CleverReach - Email Mailing Software - Review & Ervaringen
04 november 2021 

CleverReach - Email Mailing Software - Review & Ervaringen


CleverReach Mailing Marketing

CleverReach is wereldwijd een van de grootste spelers in de mailing marketing , het bedrijf biedt sinds 2007 een kwalitatiefvolle en doeltreffende mailing software. De grote spelers in de wereld gebruiken CleverReach zoals Spotify, Amnesty International en DHL versturen hun nieuwsbrieven met behulp van CleverReach. Waarom? Omdat het zo simpel en efficiënt is ! Is CleverReach een goed email mailing programma? JA!

Maak en verstuur eenvoudig responsieve e-mailnieuwsbrieven met een bewerkingsfunctie op basis van slepen en neerzetten.

Analyseer je succes en optimaliseer je nieuwsbrieven. Hoogste veiligheidsnormen: e-mailmarketing gemaakt in Duitsland sinds 2007. Gratis ondersteuning en webinars.

GA NAAR CLEVERREACH

Wat heeft CleverReach te bieden? Is CleverReach een goed email mailing programma?

CleverReach heeft veel functies die gebruikers helpen bij het maken en bezorgen van nieuwsbrieven. Deze functies omvatten:

 • 1. Nieuwsbrief creatie
 • 2. Beheer van de begunstigde
 • 3. Nieuwsbrief verzenden
 • 4. Geautomatiseerde mailings
 • 5. Rapportage en tracering
 • 6. Whitelisting, kwaliteits- en spamtests
 • 7. Privacy en veiligheid

CleverReach is een van de populairste en uitgebreidste e-mailmarketing software dat is over het algemeen geschikt grote en kleine bedrijven die een product of dienst aanbieden

Bent u op zoek naar een goed e-mailmarketing systeem, wilt u meer klanten bereiken en daarvoor een goed hulpmiddel gebruiken? Wij hebben de test gedaan en ontdekt welke dienst het beste is voor een goede e-mail marketing software met efficiënte resultaten.

CleverReach Nieuwsbrief creatie

CleverReach heeft een functie voor het maken van nieuwsbrieven stelt gebruikers in staat originele e-mails te maken en de beoogde ontvanger van deze e-mails te selecteren.
De reeds vooringestelde beschikbare sjablonen voor het maken van nieuwsbrieven zijn breed en gebruikers kunnen e-mails in verschillende stijlen maken, variërend van product-gebaseerde tot informatie-gebaseerde e-mails. Jij kan met Cleverreach ongetwijfeld de mail maken die je voor ogen hebt!

CleverReach biedt gebruikers ook honderden kant-en-klare e-mailtemplates.

Daarnaast kunnen gebruikers ook gebruik maken van CleverReach's drag-and-drop e-mail ontwerpfunctie om hun nieuwsbrieven op te stellen. De sleep-en neerzet e-mail editor stelt zelfs gebruikers zonder technische expertise in staat om prachtig ontworpen e-mails te maken.

CleverReach geeft gebruikers ook advies over het labelen en opmaken van hun nieuwsbrieven om de openings- en leesratio te verhogen.


CleverReach: Beheer van de begunstigde

Gebruikers van CleverReach kunnen ook hun e-mailontvangers beheren door lijsten aan te maken en op elk moment nieuwe ontvangers toe te voegen.

Het opbouwen van e-maillijsten kan worden gedaan met behulp van registratieformulieren of afmeldingsformulieren. CleverReach werkt heel eenvoudig.

CleverReach gebruikers kunnen deze formulieren opmaken binnen het CleverReach platform zelf en ze vervolgens toevoegen aan hun websites via broncode of een link. Een heel effeciente manier van werken dus ! Tijd kost geld en met CleverReach ben je niet lang bezig met het maken van je mail.

Gebruikers kunnen ook hun e-mail abonneelijsten beheren door ze onder te verdelen in groepen binnen het CleverReach platform.


CleverReach Nieuwsbrief verzenden

CleverReach bied ook het A/B testen technologie aan , hiermee kan je jouw verschillende nieuwsbrieven nauwkeurig opvolgen en bijhouden wat bij jouw klanten werkt en wat niet werkt . Hierdoor zal je meer verkoop genereren bij je volgende nieuwsbrieven

Met deze functie kunnen gebruikers hun nieuwsbrief op verschillende tijdstippen versturen en de klikfrequentie bijhouden om te zien welk tijdstip het meest effectief was.


CleverReach Geautomatiseerde mailings

Met CleverReach kan je een schema instellen voor de automatische aflevering van e-mails wanneer bepaalde gebeurtenissen worden getriggerd. Bijvoorbeeld mensen welkom heten wanneer ze zich bij jouw aangemeld hebben of een product of dienst gekocht hebben

Het type gebeurtenissen dat automatische e-mailverzending kan triggeren kan variëren van nieuwe abonnees die worden toegevoegd aan de e-maillijst tot klanten die een bestelling plaatsen.

Daarnaast kunnen gebruikers ook enquêtes plannen die naar klanten worden gestuurd wanneer orders worden bevestigd om vertrouwen op te bouwen en feedback van klanten te krijgen.

Over het geheel genomen stelt CleverReach gebruikers ook in staat om dynamische elementen van hun e-mails aan te passen met inhoud die specifiek is voor elke ontvanger.

Rapportage en tracering

CleverReach beschikt ook over een rapportage & tracking functie die gebruikers voorziet van informatie over hun e-mail opening rates en click rates. Hierdoor kan je een volledige annalyse makken van je nieuwsletters en kan je inspelen op het gedrag van jouw klanten.
Met de openingspercentages kunnen CleverReach-gebruikers nagaan hoe vaak hun e-mails door de ontvangers worden geopend. Aan de andere kant informeren klikpercentages gebruikers over hoe vaak ontvangers links volgen.

CleverReach beschikt ook over een functie voor het bijhouden van afmeldingen, die gebruikers laat zien hoeveel mensen zich hebben afgemeld voor hun nieuwsbrief. Bovendien stelt CleverReach gebruikers in staat om de reden te zien waarom hun e-mails zijn geweigerd, of dit nu komt door een onbestelbaar adres of gewoon door een volle inbox.

Whitelisting, kwaliteits- en spamtests

CleverReach werkt ook samen met leden van verenigingen die gebruikers helpen met het whitelisten van hun emails.

CleverReach neemt ook extra stappen om haar gebruikers te helpen ervoor te zorgen dat hun e-mails op de witte lijst komen te staan en worden ontvangen door de beoogde ontvangers. Dit is een van de cruciale punten om voor CleverReach te kiezen ! Deze stappen variëren van het correct labelen van afbeeldingen en het gebruik van duidelijke en beknopte taal in de onderwerpregel tot het regelmatig versturen van e-mails.

Deze maatregelen helpen de e-mails van CleverReach gebruikers om SPAM filters te omzeilen en veilig in de inbox van de ontvangers te belanden.

Privacy en veiligheid

CleverReach voldoet aan het Double-Opt-In systeem voor abonnementen. Het Double-Opt-In systeem vereist dat een link wordt gevolgd via e-mail om inschrijving te verzekeren.

Een dergelijk systeem biedt CleverReach gebruikers bescherming tegen dubbels en bouncebacks door hun e-mail lijsten te controleren op dubbele of ongeldige adressen.

Daarnaast is er ook een veiligheidsgarantie voor ontvangers om ervoor te zorgen dat hun informatie niet in het systeem wordt opgeslagen.

Voordelen van CleverReach

 • 1. Gemakkelijk en efficiënt in gebruik
 • 2. Massa-e-mails naar een groot aantal ontvangers zijn mogelijk
 • 3. Kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere platforms
 • 4. Rapportage- en traceringsfuncties leveren onschatbare gegevens op
 • 5. GRATIS proefperiode

Waarom zou ik mij CleverReach aanschaffen? Is het zijn geld waard?

Is CleverReach een goed email mailing programma voor mij ? CleverReach is een uitgebreide e-mail marketing software die is ontworpen met multi-systeem integratie in het achterhoofd. Gebruikers hebben geen significante technische kennis nodig om de functies van CleverReach volledig te benutten, dankzij het plug-and-play karakter van de interfaces.

Bovendien biedt CleverReach een breed scala aan prijsklassen om tegemoet te komen aan bedrijven van elke omvang en budget. Bovendien heeft CleverReach ook een gratis versie voor kleine bedrijven die niet alle functies van CleverReach nodig hebben.

Alles bij elkaar genomen, is CleverReach de moeite waard voor bedrijven die een redelijk geprijsde e-mail marketing software nodig hebben die opvallende e-mails kan maken met weinig tot geen technische kennis.

Op lange termijn is CleverReach zeker rendabeler dan concurrerende aanbiedingen gezien CleverReach een van de goedkoopste diensen op de markt is met zo een uitgebreid pakket. Het is ontwikkeld voor Internet marketeers die werken met grote of minder grote lijsten. CleverReach heeft voor elke situatie een passend en betaalbaar aanbod.

CleverReach houdt alle gegevens bij en u krijgt duidelijke en uitgebreide statistieken in de backend, zodat u uw e-mailcampagnes 100% kunt richten op hoe de doelgroep reageert op uw e-mails. Cleverreach is een van de meest winstgevende mailing software op de markt omdat alle gegevens up to date worden gehouden.

Wij kunnen CleverReach zeker aanraden! De investering zal zich vertalen in hogere conversie en professionaliteit naar jouw klanten toe waardoor je meer verkoop zult genereren en dus ook meer geld zal verdienen.

Begin vandaag nog met je gratis proefversie: klik hier

GA NAAR CLEVERREACH
Gratis nieuwsbrief software

Maak je eigen gratis nieuwsbrief in enkele minuten zonder technische ervaring met onze flexibele editor.

Beter inzicht door real-time rapportage

Bekijk eenvoudig de prestaties van uw campagne met de gedetailleerde rapporten en zie het succes van uw nieuwsbrieven in real time.

Algemene Review over CleverReach

Is CleverReach een goed email mailing programma? Absoluut JA! Wij kunnen CleverReach zeker aanraden! De investering zal zich vertalen in hogere conversie en professionaliteit naar jouw klanten toe waardoor je meer verkoop zult genereren en dus ook meer geld zal verdienen.

CleverReach is een van de belangrijkste spelers op de mark met een hoge softwarekwaliteit voor nieuwsbrief marketing , mailing marketing. Wij kunnen het erg aanraden het komt uw webshop ten goede. Met de reeds vooraf ingestelde mails met Cleverreach zullen uw klanten overtuigt zijn van de kwaliteit van je product.

Een groot voordeel is dat je gratis aan de slag kan en alles gratis kan uittesten. Meld je nu gratis aan !


MELD JE NU GRATIS AAN


Anderen bekeken ook


Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: