Starten met beleggen | Samen starten met beleggen cursus | Review & Ervaringen
18 november 2021 
in Trading

Starten met beleggen | Samen starten met beleggen cursus | Review & Ervaringen

Hoe begin je met beleggen?

Beginnen met investeren .. Hoe begin je eraan? Wil jij ook geld verdienen door beleggen of een passief inkomen verdienen? Ben jij op zoek naar een cursus beleggen?

Geld brengt niks meer op in de bank, hoe kunnen we ervoor zorgen dat je zelf je geld beheerd , en toch mooie winsten kan maken met je geld. Hoe laat je jouw geld voor jouw werken? Wil jij starten met beleggen maar weet nie niet hoe je hieraan kan beginnen met een goede strategie?

Wij zochten uit welke cursus je hierbij kan helpen , we kwamen al snel uit bij de "Samen starten met beleggen" cursus , we geven u alle details van de cursus mee in deze review.

GA NAAR DE CURSUS

Samen starten met beleggen : Wie zijn de oprichters van de cursus?

Nowherdays werd opgericht door ondernemer Paulien van Eerdenburg.

Paulien is een vrouw die graag initiatief neemt. Inmiddels is ze zo succesvol dat ze de vrijheid heeft om zelf haar uren te bepalen, meerdere keren per jaar een paar weken op vakantie te gaan en het allerbelangrijkste is dat ze geld verdient met iets die ze heel graag doet! Dit zorgt voor een ongelofelijk geluk.

Ze wilde gelukkig worden van haar werk en alle dagen doen wat ze graag doet.

Ze begon haar carrière in de corporate wereld, waar ze al snel merkte dat ze vast kwam te zitten in een soort ratrace. De sleur van de 9-tot-5-dagen eiste zijn tol en zorgde ervoor dat Paulien nooit echt gelukkig was , en dit wilde ze veranderen!

Ze besloot op haar 25ste een business te beginnen in de wijnhandel. Deze wijnhandel groeide binnen no-time uit tot een enorm succesvolle onderneming en voedde bij Paulien de drang naar meer.

Gezien ze een succes kon opbouwen richte ze in 2015 Nowherdays op , een bedrijf gericht op het begeleiden van vrouwen bij het opzetten van hun eigen onderneming. Ook deze onderneming werd een succes. Met deze onderneming helpt ze andere mensen succesvol worden door het aanbieden van waardevolle cursussen.

Ze kon echter een heel team uitbouwen die haar bijstaat. We stellen ze even aan je voor.

Paulien van Eerdenburg

Pauline is het gezicht en de oprichtster van Nowherdays. Ze is erg ervaren en wijs in haar vak rond financiën , ondernemen , beleggen en nog veel meer.

Marlieke Dul

Marlieke heeft jarenlange ervaring in de media wereld en is inmiddels voor zichzelf begonnen. Met haar bedrijf helpt ze andere ondernemers met het produceren van aantrekkelijke en informatieve video content. Een uiterst belangrijke pion om je bedrijf op de kaart te leren zetten.

Joli Seelen

Joli Seelen is verantwoordelijk voor de creativiteit binnen Norherdays , Ze zorgt voor ontwerpen, foto's, afbeeldingen , photoshop en andere bewerkingprogrammas.

Aniek Vogel

Aniek Vogel is verantwoordelijk voor de Social Media & Content. bijvoorbeeld instagram en andere sociale media . Aniek houdt zich over het algemeen bezig met het up-to-date houden van de social media-kanalen en de website. Ze zorgt ook voor de nieuwe leden in de academy en helpt mensen bij de vragen en dergelijke.


Wat is de cursus Starten met beleggen?

De cursus ‘Samen starten met Beleggen’ is een online cursus van 4 weken die je zal leren beleggen op de beurs en hoe je kan beginnen met investeren. De cursus bevat maar liefst 53 lessen.

Alle technieken en strategieën om succesvol te worden op de beurs worden uitgelegd, en natuurlijk ook de valkuilen. Na de cursus zal jij op d hoogte zijn hoe je winstgevend kan beleggen op de beurs. Je zal als het ware beginnersfouten kunnen overslaan.

Ga nu naar de cursus Samen Starten met Beleggen 

GA NAAR DE CURSUS

Wat zijn de voordelen van Samen starten met beleggen?

De cursus is erg waardevol en geeft enorm veel informatie, de cursus is alvast heel volledig. We geven even enkele voordelen mee waarom deze cursus zo bijzonder is.

 • 1. Op lange termijn meer rendement dan met sparen.
 • 2. Geen uren werk en non-stop de beurs in de gaten houden.
 • 3. Je kan al starten met 29 euro per maand.
 • 4. Veilig je eerste belegging doen.
 • 5. Altijd iemand die met je mee wilt kijken als je er even niet uitkomt.
 • 6. Inclusief handige app, overal te volgen
 • 7. Praktisch stappenplan en video's
 • 8. Stel je vragen in de besloten community

Wat zal je leren in de cursus "Samen starten met beleggen"?

In de cursus zal je leren beginnen met investeren en succesvol worden in beleggen . Je zal leren hoe je jouw geld voor jouw kan laten werken. Hierdoor zal je een passief inkomen kunnen opbouwen en een weg uitstippelen naar jouw financiële vrijheid.

Met de cursus hoef je niet om veel geld te beschikken om te kunnen beginnen met beleggen. Je kan met slechts 29€ per maand reeds beginnen met beleggen. De cursus zal jouw in 4 weken alle kennis meegeven die jij hiervoor nodig hebt.

De cursus is gericht op de volgende zaken:

 • 1. Inzicht in je eigen financiën
 • 2. Compleet stappenplan hoe je moet starten met beleggen
 • 3. Heldere uitleg over begrippen als ETF's, aandelen, obligaties en brokers
 • 4. Uitgewerkte voorbeeldanalyses
 • 5. Een checklist om te checken of je analyse wel klopt
 • 6. Feedback vanuit de community op je analyse

Samen starten met beleggen cursus : Inhoud

We willen jouw in die cursus natuurlijk duidelijk meegeven wat je in de cursus krijgt en hoe jij alles zal leren om te beginnen investeren. De cursus bestaat uit 53 waardevolle videos , de cursus is opgedeeld in 4 weken.

Leren beleggen : Week 1

In deze eerste week ga je alle strategieën en technieken leren omtrent het beleggen op de beurs. Deze week bestaat uit 19 lessen en voor deze lessen staat zo’n 5 uur. 

Je start met een introductie en de basis. ‘Wat is beleggen?’ en ‘Waarom zou je beleggen?’ Er wordt gekeken naar het ontstaan van de beurs en welke fouten startende beleggers vaak maken. Emoties spelen een grote rol bij de beurs. Het is de techniek om je emoties te beheersen .  Je gaat ook leren analyses doen op de beurs + er komt een opdracht om een analyse te doen van een bepaald aandeel.

In deze week zijn er ook nog 3 lessen toegevoegd over Obligaties en beleggingsfondsen en ETF's

Je beleggingsplan : Week 2

Module 2 is het vervolg van het leren beleggen , nu zal je leren een beleggingsplan te maken . Om dit te leren zijn er zo'n 5 lessen die onderverdeeld zijn in verschillende stappen. Deze lessen geven je 4 uur waardevolle videos .

 • Stap 1: Maak je eigen financiele inzicht
 • Stap 2 Bepaal je beleggingsdoel
 • Stap 3: bepaal een realistisch tijdsbestek
 • Stap 4: Hoeveel zal jij investeren om je doel te bereiken.
 • Stap 5: Welk type belegger ben jij ?
 • Stap 6: Je krijgt 5 strategieën en technieken om je doelen te bereiken.
 • Stap 6: Dubbel check , nagaan of alles realistisch is

Starten met beleggen : Week 3

In deze module zal jij beginnen investeren. Deze module bestaat uit 17 lessen waarin je daadwerkelijk aan de slag gaat met beleggen. Om alle lessen te bekijken heb je ongeveer 3 uur nodig .

Hier leer je ook alle begrippen die gebruikt worden bij het beleggen , en je leert waardevolle analyses maken op aandelen die voor jouw winstgevend kunnen werken. In deze module leer je ook alles over een demo account waarop je eerst alle strategieën kan uittesten zonder echt geld. Hierdoor kan je nagaan welke strategie het best bij je past.

Succesvol beleggen : Week 4

Deze Module 4 bestaat uit 12 lessen en een gratis bonus. Deze lessen nemen ongeveer 3 uur in beslag . Al duurt het effectief beleggen en het uitvoeren van de stappen een stukje langer.

In deze week ga je je gekochte aandelen monitoren en evalueren. Je gaat dan ook na, wat voor jou nu persoonlijk succesvol beleggen is. Je leert hoe je je portefeuille goed kan monitoren en kan berekenen wat je rendement is en of je daar tevreden mee bent. In deze module leer je alles over risk management en hoe je jouw bellegingportefeuille goed kan beheren .

Je krijgt tips over veschillende websites, brokers, en apps en een extra les over beleggen en hierbij je emoties beheren.

Kortom na deze lessen zal jij alles geleerd hebben over beleggen en zal jij daadwerkelijk kunnen beginnen met investeren. Je zal in staat zijn winstgevende aandelen uit te zoeken en vervolgens winst maken met je beleggingsportefeuille.

Samen starten met beleggen Community

Aan de cursus is er natuurlijk ook een community verbonden , hierdoor laat je jouw omringen door mensen met dezelfde doelen. Je komt terecht in een groep met mensen die allemaal beginnen met investeren. Sommige zijn echter reeds grote stappen verder en mag je bij de experts rekenen. Hierdoor is de groep erg waardevol , leer je van elkaar en leer je van elkaars fouten. In de groep worden aandelen gedeeld en worden tips gedeeld. Mensen delen ook hun watchlist wat betekend dat jij aandelen kan nagaan die anderen bestudeerd of interessant vinden.

Er heerst een positieve sfeer in de community. Iedereen is bereid antwoorden te geven op je vragen. Er handig want de community is 24/7 online en je kan er altijd met je vragen of problemen terecht.

Zo wordt je niet aan je lot overgelaten na het aankopen van een cursus wat bij vele online cursussen wel het geval is. Hierdoor onderscheid de cursus zich van vele andere belegging cursussen en kunnen we deze cursus sterk aanbevelen.

Samen starten met beleggen Prijzen

De Cursus + Community kost normaal € 397,- maar is nu verkrijgbaar voor slechts 197€

Momenteel is er tijdelijk een korting van 200€ waardoor de masterclass 197€ kost in plaats van 397€ deze aanbieding is geldig via onderstaande link. Start vandaag en geniet van deze uitzonderlijke korting


Als je het ons vraagt een kleine investering in jezelf die je helpt bij het behalen van succes! Op het verdienen van geld met beleggen staat geen limiet ! THE SKY IS THE LIMIT ! Binnen een maand tijd heb jij de kennis hoe jij financieel vrij kan worden en kan je stap voor stap beginnen met beleggen! De juiste om te leren beleggen en investeren van beginner tot expert , stap voor stap , en begeleid door een professioneel team en community die altijd voor je klaarstaan!

GA NAAR DE CURSUS





 

Anderen bekeken ook

Day Trading Masterclass

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland

Prijs: 997€

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator .

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Trading Navigator Methode Harm van Wijk

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van Wijk . Leer alle technieken en strategieën hoe je in 6 weken leert om gemakkelijk 20,6% rendement te halen door eenvoudige technieken en strategieën .

Kom terecht in een sterke community vol experts en kopieer trades van experts! Pas eenvoudige mar professionele technieken toe die je daadwerkelijk wint gaan opleveren.

Prijs: 997€ Eenmalig

Lees nu onze review over de Trading Navigator Methode : Klik hier

Ga meteen aan de slag met de Trading Navigator Methode en leer succesvol traden: Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: