Webshop starten cursus - Succes met je webshop - Astrid Van Der Made - Review & Ervaringen
14 november 2021 

Webshop starten cursus - Succes met je webshop - Astrid Van Der Made - Review & Ervaringen


Succes met je webshop review

Succes met je webshop - Een webshop beginnen , je kan hierover met heel wat vragen zitten , hoe leer je een succesvolle webshop maken , waarop moet je letten? Cursus webshop starten om juist en succesvol van start te gaan?

Wij zochten uit welke cursus jou de kepen van het vak leren om te slagen en een winstegende webshop te crieëren ! 

Er hangt een techniek aan vast die ervoor moet zorgen dat jouw webshop goed scoort en gemakkelijk zichtbaar word in google.

We deden de test met de community en cursus van Astrid Van Der Made , en geven u in deze review al onze bevindingen mee.


GA NAAR DE CURSUS

Waarom de cursus "Succes met je Webshop" ?

Webshop beginnen ? Heel wat mensen willen in deze tijd starten met een eigen webshop , het is voor veel mensen een droom . Dit terwijl ze vaak niet weten wat er voor nodig is om die droom werkelijkheid te laten worden. Stop met dromen en zet die stap gewoon, het liefst met wat hulp van Astrid van der Made, want met haar ervaring en technieken zal jouw webshop van de grond gaan en zal je succesvol worden met jouw webshop.

Het is belangrijk dat je vanaf de start een goed plan hebt en alle facetten aanwezig zijn zodat je goed georganiseerd te werk gaat. Hierdoor zal je uiteindelijk slagen in je droom.

Er komt een en ander bij kijken voor je kan beginnen. Maar hoe pak je dit precies allemaal aan zodat jij geen beginnersfouten maakt? Wat heb je eigenlijk allemaal nodig om een webwinkel te runnen? Wat moet je zelf kunnen en welke faciliteiten (fysiek en digitaal) moet je minimaal regelen? Een aantal zaken kun je best bedenken, zoals een aantrekkelijke en duidelijke website, makkelijke betaalmogelijkheden, de verzendopties en wat bijvoorbeeld te denken van inkopen (en dus betrouwbare leveranciers zoeken) of zelf maken.

Wie is de oprichter ? Wie is Astrid Van Der Made?

De oprichtster van de cursussen is Astrid van der Made. Astrid is al meer dan tien jaar actief als zelfstandig ondernemer.

Ze startte met verschillende webshops en websites , hiervan waren goed lopende en slecht lopende, ze zocht uit hoe dit mogelijk was en zocht uit wat ze kon veranderen zodat ze zeer winstgevend werden. Haar webshops waren in het begin bijzaak maar ze kreeg haar sites zeer winstgevend en vanaf dat moment was ze verkocht en ging ze zich verder verdiepen in wat webwinkels goed laat draaien.

Ze weet hoe je een slecht draaiende webshop erg winstgevend maakt en wil deze kennis doorgeven . Hierdoor heeft ze een cursus samengesteld . Dit was de start van Succes met je Webshop, waarbij ze niet alleen blogt maar ook specifieke trainingen aan eigenaren van webshops geeft.

Twee jaar geleden heeft ze een boek gelanceerd (Meer verdienen met je webshop) en toen bleek ook wel dat er veel behoefte aan haar expertise was. Het steeg steeds verder op de ladder van best verkochte boeken en haar doelgroep kon – door de informatie uit haar boek toe te passen op de eigen webwinkel – groeien, doorontwikkelen en winstgevend worden.

Nu is Succes met je Webshop uitgebreid tot een heus bedrijf en doet Astrid het niet meer alleen. Ze wordt ondersteund door een Officemanager en marketingmanager en dit team van drie staat voor iedereen klaar die reeds een webwinkel heeft en deze beter wil laten lopen, of met een webwinkel wil starten en dit goed wil doen.


Astrid Van Der Made

Nummer 1 in e-commerce

Je mag Astrid bij de top rekenen als het om webshops of e-commerce gaat. Ze is erg ervaren en succesvol in het vak.

Astrid van der Made is iemand met ontzettende veel passie voor haar vak. Ze weet haar jarenlange ervaring om te zetten in waardevolle producten en trainingen. Haar betrokkenheid en bevlogenheid over e-commerce stimuleert je om het beste van je eigen webshop te maken. In de cursus legt ze alle geheimen bloot die jij moet weten om je webshop succesvol te maken. In de meeste cursussen worden zaken vaag vertelt die grote waarde hebben. Astrid neemt geen blad voor de mond en vertelt alles duidelijk en klaar hoe je succes kan behalen.

Zolang alles goed geregeld en georganiseerd is met een goede strategie kan je succes behalen met eender welke webshop. Hierdoor ziet Astrid haar leerlingen niet als concurrenten. Hierdoor vertelt ze alle geheimen van het vak.


Welke producten heeft Astrid Van Der Made?

Astrid bied verschillende diensten aan in haar pakket . Voor ieder heeft Astrid een aangepast pakket om jouw verder te helpen met het verwezenlijken van je succesvolle webshop . We zetten ze voor jouw even op een rijtje.

 • 1. Het boek “Meer verdienen met je webshop”
 • 2. Lidmaatschap van de Webwinkel Community
 • 3. 90 Dagen Webwinkel Succes
 • 4. Start jouw winstgevende webshop (3 pakketten mogelijk)
 • 5. Webwinkel Succes Academie
 • 6. Webwinkel Coaching Traject

Waarom investeren in je webshop?

We kunnen de cursussen van Astrid ten sterkste aanbevelen , het zal ervoor zorgen dat jij geen tijd verliest en meteen aan de slag kan om je winstgevende webshop te maken. Je zal als het ware alle beginnersfouten over kunnen slaan.

Alle producten van Astrid zijn zeken hun geld waard en de investering zal zichzelf snel terugbetaal hebben gezien jij niet zal liggen plooien met je webshop.

Je kan ook starten met de gratis producten , zo kom je te weten hoe Astrid van start gaat jouw succesvol te maken. Elke serieuze investering die je in jezelf en je eigen webshop wilt doen, is bij Succes met je Webshop in goede handen.


 • 1. leren hoe je je webwinkel kunt laten groeien?
 • 2. leren waar je jouw ideale klanten vindt?
 • 3. meer bezoekers naar je webwinkel trekken?
 • 4. van bezoekers klanten maken?
 • 5. weten hoe je van klanten fans maakt?
 • 6. je omzet vergroten?
 • 7. en nog veel meer !

Waarom is de webshop cursus zo interessant ?

Je zal er alle kennis en vaardigheden opdoen om een winstgevende webshop op te zetten. Je kan met je webshop beginnen. Ga jij zelf van start dan zal je niet slagen gezien jij hiervoor niet de juiste kennis hebt en dagelijks duizenden nieuwe webshops online komen. Je zal op het internet niet het verschil kunnen maken tussen alle duizenden webshops.

Met de cursus zal jij de capaciteit hebben jouw webshop uniek te maken en ervoor zorgen dat jouw webshop hoog scoort in google, hierdoor zal jouw webshop snel gezien worden en zal de klant automatisch vertrouwen opbouwen in jouw product.

Haar website oogt ook professioneel. Je hoeft niet direct geld te investeren om te kijken of je met haar in zee wilt gaan, je kunt namelijk ook eerst haar gratis product proberen en dan kost het je alleen wat tijd.

Er zijn heel wat verschillende cursus mogelijkheden en er is zelfs een module over welk product je het beste kunt kiezen. Zo word je begeleid in je keuze en hoef je niet lang te blijven twijfelen over wat bij jou past of voldoende inkomsten opbrengt.

GA NAAR DE CURSUS

Voor wie is de Webwinkel Succes Academie geschikt?

De webshop cursus is voor iedereen geschikt, Iedereen die ook maar iets met webshops doet of wil gaan doen in de toekomst, kan profiteren van de diensten van Astrid van der Made. Ben je al begonnen met je webwinkel en loop je tegen een concreet probleem aan? Bengt jouw webshop niks op of minder dan verwacht? Behaal je geen succes met je webshop? Dan kan Succes met je Webshop je helpen bij het vinden van een oplossing. Staat je plan om een webshop te starten nog in de kinderschoenen? begin eraan want met de cursus word het een succes en binnenkort kan jij leven van jouw opbrengst.

Een webshop starten is geen hogere wiskunde, maar op technologisch en organisatorisch vlak komt er wel het een en ander bij kijken. Alle aspecten van jouw ondernemerschap komen bij Succes met je Webshop aan de orde. Je weet dan ook zeker dat je er alles aan hebt gedaan om je webwinkel een vliegende start te geven na de officiële lancering van de website.

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die voelen dat er veel meer uit hun webwinkel te halen valt, maar waarbij de grote doorbraak uitblijft.
Webwinkel Succes Academie? Waarom deze webshop cursus?

 • 1. Theoretische kennis gecombineerd met jarenlange praktijkervaring heeft geresulteerd in een bewezen effectief stappenplan voor het succesvol maken van je webwinkel. We behandelen niet slechts één onderdeel, maar álle facetten die belangrijk zijn voor groei.
 • 2. Praktische en concrete trainingen gegeven door e-commerce expert en auteur Astrid van der Made en andere top-experts om jouw webwinkel een enorme boost te geven.
 • 3. Ondernemen doe je niet alleen. In onze online community ontmoet je mensen die precies weten hoe leuk – en soms lastig – het is om een webwinkel te runnen. Hier kun je vragen stellen, ervaringen uitwisselen en successen delen. Geen onoverzichtelijke Facebookgroep, maar een heldere en besloten online community waar je gefocust kunt werken aan de groei van je webwinkel én van jou als ondernemer.
 • 4. Persoonlijke begeleiding bij het opschalen van je webwinkel en je omzet. Je hoeft het niet alleen te doen. Astrid en haar team kijken met een professionele blik naar jouw webwinkel en geven je concrete tips en adviezen die je direct kunt toepassen om je omzet te verhogen. Dat zorgt meteen voor een stok achter de deur zodat je ook echt in actie komt.

Wat ga jij leren in de Webwinkel Succes Academie?

 • 1. Bepaal je strategie
 • 2. Leer je ideale klanten kennen
 • 3. Zet je webwinkel in de mark
 • 4. Maak van bezoekers klanten
 • 5. Winstgevend marketingplan
 • 6. Hoog in Google
 • 7. Grip op je cijfers
 • 8. Slimme omzetverhogers
 • 9. Funnels die geld opleveren


De Webwinkel Academy is erg uitgebreid, je zal er onderstaande zaken leren + nog veel meer!


Webshop beginnen : Wat moet ik kunnen?

Met het idee als leidraad zal je geen succes halen met je product. Je product moet bij de mensen geraken en vindbaar zijn en daar zit de grote fout bij de meeste verlieslatende webshops. . De organisatorische en technologische facetten van je onderneming verdwijnen dan al snel naar de achtergrond. Zaken als logistiek, marketing, leveranciersselectie komen op een laag pitje te staan, waardoor alleen het vullen van de webwinkel met leuke plaatjes en beschrijvingen overblijft.

Voor je begint draait het even over afstand nemen. Zet voor jezelf op een rijtje wat je al weet en waar je nog behoefte aan hebt. Maak een concreet stappenplan en vergeet zeker ook niet de algemene ondernemersvaardigheden die je zult moeten ontwikkelen. Met de cursus van Succes met je webshop zal jij slagen en zal je de juiste strategie hanteren .

Een webshop maken kan iedereen , je hoeft enkel een goede begeleiding om het idee daadwerkelijk om te kunnen zetten in cijfers. Met de cursus zal jij in staat zijn jouw producten zo hoog mogelijk in google te ranken waardoor jouw product door honderduizenden of zelfs miljoenen mensen gemakkelijk vindbaar zal zijn.

Scoort succes met je webshop goede punten ?

Hierop kunnen we duidelijk antwoorden JA! en dit door de onderstaande redenen

 • 1. Op Facebook heeft Succes met je Webshop 77 reviews ontvangen en de gemiddelde score is 5 van 5 sterren. De laatste reviews gaan vooral over de challenge “Boost Your Webshop” en dit zit niet meer in het aanbod van Astrid van der Made. Desalniettemin geeft het wel iets aan over het nut van de producten van Succes van je Webshop en de zeer prettige en professionele aanpak van Astrid van der Made.
 • 2. Veroniquesboekenhoekje.nl gaat niet in op de diensten van Succes met je Webshop, maar geeft wel een review over het boek “Meer verdienen met je webshop”. De reviewer is heel enthousiast over het boek, aangezien de structuur duidelijk is en de aanpak heel praktisch beschreven wordt.
 • 3. Elegantwebdesign.nl gaat ook in op het boek. In vijf stappen wordt samengevat wat er in het boek behandeld wordt. De reviewer geeft aan dit het boek een goede basis is voor iedereen die met zijn webshop meer inkomsten wil genereren. Vooral de praktijkvoorbeelden laten je nog eens kritisch naar je eigen webshop kijken.

Prijs van de succes met je webshop cursussen.

Astrid heeft ondertussen een uitgebreid pakket waaruit je kan kiezen . Ze heeft voor eender wie het geschikte pakket voor handen. Als je wilt beginnen met een webshop of next level gaan met je webshop dan is Astrid hier zeker en vast de juiste keuze!

Gratis producten

Astrid biedt ook gratis producten om jouw verder te helpen met jouw webshop . Dit zijn de gratis producten :

 • 1. Online webinar: 5 hacks voor meer omzet
 • 2. PDF: 7 hacks om direct meer te verdienen met je webwinkel
 • 3. PDF: Webwinkel beginnen: Wat ga je verkopen?
 • 4. Online webinar: 5 gouden tips voor het starten van je webshop

 • GA NAAR DE CURSUS

Algemene review

Wil jij een webshop beginnen en meteen succesvol worden , wil jij alle beginnersfouten overslaan en omzet crieëren met je webshop ? Dan kunnen wij de cursussen en diensten van Succes met je webshop zeker en vast aanraden! Het is absoluut een must voor een goede start of je webshop op een beter niveau te laten draaien.

De cursussen zijn erg volledig en de investering zal snel terug verdient zijn doordat jouw webshop winstgevend word, en jij hierdoor veel meer geld zal verdienen.

Start met de cursus en maak van jouw webshop je ultieme droom ! 


Anderen bekeken ook:

Phoenix

Phoenix is een website software die ervoor zorgt dat jij zonder kennis, eenvoudig een professionele website kan bouwen zodat jij jouw website snel online hebt. Phoenix heeft een ingebouwd SEO systeem die ervoor zogt dat jij hoog komt te staan in google. 

Bekijk onze review over de Phoenix Software : Klik hier

Ga naar de website van Phoenix : Klik hier

Plug & Pay

Krijg direct het vertrouwen van jouw potentiële klant! Plug & Pay is een betaling software om gemakkelijk betaling pagina’s te maken zodat jouw klant niet afhaakt bij het afrekenen. 

Plug & Pay biedt de mogelijkheid aan al je klanten om alle mogelijke betaalmogelijkheden te gebruiken zodat jij jouw product vlot kan verkopen. 

Bekijk onze review over Plug & Pay : Klik hier

Ga naar de website van Plug & Pay : Klik hier


Meester in SEO

Leer hoe je hoog kan scoren in google ! In deze cursus kom je alles te weten hoe je jouw webshop of website hoger laat scoren in google waardoor jij meer verkopen kan genereren. 

Via bewezen technieken en strategieën zal jij stap voor stap leren hoe je van jouw website een topsite maakt die snel gevonden wordt op internet. 

Bekijk onze review over de Meester in SEO cursus : Klik hier

Ga naar de website van de SEO cursus : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: