Cash Cow Academy - Passief inkomen met You Tube - Review & Ervaringen
03 november 2021 

Cash Cow Academy - Passief inkomen met You Tube - Review & Ervaringen

Geld verdienen met YouTube? Cash cow Academy

You tube is uitgebroeid tot een van de meest populaire websites en dient tegenwoorden meer en meer als zoekmachine . Geld verdienen met YouTube? De markt is oneindig zonder limiet en het platform is voor iedereen toegankelijk . Hoeveel verdien je met YouTube? Het is algemeen bekend dat You Tubers veel geld verdienen , Heel veel zelfs.

Wil jij ook veel geld verdienen met You Tube maar sta je niet graag zelf voor de camera ? Hier zijn oplossingen voor die je toch in staat stellen bakken geld te verdienen.

Wij zochten uit welke cursus geschikt is jouw dit aan te leren ! We kwamen al snel uit bij de Cash Com Academy . Wij deden de test en schrijven onze ervaringen neer in deze review.


GA NAAR DE CURSUS

Wat is de Cash Cow Academy ?

Hoeveel verdien je met YouTube? Het team van de Cash Com Academy is geen onbekende in het online marketing wereldje. Het lijkt ons een mooie kans om je maandelijkse inkomsten nóg verder op te schroeven.

De Cash Cow Academy werd opgericht in november 2020. Met deze spiksplinternieuwe online you tube marketing academie krijg je toegang tot meer dan 60 video’s die allemaal te maken hebben met het opzetten, onderhouden en groeien van winstgevende YouTube Cash Cow Channels. 

Wie zijn de oprichters van de Cash Cow Academy

Jelline Brands is de oprichter van de Cash Cow Academy , deze richte ze op in 2020

Jelline is geboren in het jaar 2000 en Urk en is zodra ze 20 jaar was op zoek gegaan naar een mooie manier van geld verdienen, en daarmee uitgekomen op het opzetten van YouTube Cash Cow Channels.

De cursus is een groot succes gezien het goede resultaten bied aan de leden van de cursus

In de Cash Cow You Tube cursus ga je haar fouten overslaan en gelijk haar succes over kopiëren en toepassen.

Het verdienmodel van de Cash Cow Academy

Het verdien model is heel eenvoudig en werkt voor iedereen die begint met You Tube ! Je gaat simpelweg zoveel mogelijk Youtube-video’s maken en uploaden over een bepaald onderwerp, een onderwerp waar je zelf in geintreseert bent en waar je veel kan over vertellen , een onderwerp met veel potentieel en mogelijkheden, waarna je op passieve wijze inkomsten krijgt door middel van de advertentie-inkomsten die automatisch bij de video’s gegenereerd worden.

Je gaat niet zomaar videos maken ! Het is belangrijk dat je informatieve videos maakt , videos over iets die mensen invoeren in de zoekmachine. Hierdoor zal je kijkers genereren. Het is niet de bedoeling dat je videos maakt van jouw leven , Als beginner zal je het nooit halen gezien jouw leven misschien te weinig interessant lijkt tegenover de reeds gevorderde youtubers.

Hoe meer informatieve video’s je uploadt, hoe meer je gaat verdienen.


Wat houdt de Cash Cow Academy cursus in?

Alles is gericht op 1 doel , een You Tube Cash Cow account op zetten met als doel geld te verdienen , en dit doe je door het verzamelen van zoveel mogelijk abonnees en views.

Vanaf de limiet van 1000+ abonnees op YouTube hebt en 4000+ uren aan views kom je in aanmerking voor het YouTube Partner Programma en kan je door middel van korte advertenties een extra inkomen creëren.

In de video leer je welke videos je moet maken om zo snel mogelijk veel volgers bij te krijgen! Je leert de bewezen technieken die wel degelijk voor een grote inkomstenstroom kunnen zorgen

De hele Academy bestaat uit tal van videos in een Huddle platform , wat ervoor zorgt dat je overzichtelijk alle techieken en videos kan volgen.

Wat is een cash cow?

Een Cash Cow betekend niets meer dan een heel winstgevend YouTube kanaal.

Zodra je 1000+ abonnees op YouTube hebt en 4000+ kijkuren, mag je deelnemen aan het YouTube Partner Programma (YPP). Door deel te nemen aan het You Tube Partnerprogramma kan je inkomsten genereren door advertenties te plaatsen voor of tijdens je videos .

De inkomsten die je hieruit genereert kunnen hoog oplopen. Ik ken bekende YouTube'ers die hier een volledig inkomen mee verdienen.

GA NAAR DE CURSUS

Is er een grote startinvestering nodig om winstgevend te worden op You Tube?

Je kan je videos laten uitbesteden, dit kost natuurlijk een hoop geld. maar natuurlijk kan je ook beginnen zoals veel mensen dit doen door het zélf allemaal te maken. dat is zeker een goede keuze, omdat dan je investering letterlijk 0 euro is en je dus meteen winst hebt bij je eerste verdiende euro’s uit advertenties.

En moet ik zelf video's maken?

Je hoeft niet zelf iets in te spreken of zelf voor de camera te staan. Je hoeft eigenlijk zelfs helemaal NIETS te doen aan montage en editen als je dat niet ziet zitten. Jelline laat in de Academy meerdere mogelijkheden zien. Ook bestaan er programma om illustratie videos te maken.

Als je zelf je videos wil maken kan dat prima ! Als je ze zelf in elkaar kan knutselen, monteren en editen. Maar je wordt ook juist begeleid als je minder tijd om handen hebt (of dat er simpelweg niet aan wilt besteden) en meer investeringsgeld beschikbaar hebt.

Een groot deel van je Kannaal kan je uitbesteden. Klinkt super toch?

Hoe is de Cash Cow academy opgedeeld?

De cursus bestaat uit 14 Themas die elk zijn videos hebben. De cursus is heel volledig en is gericht op een passief inkomen genereren zonder dat je er zelf veel moet voor doen.

De cursus is onderverdeeld in volgende categorieën

1. Introductie

Het begin van de cursus krijg je eerst een uitleg over de inhoud van de cursus en waar je precies mee aan de slag gaat. Je leert kennismaken met het zakenmodel en waarom dit (in de ogen van Jelline Brands) zo'n mooie manier is om online geld te verdienen.

2. Winstgevende nichemarkten

Deze module bestaande uit 5 video's met aanvullende informatie, leert je hoe je beslist welke videos succesvol kunnen worden.

Een niche is een bepaald onderwerp van de markt, zoals fitness, online geld verdienen of gezondheid.

Het is belangrijk de juiste niche die bij jouw past te kiezen, als je denkt dat er veel concurrentie is in jouw categorie is dit geen probleem want er worden dagelijks miljarden uren aan you tube videos bekeken.

3. YouTube Kanaal maken

Hier leer je alle trucks om een pagina aan te maken , maar ook om deze er mooi , professionele en kwalitatiefvol te laten uitstralen. Je zal hier alles leren over het opzetten van je pagina om geld te verdienen met You Tube

4. Basisprincipes voor het maken van content

Deze module is onderverdeeld in de volgende onderdelen.

 • 1. Basisbenodigden
 • 2. Een contentplan maken
 • 3. ideo's zelf maken
 • 4. Alles zelf doen of uitbesteden?

5. YouTube video's optimaliseren en publiceren

Het is uitermate belangrijk dat je de juiste zoekwoorden gebruikt voor je video zodat deze zichtbaar word. In deze module worden belangrijke zoekmachine optimalisatie facetten behandeld.

Belangrijk onderdeel hiervan is uiteraard zoekwoorden. In elke nieuwe video je die publiceert dienen relevante zoekwoorden (keywords) op de juiste plekken te worden weergegeven. Hiervoor bestaan ook programma's zoals KW Finder om de zoekwoorden te achterhalen die mensen zoeken.

6. Youtube automatisatie

De cursus draait om een passief inkomen genereren. Hiervoor heeft de Cash Cow Academy verschillende methoden om je werk te laten uitbesteden. Al deze bewezen strategieën worden in deze module uitgelegd.

7. Hoe kan je geld verdienen met You Tube

Geld verdienen met YouTube? In deze module worden specifiek zaken belicht die van toepassing zijn NADAT je bent toegelaten tot het Youtube Partner Programma. Dit is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. Een passief inkomen genereren.

Zodra je die 1000 abonnees hebt en 4000 kijkuren in de afgelopen 12 maanden, kun je je aanmelden voor het YPP.

Vervolgens moet je je wel gaan identificeren en verifiëren via een Google AdSense account. Dat betekent dat je (digitaal) formulieren moet invullen en goed laten keuren.

Alle zaken wat belastingen betreft en al dit soort dingen worden behandeld in deze module. Ik vind het in ieder geval erg duidelijk en is gewoon het stap-voor-stap opvolgen van de instructies.

8. De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube-kanalen

Hierin leer je Dé methode om een winstgevend kanaal op te zetten , wat moet je doen om het verschil te maken met alle andere kanalen ? Wat is de strategie en ultieme techniek om views te generen en zo veel inkomsten van jouw advertenties te bekomen.

9. De magische formule voor een virale YouTube-video

In deze module bespreekt Jelline 4 strategieën waardoor je nóg beter gevonden wordt in de zoekmachine genaamd YouTube. Geld verdienen met YouTube? Via deze strategieën zal je erin slagen!

10. De geheimen om snel te groeien

Wat je leert in deze module is goud waard! De ideale combinatie tussen populaire, blijvende en actuele content produceren. Je kunt je zogezegd focussen op content die op dit moment hot zijn (trends), zoals de nieuwste iPhone of een nieuwe auto die onlangs uit is gebracht. Daarmee kun je snel meer kijkers krijgen genereren. Acutele themas scoren altijd hoog in de you tube ranking.

11.Gegevens analyseren

Meten is weten. In deze module wordt ingegaan op hoe je de cijfers binnen You Tube analyseert! Zo kom je meer te weten over het gedrag van jouw kijkers en kun je hierop inspelen

12. Opschalen

Het moment dat je eerste centjes binnenkomen wil je natuurlijk opschalen en meer geld verdienen, hier bestaan technieken voor. In deze module komt dit uitgebreid aan bod!

13. De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Wanneer je zelf video's gaat maken of LAAT maken, dan moet je altijd opletten dat er niet (teveel) gebruik wordt gemaakt van al bestaande content. Er zijn bepaalde regels over en uitzonderingen op auteursrechtelijk beschermd materiaal. Er zijn ook Creative Commons; dit zijn speciale regels over al bestaande content.

14. Langetermijnvisie

Deze eindmodule bestaat uit 3 thema's

 • 1. De regel van 33
 • 2. De regel van consistentie
 • 3. De regel van herhaling

Extra Bonus

 • 1. Cash Cow Academy voor gevorderden
 • 2. Content maken voor gevorderden
 • 3. Thumbnails maken voor gevorderden
 • 4. YouTube kanaal promoten en laten groeien
 • 5. Bonus strategieën
 • 6. Case study
 • 7. De sleutel tot succes
 • 8. Groepscoachings
 • 9. Financiën module

Cash Cow Community

De Cash Cow Community is zeker en vast een van de grootste you tube community van Nederland en Belgie , een community waar een bijzondere goede sfeer heerst.

Je wordt ook meteen geholpen door de community indien je vragen hebt, je staat er niet alleen voor. Ook de community deelt hun video ideeën die momenteel werken , deze comunnity is goud waard!

De community bestaat uit beginners en experts. Mensen die dit wensen delen ook hun succesverhalen in de community , ze delen hun ideeën , videos en evalueren hun resultaten


Algemene Review van de Cash Cow

Wij zijn een grote fan van de cursus gezien deze echt doeltreffende strategieën heeft om je te laten slagen en het behalen van succes met You Tube! De cursus is zeker de investering waard! Super cursus met fijne cursusleidster en top coaches. Geld verdienen met YouTube? En dit op de automatische piloot, dan is dit de training die je wilt hebben.

 • 1. Duidelijke, goede cursus.
 • 2. Deskundige begeleiding
 • 3. Groepsgevoel
 • 4. Passief inkomen genereren.

Waarom Cash Cow

 • 1. Enige online cursus in Nederland over YouTube Cash Cow Channels met meer dan 80 leerzame en duidelijke video's
 • 2. Toegang tot de exclusieve YouTube Premium Community
 • 3. Levenslang toegang tot de Cash Cow Academy
 • 4. Wekelijkse groepscoachings
 • 5. Geld verdienen met YouTube

Extra Bonus in het pakket

 • 1. Casestudie van €0 naar €10.000 (t.w.v. €997)
 • 2. Cash Cow Academy voor gevorderden (t.w.v. €997)
 • 3. YouTube-kanaal promoten en laten groeien (t.w.v. €997)
 • 4. Content maken voor gevorderden (t.w.v. €497)
 • 5. De sleutel tot succes (t.w.v. €197)
 • 6. Module Financiën (t.w.v. €297)

Prijs

We kunnen stellen dat deze cursus de beste start is om te beginnen aan een passief inkomen! Met deze cursus zal je succes behalen is de aankoopprijs te verwaarlozen.

 • Je betaalt in 1 keer het bedrag van 997 euro exclusief BTW
 • Of je betaalt in 3 maandtermijnen van 397 euro exclusief BTW
 • Je betaalt in 6 maandtermijnen van 247 euro exclusief BTW

Zoals je ziet spreekt Jelline op haar websites over prijzen exclusief btw, dit heeft ermee te maken dat je als ondernemer de btw kan terugvragen. Ben jij geen ondernemer dan zal je dus nog 21% erbij moeten tellen. Met deze cursus zal je geld verdienen met You Tube, hierdoor is het zeker zijn geld waard en is de investering snel terug verdiend


GA NAAR DE CURSUS

Anderen bekeken ook :


Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: