitaar leren spelen - gitaarles online - in 22 lessen - Review & Ervaringen
21 december 2021 
in Muziek

Gitaar leren spelen - gitaarles online - in 22 lessen - Review & ErvaringenGitaar voor beginners 


Heb jij er altijd van gedroomd een muziekinstrument te spelen en heb jij er altijd van gedroomd gitaar te kunnen spelen? Dan hebben wij voor jouw reeds de juiste methode uitgetest! Je hoeft helemaal niet meer naar de muziekles, je kan ook online gitaar leren spelen met behulp van een volledige online training. Dat kan met de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen van Koen Snoek.

In deze review bespreek ik onder meer waar het bij deze cursus omdraait, wat de kosten voor de cursus zijn, hoe de cursus opgesteld is en wie Koen Snoek nou precies is. We kunnen je reeds vertellen dat deze cursus boven onze verwachtingen bijzonder goed resultaat geeft.

GA NAAR DE CURSUS


Wat is de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen?

Wat is de cursus "Leer gitaar spelen in 22 lessen" de naam van de cursus verklapt het zelf. Met deze cursus leer je van A tot Z hoe je muzikale liedjes op een gitaar kunt gaan spelen. Je leert als beginner alles over de houding van de gitaar, hoe een muzikaal lied opgebouwd is, maar het bijzonderste aan de cursus zijn de technieken die je daadwerkelijk in staat zullen stellen zelfstandig gitaar te spelen. Van het spelen en lezen van noten tot het spelen en lezen van akkoorden. Deze cursus is gericht op beginners die op een kwalitatiefvolle en degelijke manier gitaar willen leren spelen op je eigen tempo.

In een totaal aantal van 22 lessen leer je eigenlijk alles wat met gitaar spelen te maken heeft. Daarbij is het zo dat deze lessen specifiek voor beginners afgestemd zijn. Mocht je nog géén ervaring met gitaar spelen hebben, is deze cursus in de basis dus geschikt voor je. Je leert relatief snel de verschillende gitaartechnieken, Na deze cursus zal jij zelfstandig gitaar kunnen spelen.

Rond het systeem hoe je doeltreffend mensen kan leren gitaar spelen via een online cursus heeft de oprichter Koen Snoek heel goed nagedacht. De cursus steekt heel volledig en stap voor stap in elkaar. De cursus bestaat uit een pakket van 22 weken, elke week zal jij een video ter beschikking krijgen, waarna je na het kijken van de les een week de tijd krijgt de nieuwe les in te oefenen. Mede daardoor geven veel beginnende gitaristen aan dat zij onwijs veel gehad hebben aan deze cursus.

De cursus bestaat uit meer dan enkel HD videomateriaal, je krijgt ook tal van PDF documenten en mp3 bestanden die je zullen helpen bij het leren spelen van gitaar.

 • 1. Akoestische gitaar leren spelen
 • 2. Elektrische gitaar leren spelen
 • 3. Basgitaar leren spelen
 • 4. Voor alle gitaartypes toepasbaar

Wie is de oprichter van deze gitaarcursus?

De oprichter van de Leer gitaar spelen in 22 lessen is Koen Snoek. Koen is afkomstig vanuit Volendam. Hierdoor is hij met muzikale instrumenten opgegroeid maar al snel kreeg gitaar bij hem de bovenhand. Hij sloot zich aan bij de muziekschool waar hij zich al snel wist te ontwikkelen tot volleerd gitaarspeler, maar hij had het gevoel dat hij iets miste.

Hij wou met andere mensen zijn kennis en technieken delen en zocht op een manier hoe hij een online cursus kon ontwikkelen.

In de wereld van digitale muzikale cursussen is Koen Snoek door de jaren heen uitgegroeid tot één van de pioniers. Koen Snoek heeft namelijk al veel mensen geholpen; niet alleen met deze cursus, maar óók met meerdere andere cursussen. Ook al die cursussen hebben bijgedragen aan de populariteit van Koen Snoek.

De cursussen van Koen Snoek zijn erg populair, dit heeft hij mede aan de kwaliteit van de cursus te danken.

Wat zal je leren in de gitaar leren spelen in 22 dagen cursus?

 • Dankzij deze cursus kan je jouw vrienden, kennissen en familie na 22 weken met een kampvuur-optreden verrassen
 • Dankzij deze cursus kan je in een volle zaal de show gaan stelen, dankzij jouw gitaarsolo
 • Dankzij deze cursus krijg je er een geweldige hobby bij, waardoor je van veel ontspanning en creativiteit geniet.
 • Dankzij deze cursus ben je als gitarist in staat om de meest gave gitaar riffs te spelen.
 • Dankzij deze cursus ben je in staat om jouw favoriete liedjes geheel zelfstandig te spelen op de gitaar

Waaruit bestaat deze online cursus?

Nadat je je voor de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen aangemeld hebt, krijg je toegang tot de digitale cursus. Naast de volledige cursus krijg je daarnaast ook nog de volgende bonussen standaard en helemaal gratis meegeleverd:

 • Uitgebreide bijlagen
 • MP3 audio meespeelbestanden
 • Een stap-voor-stap opleidplan
 • Toegang tot het jaarlijkse kampvuurevent op Texel met de cursisten
 • Besloten community voor alle cursisten
 • Mogelijkheid tot een videocall met Koen, waardoor je jouw vragen kunt stellen.
 • Compleet & uitgebreid PDF Gitaarakkoordenboek

Volgende gitaar skills zullen ook niet ontbreken in de cursus:

 • 1. Wekelijks 1 les erbij (dus focus)
 • 2. De juiste gitaarhouding
 • 3. Je leert je gitaar stemmen
 • 4. Hoe je makkelijke riffs kunt spelen
 • 5. Hoe je je gitaarsnaren vervangt


Hoe onderscheid deze gitaar leren spelen cursus zich van de andere of muziekschool?

De cursus heeft enkel grote voordelen. Je leer een nieuwe skill op een heel efficiënte en constructieve manier. Je hoeft met deze cursus helemaal niet je huis uit. Koen heeft deze manier heel goed uitgedokterd om jouw te kunnen helpen, en te laten slagen in het spelen van gitaar. We zetten enkele van de vele voordelen even op een rij!

1. Wekelijks stap-voor-stap de volgende uitdagende les in een bewezen stappenplan.

2. maak je klaar voor je eerste gitaaroptreden. Samen met je vrienden bij het kampvuur.

3. Naast de HD videolessen krijg je duidelijke printbare PDF bijlagen en MP3 meespeelbestanden.

4. Een veilige ontmoetingsplaats met gelijkgestemde mensen waar al je vragen welkom zijn.

5. Voor de cursisten die dat willen is er jaarlijks een kampvuurevent op Texel! Dit is goud!

6. Sluit je aan bij 4.000+ cursisten. Hier ontstaan vriendschappen en helpen we elkaar naar next level.

7. Op jou favoriete plek, zo vaak je wilt en het tijdstip wanneer het jou uitkomt.

8. Volg de lessen op je smartphone, tablet, computer of laptop. Het kan allemaal!

9. Methode werkt middels TABS, een makkelijkere manier dan noten leren lezen.

GA NAAR DE CURSUS
Gitaar theorie en techniek

Gitaar spelen is een techniek. We moeten het niet onder stoelen of banken steken. Een instrument leren spelen vraagt soms veel energie. De cursus zorgt ervoor dat jij in slechts 22 weken de volledige cursus krijgt en jij na 22 alle techniek en theorie onder de knie hebt. Dan is het enkel nog oefenen geblazen om jezelf te verbeteren.

Volgens Koen Snoek is het namelijk van belang dat je wéét waar je mee bezig bent. Je moet weten hoe een gitaar in elkaar zit, wat het belang van akkoorden is, wat de belangrijkste toonladder is, hoe je tablatuur kunt lezen en hoe je de gitaar het beste vast kunt houden. Aan de hand van deze theorie duik je vervolgens met Koen Snoek de diepte in; je krijgt namelijk ook alle technieken aangeleerd om geheel zelfstandig bekende liedjes te kunnen spelen. En je zal na de cursus de akkoorden kunnen spelen waardoor je alle liedjes zal kunnen begeleiden op gitaar.

 • 1. Leer de theorie en technieken die elke gitarist moet kennen
 • 2. Leer hoe je tablatuur (TABS) leest
 • 3. Leer de belangrijkste toonladders
 • 4. Weet waar elke fret op de hals zit
 • 5. Leer ELK Majeur & Mineur akkoord
 • 6. Je leert ook barré akkoorden spelen

Wat als je al gitaarles volgt? 

Je kunt altijd bij je leraar blijven, maar die is uiteraard een stuk duurder en je moet er altijd naartoe. Deze gitaarcursus is voor de beginnende gitarist met weinig ervaring of iemand die zijn skills wil verbeteren.

Ik heb nog geen gitaar...

Deze cursus is juist gemaakt voor de beginnende gitarist of de mensen die graag willen leren gitaar spelen, maar nog geen gitaar hebben. Koen help jou van met de aanschaf van een gitaar! Zo weet je zeker dat je niet op een te dure gitaar of de verkeerde gitaar je lessen start.

Voor welk type is deze cursus geschikt? 

De voorkeur gaat uit naar een akoestische western gitaar, maar het kan ook op een Spaanse (klassieke) gitaar en een elektrische gitaar.

Wanneer krijg je toegang? 

Als je besteld hebt krijg je direct toegang tot de Gitaarles van Koen ledenomgeving. Je krijgt daarna direct toegang tot les 1.

Hoelang is de cursus beschikbaar na aankoop? 

Op dit moment is de basiscursus nog onbeperkt beschikbaar. Dat houd in dat jij na de 22 lessen gewoon toegang blijft behouden tot de cursus. Dit geldt ook voor de overige cursussen.

Hoeveel tijd moet ik besteden aan het leren van gitaar? 

Gitaar leren spelen is een proces. Koen vraagt slechts 15 minuten per dag van je. Meer mag, maar forceer niet! Uiteraard zal het voorkomen dat je eens een dag niet kunt, dat heb ik ook, belangrijker is dat je in de flow blijft!

Voor welke leeftijd is deze cursus geschikt? 

Gitaar leren spelen kent geen leeftijd! De jongste cursist is 7 en mijn oudste is ver in de 70. Het is een fantastische instrument waarin je heel veel emotie en gevoel in kwijt kunt.


Beste online gitaarles?

Als je ambities hebt om goed gitaar te kunnen spelen, is het absolúút aan te raden om deze cursus te volgen. De cursus is erg gunstig en je zal alles leren op een gemakkelijke manier. Je hoeft er zelfs je huis niet voor uit. De cursus is uitgebreid opgesteld, de cursus bevat louter de juiste technieken en met deze cursus kan je absoluut de juiste stappen gaan zetten. Dat is iets waar ik in ieder geval overtuigd van ben! Deze cursus is koploper als het gaat op online gitaarcursussen.

In de afgelopen jaren hebben meerdere online gitaarcursussen het levenslicht gezien. Veel van deze online gitaarcursussen heb ik reeds uit kunnen proberen, waardoor ik een duidelijk beeld van het totale aanbod heb. Op basis van mijn eigen bevindingen kan ik stellen dat de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen verreweg de beste online gitaarcursus is.

 • Je leert de juiste basis, in de juiste volgorde op jouw gitaar en krijgt dit in hapklare stukken.
 • Je hoeft nergens over na te denken, alleen maar braaf mijn instructies te volgen
 • Je zult aan het einde van de rit klaar zijn voor je eerste kampvuuroptreden.
 • Je maakt door jou gitaarspel samen de mooiste herinneringen met vrienden en familie
 • Je weet hoe je jou favoriete liedjes op gitaar kunt leren spelen. 
 • Je leert spelenderwijs technieken, populaire liedjes en themasongs op jouw gitaar.
 • Je leert diverse liedjes van begin tot het einde spelen en dus ook de opbouw.
 • Je gaat leren hoe belangrijk ritme, timing en slagjes zijn.
 • Je kunt direct in contact komen met alle gelijkgestemde cursisten. Hier ontstaan soms vriendschappen voor het leven.


Wat is de prijs van de cursus?

Wil je ook graag geheel zelfstandig en online gitaar leren spelen? Wil jij echt goed gitaar kunnen spelen? Dit kan je al bereiken door 22 weken lang met deze cursus aan de slag te gaan.

Koen wil gitaarlessen voor iedereen toegankelijk maken, hierdoor heeft deze cursus een bijzonder lage prijs. Het hele pakket is momenteel verkrijgbaar voor slechts 77€ . In vergelijking met een muziekschool is dat echt súper voordelig te noemen; een privéles van 1 uur kost al snel 30-50 euro of meer. Met deze digitale cursus leer je eigenlijk perfect gitaar spelen, terwijl je hier slechts 77 euro voor hoeft te betalen!

Privéles kost vaak €15,00 per half uur x 52 weken = € 780,00 per jaar! Deze cursus kost slechts eenmalig 77€

GA NAAR DE CURSUS

100% geld terug garantie

Koen staat 100% achter zijn online gitaarcursus en vind het heel belangrijk dat je tevreden bent met deze cursus. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze cursus, dan kun je dit binnen 14 dagen laten weten.

Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op die manier de gelegenheid om te zien dat ook jij, zonder enig risico een gitarist kunt worden! Een reden meer om zeker met deze cursus van start te gaan! Start nu: Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: