GetResponse: Een robuust alles-in-één marketing platform - Email mailing - Review & Ervaringen
02 november 2021 

GetResponse: Een robuust alles-in-één marketing platform - Email mailing - Review & Ervaringen


GetResponse

Getresponse is al meer dan 20 jaar een leverancier van online marketing tools en mailing software . Ook hier gaat het niet alleen om een pure nieuwsbriefsoftware, maar een "alles-in-één platform" voor online marketing. Is GetResponse een goed mailing marketing programma? Zeker en vast JA! wij deden de test!

De provider GetResponse is nu vertegenwoordigd bij meer dan 350.000 bedrijven in 183 landen. 

GetResponse is niet meer weg te denken in de marketing wereld, wij zochten uit of deze software echt zo goed is! Onze ervaringen lees je hier in deze review.


GA NAAR DE SOFTWARE

Waarom GetResponse?

GetResponse is een van de populairste e-mailmarketing software dat is over het algemeen geschikt voor e-commercebedrijven maar ook voor grote en kleine product die een product of dienst aanbieden

Bent u op zoek naar een goed e-mailmarketing systeem, wilt u meer klanten bereiken en daarvoor een goed hulpmiddel gebruiken? Wij hebben de test gedaan en ontdekt welke dienst het beste is voor een goede e-mail marketing software met efficiënte resultaten.


Hoe populair is GetResponse ?

GetResponse bestaat al een hele tijd. Het begon in 1997 toen SEO Simon Grabowski de eerste autoresponder lanceerde.

GetResponse heeft zijn functies uitgebreid en zijn team wereldwijd uitgebreid momenteel horen ze bij de marktleiders als het gaat om mailing marketing . De tool heeft ook lof geoogst van publicaties zoals Website Magazine die GetResponse in 2011 als de op één na beste e-mailmarketingprovider heeft bekroond.

De constante groei en het vermogen om mee te veranderen met de tijd is een van GetResponse's beste kwaliteiten. Het heeft niet op zijn lauweren gerust omdat het gebruikers blijft voorzien van de beste e-mail marketing functies om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

GetResponse service blijft een van de beste in de industrie.

Het bouwen van mooie e-mails en nieuwsbrieven waarmee u uw producten kan verkopen zullen scoren bij jouw klanten en zullen leiden tot een hogere verkoop van jouw producten

Het maken van mooie e-mails en nieuwsbrieven om uw producten te verkopen zal punten scoren bij uw klanten en leiden tot een hogere verkoop van uw producten
Is GetResponse een goed mailing marketing programma ? Als je het ons vraagt en naar de populariteit van het programma kijkt , kan je er van uitgaan dat dit een van de beste programma's is ! GetResponse's service blijft een van de beste in de industrie.
Het maken van mooie e-mails en nieuwsbrieven om uw producten te verkopen zal punten scoren bij uw klanten en leiden tot een hogere verkoop van uw producten


Email creator

Of u nu nieuwsbrieven, aankondigingen, cursusinhoud, speciale aanbiedingen of andere berichten wilt versturen - GetResponse biedt professioneel ontworpen e-mail ontwerpsjablonen voor elke gelegenheid.

Alle ontwerpsjablonen zijn volledig getest en klaar voor mobiel gebruik.
Kies uw sjabloon, pas de inhoud, lettertypes en afbeeldingen aan uw wensen aan en klik op verzenden. Het kan niet makkelijker.

Om het zoeken naar het juiste sjabloon te vergemakkelijken, tonen wij alleen sjablonen uit de categorie die het beste bij uw behoeften past.

Er is ook een Ecommerce sectie in de e-mail editor waar je de Product box en Aanbevolen producten blokken kunt toevoegen. Je kunt deze echter alleen gebruiken als je je winkel op GetResponse hebt ingesteld.

Als je hetzelfde e-mail ontwerp wilt gebruiken op je andere campagnes, kun je de huidige opslaan als een sjabloon. U kunt dan toegang krijgen tot uw aangepaste ontwerp in de sectie Ontwerp en inhoud (klik gewoon op het tabblad Mijn sjablonen) voor toekomstig gebruik.

Zodra u klaar bent met het ontwerp en hebt bepaald wie de e-mail zal ontvangen, moet u plannen wanneer de e-mail naar hen zal worden verzonden.

U kunt ze onmiddellijk verzenden of instellen wanneer uw ontvangers ze moeten zien.

Betaalpagina Plug & Pay

Indien u op zoek bent naar een mooie en betrouwbare betaalpagina voor jouw webshop dan hebben wij voor jouw de Plug & Pay software voor jullie uitgestest . Deze software staat toe porfesionele betaalpagina's te genereren voor jouw webshop .

Lees hier onze review over de Plug & Pay Software

Autoresponders van GetResponse

Indien je een e-mail of een reeks van e-mails automatisch wilt verzenden naar een groep van abonnees. Omdat het onmogelijk is om handmatig de e-mails een voor een te versturen, dan maakt GetResponse dit handiger voor je via de functie Autoresponders.

Maak de eerste autoresponder door te configureren wanneer de e-mail zal worden verzonden naar een abonnee van uw lijst.

Met de Autoresponder kan je bijvoorbeeld nieuwe abonnees te begroeten door ze automatisch een welkomstmail te sturen met links naar pagina's op je site die ze moeten bezoeken om ze kennis te laten maken met je bedrijf.

Zodra je het schema van de autoresponder hebt bepaald, kun je de e-mail ontwerpen en publiceren.

Deze Autoresponder kan natuurlijk ook gebruikt worden om mensen te bedanken na een aankoop of automatisch een aankoop bevestiging te sturen


Email analytics

Getresponse is een heel erg slim programma en houd alle data van je doelgroepen en verstuurde mails in het oog. Om het succes van uw e-mailcampagne te verzekeren, moet u weten hoe uw abonnees deze hebben ontvangen. GetResponse houd bij wie uiteindelijk acties uitvoert op de verstuurde nieuwsletter

Al deze date kunt u inkijken , zo leer je meer over je klanten en het gedrag van je klanten , Je kan op deze manier uittesten welke nieuwsbrieven goed werken voor een goede verkoop.


Lijstbeheer

Wanneer je een lijst opbouwt, wil je dat mensen die betrokken zijn bij en actief zijn met je merk, lid worden. Dat kun je echter alleen doen als je ze e-mails kunt sturen die hen aanmoedigen om deel te nemen en actief te blijven.

De functie Lijstbeheer van GetResponse helpt je dit te bereiken door eerst te segmenteren en voorwaarden toe te voegen aan je abonnees.

U kunt bijvoorbeeld groepen mensen segmenteren die zich hebben aangemeld via een ander formulier met een specifiek bericht op uw site

Zodra u een segment voor hen hebt gemaakt, kunt u een gepersonaliseerde campagne voor dit segment maken die ze van u kunnen ontvangen.

Op deze manier maakt u uw interacties met elk van uw segmenten dynamischer en persoonlijker om de betrokkenheid, zo niet conversies, te helpen verhogen.

Een andere manier om je abonneelijst te beheren is door voorwaarden toe te voegen aan elk segment.

U kunt uw abonnees granulair maken door ze te segmenteren op basis van voorwaarden zoals geolocaties, contactacties en andere.

Op deze manier kunt u abonnees groeperen die aan bepaalde voorwaarden voldoen en voor elk van hen gepersonaliseerde e-mailcampagnes maken.

Vanuit Lijstbeheer kunt u ook profielen maken van elk van uw abonnees. Klik op elke abonnee om meer over hem of haar te weten te komen. Zo zijn al jouw contacten mooi gesorteerd en kan je ze goed targetten in specifieke groepen


GetResponse Transactie-e-mails

Je hebt een tool nodig die e-mails stuurt naar mensen die vergeten zijn hun winkelwagens uit te checken en ontvangstbewijzen naar klanten voor elke transactie.

Met GetResponse, de Transactionele E-mail functie kunt u verbinding maken met de API of SMTP en transactionele e-mails versturen naar klanten.

Door dit systeem te automatiseren, kunt u zich concentreren op het grote geheel - de 99% e-mail deliverability rate en de betrouwbare infrastructuur van de tool zorgen ervoor dat u zich niet zo gemakkelijk uit het veld laat slaan.

U kunt de prestaties van deze e-mails analyseren en beoordelen om uw verkoopkansen verder te maximaliseren


GetResponse Inschrijvingsformulieren

In het inschrijfformulier kunt u contactinformatie verzamelen die u in uw lijst zult opnemen.

Het maken van een formulier is eenvoudig. Kies uit vier manieren om formulieren te maken en kies uit de verschillende sjablonen georganiseerd in categorieën, zodat u niet hoeft te beginnen vanaf nul.

GA NAAR DE SOFTWARE


Webinars bij GetResponse

Om de prestaties van uw bedrijf te verhogen kan je met webinars over je producten je verkoop naar een volgend niveau brengen. Het is als het ware een demonstratie die mensen aanzet het product of dienst meteen te kopen.

Het houden van online presentaties waar uw publiek aan kan deelnemen om meer te leren over een onderwerp is ook een geweldige manier om ze aan boord te krijgen over uw producten en diensten.

Het feit dat ze deelnemen aan uw webinar betekent dat ze geïnteresseerd zijn in wat u te zeggen en te bieden heeft. Als gevolg hiervan verwacht u meer klanten en cliënten te sluiten met slechts een webinar sessie.

GetResponse is veruit het enige e-mailmarketingplatform dat ingebouwde webinar-mogelijkheden heeft. Wat het nog beter maakt is dat het goed werkt met zijn andere functies om het opzetten van uw webinars veel gemakkelijker te maken in tegenstelling tot het gebruik van een tool van derden.

Om een webinar te maken, moet u de details instellen, zoals de URL van de webinarpagina, de datum, de duur, enzovoort.

Is GetResponse een goed mailing marketing programma ? Zie jij ook hoeveel functionaliteiten dit programma heeft.. het is ongelofelijk! GetResponse zal je alles bieden waar je opzoek naar bent.


Marketing automatisering met GetResponse

Als u nog meer verkoop en omzet wilt genereren op de automatische piloot, dan moet je gebruik maken van marketing automatisering functies GetResponse's.

U kunt tal van autoresponders maken om een drip-feed campagne te creëren. Dit stelt u in staat om de software aan het werk te zetten als het automatisch de e-mails stuurt naar een segment in uw lijst.


Conversie funnel

Met de Conversion Funnel kunt u bouwen van de stukken samen en maak u een hoog-converterende trechter gegarandeerd bezoekers om te zetten in klanten. Na het analyseren van de gegevens van de vorige campagnes ben u in staat een hoge conversie funnel in elkaar te steken voor uw doelgroep

Website builder

Als je snel en eenvoudig een hoogwaardige website wilt bouwen, is dit een geweldige optie. De AI-bouwer neemt de pijn weg uit het webdesignproces en laat u kiezen uit een heleboel sjablonen die worden aanbevolen op basis van uw type bedrijf.

Zodra uw basiswebsite klaar is, kunt u deze verder aanpassen met een drag & drop builder.


GetResponse Ecommerce Webshop

Wilt u digitale of fysieke producten of diensten verkopen? Dat kan.

GetResponse biedt deze functionaliteit ook aan en het sluit netjes aan op hun Conversion Funnel tool.

Dit betekent dat je volledig functionele sales funnels kunt bouwen zonder dat je een heleboel verschillende marketing tools aan elkaar hoeft te knopen.

Hoe zit het met integraties met betalingsproviders? GetResponse integreert met Square, Stripe, PayPal, en nog veel meer.


GetResponse Prijs

GetResponse is een softwareprogramma dat de beste mogelijkheden biedt voor e-mailmarketing. Is GetResponse een goed mailing marketing programma voor deze prijs? Het is zeker en vast zijn geld waard! Het heeft alle functionaliteiten die je nodig hebt .
De prijs is eerder laag voor wat je ervoor terug krijgt , Door deze service naar je klanten toe gaat je verkoop viraal en gaat jouw winst en verkoop exploderen!
Bovendien heeft GetResponse heeft een betaalbaar pakket voor iedereen.

Voordelen van GetResponse

  • 1. Veel sjablonen om uit te kiezen, waardoor het bouwen van bijna alles op het platform mogelijk wordt
  • Niets wordt aan de verbeelding overgelaten – u kunt uw marketing automation workflows en funnels op een visuele manier bekijken
  • 2. Conversietrechter-functie maakt het bouwen van hoog-converterende trechters ongelooflijk eenvoudig
  • 3. Webinar-functie staat op zichzelf en maakt de noodzaak voor een webinar-tool van derden overbodig
  • 4. Website builder & AI design tool waarmee u snel websites kunt bouwen

Algemene Review

GetReponse is een van de beste mailing en website software, wat betekent dat u te allen tijde professioneel kunt handelen op een eenvoudige manier. Is GetResponse een goed mailing marketing programma ? Wij kunnen hierop een duidelijk antwoord geven ! JA !

Op lange termijn is GetResponse zeker rendabeler dan concurrerende aanbiedingen gezien GetResponse een van de goedkoopste diensen op de markt is met zo een uitgebreid pakket. Het is ontwikkeld voor Internet marketeers die werken met grote of minder grote lijsten. GetResponse heeft voor elke situatie een passend en betaalbaar aanbod.

GetResponse houdt alle gegevens bij en u krijgt duidelijke en uitgebreide statistieken in de backend, zodat u uw e-mailcampagnes 100% kunt richten op hoe de doelgroep reageert op uw e-mails. GetResponse is een van de meest winstgevende mailing software op de markt omdat alle gegevens up to date worden gehouden.

Wij kunnen GetResponse zeker aanraden! De investering zal zich vertalen in hogere conversie en professionaliteit naar jouw klanten toe waardoor je meer verkoop zult genereren en dus ook meer geld zal verdienen. 

GA NAAR DE SOFTWARE

Andere opties / Mogelijkheden 

Indien u niet wenst te werken met GetResponse hebben we nog een software uitgetest die geschikt is voor het versturen van nieuwsbrieven.

Lees hier onze review over Enormail

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: