thuiswerk-masterclass

Hoe kom je aan affiliates?

Hoe kom je aan affiliates? Waar vind je mensen die je product willen promoten. Het lijkt erg moeilijk om mensen ervan te overtuigen jouw product te promoten, maar het is een stuk gemakkelijker om affiliate partners te vinden dan je denk!

We leggen verschillende manieren uit hoe jij snel affiliates kan bekomen. 

Zoek affiliates op sociale media

Heel wat influensers zijn er dol op om een product te posten en hiervoor een commissie te krijgen per verkoop. Ga op Instagram, Tiktok, Facebook op zoek naar mensen met veel volgers die regelmatig zo'n zaken posten, of foto's posten met producten. Bekijk hoe je hen kan contacteren (via mail / of privé bericht). 

Wat is affiliate marketing? Er zijn heel wat mensen die het niet weten, dus leg altijd het systeem van affiliate marketing duidelijk uit. 

Als je genoeg mensen schrijft zal je zien dat je zeker affiliates zal bekomen. Door gebruik te maken van influensers heb je meteen een groot bereik. 

Zoek affiliates via google. 

Een van de makkelijke manieren hoe je aan affiliates komt: Ga op zoek naar een websites uit jouw niche waar een blog op terug te vinden is. Meestal zijn dit websites die reeds met verschillende affiliate partners samenwerken. Als je bij contact de mail terugvind, schrijf die persoon dan ook meteen. De kans is echt groot dat je zo aan affilaites zal komen. 

Ook websites met reclame banners of popups kunnen extra interessant zijn. Door het verschijnen van banners met jouw product op verschillende sites kan je ook veel bezoekers naar jouw product krijgen. 

Affiliates bekomen via affiliate netwerken. 

Een van de grootste en belangrijkste methoden om snel en veel affiliates te bekomen is door je aan te melden bij een affiliate netwerk. Wat is een affiliate netwerk? Wel het is dé plaats bij uitstek waar jij wilt zijn met jouw product. Het is namelijk zo dat alle blog schrijvers of affilaites zich aanmelden op zo'n platformen, dit omdat ze daar snel affiliate links kunnen vinden voor hun niche. Na het aanmelden op een affiliate netwerk ben je zeker dat je binnen enkele dagen jouw eerste affiliates zal krijgen. 

Affiliate netwerken uit Nederland waar je jouw gemakkelijk kan aanmelden zijn: 

- Paypro

- Plug & Pay

- Tradetracker

- Awin

Affiliates vinden bij jouw eigen klanten. 

Je kan ook affiliates bekomen als je jouw eigen klanten na een aankoop aansporen het product te promoten. Klanten zijn meestal vol lof over jouw product en zullen het ook snel aanbevelen aan hun vrienden en kennissen als ze hiervoor zelf een commissie krijgen. Zo crieër je snel mond en mond reclame over jouw product. Het is namelijk zo dat mond en mond reclame nog steeds de meeste conversie oplevert. Mensen vertrouwen ook sneller hun vrienden dan een advertentie bijvoorbeeld. 

Geef je affiliates voldoende commissie. 

Een van de belangrijkste redenen dat affiliates uiteindelijk gaan overstappen naar het promoten van jouw product is natuurlijk de commissie die ze ervoor krijgen. Zodra je ongeveer 30-50€ per verkoop aan je affiliate kan geven zal je veel affiliates aantrekken. Het is namelijk zo dat gebruikelijk 30% van de verkoopprijs word gegeven bij een online product of service. Bij bolcom of Amazon is dit 8-10% 

De gouden reden is: wees gul voor jouw affiliates, het zijn namelijk extra verkopen die zij genereren en eventueel kan je ook nog een upsell verkopen die eigenlijk gratis klanten zijn voor jouw. 

Wil jij alles leren over affiliate marketing? 

Ga nu naar de Thuiswerk Masterclass >>

affiliate marketing beginnenReactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: 

thuiswerk-masterclass-3-in-1
497,-
47€

Thuiswerk Masterclass 3 in 1

+ Call & analyse met Tom


  • Volledig stappenplan om je winstgevende affiliate website te bouwen
  • Google SEO (Hoger scoren in google)
  • Online Marketing (Maak van meer bezoekers, klanten) 


  • Videocursus met meer dan 25 modules met 75 video's (in 2 cursussen)
  • Persoonlijke aanpak, juist in de startblokken
  • Gratis call met Tom om jouw website te analyseren en je persoonlijk op weg te helpen
  • TIJDELIJK SLECHTS 47€ (90% KORTING)


  • 100% vrij worden door internet
  • Passief inkomen opbouwen
  • Elke maand meer inkomen


WAARSCHUWING: Deze uitzonderlijke actie is slechts tijdelijk geldig en zal binnenkort verlopen. Dit is niet om je bang te maken, maar om er voor te zorgen dat je later geen spijt hebt, als je deze waardevolle cursus later voor  €497 moet aankopen en je deze nu voor 47€ kreeg.