Day Trading Masterclass - Kevin Timmer - Review & Ervaringen
22 oktober 2021 

Day Trading Masterclass - Kevin Timmer - Review & Ervaringen

Zie jij online ook veel advertenties van mensen met dikke auto’s en precies enorm veel geld verdienen? Mensen die bakken geld verdienen met hun computer op een strand, ze lijken een droomleven te leiden . Zit jij ook met de vraag hoe je uw geld momenteel goed kan beleggen ? Day Trading Masterclass van Kevin Timmer kan je hierbij helpen!

Kan je echt zoveel geld verdienen met traden? Hoe kan je het leren en welke cursus is hiervoor betrouwbaar? En hoe kan je beginnen met traden ? 

In deze review zochten wij het voor je uit welke cursus een klare kijk geeft, welke trading cursussen betrouwbaar zijn, en hoe je daadwerkelijk kan leren traden als beginner. Wij geven het antwoord op uw vragen.

We kwamen in Nederland al snel uit bij de Day Trading Masterclass van Nederlandse Kevin Timmer. In deze review bespreek ik deze videocursus uitgebreid. Ik bespreek onder meer wat deze videocursus kost en wat alle voordelen zijn.

KRIJG NU 50% KORTINGDe Masterclas van A tot Z

 • 1. Leren: in deze cursus ga je alles leren wat je nodig hebt. Volgens Kevin Timmer zelfs van ‘A tot Z’.
 • 2. Oefenen: Samen met de grootste community van Nederland en Belgie én samen met Kevin Timmer ga je ook direct oefenen en de strategieën leren
 • 3. Traden: volgens Kevin Timmer is het voldoende om een paar uur per dag (of per week) te traden.
 • 4. Groeien: dankzij de Day Trading Masterclass kun je qua niveau en inkomen hard groeien
 • 5. Het hoofddoel is uiteindelijk om veel geld te verdienen.

Wie is Kevin Timmer

De verkoper van de Day Trading Masterclass is Kevin Timmer, hij word bijgestaan door Jordi van de Pas. Ze kennen elkaar van werk dat ze in het verleden gedaan hebben en zijn volgens het verhaal elkaar weer opnieuw tegen gekomen om zich vervolgens te storten op day traden. Jordi was blijkbaar Kevins eerste cursist en draagt nu ook zijn steentje bij als mentor. Beide personen hebben niet echt een financiële achtergrond maar dat blijkt naar verluit niet nodig te zijn ! Ze willen traden toegankelijk maken voor iedereen! Iedereen kan leren traden, mensen zonder financiële achtergrond. Daar zijn zij en hun community alfvast het bewijs voor.

Kevin Timmer is heel nuchter en sympathiek . Hij helpt graag veel mensen en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Daarbovenop komt zijn tallent van traden naar voor , waar hij jouw wil begeleiden naar financiele vrijheid.

Kevin Timmer

Wie is Jordi van de Pas

De Day Trading Masterclass van Kevin Timmer is dus door Kevin ontwikkeld. Door de jaren heen heeft Kevin echter ondersteuning gekregen.

Van Jordi van de Pas naar verluid Kevin zijn eerste leerling om precies te zijn. Deze day en swing trader is sinds 2018 consistent winstgevend en deelt ook graag zijn kennis met je. Jordi gaat vooral in de avond uren live traden, bij Kevin is dit in de namiddag.

Gezien Jordi zijn kennis als swingtrader ook heel ver reikt heeft hij samen met Kevin een Swing trading Masterclass gelanceerd die in dezelfde goed georganiseerde community terecht komt

Jordi van de Pas

Hoe gaat Kevin jouw leren traden ? Hoe leer je daytraden?

Het gehele leerproces gaat efficiënt en stap voor stap!

Eerst en vooral is er een 12 uur durende video opleiding, hiervoor heb je meteen toegang.

Je leert hoe je een broker account aanmaakt, en welke broker je hiervoor kiest, Kevin biedt ook verschillende aanbiedingen bij bepaalde brokers. Hierdoor krijg je korting bij het aanmaken van je brokeraccount.

Na het bekijken van de online cursussen heb je alle kennis over traden. Je bent dan als beginner in staat om te beginnen traden , je bezit de kennis over strategieën, bewezen techniken en risk management hoe zij en hun eigen grootste community van Nederland en Belgie traden.

dan is het belangrijk om deze kennis over te zetten in daden, traden is een techniek en gaat ook gepaard met mentale skills , om deze aan te leren raad Kevin aan te beginnen met paper traden (traden zonder geld/fictief traden) zodra je consistent winst kan maken met een paper trade account ben je klaar op de echte beurs te starten.

Elke week zijn er mentoring sessies of markt updates die je op de hoogte stellen wat er zich op de markt voordoet, welk bijzonder nieuws er is, welke bijzondere kansen je best in de gaten houd , dit kan enorm helpen bij het uitzoeken van de juiste aandelen.

Kevin, de moderatoren, & alle leden , delen een watchlist met welke aandelen ze die dag / weken in de gaten houden, aandelen waar grote kansen liggen om de geleerde technieken op toe te passen

De grootste trading community van Nederland en Belgie

De Day Trading Masterclass is de grootste trading community van Nederland en Belgie , een community waar een bijzondere goede sfeer heerst. Er worden ook borrels georganiseerd om iedereen uit de community maar ook Kevin en Jordi persoonlijk te leren kennen.

Je wordt ook meteen geholpen door de community indien je vragen hebt, je staat er niet alleen voor. Kevin gaat elke dag tijdens de trade uren 1-2 uur live , hij deelt via zoom zijn scherm met de communitiy, en vertelt wanneer en waarom hij in een trade stapt . Deze live bevat een ongelofelijke waarde! Ook de community deelt hun trade ideeën , en vooraleer je in de trade stapt kan je de mening van de community vragen. In deze community heeft een goede sfeer en staat 24/7 online je te helpen.

De community bestaat uit beginners en experts. Mensen die dit wensen delen ook hun succesverhalen in de community, ze delen hun ideeën , trade charts, evalueren hun trades. .

Kevin en de community communiceren met elkaar met behulp van een goed georganiseerde Discort chatgroep. Een portaal waar alle berichten duidelijk worden gesorteerd per thema.

KRIJG NU 50% KORTING


Voordelen van de Day Trading Masterclass

 • 1. Grootste community van Nederland & Belgie die 24/7 voor je klaarstaan
 • 2. Duidelijke video’s waar je alle kennis opdoet om geld te verdienen
 • 3. Korting bij Tradenet borker account
 • 4. Momenteel 50% korting op het volledige pakket
 • 5. Overzichtelijke Discort groep om snel te communiseren met de community
 • 6. Trade alerts voor winstgevende trades die je als beginner helpen profit te bekomen
 • 7. Trade ideën van de community en experts
 • 8. Wekelijkse mentoring sessie
 • 9. Trade Signals in de community groep
 • 10. Kijk dagelijks mee op het scherm van Kevin en Jordi

Extra voordeel | Kijk mee op het scherm van Kevin Timmer

De Day trading Masterclass van Kevin Timmer heeft iets heel bijzonder! Elke dag deelt kevin live zijn scherm, kijk mee over de schouder van kevin en hoor en zie welke trades hij neemt, en waarom hij de trade neemt. Dit geeft een bijzondere waarde aan de masterclass en is uniek in de trade opleiding wereld.


 • Bonus 1: je krijgt pro-scanners van Kevin Timmer aangeleverd waarmee je de beste aandelen kunt vinden
 • Bonus 2: je krijgt een dagelijkse aandelen aangeleverd die volgens Kevin en Jordi mogelijk interessant zijn.
 • Bonus 3: je krijgt toegang tot de Excel bestanden, waarmee Kevin en Jordi het traden voor zichzelf een stuk makkelijker maken

Hoe kan ik traden met weinig geld? Hoeveel moet ik investeren om te beginnen traden?

Er zijn manieren om te traden zonder al te grote investering , met zo’n 400 dollar / euro kan je reeds beginnen en winsten maken indien je de juiste broker kiest. Als je begint met een klein bedrag te traden kan het nuttig zijn een broker te kiezen die je voor een klein bedrag een groter account ter beschikking stelt , maar een klein percentage van je winst moet afstaan. Dit is meestal een win win situatie want je winsten zijn stukken groter door het grotere account .

De Day Trading Masterclass van Kevin Timmer bied hiervoor een goed alternatief en geeft je speciale aanbiedingen om te starten met een klein bedrag. Deze online training is dus zeker de investering waard, want je kan beginnen traden zonder groot budget.


Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

De Day Trading Masterclass stelt je in staat om zonder enige kennis voor de cursus te kunnen beginnen met traden na de volledige video cursus. Je doet een volledige kennis op met de curus. Kevin wil traden voor iedereen toegankelijk maken. De cursus is geschikt voor als je momenteel over geen enkele kennis beschikt. Voor de reeds gevorderden is de cursus zeker een goede aanvulling, je komt er terecht in de grootste community en het delen van elkaars trades, maar ook meekijken op het scherm van Kevin is goud waard.

Antonie Lokhorst had 600% winst op 3 weken na het toepassen van de technieken.

Hoe is de curus opgebouwd?

We hebben even de verschillende modules voor je op een rijtje gezet:

 • Module 1: Welkom
 • Module 2: Mindset
 • Module 3: Software
 • Module 4: Basics
 • Module 5: Risk Management
 • Module 6: Money Management
 • Module 7: Plan de Trade
 • Module 8: Trades plaatsen
 • Module 9: Lever 2 & Tape
 • Module 10: Price Action
 • Module 11: Patronen
 • Module 12: Externe factoren
 • Module 13: Stock eigenschappen
 • Module 14: Strategieën
 • Module 15: Voorbereiding
 • Module 16: Afsluiting

Garantie

Ben je niet zeker of traden iets voor jou is? Meld je dan aan en vraag eventueel binnen 14 dagen jouw geld terug. Deze garantie wordt netjes door Day Trading Masterclass aangeboden, conform de wet.


Algemene review

We geven u onze mening over de prijs, kwaliteit, materiaal en support van het product. Alle producten waarvan wij review geven zijn wel degelijk 100% betrouwbare en echte online producten. We geven u onze objectieve mening gezien wij geen verkopende partij zijn van het product.

Day Trading Masterclass Prijzen

Normaal betaal je een bedrag van 1997 euro voor deze masterclass. Tijdelijk kun je je echter al voor een bedrag van 997 euro aanmelden. In onze ogen is dat een forse korting; een korting waar je eigenlijk vandaag nog van zou moeten profiteren!

Momenteel is er tijdelijk een korting van 50% waardoor de masterclass 997€ kost in plaats van 1997€ deze aanbieding is geldig via onderstaande link. Start vandaag en geniet van deze uitzonderlijke korting

Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het verdienen van geld met traden staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! Binnen een maand tijd heb jij de kennis hoe jij financieel vrij kan worden en kan je stap voor stap beginnen met traden! De juiste om te leren traden van beginner tot expert, stap voor stap, en begeleid door een professioneel team en community die altijd voor je klaarstaan!

KRIJG NU 50% KORTING

Anderen bekeken ook

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast, namelijk de Trading Navigator .

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

X10 MET CRYPTO

Crypto is razend populair! Leer traden met crypto van Harm van Wijk! Harm is een van de bekendste en succesvolste beleggers en traders uit Nederland. Om zijn kennis te delen stelde gij een cursus samen voor het traden met crypto.

Leer aan de hand van bewezen strategieën en technieken hoe jij winstgevend word met crypto. Bovendien kom je terecht in een grote community die je helpt bij al je vragen.

Leer traden van een expert met 30j. ervaring en word zelf expert!

Lees nu onze review over X10 met crypto : Klik hier

Ga nu naar de website van X10 met crypto : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: