Dropship Academy 4.0 - Review - Oplichterij of online succes?
03 juli 2022 

Dropship Academy 4.0 - Review - Oplichterij of online succes?

Dropship Academy 4.0

Dropship Academy 4.0 - Wil je niet meer langer van 9 tot 5 voor je baas werken? Dat is op zich heel goed voor te stellen. Veel van dergelijke ‘standaard’ baantjes zijn saai, zijn geestdodend en leveren niet al te veel geld op. Als je juist wél veel geld wilt verdienen, is het interessant om met één van de online verdienmodellen aan de slag te gaan. Daarbij is dropshipping zonder twijfel één van de meest interessante varianten. 

Dropshipping is om meerdere redenen een interessant online verdienmodel. Zo kun je met dit verdienmodel veel kanten op én kun je daadwerkelijk veel geld verdienen. Voordat het zover is, is het wel zaak om veel kennis op te doen. Voor het opdoen van deze kennis kun je je mogelijk aanmelden voor de Dropship Academy. In deze Dropship Academy review lees je of het verstandig is om je voor déze cursus aan te melden.

Om deze Dropship Academy review te kunnen schrijven, hebben wij deze cursus zelf uitgeprobeerd. Aan de hand hiervan hebben we veel bevindingen opgedaan, waarvan verreweg de meeste positief zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem deze Dropship Academy review op je gemakje door en laat je verrassen!

Ben jij geïnteresseerd in dropshipping? Dan ben je hier aan het juiste adres want wij geven hier onze objectieve kijk op de Nederlands populairste Dropship cursus namelijk de "Dropship Academy 4.0"

Joshua Kaats beweert dat hij steenrijk is geworden met het dropshippen en verteld je daarna dat hij jouw kan coachen om hetzelfde te doen. Maar is dat wel zo? Verdient Joshua Kaats echt geld met dropshipping? Bevat zijn Dropship Academy de benodigde informatie en is Joshua Kaats geen oplichter?

Dropship academy reviewWat is dropshipping precies?

Bij de Dropship Academy draait alles om dropshipping. De ontwikkelaar van deze cursus is zelf al lange tijd met dit online verdienmodel bezig, waardoor hij hier veel kennis van heeft opgedaan. Dat uit zich duidelijk in de Dropship Academy; met deze cursus leer je alles op het gebied van dropshipping.

Bij dropshipping koop je producten in, waarna je deze vervolgens tegen een hogere prijs verkoopt. De handelingen die hiervoor uitgevoerd moeten worden, hoef je niet zelf uit te voeren. Je hebt dus niet zelf pakketjes in te pakken en te versturen. Ook hoef je niet zelf de retourneringen in behandeling te nemen.

Nee, als dropshipper zorg je alleen voor je eigen webshop en klantenservice. De ‘randzaken’ neemt je leverancier voor je uit handen. Dit betekent dat je altijd en overal met dropshipping aan de slag kunt gaan. Je bent niet gebonden aan tijd en/of locatie.

Kun je met dropshipping nou echt veel geld verdienen? Ja, zonder enige twijfel. Op de website van de Dropship Academy valt bijvoorbeeld het volgende te lezen: ‘Wij leren je hoe je met de beste strategieën aan de slag kunt gaan, zodat je een paar ton per maand aan sales kunt maken’. De sales staat in dit geval uiteraard niet gelijk aan de winst, maar van een paar ton hou je voldoende geld over. Met dít online verdienmodel kun je dan ook gericht toewerken naar financiële vrijheid!

Wat is de Dropship Academy precies?

De Dropship Academy is de autoriteit binnen de wereld van dropshipping. Als je met dropshipping aan de slag wilt gaan, kom je al snel bij dit bedrijf uit. Wil je meer informatie vinden over dropshipping? Als je via Google naar meer informatie op zoek gaat, is de kans heel groot dat je ook snel op de website van de Dropship Academy uitkomt.

Door de jaren heen heeft de Dropship Academy een indrukwekkende groei doorgemaakt. De Dropship Academy is tot een groot en serieus bedrijf uitgegroeid, waarvoor de oprichter veel lof verdiend. Verderop in deze Dropship Academy review komen we graag nader terug op de oprichter van de Dropship Academy.

Let wel even goed op: de naam ‘Dropship Academy’ wordt voor twee zaken gebruikt. Ten eerste voor het bedrijf van de oprichter Joshua Kaats. Hij is een ervaren dropshipper en hij is vele jaren geleden met zijn eigen bedrijf gestart. Dit bedrijf heeft de naam ‘Dropship Academy’ gekregen. Maar, Joshua Kaats is ook cursussen gaan ontwikkelen. Deze cursussen hebben ook de naam ‘Dropship Academy’ gekregen. Een beetje onhandig wellicht.

Dropship academy review

Verschillende varianten

Ga je via het internet op zoek naar meer informatie over de Dropship Academy cursussen? Dan kom je al snel meerdere cursussen en cursusnamen tegen. Dit heeft puur met het volgende te maken: de cursus van de Dropship Academy is met enige regelmaat geüpdate.

De meest actuele versie is op dit moment de Dropship Academy 4.0 cursus. Deze cursus staat in onze Dropship Academy dan ook centraal. Neem deze review op je gemakje door en bepaal direct óf dit een interessante cursus voor je is.

Wie heeft de Dropship Academy ontwikkeld?

De naam van de ontwikkelaar van de Dropship Academy hebben we reeds laten vallen: Joshua Kaats. Als je enigszins actief bent in de wereld van online ondernemerschap heb je ongetwijfeld wel eens van zijn naam gehoord. Hij is namelijk één van de meest vooraanstaande internetondernemers in ons land.

Zoals het normaal is, ging Joshua Kaats op jonge leeftijd naar de basisschool toe. Dit ging allemaal prima, totdat hij op de middelbare school terecht kwam. Hij had het idee dat veel lesstof achterhaald was en dat er wel betere manieren waren om geld te verdienen. Tijdens zijn schoolperiode ging hij daarom op zoek naar alternatieve manieren om geld te verdienen.

Al snel werd duidelijk dat Joshua Kaats andere soorten talenten had. Hij had geen talent om urenlang in de schoolbanken te zitten, maar hij had wel talent om gedurfde stappen op het gebied van online ondernemerschap te maken.

Zo was hij één van de eerste die serieus met dropshipping aan de slag ging. Destijds was dit nog een bijzonder fenomeen, maar tegenwoordig zijn veel mensen in Nederland met dropshipping bezig. Dat is absoluut voor een groot deel aan Joshua Kaats te danken. Hij heeft dropshipping in ons land op de kaart gezet.


Is Joshua Kaats te vertrouwen?

Op het internet zijn lang niet alle beoordelingen over Joshua Kaats even positief. Zo is het een feit dat veel mensen aangeven dat hij niet altijd eerlijk zaken doet. Maar, er zijn ook genoeg beoordelingen die wél positief zijn. Het is hierdoor enigszins lastig om vast te stellen of hij nou wel of niet betrouwbaar is.

Mede daarom hebben wij besloten om een uitgebreid onderzoek te houden. Tijdens dit onderzoek hebben wij gekeken naar de bevindingen van andere mensen over Joshua Kaats. Al snel bleek dat de meeste beoordelingen toch erg positief zijn. Daar komen we verderop in deze Dropship Academy review nog even op terug.

Zelf hebben we ook onderzoek naar Joshua Kaats gedaan. We hebben bijvoorbeeld navraag bij de Kamer van Koophandel gedaan. Bij de KvK waren geen misstanden over de Dropship Academy bekend, waardoor we kunnen stellen dat Joshua zijn zaakjes op orde heeft.

Tevens viel het ons op dat hij behoorlijk transparant is. Zo vind je op de website van de Dropship Academy de adresgegevens van het bedrijf. Daar geeft Joshua Kaats ook al mee aan dat hij niks te verbergen heeft.

Al met al kunnen we concluderen dat Joshua Kaats te vertrouwen is. Hij heeft geen feilloze reputatie, maar hij heeft absoluut zijn hart op de juiste plek zitten. En wellicht nog veel belangrijker: hij is een ware dropshipspecialist. Als je veel over dropshipping wilt leren, zit je hiervoor bij Joshua Kaats goed.

Joshua Kaats Instagram

joshua kaats reviewWie kan nou zeggen dat hij op jonge leeftijd een Lamborghini en Ferrari heeft? Joshua Kaats kan dit zeggen. Op de oprit van zijn gekochte villa staan deze twee vette auto’s te prijken. Dit is iets waar hij ontzettend trots op is, getuige de vele foto’s op Instagram.

Aan de ene kant is het super mooi dat Joshua Kaats dit allemaal deelt. Hij geeft hiermee een inkijkje in het leven van een succesvolle dropshipper. Hiermee laat hij overduidelijk zien dat er met dropship veel successen te behalen zijn.

Aan de andere kant ergeren sommige mensen zich ook aan Joshua Kaats. Zij gaven namelijk aan dat hij pocht met zijn geld en dat hij graag wil laten zien dat hij geld geeft. Over dit punt hebben wij eigenlijk geen mening; iedereen moet vooral op zijn/haar Instagram delen wat hij/zij wil.

 Wat wij alleen maar mooi vinden, is dat Joshua Kaats daadwerkelijk veel geld verdiend heeft. Dít geeft ons des te meer aan dat hij een specialist is en veel kennis in huis heeft. 

Voor wie is de Dropship Academy geschikt?

Met dropshipping aan de slag gaan? Het is echt niet voor iedereen weggelegd. Als je serieus met dit online verdienmodel aan de slag wilt gaan, moet je namelijk enig risico durven te nemen. Je moet het risico durven te nemen dat je met dit online verdienmodel niks gaat verdienen.

En je moet het risico nemen dat je overeenkomsten met consumenten aangaat. Concreet betekent dit dat jíj verantwoordelijk bent voor alle producten die je verkoopt. Ondanks dat je deze producten niet eens zelf verstuurt of iets dergelijks.

Daarnaast moet je bereid zijn om heel hard te werken. Ben je niet bereid om hard te werken? Dan heb je in de basis niks aan de Dropship Academy. Als je écht veel geld met dropshippen wilt verdienen, moet je namelijk elke dag het uiterste van jezelf vragen. Concreet betekent dit het volgende: succes komt je ook bij dropshipping niet zomaar aanwaaien. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen succes, waarvoor je enige risico’s zou moeten nemen.

Tevens moet je enige affiniteit met dropshipping hebben. Geloof je zelf niet in de potentie van dit online verdienmodel? Dan heb je ook niet zoveel aan dít online verdienmodel. Je kunt in dat geval veel beter kiezen voor een veilige baan, waarbij je maandelijks netjes je loon gestort krijgt. Ben je wel bereid om een risicootje te nemen? En heb je affiniteit met dropshipping? Dan sluit de Dropship Academy prima op je wensen aan.

Dropship academy review

Wat is het doel van de Dropship Academy?

Het doel van de Dropship Academy is evident: veel geld verdienen. Door met deze cursus aan de slag te gaan, doe je alle benodigde kennis op. Deze kennis zet je vervolgens in om succesvolle dropship webshops/websites op te richten. Als je dit succesvol doet, stroomt het geld binnen.

Het overkoepelende doel is ook duidelijk: genieten van vrijheid. Volgens Joshua Kaats is het leven te kort om saai voor een baas te werken. Ook geeft hij aan dat het niet nodig is om voor een baas te werken, aangezien je prima je eigen boontjes kunt doppen. Om uiteindelijk van financiële vrijheid te kunnen genieten, moet je echter wel in actie komen. Door je nu voor de Dropship Academy aan te melden, kom je in ieder geval direct in actie.

Wat is Low Ticket Dropshipping?

Wanneer we spreken over Low Ticket dropshipping, dan ben je in het bezet van een eigen webshop en ga je goedkopere producten verkopen die vervolgens worden verzonden uit landen als China. Alles van deze manier dropshippen is gericht op veel producten verkopen met een lage prijsdrempel, waardoor jij het systeem massa is kassa zal toepassen.

Je richt je op Aziatische landen met verkoop van goedkopere producten, deze liggen meestal tussen de € 10,00 en € 20,00 

In deze manier van dropshippen ben jij eigenlijk enkel bezig met mensen naar je website lokken en de producten van goede informatie voorzien zodat jouw website bezoekers uiteindelijk het product zullen aankopen.

High Ticket Dropshipping vs Low Ticket Dropshipping

High ticket dropshipping vs low ticket drop shipping, welke dropshipping methode is het meest winstgevend?

Het grote verschil tussen beide is vooral de verkoopprijs. De reguliere training richt zich op producten die tussen de € 10,00 en € 30,00 zitten en zijn makkelijk te verkopen en je hebt veel spontane kopers. Marge is wat lager dus je moet meer producten verkopen. 

High Ticket Dropshipping richt zich op High Ticket producten, dit zijn producten met een duurdere aankoopprijs dus ook een hogere winst per product. die verkopen tussen de € 200,00 en € 2000,00 en daarmee pak je dus hogere marges en verkoopt weer iets lastiger omdat kopers online minder snel je product zullen aankopen en je gerichter moet verkopen en iets meer kennis moet hebben van de producten. 

Dropship academy 4.0 review

Hoe is de Dropship Academy opgebouwd?

In de afgelopen jaren heeft de Dropship Academy meerdere cursussen op de markt gebracht. Deze cursussen hebben allemaal hun eigen kenmerken en zijn steeds beter geworden. Deze vlieger gaat ook zeker voor de Dropship Academy 4.0 cursus op. Deze cursus werd recentelijk door Joshua Kaats gelanceerd en werd direct erg populair.

 Kunnen wij deze populariteit begrijpen? Ja, dat kunnen wij als geen ander. Deze nieuwe cursus van Joshua Kaats is magnifiek te noemen. De cursus is uitgebreid, zoomt volledig op dropshipping in en is ook nog leuk om te volgen.

 Dit laatste is te danken aan de opbouw van de cursus. Veel cursussen zijn relatief saai om te volgen, maar Joshua Kaats heeft gelukkig voor een interactieve opbouw gezorgd. Dit betekent dat je naar video’s kijkt in plaats van dat je droge stof door moet nemen. En dit betekent ook dat je tijdens het volgen van de cursus al opdrachten uit moet voeren. Door gericht met deze opdrachten aan de slag te gaan, doe je al de nodige praktijkervaring op. Bovendien bouw je hiermee – tijdens het volgen van de cursus – al aan je eigen dropship imperium. 

De Dropship Academy 4.0 kan met recht als een uitgebreide cursus bestempeld worden. Dit is onder meer te danken aan de verschillende modules: 

 1. Module 1: Uitleg cursus
 2. Module 2: Mindset en Big Picture
 3. Module 3: Product- en niche research
 4. Module 4: Online Marketing 101
 5. Module 5: Onweerstaanbaar aanbod
 6. Module 6: Winstgevende webshop
 7. Module 7: Systemen en automatisering
 8. Extra module: Global Dropshipping Blueprint 4.0

Dropship academy review

Aan deze lijst vielen twee dingen ons op. Ten eerste is het opvallend dat je nog een extra bonusmodule meegeleverd krijgt. Er zijn maar weinig cursusontwikkelaars die hier bewust voor kiezen, aangezien dit uiteraard extra werk met zich mee brengt.  

Ten tweede is de opbouw van de modules opvallend. Zoals we eerder in deze Dropship Academy review al stelden, is Joshua Kaats niet over één nacht ijs gegaan. Aan de opbouw is direct te zien/merken dat hij veel tijd aan het ontwikkelen van deze cursus heeft besteed.

Is het daarom aan te raden om de Dropship Academy 4.0 cursus te volgen? Je leest het in het restant van deze Dropship Academy review. Daarvoor bespreken we hieronder graag de verschillende modules.

Dropship academy review

Module 1: Uitleg cursus

Om de cursus waardevol af te trappen, heeft Joshua Kaats voor een fijne eerste module gezorgd. In deze eerste module stelt Joshua Kaats zich voor en geeft hij je veel informatie over de cursus. Zo bespreekt hij wat je kunt verwachten, wat je zelf moet doen en waar je met de cursus naar toe kunt werken.

Verder vind je in deze eerste module al de nodige tips. Deze tips hebben betrekking op dropshipping zelf, maar ook op belangrijke randzaken. Om succesvol met dropshipping te kunnen zijn, moeten namelijk óók de randzaken in orde zijn.

Tot slot maak je in deze eerste module ook nog kennis met dropshipping. Joshua bespreekt tot in detail wat dropshipping is, wat je aan dit online verdienmodel hebt en hoe je hier geld mee kunt verdienen. Hierbij deelt Joshua ook over leuke onderwerpen zijn eigen ervaringen. Want ja, Joshua Kaats is één van de meest ervaren dropshippers van ons hele land.

Module 2: Mindset en Big Picture

Wil je succes behalen in het leven? Dan is het zaak om over de juiste mindset te beschikken. Je moet kansen zien, je moet positief in het leven staan en je moet je in jezelf geloven. Dit allemaal krijg je voor elkaar door een positieve mindset te creëren. Het creëren van zo’n mindset staat in de tweede module centraal. 

In deze module vertelt Joshua Kaats je alles over het creëren van de juiste mindset. Het leuke hierbij is dat hij zich aan de hand van zijn eigen leven doet. Hij laat je op een leuke manier inzien wat hij allemaal in zijn leven bereikt heeft. Met alle dank aan de mindset die hij ontwikkeld heeft.

Maar, niet alleen de mindset staat in deze module centraal. Nee, in deze module richt Joshua Kaats zijn pijlen ook op de Big Picture. Deze term heeft betrekking op de manier waarop je onderneemt. Kun je een tegenslag op de juiste manier verwerken? Ben je bereid om uit een dal te klimmen en om hard te werken? En vind je het niet erg om af en toe te vallen en vervolgens weer op te staan?

In deze tweede module krijg je veel leuke informatie voorgeschoteld. Maar, in deze module deelt Joshua Kaats ook veel verhalen uit zijn eigen leven. Zijn eigen leven laat in ieder geval duidelijk zien dat in de wereld van dropshipping alles mogelijk is. Als je maar hard werkt, kun je net zo succesvol worden als Joshua Kaats. 

Deze twee module bestaat uit maar liefst 8 lessen:

 1. Introductie
 2. Big Picture
 3. De Kracht van Doelen Stellen
 4. Overtuigingen en Conditionering
 5. Voed je Mindset
 6. Lange Termijn Visie
 7. Falen Bestaat niet
 8. Haal het maximale uit de Academy

Module 3: Product- en niche research

Om succesvol met dropshipping te kunnen zijn, heb je de juiste kennis nodig. Verder heb je de juiste mindset nodig én een goede leverancier. De leverancier moet betrouwbaar zijn en moet de juiste producten aanbieden. Een terechte vraag hierbij is wel wat nou de juiste producten zijn; op deze vraag vind je in deze derde module een uitgebreid antwoord.

In deze module krijg je een volledige uitleg over het selecteren van de juiste producten. Joshua Kaats geeft aan hoe je de juiste niche uitkiest en hoe je vervolgens de beste producten selecteert. Daarnaast laat hij je zien hóe hij zelf tot zijn producten komt. Daarbij laat hij ook zien hoe hij in staat is om met één product tienduizend euro per dag om te zetten. 

In deze module kun je ook alvast kennismaken met de agent van Joshua Kaats. Dit is een specialist die bij veel leveranciers de juiste connecties heeft. Via de agent van Joshua Kaats kun je dan ook met de juiste producten en leveranciers in contact komen.

Let op: bij de Dropship Academy 3.0 cursus kon je niet kennismaken met de agent van Joshua Kaats. Dat hij hier bij de Dropship Academy 4.0 cursus wél voor gekozen heeft, is dan ook een onderscheidend voordeel van deze cursus.

Deze module bestaat uit maar liefst 12 lessen:

 1. Dropshipping: 2021 and beyond
 2. Shopify Account Aanmaken
 3. De beste webshop voor Dropshipping
 4. Producten importeren naar je webshop
 5. Product Research (de basis)
 6. Product Research Cheatsheet
 7. Het belang van winners
 8. €10k/Dag Product Research
 9. Winners van onze concurrenten
 10. Spy Tools
 11. Nederland vs. Internationaal
 12. Domeinnaam bedenken

Module 4: Online marketing 101

Het verkopen van producten is onwijs leuk, maar je hebt hier wel klanten voor nodig. Hoe je aan deze klanten kunt komen? Volgens Joshua Kaats is het zaak om al je pijlen op online marketing te richten. Door serieus met online marketing aan de slag te gaan, kun je veel bezoekers naar je dropship webshop aantrekken.

In deze module legt Joshua Kaats volledig uit hoe je marketing kunt voeren. Hij laat je kennismaken met veel opties, met zijn eigen ervaringen en met zijn eigen successen. Door deze successen raak je geïnspireerd en zie je ook in wat het belang van goede online marketing is.

Het leuke hierbij is dat Joshua Kaats zelf ook veel kennis van marketing heeft. Dit geldt echter niet alleen voor hem, maar ook voor meerdere van zijn teamleden. In verschillende modules komen ook collega’s van Joshua Kaats aan het woord; zij zijn op dat gebied de specialist.

Deze module bestaat uit 6 lessen: 

 1. Introductie
 2. De Kracht van Verliesaversie
 3. Social Proof en Wederkerigheid
 4. Communicatie en Klantpersona
 5. Funnels en Conversie
 6. Marketingtermen die je moet kennen

Module 5: Onweerstaanbaar aanbod

Heb je de online marketing naar een hoog niveau getild? Dan merk je dit direct aan de hoeveelheid bezoekers op je website. Je verwelkomt veel bezoekers op je website, waardoor je de nodige orders kunt scoren. Voordat je daadwerkelijk orders kunt scoren, is het wel zaak om voor een onweerstaanbaar aanbod te zorgen.

Hoe je een onweerstaanbaar aanbod kunt creëren, legt Joshua Kaas in déze module uit. Hij legt onder meer uit hoe je de juiste producten selecteert en hoe je deze op de juiste manier in je webshop tentoonstelt. Ook hierbij deelt Joshua Kaats weer veel van zijn eigen praktijkvoorbeelden. In onze ogen is dat toch echt de kracht van de Dropship Academy.

In deze module komen bovendien specifieke onderwerpen aan bod. Zo geeft Joshua Kaats je veel informatie over naming & pricing. Wist je bijvoorbeeld dat het belangrijk is om je producten de juiste naam mee te geven? Door dit te doen, vallen je producten nóg beter op. En dat gaat uiteindelijk tot meer en meer orders leiden.

Deze module bestaat in totaal uit 4 lessen:

 1. Introductie + Productselectie
 2. Naming
 3. Pricing
 4. De Ideale Productomschrijving

Module 6: Winstgevende webshop

Lang niet elke webshop is succesvol of winstgevend. Sterker nog; voor veel mensen is het een uitdaging om een winstgevende webshop te ontwikkelen. Dit heeft vooral te maken met de vele externe factoren waar je als webshopeigenaar mee te maken hebt.

Mocht je serieus met dropshipping aan de slag willen gaan, komt deze zesde module goed van pas. In deze module leer je namelijk alles over het opbouwen van een winstgevende webshop. Zo leer je alles over handige hulpmiddelen, leer je alles over het gebruiken van Shopify en leer je alles over het inzetten van handige tools.

Verder leer je in deze module veel over het opbouwen van je eigen webshop. Hiervoor maakt Joshua Kaats graag gebruik van Shopify. Hoe je met deze tool zelf aan de slag kunt gaan, legt hij uitgebreid in deze module uit. 

Wat ons betreft is dit één van de beste modules van de Dropship Academy. Deze module is uitgebreid, biedt ongekend veel informatie en is erg leuk om te volgen. Dat laatste komt vooral doordat je direct met de opgedane kennis aan de slag kunt gaan.

Deze module bestaat uit maar liefst 14 lessen:

 1. Introductie: rondleiding door Shopify
 2. Collecties Aanmaken
 3. Standaard Pagina’s
 4. Contactpagina
 5. Bestelling en Levering
 6. Ruilen en Retourneren
 7. Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 8. Track Je Order
 9. Veelgestelde Vragen
 10. Menu’s Aanmaken
 11. Branding en Design
 12. Thema en Webshop Design
 13. Essentiële Apps
 14. Conversie Tips

Module 7: Systemen en automatisering

In het leven hoef je echt niet alles zelf te doen. Ook als je in de wereld van dropshipping actief bent, is het echt niet nodig om alles zelf te doen. Nee, je doet er juist verstandig aan om van systemen gebruik te maken en om zoveel mogelijk zaken te automatiseren.

Hoe je dit in de wereld van dropshipping kunt doen, leer je in deze zevende module. In deze zevende module leer je alles over het automatiseren van processen, over het makkelijker maken van processen en over het gebruik maken van softwaresystemen.

Je kunt je vast voorstellen dat je hier een hoop tijd mee kunt besparen. Ook kun je je vast wel voorstellen dat je hiermee je gehele business een stuk beter inricht. Dankzij softwaresystemen en automatiseringsmogelijkheden wordt dropshipping bovendien nóg leuker. Dat weet Joshua Kaats als geen ander.

Hoe je je processen kunt automatiseren, krijg je in deze module uitgelegd. Ook hierbij deelt Joshua Kaats weer veel van de ervaringen die hij in de afgelopen jaren opgedaan hebt. Dat is echt onwijs waardevol.

Deze module bestaat uit maar liefst 11 lessen:

 1. Introductie
 2. Zakelijk E-mail adres
 3. Bedrijfsmanager en FB-pagina
 4. Checkout Instellingen
 5. Shipping Instellen
 6. Oberlo instellen (ook deels voor DSers)
 7. Mollie Account aanmaken
 8. Abandoned Checkout
 9. Bevestigingsmail
 10. Shipping Confirmation
 11. Je Eerste Order Verwerken

Extra module: Global Dropshipping Blueprint 4.0

Toen Joshua Kaats met de Dropship Academy 4.0 op de proppen kwam, viel één ding direct op. Deze cursus richt zich ook op internationaal dropshippen, terwijl hier bij de Dropship Academy 3.0 cursus nog geen sprake van was.  

Daarbij is het super dat Joshua Kaats voor een extra module gezorgd heeft. De Global Dropshipping Blueprint 4.0 cursus is de extra module, waarin maar liefst 12 lessen te vinden zijn. Deze 12 lessen zetten we ook graag voor je op een rijtje:

 1. Les 1: Introductie tot internationaal dropshippen. Wat is nou precies internationaal dropshippen? En wat zijn de belangrijkste verschillen ten opzichte van nationaal dropshippen? Op die twee vragen vind je in deze les een uitgebreid antwoord.
 2. Les 2: Internationale webshops vs. Nationale webshop. In deze tweede les wordt een vergelijking gemaakt tussen een internationale- en nationale webshop. Aan welke extra eisen moet een internationale webshop voldoen?
 3. Les 3: Marktonderzoek kies je land. Voordat je internationaal kunt dropshippen, moet je je ogen op een bepaald land richten. In deze derde les krijg je veel uitleg over het uitkiezen van het juiste land. 
 4. Les 4: Product research over de grens. Weet je eenmaal in welk land je met dropship aan de slag wilt gaan? Dan is het zaak om product research uit te voeren. Joshua Kaats legt uit hoe je dit het beste doet.
 5. Les 5: Betaalmethodes. Elk land heeft haar eigen favoriete betaalmethodes, in Nederland is dit bijvoorbeeld iDeal. Maar, welke betaalmethodes moet je nou in het buitenland aanbieden? Dat zijn twee vragen die in deze vijfde les centraal staan.
 6. Les 6: Webshop instellen. Een internationale webshop moet aan bepaalde eisen voldoen. Daarnaast moet je de webshop afstemmen op de wensen en behoeften van de inwoners van het land waar je je op richt. Besteed daarom veel tijd aan het instellen van je webshop; in deze zesde les krijg je hier alle uitleg over.
 7. Les 7: Domeinnaam kopen. Uiteraard is het zaak dat je voor je dropship webshop een goede domeinnaam hebt. Hoe je de juiste domeinnaam uitkiest, leer je in deze zevende module.
 8. Les 8: Je business vertalen. Als je je op een Engelstalig land richt, moet je je webshop uiteraard in het Engels opbouwen. Maar, hoe doe je dit nou? En hoe kun je op de beste manier bepaalde zaken vertalen? Deze twee vragen staan centraal in deze les.
 9. Les 9: Legal Checkup. Ook in het buitenland heb je met specifieke regels en wetten te maken. Wat deze regels en wetten precies inhouden, leer je in deze les.
 10. Les 10: Betaalmethodes & Financiën. In deze les zoomt Joshua Kaats nog iets verder in op de mogelijke betaalmethodes. Ook leert hij je veel over het bijhouden van de financiën.
 11. Les 11: Cashflow problemen. Bij dropshipping kun je altijd tegen cashflow problemen aanlopen. Dat is zéker het geval als je internationaal gaat dropshippen. In deze elfde les leer je hier alles over.
 12. Les 12: Case study – 260k in één week. Deze extra module wordt afgesloten met een onwijs interessante les. In deze les krijg je namelijk te zien hoe Joshua Kaats een omzet van 260k in één week gedraaid heeft. Dit is erg inspirerend en leuk om te zien!

Dropship academy review

Krijg je nog bonussen bij de Dropship Academy 4.0 cursus?

Bij de Dropship Academy 4.0 cursus krijg je ook nog toegang tot meerdere bonussen. Deze bonussen zetten we even in het kort voor je op een rijtje: 

 1. Toegang tot de Dropship Academy community
 2. Maandelijks groepscoaching
 3. 104 persoonlijke coaching sessies
 4. Finance Mastery 
 5. Premium Shopify templates
 6. Cursus Chatbot Domination
 7. Cursus e-mail marketing
 8. Platinum Partner Secrets
 9. Google Ads Blueprint
 10. Facebook Ads Blueprint

Ook de bonussen zijn dik in orde. Zowel qua kwantiteit als qua kwaliteit. Alle bonussen bieden hun eigen meerwaarde en zijn daarom erg interessant om te volgen of om door te nemen.

Wat vinden andere cursisten van de Dropship Academy?

In de afgelopen jaren is de Dropship Academy erg populair geworden. Dit blijkt uit de vele aanmeldingen, maar ook uit de vele beoordelingen op het internet. Bij Trustpilot zijn bijvoorbeeld meer dan 150 reviews over de Dropship Academy achtergelaten.

Van deze beoordelingen is de gemiddelde score net iets onder de 4. Gezien de schaal van 1 tot 5 is dit een meer dan prima score. Als we nader naar deze beoordelingen kijken, zien we dat de beoordelingen uiteenlopen. Er zijn bijvoorbeeld enkelen negatieve beoordelingen die het gemiddelde ver naar beneden trekken. Er zijn echter ook héél veel positieve beoordelingen.

Onder meer de onderstaande beoordelingen zijn veelzeggend:

Dropship academy reviewWat kost de Dropship Academy?

Is de Dropship Academy 4.0 cursus dé cursus waar je naar op zoek bent? Als je serieus met dropshipping aan de slag wilt gaan, is dat heel goed voor te stellen.

Voordat je met deze cursus aan de slag kunt gaan, moet je een keuze tussen twee betalingsopties maken. Je kunt ten eerste voor een kwartaalbetaling betalen; hierbij betaal je 450 euro per kwartaal. Dit komt dus neer op een totale investering van 1800 euro. 

Je kunt echter ook voor een eenmalige betaling kiezen. Daarvoor betaal je een bedrag van 1497 euro. Ten opzichte van de kwartaalbetaling is dit dus ruim 300 euro goedkoper. Een makkelijke keus dan, niet waar?

In onze ogen is het prijskaartje van 1497 euro prima te rechtvaardigen. De cursus biedt namelijk ongekend veel informatie, is leuk om te volgen en geeft je waardevolle inzichten. Bovendien is de kans heel groot dat je binnen de kortste keren het bedrag van 1497 euro alweer terugverdiend hebt.

Bijkomend voordeel: je krijgt ook nog de beschikking over veel bonussen. Deze bonussen hebben volgens Joshua Kaats een waarde van maar liefst 3650 euro. Al met al zijn wij erg te spreken over het prijskaartje van de Dropship Academy.

Garantie

Bij elke online aankoop krijg je 14 dagen bedenktijd. Deze periode heb je dus ook bij de Dropship Academy, ondanks dat dit niet op de website vermeld staat.

Dropship academy review

De voor- en nadelen van de Dropship Academy

Voordelen:

 1. Erg leuk om te volgen. De vele modules en bonussen zijn bijzonder leuk om te volgen. Dit is onder meer te danken aan de interactie die Joshua Kaats heeft weten te creëren.
 2. Bijzonder leerzaam. De gehele Dropship Academy is bijzonder leerzaam om te volgen. Je doet een hoop kennis op, waarbij je geen specifiek basisniveau hoeft te hebben. In deze cursus krijg je alles over dropshipping uitgelegd.
 3. Ware expert. Dat Joshua Kaats een expert is, blijkt duidelijk uit de Dropship Academy. Het is ons in ieder geval direct duidelijk geworden waarom Joshua Kaats de dropshipkoning is.
 4. Fijne bonussen. Ook over de bonussen van de Dropship Academy cursus zijn wij erg te spreken. De bonussen zijn waardevol en passen perfect bij de cursus zelf.

Nadelen:

 1. Onduidelijkheid over abonnement. Op de website van de Dropship Academy wordt niet direct duidelijk of je nu wel of geen abonnement af hoeft te sluiten. Op dit gebied kan Joshua Kaats nog een stuk transparanter zijn.
 2. Kost veel tijd en energie. Als je serieus met deze cursus aan de slag wilt gaan, moet je hier veel tijd en energie voor vrijmaken. Dit vraagt dan ook om de nodige motivatie en het nodige doorzettingsvermogen.

Dropship academy 4.0 review

Onze eindconclusie over de Dropship Academy

Onder aan de streep zijn wij erg enthousiast over de Dropship Academy. Deze cursus is onwijs leuk om te volgen, biedt héél veel waardevolle informatie en is door een ware expert opgesteld. Deze drie facetten zorgen ervoor dat deze cursus gewoonweg heel veel waarde heeft.

 Graag raden wij je daarom aan om je zo snel mogelijk voor de Dropship Academy aan te melden. Klik op deze link, kies de gewenste betaalmethode, vul de gegevens in en meld je direct voor de Dropship Academy aan. Wij zijn ervan overtuigd dat je géén spijt gaat krijgen van het volgen van de Dropship Academy 4.0 cursus. Veel plezier & succes!

Dropship academy review

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: