Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard - Review en ervaringen
05 januari 2022 

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard - Review en ervaringen


Affiliate Marketing Revolutie

Ben jij op zoek naar een manier om doeltreffend en constructief een passief inkomen op te bouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij deden de test met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en geven u in deze review alle details over deze cursus.

Affiliate Marketing Revolutie gaat je leren hoe jij vanaf start een website moet maken en dit bijzonder verdienmodel kan toepassen.

Wil jij van thuis uit geld verdienen met een blog en commissies krijgen voor producten waarover jij schrijft of promoot? Dan is deze review echt iets voor jou!GA NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Wat is “Internet Succes Gids” en wie is Jacko Meijaard?

De Internet Marketing Succes Gids is de naam van de website van Jacko Meijaard. Op deze website kun je onder andere het actieve affiliate marketing-forum vinden. Alleen studenten van Jacko kunnen daarin reacties plaatsen.

De Affiliate Marketing Revolutie is het bekendste leerproduct van Jacko Meijaard en de Internet Marketing Succes Gids. Het betreft een how-to videocursus met een zeer actief ledengedeelte om affiliate marketing toe te leren passen. De deelnemers aan de Affiliate Marketing Revolutie zijn erg actief op het ledenforum en in de offline meetings. Je krijgt dus een inspirerende omgeving om je heen.

Jacko Meijaard is de eigenaar, uitvinder, cursusleider en mentor die hierachter zit. Zelf is hij sinds 2011 zelf bezig met het opzetten van affiliate marketing-websites. Dit werden er door de jaren heen zelfs meer dan 100. Tegenwoordig heeft hij dit aantal teruggedrongen naar zo’n 30 eigen websites, zodat hij daarnaast meer energie overhoudt om hetzelfde aan anderen te leren. Dat doet hij via de Affiliate Marketing Revolutie.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is geboren in 1991 en is voor velen helemaal geen onbekende meer ook als je zoekt op Google. Hij begon al op 18-jarige leeftijd met Affiliate Marketing, momenteel meer dan 10 jaar. Hierdoor heeft hij tal van websites kunnen opbouwen die zo groot zijn geworden dat ze hoog scoren in google.

Deze kennis wou Jacko doorgeven aan mensen die willen starten met Affiliate Marketing. Hierdoor maakte hij een cursus "De Affiliate Marketing Revolutie"

Er zijn veel ondernemers die dankzij Jacko Meijaard, deze uitgebreide cursus hebben gevolgd, nu ook geld verdienen aan Affiliate Marketing.

Doordat Jacko zo vroeg is begonnen met een eigen website en dit zo’n groot succes is geworden hoeft hij momenteel niet eens meer te werken. Hij heeft meer dan 20 websites en heeft tekstschrijvers die de blogs schrijven.

Jacko Meijaard

Wat is Affiliate Marketing?

Laat ons eerst en vooral uitleggen wat Affiliate marketing precies is.

Met affiliate marketing word bedoeld dat jij producten kan promoten via je website, blog, sociale media, nieuwsbrief.. en je voor elk product die via jouw kanaal verkocht word een commissie krijgt. Deze commissies kunnen bij online producten soms tussen de 100€ en 500€/ per verkocht product bedragen. Hierdoor kan affiliate marketing extreem winstgevend kan worden op termijn gezien dit een oneindig schaalbaar business model is.

Het moeilijke aan affiliate marketing is mensen naar je website krijgen die daadwerkelijk via jouw link het product gaan kopen. Naar mate jouw website, blog of volgers stijgen en je dagelijks meer bezoekers krijgt zal je automatisch ook meer verkopen kunnen genereren. Je kijgt dus commissies van producten van iemand anders. Je kan dit dus uitvoeren overal ter wereld zonder dat je een klantenservice moet voorzien. Hierdoor is affiliate marketing een van de meest passieve vormen van een online inkomen.

Het kan zeker en vast maanden tot een jaar duren met intensief bloggen en vele uren schrijfwerk vooraleer jij je eerste commissie ontvangt. Hierdoor haken de meeste mensen af! maar eens de trein van het verkopen begint te lopen, kan dit hard gaan, HEEL hard! En dit zonder limiet, je kan oneindig blijven bloggen over producten waarvan je commissies ontvangt.

Affiliate marketing is een methode om online geld te verdienen. Bij affiliate marketing is er sprake van twee partijen:

 1. Bedrijven die producten maken en deze producten graag willen verkopen aan nieuwe klanten.
 2. Affiliates. Zij promoten de producten van andere bedrijven. Bijvoorbeeld met een eigen website of social media. Dit kun jij zijn.

Affiliates krijgen steeds betaald als ze iets verkopen. Ze krijgen dus niks betaald als hun promotie-inspanningen geen klanten opleveren. Daarom wordt affiliate marketing ook wel eens ‘performance based marketing‘ genoemd.

Is een volwaardig inkomen mogelijk met affiliate marketing?

Hierop hebben we een kort antwoord. JA! Met de methode van de Affiliate Marketing Revolutie heb je maar een paar sales per dag nodig. Je leert namelijk om producten te promoten met een aantal tientjes aan commissie per keer.

Wat is bijzonder aan affiliate marketing? Stel dat je een product van 40 euro commissie promoot. Dan hoef je maar 3 x in de 24 uur iets te verkopen om net zoveel te verdienen als een standaard-baan.

En in die standaard-baan had je de hele dag aan het werk moeten zijn, terwijl je met je eigen affiliate-systeem op het strand kunt zitten terwijl jouw website (bijvoorbeeld) het werk doet.

Is Affiliate marketing moeilijk?

Affiliate zijn is véél makkelijker dan je denkt en dan wanneer je je eigen producten zou verkopen. Als je je eigen producten moet verkopen, krijg je te maken met dingen als retours, inkoop, klantenservice, klachten en ander gedoe.

Als affiliate doe je daar allemaal afstand van. Je verdient zo’n 6% (bij fysieke producten) tot 60% (bij digitale producten) van de verkoopprijs, maar je hebt dan ook nergens meer omkijken, je hoeft geen retour, geen klantenservice enzovoort.

Is de Affiliate Marketing Revolutie goed?

Ik vind dit met afstand een van de beste ‘Geld Verdienen Op Internet’-trainingen van Nederland. Ik heb zelf al mooie resultaten met affiliate marketing en ik ben daar helemaal niet uniek in. Het forum van de Affiliate Marketing Revolutie zit vol met succesverhalen.

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is een perfecte videotraining om meer inkomsten en meer vrijheid te realiseren. De uitlegvideo’s zijn duidelijk en praktisch en de community is extra krachtig. Als je alleen maar succesverhalen om je heen hebt, ga jij sowieso de volgende worden.

Een ander uniek aspect van de training vind ik bovendien dat Jacko je gewoon alle stappen letterlijk laat zien voor het opzetten van een affiliate-business. Dat doet hij door het opnemen van zijn volledige beeldscherm en daarbij laat hij niks weg behalve bankrekeningnummers.


Wat is de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een videocursus die je de eerste stappen laat zetten met affiliate marketing, meer dan 80 video’s die je van start laten gaan. Deze kan je volledig in eigen tempo volgen. 

Je gaat leren hoe je een eigen website moet opzetten en wat daar allemaal bij komt kijken en hoe je blogs moet gaan schrijven. Daarnaast heb je ook een uitgebreide module over mindset want dit is zeker geen snel geld verdienen methode. 

Het fijne van deze cursus van Jacko Meijaard is ook dat het een éénmalige aanschaf is voor levenslang toegang, daardoor zitten we nu al op versie Affiliate Marketing Revolutie 4.0. 

Zodra je de cursus Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft kan je op zijn website inloggen en krijg je toegang tot een heel online netwerk vol met trainingen, video’s tot een heel forum waar allemaal mensen opzitten die ook bezig zijn met Affiliate Marketing.

Het is zeer uitgebreid, waarbij stap voor stap alles duidelijk wordt. Het voordeel van deze training is dat de video’s afgevinkt worden zodra je ze hebt bekeken, zo zie je dus altijd welke video’s je al hebt gehad en welke je nog moet gaan kijken.

Eerlijk moet ik toegeven dat de omgeving erg onduidelijk verloopt om te navigeren. Als je een bepaalde video wil terugkijken kan je even zoeken om deze terug te vinden.

Het is ook zo dat deze cursus je de basis uitlegt voor 47€ maar als je echt goede tips wilt die daadwerkelijk het verschil kunnen maken moet je je aansluiten bij de 10K club. Dit is een extra cursus waar je 2000€ voor betaalt nadat je een call hebt geplaatst waar het team zal vertellen waar ze jouw mee kunnen helpen. Bij deze call worden verkooptechnieken gebruikt zodat jij wel degelijk het bedrag zal betalen want in het begin weet jij niet hoeveel de 10K club kost. Alles word zo uitgelegd dat plots 2000€ niks meer lijkt en dat jij met al je vragen bij hen persoonlijk geholpen word. Binnen de 10K club krijg je de kans voor een telefoon gesprek met Jacko, Je kan een review van jouw website vragen waardoor hun tips gegeven worden.

Ik zal een aantal van de modules bespreken.

 • Module 0: Inspiritatie en Motivatie (10 video’s)
 • Module 1: Starten met Affiliate Marketing (8 video’s)
 • Module 2: Je website inrichten (6 video’s)
 • Module 3: Hoog scoren in Google (9 video’s)
 • Module 4: website live zetten (3 video’s)
 • Module 5: Meten is weten (1 video’s)
 • Module 6: Puntjes op de i (4 video’s)
 • Module 7: Afronding (2 video’s)

Deze modules zijn allemaal gebaseerd op een thema namelijk Marketheme. Een programma die door het team is ontwikkeld. Marketheme is een betaald website software met een websitethema waar je jouw blogs online kan zetten en wat gericht is op het zo makkelijk maken van Affiliate marketing, alle plugins zijn standaard geïnstalleerd en de hosting zit er ook bij. Hiervoor betaal je maandelijks 65€ , Per website erbij betaal je +27€ maandelijks.

GA NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Module 0: Inspiratie & Motivatie

Mindset in Affiliate marketing is erg belangrijk! Met een positieve en doorzettende mindset zul je namelijk veel meer resultaten gaan boeken dan een mindset waarin je geen geduld hebt of heel snel resultaat wilt behalen.

In deze kennismaking zal jij de juiste mindset krijgen en zal jij anders denken na het bekijken van deze les, alles is gericht op de toekomst en het opbouwen van iets groots.

Je krijgt op een gegeven moment nu en dan of constant commissies binnen van blogs die op jouw website staan.

In deze module worden bijvoorbeeld ook veel succes verhalen gedeeld van mensen die begonnen zijn met affiliate marketing, dit motiveert enorm om hieraan te beginnen en te investeren. En ook ik heb al regelmatig succes geboekt.

De titels geven een mooi beeld waar dit stukje mindset over gaat. 

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

Deze module is de eerste kennismaking met affiliate marketing, Jacko legt er uitgebreid uit wat affiliate marketing is en hoe je eraan begint. Waaraan moet je denken voor je start?

Kortom In deze module legt Jacko duidelijk uit wat Affiliate Marketing precies is en wat je er allemaal mee kan. Ook komen er verschillende producten aan te pas die je eventueel kunt promoten en is elke soort blog eigenlijk mogelijk.

Om een gemakkelijk vindbare website te hebben is het belangrijk dat je een goede domeinnaam hebt. Alle tips worden uitgelegd in deze module.

 1. Introductie
 2. Wat is affiliate marketing?
 3. Daisycon
 4. Welk product ga je promoten
 5. Domeinnaam registreren
 6. Domeinnaam geregistreerd
 7. Marketheme
 8. Website toevoegen in Marketheme

Module 2: Je Website Inrichten

Deze module bestaat uit 6 lessen.

Alles in deze module gaat erover alles vlot en zichtbaar te maken voor je bezoeker. Het is bij Affiliate marketing uiterst belangrijk dat jouw website er mooi en gebruiksvriendelijk uitziet. Tenslotte wil je dat je bezoekers zo lang mogelijk op je website blijven en uiteindelijk daadwerkelijk doorklikken naar de pagina van de verkoper.

 1. Introductie
 2. Maak er geen kermis van
 3. Logo aanpassen
 4. Menu knoppen aanmaken
 5. Homepage bewerken
 6. Footer


Module 3: Hoog scoren in Google

Hoog scoren in google is een van de grondstenen in Affiliate marketing. Uiteindelijk willen we organisch hoog komen te staan in google zodat potentiële bezoekers omgezet kunnen worden naar klanten.

Om hoog te komen in google bestaan er verschillende technieken dit komt uitgebreid aan bot in deze module.

Zo zal google je blog negeren als hij slechts 200 woorden bevat. Om een degelijke ranking te bekomen moet je minstens 1000 tot 1500 woorden per blog hebben.

 1. SEO inleiding
 2. Zoekwoorden achterhalen
 3. Bericht aanmaken
 4. Eerste blog bericht schrijven
 5. Verdienmodel toepassen
 6. Artikel vormgeven
 7. Uitgelichte afbeelding toevoegen
 8. Berichttitel aanpassen
 9. Seo titel

Module 4: Website Live Zetten

Je eerste website live zetten is zeker een spannend moment, opeens kun je gevonden worden op google en zal je de eerste bezoekers gaan krijgen op je website. 

In deze module ga je door middel van 3 video’s je website live zetten en alles wat daarbij komt kijken:

 1. #1 Website live zetten
 2. Website live zetten #2
 3. Website live zetten #3

Module 5: Meten Is Weten

Eens je website online staat is het natuurlijk handig te weten hoeveel bezoekers jij kan scoren.

Hiervoor kunnen we gratis google analytics gebruiken. Via deze tool van google kan jij perfect alle details zien van je bezoekers, hoe lang die op een pagina blijven, of ze doorklikken en zo verder.

In deze module word dus uitgelegd hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je jouw website aan deze tool kan koppelen.

Module 6: Puntjes Op De i

In deze module gaat Jacko dieper in hoe je jouw website ordelijk kan houden als meerder blogs toegevoegd worden. Door het toevoegen van categorieën enzovoort.

Deze module heeft 4 video’s en je gaat leren:

 1. Introductie
 2. Categorieën toevoegen
 3. Breadcrumbs activeren
 4. CTA menu toevoegen

Module 7: Afronding

Deze module is kort en gaat erover dat je alles wat je geleerd hebt kan toepassen en moet toepassen op zoveel mogelijk blogs om een op termijn resultaat te behalen.

In de andere module krijg je de kans een telefoongesprek te hebben met Jacko zelf. Hierin zal hij je duidelijk maken en motiveren om aan te sluiten bij zijn personelijke 10K club- cursus waar je persoonlijker verder begeleid word en je met je vragen bij de collega's van jacko terecht kan. Deze 10K cursus heeft echter de kostprijs van 2000€.

Bonus: Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

Na het aanschaffen van de cursus kom je terecht in de community van mensen die ook affiliate marketing toepassen. Dit forum is onderverdeeld in verschillende themas. Hier kan je vragen stellen aan de andere gebruikers van de cursus. Er is ook een gesloten gedeelte die enkele voor de 10K deelnemers zijn (mensen die zich voor 2000€ aangesloten hebben bij de 10K club)

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen + Resultaten

Mijn bevindingen zijn goed van de affiliate Marketing Revolutie, De leeromgeving is minder duidelijk in het terugvinden van videos, maar in de cursus krijg je wel een goede basis om te starten met Affiliate marketing.

Al vind ik het wel jammer dat je pas achteraf te weten komt dat er ook een 10K club bestaat waar je u voor 2000€ kan aansluiten. Voor dit geld verwacht je goede begeleiding. Maar toen ik mijn website wou laten reviewen en comment wou krijgen hoe ik het deed dan moet ik hierop maar liefst meer dan 20 dagen wachten omdat het in vergetelheid was terecht gekomen.

De resultaten op lange termijn zijn erg goed al moet je bij affiliate marketing echt wel erg veel maanden geduld hebben en veel tijd in steken vooraleer je resultaten ziet.

Eens je resultaten komen dan blijven ze maar komen en stapelt succes zich op! Voor ons is het duidelijk: De Affiliate Marketing Revolutie is een training die prima te begrijpen en toe te passen is en waar je ongelooflijk veel van leert.

Voor 47 euro krijg je een complete introductie met stappenplan om geld te verdienen als affiliate marketer. Tel daar de actieve community bij op en je hebt een nobrainer te pakken. De AMR is dan ook een van onze favorieten.

GA NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Wat zijn de Marketing Affiliate Revolutie voor- en nadelen?

Opvallend is de lage prijs van deze online training. De prijs van 47 euro inclusief btw is buitensporig laag voor de stappenplannen, voorbeelden en lessen die gegeven worden.

De Affiliate Marketing Revolutie is opzettelijk geen enorm uitgebreide cursus. Dat was het vroeger wel, maar Jacko merkte dat de cursisten daardoor te veel in hun hoofd gingen zitten en minder gingen doen. Toch is de cursus nog altijd erg compleet:

 • 63 how-to-video’s met stap-voor-stap-uitleg
 • 7 modules
 • 6 extra modules met instructies
 • extra module met motivatie 
 • extra module met handige tips
 • 1. Les van Jacko Meijaard wie al meer dan 10 jaar Affiliate marketing toepast.
 • 2. Complete online cursus waar je van A tot Z alles leert over Affiliate marketing en zoveel meer.
 • 3. Geen technische kennis nodig, slechts een domeinnaam en hosting.
 • 4. Naast de cursus ook toegang tot een erg uitgebreid forum waar je al je vragen kan stellen.
 • 5. Met genoeg discipline is Affiliate marketing onbeperkt schaalbaar, er is geen grens.
 • 6. Éénmalige aanschaf voor levenslang toegang.

Hoe kun je de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De snelste manier om direct met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen is door van deze prijsactie gebruik te makenop de speciale pagina van Jacko’s website.

GA NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Andere bekeken ook:

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: