Het NLP College - Coaching nlp - academie- Review & Ervaringen
13 december 2021 

Het NLP College - Coaching nlp - academie- Review & Ervaringen


NLP

Het NLP College - Iedereen wil het beste uit zijn leven en jezelf halen, Om het maximum uit je leven te halen zijn er verschillende middelen en methodes die je hierbij kunnen helpen. Geluk ervaren door zelfontwikkeling is een must in je leven. Coaching nlp kan je hierbij helpen.

De afgelopen jaren is er een methode die erg populair is geworden onder mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Ik heb het hier over Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP

Wat is NLP en hoe kun je dit leren? Hierover willen wij je informeren in deze review.


GA NAAR HET NLP COLLEGE

Het NLP College

Er zijn verschillende NLP academies , we beginnen meteen aan de top onder de NLP cursussen genaamd: "Het NLP College" . Deze online NLP cursus is in Nederland de nr. 1 aanbieder als het aankomt op digitale NLP-producten. Daarnaast nemen we je mee in een stukje achtergrond over NLP, vertellen we meer over deze organisatie en wat ze zoal doen en delen we actuele reviews en ervaringen van gebruikers die aan de slag zijn gegaan met de premium content van het NLP College.

Het NLP College heeft heel wat te bieden. Dit College biedt je voldoende kwalitatieve content en producten om aan de slag te gaan met zowel je gedachtes, gevoelens als je zintuigen, zodat je bewust wordt van deze invloeden. Het gaat daarbij om de werking van het geheugen. En wat het resultaat of gevolg is van bepaalde gebeurtenissen, herinneringen, oorzaken of gelegenheden. Je zal leren dat je dankzij NLP dergelijke zaken op een andere manier gaat bekijken. Hierbij richt je je niet op problemen, maar op oplossingen.

Het NLP college kan je verschillende producten aanbieden van een boek tot een volledige online cursus.

Wat is nlp? Neuro linguïstisch programmeren

Laten we beginnen met de start. Wat is NLP nu juist? NLP is een afkorting die staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een krachtige en tevens zeer effectieve methode om inzicht te krijgen in zowel de drijfveren als motivatie van ons menselijk gedrag. Het wordt gebruikt als methodiek voor sterke persoonlijke ontwikkeling én communicatie.

Tegenwoordig wordt het steeds vaker toegepast in diverse branches en situaties. Het belangrijkste uitgangspunt van deze methodiek is dat je als mens zijnde in staat moet zijn om te kunnen genieten van het leven en dat je je hier prettig bij voelt. Door bepaalde gebeurtenissen of bepaalde (externe) oorzaken kan dit wel eens voor een flinke domper zorgen. Het is dan de kunst om hier positief en krachtig mee om te gaan.

De NLP methodiek is nog vrij nieuw en is momenteel nog steeds aan onderzoek onderhevig. Toch is er voldoende bewijs dat deze methodiek ook enkele psychologische uitgangspunten ondersteunt. De gehele methodiek werd zo’n 50 jaar geleden bedacht in Amerika door John Grinder en Richard Bandler. Ze kwamen tot de conclusie dat het communicatieproces tussen mensen gebaseerd is op zowel neuropsychologie, cybernetica als taal. Bovendien ontdekten ze dat dit proces te beïnvloeden zou zijn. Om deze reden werd de naam van deze methodiek uiteindelijk Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

NLP is verre van therapie: het is een reeks bijzondere (communicatie)modellen waarmee je je doelen kunt bereiken. De meeste negatieve ervaringen over NLP komen van mensen die met NLP-ers in contact zijn gekomen die NLP als therapievorm inzetten zonder dat ze een medische dokter zijn.

Nlp trainer , Wie is de oprichter van het NLP College?

Laten we een nauwer kijken wie achter Het NLP College zit. Rubin Alaie is het brein achter het NLP College. Hij is vakkundig, ervaren en is zeer gemotiveerd om anderen te helpen.

Nadat hij zijn NLP-trainerschap bij John Grinder, Tad James, Peter Dalmeijer & Marcel Meijlink afrondde, wist hij niet wat ik met al die NLP-technieken aan moest. Dus deed hij wat NLP ons leert: experimenteer & ontdek. Zijn NLP-ontdekkingen in het dagelijks leven deelt hij met jou zodat jij ze simpel toepast.

“Met deze technieken verandert de wereld!” En het was ook zo. Hij deed Zijn huiswerk en hij documenteerde resultaat na resultaat, glimlach na glimlach op het gezicht van de mensen om me heen. Iedere keer leerden hij een nieuw model. Één NLP-techniek werd twee technieken… en toen waren het er al vijf. En al gauw was hij de tel kwijt. hij dacht dat hij het nooit allemaal zou toepassen.

NLP is een prachtig voertuig, maar het voertuig zat vast. Hij wilde opgeven toen hij om zich heen vastzittende mensen zag waar hij niks voor kon doen. hij had NLP-tools kunnen gebruiken om die mensen te helpen hun situatie prachtig te herkaderen, maar hij gaf op.

Wat bleek: hij moest dat gigantische NLP-voertuig met al die technieken opgeven om een nieuwe manier te vinden om NLP te doen.

En toen gebeurde er opeens iets ongelooflijks. Hij vond een nieuw, veel simpeler NLP-voertuig en alles veranderde: één techniekje. Niets meer, niets minder. Nu kon hij NLP iedere dag toepassen en bijzondere relaties bouwen, wat hij voorheen niet kon.

Zijn plan? Hij besloot iedere dag een andere NLP-techniek te doen wanneer mensen om me heen een uitdaging opnoemden, zodat hij ze kon verblijden. Dat was het helaas toch niet… Wie komt er nou iedere dag zo'n mogelijkheid tegen? Dus maakte ik het nog simpeler: hij zou de NLP-techniek slechts één keer in een week gebruiken om mijn missie als geslaagd te kunnen bestempelen. Wow! Het lukt iedere week! Hierdoor kon hij iedere week meerdere mensen verblijden met de NLP-magie, terwijl hij ook nog eens NLP-meesterschap verwierf.

Dat betekende voor mij en de mensen om me heen dat we nu geweldige, liefdevolle, warme momentjes met elkaar hebben. Zo is hij nu in staat om prachtige relaties te creëren. Het gaat hem tegenwoordig niet meer om kwantiteit, maar om kwaliteit. Niet om perfectie, maar om vallen, opstaan, nogmaals vallen, compleet de mist in gaan en leren. Hij is hierdoor een prettig, warm, liefdevol en verrassend persoon geworden voor de mensen in zijn omgeving. En dat kan jij ook.

Wat biedt het NLP College?

Het NLP heeft verschillende producten van volledig gratis producten tot betalende online producten. We hebben alle verschillende content types en producten hieronder voor je op een rijtje gezet.

GA NAAR HET NLP COLLEGE

Gratis NLP-tools voor je persoonlijke doelen

Gratis NLP Video & Wekelijks Gratis NLP-Momentjes

Wanneer je je aanmeldt voor de gratis NLP-tools, dan ontvang je iedere week nieuwe content, deze content kan bestaan uit gratis audiobestanden, e-books en tips over NLP. Je kunt je altijd weer uitschrijven als je denkt genoeg te hebben van elle gratis content.

Het Grote NLP Audiopakket [mp3] [Alle Practitioner & Master Theorie]

Dit complete NLP audiopakket bevat alle NLP-tools die je nodig hebt. Dit NLP audiopakket gaat je alles leren wat er maar te leren valt in de verschillende NLP Practitioner- & Master Practitioner-opleidingen in het binnen- en buitenland. Wil jij de vrachtlading aan visualisatie- en communicatie-technieken leren die NLP te bieden heeft? Dan kan dit audiopakket voor jouw de ideale oplossing zijn!

Je ontvangt maar liefst 42 uur aan audiomateriaal in mp3-bestanden die je eenvoudig kunt downloaden en vervolgens kunt afspelen via bijvoorbeeld je telefoon of tablet.

 • 1. Alle NLP-technieken uit de Practitioner en Master Practitioner-opleiding.
 • 2. Vrij onbekende NLP-technieken, waaronder fractionatie, utilisatie, priming, nested loops en subliminale commando’s.
 • 3. Kleine bouwstenen van een grote techniek.
 • 4. Je krijgt toegang tot een besloten en exclusieve community met medestanders. Hier kun je opdrachten maken, elkaar inspireren en van elkaar leren.

Voor wie is het NLP Audiopakket geschikt?

 • 1. Mensen die een NLP-opleiding volgen en extra naslagwerk willen hebben.
 • 2. Wanneer je toegepaste psychologie studeert of dit enorm interessant vindt.
 • 3. Degenen die graag met zichzelf aan de slag willen gaan.

Online NLP Training

De coaching nlp , Online training van Het NLP College is een Nederlandstalige NLP-cursus waarin alle technieken uit de Practioner-opleiding zitten en waarbij gebruik wordt gemaakt van video’s, modellen, demonstraties, scripts en audiobestanden. Je kan deze training goed gebruiken als:

 • Je beter wil communiceren
 • Meer wil bereiken
 • Diepgaande verbindingen zou willen aangaan
 • Gelukkier wilt worden
 • Meer inzicht in je zelf krijgen

De training bestaat uit maar liefst 14 weken en is een enorm uitgebreide en totale training.

 • 1. Alle NLP-technieken simpel toegepast
 • 2. Premium (video)bonussen & levenslang updates
 • 3. Toegang tot afgesloten deel NLP-Community
 • 4. Probeer het 30 dagen met 100% garantie

NLP Praktijk Doe-Boek

Als je praktisch aan de slag wilt gaan dan is het Doe-boek zeker iets voor jouw! Deze optie kan je volledig op je eigen tempo volgen. In dit praktische boek zijn alle NLP-technieken gebundeld in een kwalitatief e-book. Het bevat weekmissies voor een jaar lang die je direct kunt toepassen in je dagelijkse gesprekken en diverse vragen om zintuiglijk specifiek bewijs van jouw NLP-resultaten te verzamelen.

Extra NLP College

Naast bovenstaande (digitale) producten biedt het NLP College ook andere diensten of producten aan. Zo krijg je de mogelijkheid het hele team persoonlijk te leren kennen op een van de Live trainingen of events in theaters.

 • Live trainingen door zowel Nederland als België.
 • Events in theaters.
 • Audio’s, boeken en online programma’s.
 • Gratis blogartikelen en kennisbankartikelen

Voor wie is het NLP College geschikt?

Het NLP College is in eerste instantie opgericht voor mensen die graag voor een gelukkiger leven willen gaan. Het doel van NLP is tenslotte mensen gelukkiger te maken met bepaalde methodes, zoals NLP, ondernemerschap en spiritualiteit zijn mogelijke hulpmiddelen om dit doel te bereiken. Uiteindelijk is het een volledig platform geworden waarbij je alles over geluk op een centrale plek kunt vinden. Wanneer je je minimaal in één van onderstaande punten bij jouw terug kunt vinden, dan is het NLP College een echte aanrader voor jouw!

 • Je bent iemand die graag dingen wilt veranderen op professioneel vlak.
 • ij bent iemand die zaken wilt veranderen op persoonlijk vlak.
 • Orde op zaken stellen is iets dat je graag wenst.
 • Je zoekt naar meer balans in je leven.
 • Je wilt graag meer doelgericht samenwerken met anderen.
 • Jij wilt taalpatronen gebruiken, waardoor je informatie nauwkeuriger kunt ontvangen.
 • Je wilt beter kunnen omgaan met conflicten.

Voordelen van Het NLP College

NLP heeft enkel voordelen gezien het gericht is op het gelukkig worden van jezelf, je omgeving en je zal gemakkelijker oplossingen vinden voor je probleem.

 • 1. Nooit meer vast in NLP-theorie
 • 2. Met de NLP-doe-missies maak je een jaar lang, wekelijks mensen blij.
 • 3. Door de vele unieke voorbeelden zit je nooit zonder NLP-inspiratie
 • 4. Rubin leest je ervaring via de community en laat je blijvend genieten van NLP
 • 5. NLP super simpel gemaakt met 100+ leuke NLP-missies
 • 6. De NLP-missies volbreng je al door ze één keer simpel toe te passen.

Waarom nlp?

Er zijn tal van redenen waarom het toepassen van NLP technieken meerwaarde levert aan je leven.

 • Je wordt een heerlijk warm persoon.
 • Je doet niet meer meer moeilijk en vaag.
 • Je gaat simpel overtuigingen ontkrachten.
 • Je gaat gewoon praktisch en simpel vooruit.
 • Je geeft, effectief en clean, zinvolle feedback.
 • Je gaat mensen geobsedeerd met jou maken.
 • Jouw contact verloopt makkelijker en soepeler.
 • Je gaat een lach en een traan van geluk opwekken.
 • Je kunt mensen vloeiend bemoedigen, stimuleren en motiveren.
 • Je krijgt een verrassende boost in je aandacht, warmte en acceptatie.
 • Je wordt overtuigend, verrassend, warm en geïnteresseerd voor de mensen om je heen.

 • 1. Anderen gaan je niet alleen als meer humoristisch zien, maar ook als iemand met sociale intelligentie en charisma – een wakker en aangenaam persoon.
 • 2. Ben je toevallig werkzaam als coach? Dan leer je hoe je jouw cliënten zodanig helpt met hun doelen waardoor hun mentale blokkades omzeild worden.
 • 3. Je wordt een ongelooflijk effectieve coach voor iedereen door te weten hoe je luistert, vragen stelt en je cliënten uitdaagt op een manier waarop ze de kracht vinden om hun beperkingen te overwinnen en blijvende verandering te creëren.
 • 4. Je wordt een meester-communicator, inclusief de vaardigheid om met aandacht, warmte en acceptatie gesprekken te voeren, lichaamstaal te lezen, verbinding te maken, en relaties te verdiepen. En zo krijg je nog véél meer krachtige NLP-boosts met extra verborgen kneepjes

Gratis bonussen

Naast de NLP Producten krijg je momenteel ook enkele gratis bonussen. Al deze gratis content en producten zijn ter waarde van maar liefst 596,96 euro Al deze gratis bonussen krijg je gratis bij alle verschillende betalende producten. we zetten ze even op een rij.

NLP Bonus #1 | 77 joker-missies

 • 77 joker-missies die je kunt inzetten als je een minder favoriete week-missie tegenkomt.
 • Hierdoor kun je 100% zeker iedere week simpel een NLP-missie doen en energieke momentjes creëren voor jezelf en de mensen om je heen.
 • €47,99 nu gratis bij NLP

NLP Bonus #2 | De 7 Geboden Van NLP In De Praktijk

 • Speciaal voor deze paperback-versie heb ik achterin de 7 Geboden Van NLP In De Praktijk bijgesloten.
 • Dit zijn zeven kostbare en liefdevolle reminders om NLP daadwerkelijk in te zetten in je dagelijks leven zónder ego en narcistische trekjes.
 • Zo wordt het leven daadwerkelijk leuker, energieker en positiever.
 • €17,99 nu gratis bij NLP

NLP Bonus #3 |Toegang tot het algemene deel van de community

 • Community waarin je ook met mij en andere lezers van het doe-boek de missies kunt gaan doen. Dit biedt extra motivatie en herkenning om te spelen met NLP.
 • Rubin doet met je mee omdat ik ook gewoon iedere week NLP-missies doe in mijn eigen dagelijks leven.
 • Rubin post persoonlijk iedere week een missie die je met mij kunt doen. Hierdoor heb je een stok achter de deur naast je eigen wilskracht.
 • €189,99 nu gratis bij NLP

NLP Bonus #4 | Mij als stok achter de deur in je pocket

 • Je hebt mij als stok achter de deur. Ik lees namelijk al je doelen, vragen, intenties, voornemens, challenges en voortgang en ik reageer op alles. Zo zorg ik voor extra commitment.
 • Je staat er namelijk niet alleen voor als lezer van het boek: in de community is er interactie.
 • Iedere week 1 babystap op weg naar geweldige momenten en relaties met NLP-technieken in ons dagelijks leven.
 • €289,99 nu gratis bij NLP

NLP Bonus #5 | €50,00 Bol.com-Bon Als Je Met Je Boek Klassikaal Les Neemt

 • In het brievenbuspakketje vind je een extra coupon die jou recht geeft op een Bol-cadeaubon van €50,00 wanneer je ook ooit klassikaal komt lessen.
 • Een extra welkomstgeschenk voor als je de NLP-smaak te pakken hebt en het helemaal wilt doorgronden.
 • €50,00 nu gratis bij NLP

30 Dagen garantie

Twijfel je of NLP iets voor jouw is? Dan is dit geen probleem! Je krijgt maar liefst 30 dagen garantie. Dit betekend als jij niet tevreden bent over het product , dan krijg je jouw geld volledig terug. Wat houd je dus nog tegen?

Het NLP College Prijzen

Rubin wil NLP voor iedereen toegankelijk maken. Hierdoor zijn de prijzen erg economisch opgesteld. Alle betalende producten zijn zeker hun geld waart! Je krijgt erg veel voor wat je betaald. We zetten de verschillende betalende producten op een rij.

 • De NLP Doe-Cursus: Videotraining & VIP-Toegang NLP Community , enorm uitgebreide en totale cursus nu voor slechts 97€
 • Fysiek Boek: NLP Doe-Boek is momenteel verkrijgbaar voor amper 35€
 • Het Grote NLP Audiopakket [mp3] [Alle Practitioner & Master Theorie] momenteel voor slechts 297€

GA NAAR HET NLP COLLEGE

Anderen bekeken ook :

Van Klacht naar Kans 

In deze cursus van dokter Juriaan Galavazi leer je omgaan met je lichaam , leer je jezelf beter kennen en attent worden voor een fysieke en mentale gezondheid. Doordat je Fysieke en mentale gezondheid gezond is zal je automatisch ook een gezond lichaam hebben. 

Met behulp van de technieken en strategieën in deze cursus word je lichamelijk, fysiek en mentaal gezonder! 

Lees onze review over de cursus van Klacht naar Kans : klik hier 

Ga naar de cursus van Klacht naar Kans : Klik hier

Productiviteit op Slippers

In deze cursus van Lifestyle of Business zal je leren het maximum uit je dag te halen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je jouw productiviteit een boost kan geven ? 

Wordt meer zorgeloos en doe wat er echt toe doet! Strategieën en technieken om dit te bereiken leer je in de Productiviteit op Slippers cursus

Lees nu onze review over de Productiviteit op Slippers cursus : Klik hier 

Ga naar de website Productiviteit op Slippers : Klik hier

Het Anti-Druk Systeem 

Leer met je stress omgaan en leer technieken en strategieën hoe jij minder stress ervaart en laat je productiviteit verhogen

Het Anti-Druk Systeem zal je grip op je werk geven, een helder hoofd en je zal slagen je vooropgestelde doelen te bereiken. 

Leer omgaan met je stress en kijk elke dag met een glimlach terug op je werkdag. 

Lees nu onze review over het Anti-Druk Systeem : Klik hier 

Ga naar de website van het Anti-Druk Systeem : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: