Het Anti-Druk systeem - Guus Heezen - Anti stress | chronische stress - Omgaan met stress - Review & Ervaringen
28 november 2021 

Het Anti-Druk systeem - Guus Heezen - Anti stress | chronische stress - Omgaan met stress - Review & Ervaringen


Het Anti-Druk Systeem review

Het anti druk systeem - Ervaar jij dagelijks stress? Wil je van je stress af of heb jij chronische stress? Wil je leren omgaan met stress?

Zoek jij een manier vinden om jouw stress te verminderen?

Dan is deze review zeker iets voor jouw! Wij zochten een manier hoe je leert omgaan met jouw stress, en kwamen al snel bij het Anti Druk systeem terecht van Guus Heesen. 


GA NAAR DE CURSUS

Wat is het Anti-Druk systeem?

Het Anti-Druk systeem is een online cursus die bestaat uit tal van videos waar je leert omgaan met je stress. Je leert onnodige stress voorkomen en vermijden en je leert je leven beter inplannen . Hierdoor zal je leven productiever, rustiger en doeltreffender worden, en zal jij op koers blijven voor de doelen die je wilt behalen.

De cursus kan tal van gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Stress heeft een erg negatieve invloed op ons lichaam, stress kan tal van gezondheid problemen veroorzaken, we krijgen een hoge bloeddruk , hart problemen, slapeloosheid, gewichtstoename, ...

In de cursus zal je leren je stress te beheersen door onderstaande richtlijnen:

 • 1. Je krijgt duidelijke kaders om te bepalen wat voor jou de komende 100 dagen belangrijk is
 • 2. Je leert werken met een week en een dag-routine zodat je altijd op koers blijft
 • 3. Je richt een tool in zodat je de routines ook écht gaat gebruiken
 • 4. Je gaat elke werkdag vanuit dit systeem werken

Wie is de oprichter van het Anti-Druk Systeem?

De oprichter aan eigenaar van het Anti-Druk Systeem is Guus Heesen.

Toen Guus in 2013 startte met werken ging het al snel mis, hij kreeg tal van stressklachten. Hij besloot met iets anders aan de slag te gaan en vond zijn rust terug . Hij leerde zichzelf een nieuwe mannier van werken aan waardoor hij stress anders kon ervaren.

Met deze methode wil hij nu andere mensen helpen minder stress te ervaren in hun drukke leven en wil als doel mensen met een blij gevoel laten terugblikken op hun werkdag.


Ga nu naar de cursus en leer met je stress omgaan: Klik hier

Eigenaar van de cursus : Guus Heesen

Het Anti-Druk Systeem : Wat is de inhoud van de cursus?

De cursus bestaat uit 8 korte modules die gezamenlijk bestaan uit 3 uur video materiaal, na het bekijken van deze videos zal jij je stress kunnen beheersen en zal je met een gelukkiger gevoel je werkdag kunnen afsluiten.

We zetten alles even op een rij: onderstaande modules za je terugvinden in het Anti-druk Systeem

 • 1. Wat doet er voor jou écht toe?
 • 2. De methodiek
 • 3. Plan vs Proces
 • 4. Projecten in Trello
 • 5. Tijd voor actie
 • 6. Focus op een week
 • 7. Je dagelijkse routine
 • 8. Zorg voor blijvende impact

1. Wat doet er voor jou écht toe?

In deze module ga je bepalen wat er voor jouw écht toe doet. Het resultaat: 3 concrete doelen om naar toe te werken in het komende kwartaal.

2. De methodiek

Je leert hoe de methodiek werkt en waarom je zonder nooit écht impact kunt maken. Er word ingezoomd in op de twee basisprincipes: alles opschrijven en verzamelen op één plek.

3. Plan vs Proces

In deze belangrijke module leer je waarom het opzetten van een proces noodzakelijk is om je doelen te halen. Je maakt concreet welke stappen je moet nemen om binnen één kwartaal je doelen te halen.

4. Projecten in Trello

Ieder doel is als een project. In deze module ga je de Trello tool inrichten zodat je op ieder moment weet waar je mee bezig bent, wat de status van je doel is en welke stappen je nog moet nemen.

5. Tijd voor actie

Zonder actie geen vooruitgang. Leer hoe je er met behulp van Trello voor zorgt dat je moeiteloos in actie komt.

6. Focus op een week

Je gaat jezelf de weekroutine eigen maken. Met deze routine zorg je er elke week weer voor dat je in alle rust dichter bij je einddoel komt.

7. Je dagelijkse routine

Eenmalige actie is leuk, dagelijkse actie is beter. Richt een routine in waarmee jij elke werkdag weer opnieuw impact maakt.

8. Zorg voor blijvende impact

Onnodig druk zijn is voorgoed verleden tijd. In deze laatste module ga je aan de slag om je dit systeem eigen te maken zodat je elk kwartaal opnieuw impact blijft maken.

Waarom het Anti-Druk Systeem

De cursus is iedereen aan te raden die meer wil leren over het omgaan met stress. Ervaar jij ook druk op je werk? Of word jij onrustig door alles wat je nog moet doen. Kom jij elke dag vermoeiend terug thuis van je werk of krijg jij niet af wat je had gepland? Dan is deze cursus echt iets voor jouw!

GA NAAR DE CURSUSWat zal je in het Anti-Druk Systeem leren ?

De cursus is uitgebreid en zal je verschillende technieken en strategieën leren hoe je met stress zal leren omgaan zodat je geen stres meer ervaart. Het doel van de cursus is jouw erin te laten slagen met een goed gevoel op elke werkdag terug te blikken.

Je zal grip op je werk krijgen waardoor je zal regeren in plaats van reageren. De cursus zal zorgen voor een helder hoofd. Hierdoor zal jij moeiteloos werken met voldoende overzicht op al je werk , en je zal inpakt krijgen op je werk , met andere woorden zal jij je doelen behalen die jij zelf hebt ingesteld.

Gratis bonussen in de cursus

Naast het hele pakket krijg je gratis 2 bonussen met de cursus meegeleverd.

GRATIS BONUS 1: Trello-booster

Trello is dé tool om je productiviteit drastisch te verhogen. Daarom krijg jij als bonus extra tips en tricks hoe je Trello kan gebruiken om nog productiever te worden.

GRATIS BONUS 2: Verdien je investering terug

De prijs van dit programma is al enorm laag. Maar het wordt nog mooier als jij ook je investering terugverdient met een simpele affiliate link.


Anti-Druk Systeem Cursus Kostprijs

Na aankoop van de cursus heb je onbeperkt toegang tot de cursus. De kostprijs is bijzonder laag gezien Guus de cursus voor iedereen toegankelijk wil maken en mensen minder stress wil laten ervaren.

De volledige cursus met het volledige pakket kost slechts €100 , hierboven krijg je gratis de 2 bonussen hoe je jouw investering snel terug zal verdienen en hoe jij je productiviteit met eenvoudige technieken drastisch kan laten verhogen.

100% geld terug garantie

Indien jij niet zeker bent of de cursus iets voor jouw is kan jij deze "gratis" uittesten. Het is echter zo dat je 100% geld terug garantie krijgt op de cursus. Dit wil zeggen als jij niet tevreden bent over de cursus dat jij jouw geld gewoon terug krijgt .

GA NAAR DE CURSUS


Anderen bekeken ook :

Van Klacht naar Kans 

In deze cursus van dokter Juriaan Galavazi leer je omgaan met je lichaam , leer je jezelf beter kennen en attent worden voor een fysieke en mentale gezondheid. Doordat je Fysieke en mentale gezondheid gezond is zal je automatisch ook een gezond lichaam hebben. 

Met behulp van de technieken en strategieën in deze cursus word je lichamelijk, fysiek en mentaal gezonder! 

Lees onze review over de cursus van Klacht naar Kans : klik hier

Ga naar de cursus van Klacht naar Kans : Klik hier

Productiviteit op Slippers

In deze cursus van Lifestyle of Business zal je leren het maximum uit je dag te halen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je jouw productiviteit een boost kan geven ? 

Wordt meer zorgeloos en doe wat er echt toe doet! Strategieën en technieken om dit te bereiken leer je in de Productiviteit op Slippers cursus

Lees nu onze review over de Productiviteit op Slippers cursus : Klik hier

Ga naar de website Productiviteit op Slippers : Klik hier

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: