Fire Masterclass - Financieel vrij worden - Vrije toekomst creëren - Review & Ervaringen
09 november 2021 

Fire Masterclass - Financieel vrij worden - Vrije toekomst creëren - Review & Ervaringen


Financieel vrij worden

Droom jij ook ervan om je leven zelf in te plannen en niet meer afhankelijk te moeten zijn van je baas of je 9 to 5 leven? Wil jij ook financieel vrij worden?

Wil je jouw werk routine doorbreken voor een leven waarin je zelf beslist wat je die dag doet?

Vind je dit interessant om te leren hoe je zoiets opbouwt en wil je die Skill leren? Wij hebben een online cursus gevonden en getest die je hierbij kan helpen. De FIRE MASTERCLASS

Of ik deze cursus aan kan raden? Dit schrijven we neer in deze review. Hier kom je alles te weten over de cursus en of deze geschikt zou zijn voor jouw eerste stap naar een financieel vrij leven ! Verder vertel ik je meer over de ontwikkelaars, het doel van de cursus en hoeveel dit je kost!


GA NAAR DE CURSUS

Fire Masterclass van A -Z

De Fire Masterclass is gericht op het creëren van een financieel onafhankelijke toekomst . Onafhankelijk worden van een baas en elke dag kunnen kiezen wat je doet? Dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn maar het is mogelijk! In de Fire Masterclass leer je alle technieken die je hiervoor nodig hebt.

Vroeg in pensioen gaan door een passief inkomen!

Als je deze levensstijl wil toepassen is het belangrijk dat je de juiste stappen in je leven zet, Janneke van den Brink heeft tal van cursussen gevolgd om te leren hoe je dit droomleven kan bereiken. Nu heeft ze al haar kennis en ervaring in een cursus verzameld om iedereen te helpen dit leven te bereiken. Je komt echter ook in een grote community terecht.

In de Fire Masterclass krijg je tal van waardevolle tips waarmee je op een relatief snelle manier naar een financieel onafhankelijke toekomst toe kunt werken en deze ook relatief vlot kan bereiken!

Al deze kennis is volledige samengesteld in een online videocursus.


Fire Masterclass : Wie is de oprichtster?

Wie is de oprichtster van de Fire Masterclass en wat heef zij reeds bereikt?

Janneke was jarenlang werkzaam in loondienst, maar liep elke keer tegen een burn-out aan. Ze kon niet leven met de stress en druk die van anderen werd opgelegd. Ze zocht zelf naar een oplossing en ging aan de slag.

Op korte tijd werd Janneke financieel vrij en nu wil ze deze kennis delen in haar cursus.

Uiteindelijk kocht Janneke in 2018 haar eerste vastgoed . Nadat ze de overwaarde op haar woning geweldig wist te verzilveren, wist ze nóg een beleggingspand te kopen.

Op dat moment nam ze ontslag en hierdoor had ze meer vrije tijd en zocht ze nieuwe wegen om haar op verschillende strategieën te richten om geld te verdienen. Door de juiste beleggingen te doen, heeft zij nu een financieel onafhankelijk leven weten te verkrijgen.

Ze heeft er juist voor gekozen om de FIRE Masterclass te ontwikkelen, zodat ook andere mensen van een financieel onafhankelijke toekomst kunnen genieten.

Janneke heeft tal van kennis opgedaan in dure opleidingen en heeft met haar topkennis een masterclass vervaardigd. De ultieme cursus naar financiële vrijheid.

Janneke van den Brink

Fire Masterclass Inhoud

De cursus om financieel vrij te worden bestaat volledig uit videos, 4 modules die je alles leren over hoe je financieel vrij kan worden.

Module 1. Module 1: Inleiding + Wie is Janneke? 

De eerste module is voornamelijk als inleiding , wie is Janneke , hoe is haar leven nu en wat heeft ze gedaan om dit te bereiken , het is zeker een heel inspirerend deel en goed dat deze is toegevoegd aan de cursus .

Janneke is namelijk meer bekend als de Financiele vrouw en kwam hierdoor al meermaals in de nationale media .

Een interessante en leuke module om mee te beginnen!

Module 2. FIRE de basis

De tweede module bestaat uit 7 lessen en is een stuk uitgebreider dan de eerste module.

In deze tweede module draait alles om de Fire strategie . Er wordt uitgelegd waar het allemaal om draait om succesvol te worden. En wat houd de mindset nu in bij de FIRE life style ?

 • 1. Start to FIRE
 • 2. Waarom zou je FIRE willen worden
 • 3. Inspirerende boeken
 • 4. De kracht van Compounding
 • 5. Focus on FIRE
 • 6. Personal FIRE
 • 7. FIRE mindset

Module 3. Dieper in de wereld van FIRE

Deze derde module is eigenlijk een vervolg van de tweede module. Janneke gaat in deze module dieper in de cursus , deze module is geld waard gezien je heel erg waardevolle informatie te weten komt . Besparen, geld verdienen en beleggen zijn in deze derde module eigenlijk de belangrijkste thema’s.

 • 1. Fire de basis
 • 2. Hoe kun je besparen
 • 3. Hoe kun je meer verdienen
 • 4. Beleggen
 • 5. Kennis
 • 6. Netwerk

Module 4. Beleggen & verdienen

De laatste module is een heel erg uitgebreide module , hier draait het hoe je geld kan verdienen. Een module die uit maar liefst 9 lessen bestaat en echt vol informatie staat. Informatie waarmee je snel naar een financieel onafhankelijke toekomst toe kunt werken. Hoe je financieel vrij wordt en hoe je verder verstandig met je geld omgaat om verder passive inkomsten op te bouwen.

 • 1. Beleggen & Verdienen
 • 2. Affiliate Marketing
 • 3. ETF’s
 • 4. Aandelen selecteren
 • 5. Crowdlending
 • 6. Vastgoed
 • 7. Goud & Zilver
 • 8. Cryptocurrency
 • 9. Forex

Financieel Vrije Vrouw

In maart 2020 is Janneke gestart met Financieel Vrije Vrouw. Ze voelde dat ook veel vrouwen financieel vrij willen worden en stak haar handen in de mouwen hiervoor iets te bieden. De masterclass is zo ook gericht hoe vrouwen financieel vrij kunnen worden, en hoe ze zich losmaken van vooroordelen.

Haar persoonlijke missie is om ook vrouwen meer op weg te helpen en te inspireren om ook zich te richten op financiële vrijheid. De Masterclass biedt uiteraard voldoende inspiratie voor iedereen die door middel van financiële vrijheid zich wilt richten op wat je écht belangrijk vindt in het leven!

Vrouwen en mannen zijn dus welkom en zullen veel hebben aan de cursus!

Start nu en word financieel vrij


Bonussen bij de FIRE Masterclass

Naast de volledige masterclass heeft de Fire Masterclass ook nog een paar bonussen voor u in petto :

 • 1. online FIRE Community
 • 2. FIRE werkboek
 • 3. live Q & A sessies

Voor wie is de Fire Masterclass geschikt?

Voor iedereen die dolgraag zijn ware potentieel benut, maar niet afhankelijk willen zijn van financiën. Voor iedereen die er graag voor vecht om de ratrace te ontvluchten en willen leven op eigen voorwaarden . Voor iedereen die vooruit wil in het leven en hiervoor bereid is eerst de nodige kennis op te doen.

Is er persoonlijke begeleiding in de masterclass?

JA! Je wordt helemaal niet aan je lot overgelaten na het aankopen van de masterclass.

1x per kwartaal kun je je opgeven voor een live Q&A. Verder krijg je alle benodigde informatie uitgelegd in videovorm. Ook kan kom je terecht in de gemotiveerde community , die zijn bereid je altijd te helpen bij je problemen . De community is 24/7 online en is bijzonder motiverend en leerlijk ! Je bent als het ware altijd mee met de huidige evolutie van de markt.


Krijg ik korting op de FIRE Masterclass?

JA! momenteel is er 251€ korting op de volledige masterclass ! Start vandaag en neem actie! wordt financieel vrij!


De prijs van de FIRE Masterclass

De FIRE Masterclass kost normaal 400 euro exclusief BTW. Janneke heeft er echter voor gekozen om de masterclass voor iedereen toegankelijk te maken en dit bedrag tijdelijk aan te passen naar slechts 149 euro exclusief BTW. Om te beginnen met jouw reis naar financiële onafhankelijkheid, heb je niet veel geld nodig.

Geniet van deze 250€ korting en start vandaag !

Garantie

Twijfel je of de masterclass iets voor jouw is ? Dan is dit geen probleem , we raden je aan het zeker te proberen. Janneke biedt namelijk een 15 dagen bedenktermijn aan!

Onder aan de streep kunnen wij je maar één ding aanraden: ga direct met de FIRE Masterclass aan de slag. Dit heeft niet alleen met de korting van 250 euro te maken, maar ook met de inhoud van deze cursus. Het is jouw weg naar vrijheid, je zal kennis opdoen die je de rest van jouw leven zal kunnen toepassen.

Na het afronden van het betaalproces ontvang je een mailtje met jouw inloggegevens voor financieelvrijevrouw.nl. Je kunt gelijk inloggen en aan de slag gaan!


GA NAAR DE CURSUS

Anderen bekeken ook :

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator .

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier 

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Day Trading Masterclass

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland

Prijs: 997€

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier 

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: