Whatsnext Crypto Community en Forum - Review & Ervaringen
01 december 2021 
in Crypto

Whatsnext Crypto Community en Forum - Review & Ervaringen

Whatsnext crypto community

Whatsnext crypto community - Crypto is razend populair! Wil jij leren traden, wil jij starten of ben je bezig met crypto? Wil je jouw laten omringen door een mensen met dezelfde interesse ? Ben jij op zoek naar een crypto of trading community of trading forum waar je alle interessante trades mee kan traden?

Dan is deze review iets voor jouw! In deze review kom je alles te weten over de Whatsnext crypto community, een interessante crypto forum met tal van experts. Trade mee met experts!

GA NAAR DE COMMUNITY

Wat is Whatsnext?

Whatsnext is een gesloten community op Discort waar alles gedeeld word omtrent crypto. De community is erg uitgebreid en bestaat uit tal van channels . Elk Channel heeft een onderwerp. Zo worden interessante trade ideeën gedeeld. worden watchlisten gedeeld , delen experts in welke trades ze stappen, hierdoor kan je mee traden met de moves van experts. Het Whatsnext team houd voor jouw fulltime de markt en nieuws in de gaten zodat jij meteen op de hoogte bent van omtrent de actuele interessante trades en nieuws. Bovendien kan je al je vragen stellen in de community. De community is 24/7 online, hierdoor word je op elk tijdstip geholpen , wanneer en waar je maar wilt!

Door deze community bespaar je tijd door het whatsnext team van professionele traders die fulltime de crypto- en aandelenmarkt in de gaten houden.

Whatsnext Community

Whatnext is ontstaan vanuit een passie om zowel kennis en ervaringen omtrent cryptocurrency’s te delen met een breder publiek. Rob Duijvestijn is de eigenaar en uitvinder van de groep, het begon allemaal met een kleine whatsapp groep die snel uitgroeide tot een actieve community.

Via deze Whatsapp groep kwam Rob in contact met Patrick Jorigeneel , Patrick had jaren ervaring in Forex en traden. Uiteindelijk werd de groep zo groot dat er werd overgeschakeld naar een Discort groep. Het team werd groter en Rob en Patrick wisten zich te omringen door meer experts die momenteel ook deelnamen uit het team.

Inmiddels is het team uitgegroeid naar meer dan 10 mensen en is de Discord community gegroeid tot maar liefst 6.000 leden waarvan een kleine 10% toegang heeft tot de betaalde Premium Discord.

Uit wie bestaat het Whatsnext team?

Het Whatsnext team bestaat uit tal van experts. Elk heeft zijn eigen taak en kennis. Al deze kennis word samengebracht, hierdoor kan de kwaliteit van de community altijd gegarandeerd worden. We zetten de leden van het Team met hun bijhorende specialiteit even op een rijtje:

 • 1. Rob Duijvestijn (CEO & Founder)
 • 2. Patrick Jongeneel (Co-Founder)
 • 3. Patrick Klijnsma (Technisch Analist)
 • 4. Stefan Kneppers (focus op aandelen)
 • 5. Nelson (Fundamenteel Analist)
 • 6. Djoni van Wolferen (Support)
 • 7. Ramon van Asch (Marketing & Operationeel)
 • 8. Fabio Vasquez (Technisch Analist)
 • 9. Martijn Delien (Technisch Analist)
 • 10. Luciano Da Ponte (Technisch Analist)

Whatsnext Youtube

Whatsnext Community is daarnaast ook zeer actief op YouTube. Inmiddels heeft het YouTube-kanaal meer dan 5.000 abonnees. Alle video’s, waaronder de Market Outlooks komen dagelijks om 15:00 online. Als je lid bent van de Premium Discord ontvang je de Market Outlook echter al in de ochtend, waardoor je direct kunt acteren op de laatste updates die Patrick doorgaans deelt. Bij flinke koersbewegingen wordt zelfs vaak een live Market Outlook georganiseerd welke je uiteraard ook terug kunt kijken. Het perfecte crypto forum voor professionele begeleiding!

Whatsnext prijzen

We kunnen stellen dat de kostprijs van de Whatsnext community erg economisch is ! Het is een van de beste Nederlandstalige crypto forum platformen ! De investering in de cursus word zowizo snel terugverdiend door de goede technieken, strategieën en winstgevende trades die worden gedeeld, Je trading account zal ongetwijfeld een ferme boost krijgen. Dit kunnen we ook bevestigen over de deze unieke community.

Whatsnext bied 3 verschillende formules aan, we zetten ze graag voor u op een rij:

 • 1 maand: €84,95
 • 3 maanden: 224,95
 • 6 maanden: €424,95
 • 1. Veel waardevolle kennisdeling
 • 2. Sterke technische calls
 • 3. Portfoliobescherming belangrijk onderdeel
 • 4. Enorm veel ervaring aanwezig
 • 5. Winstgevende trade ideeën

GA NAAR DE COMMUNITY


Crypto kopen? Start met Bitavo

Bitavo is de goedkoopste en veiligste crypto exchange dienstverlening in Nederland, ze hebben echter ook een heel groot aanbod van verschillende crypto munten. Inderdaad, Bitavo heeft een indrukwekkend platform ontwikkeld en een grote naam opgebouwd in de crypto wereld, Bitavo is niet meer weg te denken in de crypto wereld! Hoe kan je veilig bitcoins of crypto kopen? Wel, Bitavo is hiervoor de juiste weg !

Bij het aanmaken van je account wat natuurlijk gratis is, krijg je meteen een welkomstbonus om 1000€ te verhandelen zonder handelskosten. Dit wil zeggen dat je voor de eerste 1000€ geen transactie kosten hoeft te betalen. Dit is ook een van de redenen dat Bitavo waardoor we zo positief zijn over Bitavo

Join de premium Whatsnext community

Anderen bekeken ook :

Trading Navigator Methode Gratis Webinar

Leer traden van Harm van Wijk . Bekijk de waardevolle gratis Webinar die je uitlegt hoe Harm van Wijk zijn strategie en techniek op de beurs toepast , namelijk de Trading Navigator . 

Leer beleggen in slechts 6 weken van een van Nederlands succesvolste beleggers : Harm van wijk 

Lees nu onze review over het gratis webinar Trading Navigator Methode : Klik hier 

Ga meteen naar de online gratis training : Klik hier

Day Trading Masterclass 

Leer Daytraden van Kevin Timmer en kom terecht in de grootste trading community van Belgie en Nederland 

Prijs: 997€ 

Lees nu onze review van de Day Trading Masterclass : Klik hier 

Ga meteen naar de website van de Day Trading Masterclass: Klik hier

X10 MET CRYPTO

Crypto is razend populair! Leer traden met crypto van Harm van Wijk! Harm is een van de bekendste en succesvolste beleggers en traders uit Nederland. Om zijn kennis te delen stelde gij een cursus samen voor het traden met crypto.

Leer aan de hand van bewezen strategieën en technieken hoe jij winstgevend word met crypto. Bovendien kom je terecht in een grote community die je helpt bij al je vragen.

Leer traden van een expert met 30j. ervaring en word zelf expert!

Lees nu onze review over X10 met crypto : Klik hier

Ga nu naar de website van X10 met crypto : Klik hier


Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: