Enormail : Uitgebreide E-mailmarketing voor ondernemers - Review & Ervaringen
02 november 2021 

Enormail : Uitgebreide E-mailmarketing voor ondernemers - Review & Ervaringen


Welke is een goede e-mail marketing software?

Enormail - Bent u op zoek naar een goed e-mailmarketing systeem, wilt u meer klanten bereiken en daarvoor een goed hulpmiddel gebruiken? Wij hebben de test gedaan en ontdekt welke dienst het beste is voor een goede e-mail marketing software met efficiënte resultaten. Is Enormail een goede email mailing software? Wij zochten het voor je uit!

Wij hebben de test gedaan en geven u onze ervaring in dit verslag

START NU GRATIS

Waarom Enormail? Is Enormail een goede email mailing software?

Enormail is een email marketing software uit Nederland. Voor support kan je dus altijd in het Nederlands terecht. Ben jij reeds interesseert in het Enormail programma maar wil je nog enkele zaken te weten komen? Lees dan deze review


Elke maand 25% Korting ? EXCLUSIEF VIA ONZE SITE

Wanneer je via de onderstaande link met de proef-versie van Enormail aan de slag gaat, krijg je via onze reviewsite MAANDELIJKS exclusief 25% korting op het Mammoet-pakket.

Dit wil zeggen dat jij maandelijks 25% korting krijgt en het mamoet programma voor slechts 45€/maand in plaats van 60€ kan aanschaffen ! Dit aanbod is geldig via onderstaande knop!

De korting wordt automatisch naar je toegestuurd zodra je zich registeren voor een 30 dagen proefversie van Enormail. Na aanmelding voor de gratis proefversie van het mamoet programma krijg je van enormail een email , daar staan de instructies hoe de korting kan worden verkregen.

Wat is Enormail?

Enormail is een email marketing software. Dit is een software waarmee je een mailinglijst kan opbouwen en nieuwsbrieven naar je klanten kan sturen om zo een hogere verkoop te hebben van je producten. Met Enormail kan je ook een automatisch antwoord instellen en kun je sinds kort ook opt-in formulieren maken. Enormail bevat alles wat jij nodig hebt voor je mailing marketing campagnes

Enormail : Is het de moeite waard om erin te investeren?

Is Enormail een goede email mailing software?Absoluut ja! Enormail heeft alle tools die u nodig heeft en slaat alle gegevens op over wie welke acties onderneemt in de mail. Dit zorgt ervoor dat u de conversie van uw verkoop aanzienlijk kunt verhogen door u te richten op het juiste publiek.

Als u nieuwsbrieven wilt maken, kunnen wij u Enormail aanbevelen.

Er is een geschikt pakket voor iedereen, waardoor de dienst betaalbaar en kosteneffectief is.

Waarom moet ik mij Enormail aanschaffen?

Enormail is een enorm compleet systeem, maar ook enorm gemakkelijk. Een succesvolle e-mailmarketingstrategie uitrollen wordt net zo simpel als het sturen van een mailtje.

Enormail is bovendien zeer gebruiksvriendelijk , het gebruikt bewezen methodes die automatisch vertalen in meer groei en meer verkoop van je product of dienst.

 • 1. Verbind je relaties aan je via een funnel met behulp van de autoresponder
 • 2. Inspireer je netwerk met de professionele nieuwsbrieven van de maildesigner
 • 3. Stuur doelgerichter en verbeter je open- en klikratio's met segmenteren
 • 4. Verdeel je contacten onder in relevante groepen met tags
 • 5. Maak slimme opt-in formulieren met de formulierendesigner
 • 6. Koppel gemakkelijk je mailinglijsten aan je software via integraties
 • 7. Volg, analyseer en leer dankzij de overzichtelijke rapportages via statistieken

Hoe kunt u uw verkoop laten exploderen met Enormail?

Enormail is een slim mailing marketing programma.

Het idee is dat u uw product of dienst aan uw klant kunt verkopen. Hiervoor hebt u goede mailing software nodig die ervoor zorgt dat uw mails bij de juiste mensen terechtkomen en niet in de spambox belanden.

Bij e-mailmarketing op basis van tags krijgt de ontvanger van de e-mail een label waarop de belangrijkste informatie wordt opgeslagen, zodat u uw mailinglijst in groepen kunt verdelen. Met dergelijke tags krijgt u belangrijke marketinginformatie over uw klanten en kunt u hen dus speciale e-mails sturen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat een klant die al dan niet op een bepaalde link in uw laatste e-mail heeft geklikt, vervolgens een bepaalde e-mail moet ontvangen. Enormail is een heel slim programma dat alle gegevens op uw mailinglijst bijhoudt.

Op die manier kunt u anticiperen op speciale wensen van klanten en zogeheten verkooptrechters opbouwen. Bovendien hoeft u niet langer moeizaam een e-maillijst bij te houden en moeizaam nieuwe e-mails aan uw bestaande e-maillijst toe te voegen.

Autoresponder in Enormail

Een van de handige tools in email marketing is de automatische responder, Deze functie heeft Enormail natuurlijk ook . Je kan alles eenvoudig instellen en programmeren in de editor. De editor van Enormail werkt heel er gemakkelijk en overzichtelijk.

Automatische lijst

Enormail is een slim programma, zo weet het programma welke mensen vaak je producten kopen door jouw nieuwsbrieven. Hierdoor kan je deze doelgroep met een eenvoudige klip in een aparte lijst bewaren.

Deze tool is bijzonder handig om meer verkoop te genereren uit je lijst.

Enormail Prijs

Enormail is een softwareprogramma dat de beste mogelijkheden biedt voor e-mailmarketing.
De prijs is zeker de moeite waard voor het product, Enormail heeft een betaalbaar pakket voor iedereen.

Via onze site geniet u van maandelijks 25% korting op het Mammoet programma ! Klik hier om de gratis proefmaand aan te vragen

Klik hier en start de gratis proefversie

Maandelijks opzegbaar

Enormail is maandelijks opzegbaar, je bent dus niet verbonden aan het systeem. Je krijgt een gratis proefperiode voordat je de eerste maand moet betalen. Dit is absolut nog een reden waarom wij Enormail hoog op prijs stellen !

Betaling

Gezien Enormail een Nederlandse software is moet je niet over een creditkaart beschikken om een account aan te maken. Je kan bij enormail betalingen via iDeal maken.

Zo kan je eenvoudig je BTW-terugvorderen wat met concurrerende software uit Amerika wat moeilijker verkoopt.

De klantenservice is ook volledig Nederlandstalig.


Voordelen van Enormail

 • 1. Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • 2. Vergroot je impact én je omzet
 • 3. Net zo simpel als een e-mail versturen
 • 4. Bouw aan je klantrelaties
 • 5. Opzeggen wanneer je wilt
 • 6. Plezier om mee te werken

Extra bonus

 • 1. Gratis proefversie
 • 2. MAANDELIJKS 25 % korting op het Mammoet programma

Algemene review

Wij geven u onze mening over de prijs, de kwaliteit, het materiaal en de ondersteuning van het product. Alle producten die wij beoordelen zijn 100% betrouwbare en echte online producten. Wij geven u onze objectieve mening, aangezien wij niet de verkoper van het product zijn.

Hoe kunt u potentiële klanten praktisch automatiseren om op het juiste moment te kopen en een nauwe band met bestaande klanten te onderhouden? Klanten komen, blijven en brengen u een steeds stijgende omzet! Wat moet je doen om dit te bereiken?

Mijn antwoord is vrij duidelijk - u kunt het met e-mailmarketing doen. Als u regelmatig nieuwsbrieven verstuurt die uw klanten een echte toegevoegde waarde bieden, zal het succes niet lang op zich laten wachten! Omdat de beste tijd om uw bedrijf te schalen met e-mail marketing 5 jaar geleden was, … de tweede beste tijd is nu!

Om ervoor te zorgen dat uw bericht nauwkeurig wordt getarget en er visueel aantrekkelijk uitziet, kunt u gebruik maken van Enormail, mega-simpele en mobiel responsieve drag & drop e-mail editor.

Zelf ben ik begonnen met het gratis alternatief MailChimp, maar al snel overgestapt op enormail. Toen ik zag dat bijna elke internet marketing professional in Nederland en Belgie zweert bij deze software, was het duidelijk voor mij: "Je hebt Enormail nodig!

Het is DE e-mail editor met vele geweldige functies die je in je wildste dromen niet had kunnen bedenken.

START NU GRATISAndere Software / mogelijkheden

Indien u niet wenst te werken met Enormail hebben we nog een software uitgetest die geschikt is voor het versturen van nieuwsbrieven.

Klik hier en bekijk onze review over GetResponse

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: