Affiliate marketing beginnen - Thuiswerk Masterclass
22 april 2022 

Affiliate marketing beginnen - Thuiswerk Masterclass

Affiliate Marketing Beginnen

Wil jij met affiliate marketing beginnen en ben jij op zoek naar een goede affiliate marketing cursus of wil jij geld verdienen online? Met de Thuiswerk masterclass ben je aan het juiste adres! Het is dé affiliate marketing cursus van Belgie & Nederland met persoonlijke begeleiding. Bovendien heeft de masterclass een volledig gratis versie waardoor je 100% gratis kan starten. Hierdoor kan jij  gratis kennis maken met affiliate marketing , kan je gratis beginnen en leer je de werking ervan. 
Wil jij alles te weten komen over deze affiliate cursus? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog lees je een volledige overview van de Thuiswerk Masterclass.


GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Wat is de Thuiswerk Masterclass?

De Thuiswerk Masterclass is een gratis affiliate marketing cursus waar je de volledige basis leert van affiliate marketing. Affiliate marketing is het geld verdienen online door middel van commissies. Je zal in deze affiliate marketing cursus leren hoe jij een website maakt met producten waarvoor jij een commissie ontvangt. Door middel van deze cursus leer jij jouw winstgevende website maken door gebruik van de juiste software en SEO technieken.
De techniek en strategie van de Thuiswerk Masterclass is gebaseerd op content strategie gecombineerd met affiliate links. Je schrijft blogs die hoog komen in google door middel van zoekwoordonderzoek en google SEO. Hierdoor krijg jij (meer) bezoekers op je website of webshop en zal jij commissies verdienen. Deze commissies kunnen oplopen tot 500€ en meer per verkoop!
Deze masterclass is geschikt als jij geld wil verdienen online of als je meer klanten wilt genereren uit je website of webshop

Volledige overview van de cursus


Wie is de oprichter van de cursus? 

De Thuiswerk Masterclass is opgericht door Tom Weedaege. Tom is geboren op 21 april 1994 en is reeds 5 jaar bezig met online geld verdienen. Hij startte met e-commerce en stapte snel over naar affiliate marketing. Hij heeft graag zelf de touwtjes in handen, en hoe kan dit beter dan met affiliate marketing. 
Tom is vooral gekend als "Thomas Julian" hij bouwt reeds jarenlang aan zijn droom. Zijn hobby is uitgemond in zijn beroep.. muziek. Tom geeft tal van optredens in Belgie en Duitsland, zingt en speelt accordeon & piano. Door middel van zijn online inkomen door affiliate marketing is hij vrij en kon hij investeren in dingen die hij graag doet. Hierdoor kon hij stap voor stap bouwen aan zijn muzikale weg. En dit bleek de goede weg te zijn. 
Tijdens de corona periode merkte hij hoe belangrijk het was een online inkomen te verdienen en op te bouwen. De muziekwereld lag volledig stil, maar Tom had door zijn online inkomen de mogelijkheid in Duitse studios verder te werken. 
Toen de  lockdown bleef aanslepen hielp hij vrienden uit de muziekwereld met zijn affiliate marketing strategie.. en met succes. Dit heeft ertoe geleid hierover een masterclass te maken zodat hij hiermee meer mensen kan helpen. 
Door zijn muzikale achtergrond en omdat hij graag dicht bij de mensen staat ligt dit project hem bijzonder nauw aan het hart. Hij doet ongelofelijk zijn best iedereen persoonlijk te helpen tot het behalen van succes. 

Tom Weedaege

Is Tom Weedaege betrouwbaar?

Tom is zeker en vast erg betrouwbaar! Het feit alleen al dat hij ook een publiek figuur is in Belgie en Duitsland geeft meteen weer dat hij zijn zaakjes goed op orde heeft. Mocht Tom niet betrouwbaar zijn met een project als zijn zijn masterclass zou dit snel in de pers komen. 

Om de klantentevredenheid zo hoog mogelijk te hebben streeft hij ernaar persoonlijk contact te hebben met zijn leden. De cursisten krijgen de kans tot de 30 dagen challenge waar je 30 dagen met Tom kan chatten via Telegram, of bijvoorbeeld de gratis call waar je jouw doelen bespreekt met Tom. 

Tom Weedaege

GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Wat is de inhoud van de Thuiswerk Masterclass (Gratis cursus)

De gratis cursus bestaat momenteel uit 11 modules en 26 videolessen. Deze worden constant geupdate naar de laatste nieuwtjes in de affiliate wereld. Bovendien kan je jouw inschrijven voor de nieuwsletter waardoor je constant op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. De lessen van de Thuiswerk Masterclass duren gemiddeld tussen de 5 en 10 minuten per les. Zo krijg je maar liefst enkele We zetten de modules  even op een rij: 

Inleiding

Deze module bestaat uit 4 lessen:
In deze module krijg je een volledige introductie van de cursus en krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan de 3 dagen challenge. 
1. Welkom
2 Wie ben ik? 
3. Voeten op de grond. 
4. 30 dagen challenge

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Affiliate community

In deze module krijg je een overzicht in de community en zie je hoe je toegang krijgt tot de thuiswerk masterclass community
1. Overview
2. Thuiswerk Masterclass Community

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Affiliate marketing strategie

In deze module krijg je een stappenplan hoe je jouw website kan opzetten en hiermee commissies kan verdienen.
1. Affiliate marketing verdienmodel
2. Affiliate platformen
3. Affiliate link promoten

Thuiswerk Masterclass

Intressante affiliate producten

In deze module krijg je een inkijk welke producten je kan promoten in ruil voor een commissie.
1. Fysieke producten vs online porducten
2. Wederkerende commissies

affiliate producten

Winstgevende en bewezen strategie

In deze module krijg je een inkijk hoe je de strategie kan optimaliseren. Je krijgt doorslaggevende tips die ervoor gaan zorgen dat jij het verschil zal maken met je website. 
1. Thuiswerk Masterclass strategie 
2. Affiliate marketing voordelen
3. Bezoekers bekomen

Thuiswerk Masterclass Hoger in google

Website maken

In deze module ga je echt van start! Je leert de eerste stappen die je moet doen om je website te kunnen registreren. Tom geeft aan welke website software hij gebruikt en wat zijn ervaringen waren bij bepaalde software. Tom gebruikte reeds verschillende website software.
1. Domeinnaam registreren
2; Doorslaggevende website software

Website maken cursus

Google SEO

Tom legt de nadruk op google seo, om succesvol te worden met affiliate marketing is het uiterst belangrijk dat je artikelen hoog komen in google.
1. Google SEO
2. Zoekwoord onderzoek
3. SEO tips

thuiswerk masterclass affiliate marketing

Webshop

De seo van een webshop kan wijzigen van een gewone website. Waarop je moet letten bij je webshop leer je in deze video. 

1. Winstgevende webshop
2. Gouden Tips

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Aanbevolen software

Ik geef een unieke inkijk in welke software ikzelf gebruik. 

1. Doorslaggevende affiliate software

1. Doorslaggevende affiliate software

Mijn Resultaten

1. Mijn resultaten
2. Gratis call aanvragen

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Upgrade

1. XXL met je website en inkomen
2. 3 in 1 Thuiswerk Masterclass

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Wat is de Thuiswerk Masterclass

De Thuiswerk Masterclass is een uitgebreide affiliate marketing cursus. Perfect als jij wil starten met affiliate marketing. Je leert er welke platformen je kan gebruiken om een winstgevende website te maken. Tom geeft tal van software en tools die je ook gratis kan verkrijgen en die ervoor zullen zorgen dat jij alle data van je potentiële klant leert kennen. Gratis tools waarmee jij zoekwoordonderzoek kan doen en zoveel meer. In de thuiswerk masterclass krijg je ook een deel Google Seo om hoger te komen in google. Op google SEO wordt sterk ingegaan in de Thuiswerk Masterclass 3 in 1, maar in de gratis masterclass leer je de basis en leer je begrijpen hoe google "denkt". 
In de gratis Thuiswerk Masterclass leer je hoe jij meer bezoekers klant maakt van je website of webshop door enkele online marketing technieken. Tom geeft tips over doorslaggevende software waarmee je hoger zal komen in google en waarmee je heel wat online marketing tools kan gebruiken. 
Samengevat kan je zeggen dat de gratis Thuiswerk Masterclass gaat over onderstaande punten:
1. Stappenplan voor affiliate maketing
2. Google SEO
3. Online marketing

Thuiswerk masterclass strategie

De affiliate marketing strategie die Tom gebruikt is erg succesvol en erg gekend. Al voegt Tom aan de gekende strategie nog enkele doorslaggevende tips toe waardoor je net dat tikkeltje beter wordt dan je concurrentie. Dit maakt deze cursus doorslaggevend. 

Hoeveel geld kan je verdienen met affiliate marketing?

Je kan onbeperkt geld verdienen met affiliate marketing. Het inkomen met affiliate marketing is zonder limiet schaalbaar. Je kan met affiliate marketing stap voor stap jouw inkomen opbouwen en je ziet jouw inkomen steeds stijgen al is het  zo dat het enkele maanden kan duren vooraleer je de eerste resultaten (en dus ook inkomsten) ziet. Het is zo dat veel mensen afhaken doordat ze in de eerste weken weinig resultaat zien... normaal want je bouwt jouw website op en dan schrijf je blogs om zo gratis bezoekers naar je website te krijgen. De eerste weken is jouw website meestal nog niet geïndexeerd en heb je nog te weinig blog artikelen om meteen goede resultaten te scoren. Het komt erop aan door te zetten en je te focussen op je doel. 
Tom speelt open kaart, hij belooft je helemaal niet snel geld, maar legt wel de nadruk erop dat je bij een goed doorzetting vermogen en consitentie ook jouw website kan opbouwen naar deze resultaten. Tom staat erg met de voeten op de grond maar geeft toch een inkijk in zijn affiliate resultaten via bol.com om aan te tonen dat het goed mogelijk is veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Voor wie is de Thuiswerk Masterclass geschikt? 

Deze affiliate masterclass is geschikt voor iedereen die online geld wil verdienen en stap voor stap een passief inkomen wil opbouwen. 

Deze affiliate marketing cursus is geschikt voor iedereen die online geld wil verdienen of hoger wil komen met zijn website/webshop en zo meer klanten wil genereren via internet. De Thuiswerk Masterclass heeft een gratis versie die bestaat uit 11 modules en 26 lessen waardoor je deze techniek gratis kan uitproberen. Ga hiermee aan de slag en meld je aan voor de gratis cursus.

Affiliate marketing community

De Thuiswerk Masterclass heeft ook een community. Deze is pas opgericht, je kan er al jouw vragen stellen. Tom is erg actief en volgt alles op. Bij vragen doet hij zijn best deze zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Thuiswerk masterclass community

Thuiswerk Masterclass voordelen

De gratis Thuiswerk Masterclass heeft tal van voordelen. Eerst en vooral is de masterclass volledig gratis. 
1. De Thuiswerk Masterclass kost normaal 97€ en is momenteel GRATIS (topdeal)
2. De Thuiswerk Masterclass wordt je persoonlijk begeleid
3. Je krijgt de mogelijk tot een gratis call met Tom waardoor je jouw website kan laten bekijken of je hem jouw vragen kan stellen. 
4. Je hebt de mogelijkheid tot de upgrade om echt XXL te gaan met je website & persoonlijk begeleid te worden met webinars, extra tips, ... 
5. Bewezen stappenplan

GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Gratis affiliate marketing masterclass

De kostprijs van de gratis cursus is normaal 97€ maar is wordt tijdelijk gratis aangeboden. Dit is dus jouw kans om gratis aan de slag te gaan met de cursus. Klik hier om naar de gratis cursus te gaan >>


GA NAAR DE GRATIS MASTERCLASS

Affiliate Marketing

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van producten in ruil voor een commissie bij de verkoop ervan. Met affiliate marketing krijg je van jouw partner een unieke productlink die je kan promoten. Deze link kan jij promoten op jouw website, mailing lijst, webshop, blog, sociale media.. Per aankoop dat via jouw link gebeurt krijg jij hiervoor een vooraf bepaalde commissie.

Hoeveel geld kan je verdienen met affiliate marketing?

Je kan onbeperkt geld verdienen met affiliate marketing. Er is geen limiet bij het verdienen van commissies. Naar mate jouw website groter wordt zal jij automatisch stap voor stap meer geld verdienen. Je kan met een goede website makkelijk 5-10K per maand verdienen. En zo kan je een onbeperkt aantal websites maken.

Met sommige commissies kan je tot 500€ verdienen per commissie. Zo kan het snel gaan en bouw jij een ongelofelijk inkomen op.

Je kan ook een volledig passief inkomen opbouwen door het promoten van wederkerende commissies van bijvoorbeeld abonnementen. Zo kan jij wederkerende commissies opstapelen en maandelijks een wederkerend passief inkomen genereren.

Hoe werkt affiliate marketing?

Jij promoot een product van een bedrijf waarmee je samenwerkt. Je promoot jouw unieke affiliate link op jouw website, webshop, sociale media, blogs, mails. Per verkoop via jouw link krijg jij een commissie hiervan.

Wat is een affiliate link?

Een affiliate link is een link die ja aan de adverteerder doorgeeft via welke affiliate een verkoop heeft plaatsgevonden. Zo krijgt de affiliate partner automatisch de commissie waar hij of zij recht op heeft. Dit gebeurt hoofdzakelijk automatisch op een affiliate platform.

Wat is een affiliate netwerk?

Je affiliate link krijg je vanuit het affiliate netwerk. Zij maken de techniek achter affiliate marketing mogelijk, en zorgen er voor dat alles goed meetbaar is, en dat de affiliate automatisch de commissie krijgt. Een affiliate netwerk zorgt ervoor dat dit volledige proces geautomatiseerd verloopt. Voorbeelden van bekende affiliate netwerken uit Nederland en Belgie zijn:
1. Paypro
2. Tradetracker
3. Daiysicon
4. Plug&Pay
5. Awin

Hoe kan je geld verdienen met affiliate marketing?

Affiliate marketing betekend dat je iemand anders producten gaat promoten. je moet dus geen producten aankopen of verkopen. Je hebt dus geen eigen product om te promoten.

Door een ander product te promoten krijg jij een bepaald bedrag commissie wanneer er via jouw promotielink gekocht word. Je hoeft ook helemaal geen klantenservice te voorzien.

Je verdiend dus geld door het promoten van andermans producten, en je kan dit opbouwen naar een volledig passief inkomen door bijvoorbeeld commissies op te stapelen van abonnementen.

Hoe kom je aan affiliate producten?

Via google kan je gemakkelijk aan affiliate producten komen via een affiliate netwerk. Bijvoorbeeld Paypro, Tradetracker, Daisyco,...
Grotere bedrijven hebben ook een eigen affiliate netwerk. Deze kan je meestal terugvinden onderaan de homepage bij Partners. Daar kan je zich aanmelden als affiliate partner en zal je jouw persoonlijke affiliate links kunnen bekomen.

Welke producten kan ik promoten als affiliate partner?

Je kan alle producten promoten die aangemeld zijn aan een affiliate netwerk. Je kan zowel online producten als fysieke producten promoten. Je kan bijvoorbeeld alle producten op Amazon of bol.com verkopen gezien deze bedrijven ook een affiliate netwerk hebben waar je voor elk product jouw eigen affiliate link kan aanmaken. De commissie van deze fysieke producten liggen tussen de 8-10% van de verkoopprijs.

Online producten zoals online cursussen of software hebben een hogere commissie persentage die kan oplopen tot 50% van de verkoopprijs. Hierdoor kan je soms 500€ verdienen per commissie.

Enkele affiliate netwerken zijn:
PayPro.nl (informatieproducten zoals ebooks en videotrainingen)
Daisycon.nl (voornamelijk fysieke producten, zoals telefoons en televisies)
TradeTracker.nl (voornamelijk fysieke producten, zoals telefoons en televisies)
Zanox.com/nl (voornamelijk fysieke producten, zoals telefoons en televisies)

Hoeveel commissie krijg je als affiliate partner?

Hoe meer commissie je geeft, hoe meer affiliates je product gaan promoten, en hoe beter ze hun best gaan doen om jouw product te gaan promoten.

De meeste affiliates van online producten geven 30% van de verkoopwaarde. Hoe hoger dit percentage is hoe meer affiliates jij zal aantrekken jouw product te verkopen.

Kan ik een passief inkomen verdienen met affiliate marketing?

Je kan een volledig passief inkomen opbouwen door het promoten van wederkerende commissies van bijvoorbeeld abonnementen of lidmaatschappen. Zo kan jij wederkerende commissies opstapelen en maandelijks een wederkerend passief inkomen genereren.

Dit is de beste vorm van online geld verdienen.

Moet ik mijn product aanmelden aan een affiliate platform?

Als je een eigen product hebt is het goed om er voor te kiezen affiliate marketing in te zetten. Hierdoor kunnen andere mensen jouw product gaan promoten en zal jij mensen bereiken die je anders niet zou bereiken. jouw affiliate partners krijgen een commissie (wat jezelf kunt bepalen) wanneer er via de link van de affiliate marketeer een verkoop heeft plaatsgevonden.

Je product laten promoten zorgt ervoor dat:
1. jij gratis mensen hebt die jouw product promoten
2. Je bereikt mensen die je anders niet zou bereiken
3. Meer mensen op je mailing lijst;
4. Je bouwt een groter klantenbestand die later terug kunnen kopen zonder tussenkomst van de affiliate partner
5. Jouw product aanmelden op een affiliate netwerk heeft enkel voordelen je zal meer extra verkoop genereren die je anders niet had.

Hoe kan ik een band opbouwen met mijn affiliates?

Het is belangrijk een persoonlijke band te crieëren met jouw affiliates. Zij gaan namelijk jouw product promoten. Hoe beter de band met jouw affiliates hoe beter zij hun best zullen doen jouw producten te promoten. Je kan hiervoor een extra nieuwsletter aanmaken waardoor je regelmatig contact kan houden met je affiliate. Eventueel kan je aan de start van de samenwerken even persoonlijk contact opzoeken.

Wil jij XXL met je website

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Thuiswerk Masterclass 3 in 1

Wil jij XXL met je website en meteen een goede start nemen? Wel dan bestaat er een goede oplossing. Naast de Gratis Thuiswerk Masterclass bestaat er ook de uitgebreide versie. Deze affiliate marketing cursus bestaat uit maar liefst 55 video's. Als jij aan de slag wilt met affiliate marketing of in het bezit bent van een website of webshop, dan is deze cursus zeker iets voor jouw. De cursus is geschikt voor beginners maar ook voor mensen die reeds een tijd bezig zijn met affiliate marketing. Ongetwijfeld kan je iets opsteken van een van onderstaande zaken
1. Alles over affiliate marketing
2. Hoger scoren in google, Google SEO
3. Online marketing (maak meer bezoekers tot klanten)

CLAIM JE 50% KORTINGWat is de inhoud van de Thuiswerk Masterclass 3 in 1

Deze cursus is erg uitgebreid en bestaat uit maar liefst 14 modules met meer dan 55 videos. Elke video duurt tussen de 2 en 11 minuten. Je krijgt dus enkele uren video materiaal. 

Introductie

In de eerste module krijg je een introductie, er wordt aangeraden eerst de gratis masterclass te bekijken gezien deze het stappenplan en principe uitlegt van de Thuiswerk Masterclass strategie. 
Deze module bestaat uit: 
1. Inleiding
2. Actie = Reactie

Thuiswerk Masterclass Hoger in google

Design

In deze module leer je meer over het design van je website. Welk design spreekt er meerdere mensen aan, bij welk design gaan bezoekers sneller over tot aankoop. 
Deze module bestaat uit 
2.1 Website desing
2.2 Logo Ontwerpen
2.3 Logo Invoegen

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Website maken

In deze module start je aan je eigen affiliate website. Na het bekijken van een video kan je telkens alles toepassen op jouw website. Zo vergeet je geen belangrijke zaken en verlies je geen tijd. 
Deze module bestaat uit onderstaande lessen:
3.1 Menu toevoegen
3.2 Homepage
3.3 Footer

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Google SEO

Tom legt erg de nadruk op google seo, tenslotte is het door google seo dat jij gratis bezoekers zal krijgen. Er word erg diep op ingegaan, je kan stellen dat je minstens evenveel seo strategie en tips krijgt als in seo cursussen. 
Deze module bestaat uit onderstaande lessen:
4.1 Zoekmachine optimalisatie
4.2 Google ranking
4.3 Zoekwoord tips
4.4 Zoekwoordonderzoek
4.5 Blogartikelen schrijven
4.6 URL Optimalisatie

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Blogartikel schrijven

In deze module kom je aan de kern van affiliate marketing. In deze module leer je hoe je bezoekers naar je website krijgt en hoe je daadwerkelijk hoger zal komen in google. Deze module is erg uitgebreid en bestaat uit de onderstaande lessen. 
5.1 Blogartikel maken
5.2 Kopteksten
5.3 Keywords
5.4 Large blogartikelen
5.5 Veel voorkomende fouten
5.5 Ondersteun je content
5.6 Longtail vs shorttail
5.7 Interactie
5.8 Afbeeldingen
5.9 Logo optimaliseren
5.10 inhoudstabel
5.11 No index

Thuiswerk Masterclass Hoger in google

Snelheid

In deze module leer je alles om je website of webshop snel te houden waardoor bezoekers niet gaan afhaken. 
Deze module bestaat uit 2 lessen:
6.1 Snelheid
6.2 Snelheid verbeteren

Thuiswerk Masterclass Hoger in google

Hoger in google 

Hoger komen in google en hierdoor bezoekers aantrekken, dit is wat we allemaal willen bereiken. Enkele zaken die ervoor kunnen zorgen dat jij hoger komt in google maar ook hoger blijft leer je in deze module. 
Deze module bestaat uit onderstaande lessen. 
7.1 Mobile
7.2 Spinnenweb
7.3 Backlinks
7.4 Backlinks crieëren

Hoger in google

Webshop

De Thuiswerk Masterclass techniek en strategie kan je ook toepassen om meer bezoekers en sales te genereren op je webshop. In deze module leer je wat je kan toepassen om jouw webshop of website een flinke boost te geven. 
8.1 Webshop
8.2 Webshop SEO optimalisatie

Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Website kwaliteit

In deze module leer je alles over hoe je ervoor kan zorgen een goede website kwaliteit te verkrijgen of behouden. 
9.1 Website kwaliteit 

website kwaliteit analyseren

Data analyseren

In deze module leer je hoe je alle data van je website kan bijhouden
10.1 Google Analytics

affiliate marketing google analytics

Overzicht crieëren

In deze moduele zal je ervoor zorgen dat de bezoeker goed kan navigeren op de website en dat jij uiteindelijk zal overgaan naar de aankoop.
11.1 Categorieën toevoegen
11.2 Call to action 

Thuiswerk Masterclass

Meer bezoekers = Meer sales

In deze module leer je hoe je meer bezoekers kan bekomen en hoe je uiteindelijk ook meer sales en een betere conversie kan genereren.
Deze module bestaat uit onderstaande lessen
12.1 Nieuwe blogs
12.2 SEO Titel
12.3 Landing Pagina's
12.4 Online Marketing
12.5 Mailing lijst
12.6 Reminder

meer sales uit je website

Blog review

In deze module krijg je een volledige inkijk in een artikel van Tom , hoe hij zijn artikels opstelt, opmaak, titel en zoekwoordgebruik en zoveel meer. 
13.1 Blog review

winstgevende blogs leren schrijven cursus

De weg naar meer

Het einde van de cursus is terug een inspiratie hoe je verder kan
14.1 De weg naar meer
14.2 Update

Affiliate marketing cursus

Voor wie is de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 geschikt? 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die iets te maken heeft met online ondernemen. 
Deze cursus is perfect voor beginners maar ook voor gevorderden in affiliate marketing, Met deze affiliate marketing cursus wordt tot in detail verdergegaan op de gratis masterclass en leer je goede blog berichten schrijven die daadwerkelijk hoger zullen scoren in google. Met deze cursus leer je ook erg veel over google SEO waardoor deze cursus geschikt is mocht jij meer klanten uit je bezoekers willen hebben of meer klanten willen generen via het internet. 

CLAIM JE 50% KORTING

Wat is het verschil tussen de Thuiswerk Masterclass en de Thuiswerk Masterclass 3 in 1

Wil je echt aan de slag en meteen goed starten dan kan ik de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 aanraden. In deze cursus krijg je in detail uitgelegd wat je moet doen om winstgevend te worden. De gratis cursus bestaat uit 26 videos, daarin tegen is de 3 in 1 cursus een stuk uitgebreider en bestaat die uit meer dan 55 video's. In de 3 in 1 cursus krijg je een uitgebreid google SEO strategie wat een cruciaal punt is om succes te behalen met affiliate marketing. In de 3 in 1 cursus krijg je ook een deeltje online marketing. 

Thuiswerk Masterclass 14 dagen geld terug garantie

Bij de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 krijg je standaard 14 dagen geld terug garantie. Dit wil dus zeggen dat je na de aankoop 14 dagen de tijd hebt het product te annuleren en je geld terug te vragen. Op voorwaarde dat je minder dan 30% van het product bekeken hebt.

Kostprijs van de Thuiswerk Masterclass 3 in 1

De masterclass kost normaal 997€ maar kan je momenteel claimen voor slechts 497€ dit is dus 50% korting, hier bovenop krijg je nog 2 bonussen ter waarde van 350€. Voor deze prijs krijg je dus 2 VIP bonussen, een videocursus met 55 video's + de gratis cursus met 26 videos. 

CLAIM JE 50% KORTING

Gratis bonussen

Bonus 1

Website review: Je krijgt gratis een review van jouw website ter waarde van 350€, dit wil zeggen dat Tom persoonlijk jouw website analyseert en je persoonlijke tips geeft hoe jij meer conversie kan krijgen op je site. 
Als jij start met affiliate marketing kan het interessant zijn deze review te laten uitvoeren nadat de eerste blogs op de website zijn verschenen. Dan neemt Tom de blogs mee in de review en weet je dat je juist opweg bent. 

Bonus 2

1 maand gratis VIP lidmaatschap.
Met he VIP Lidmaatschap krijg je toegang tot de VIP community op Discort. Je hebt ook persoonlijk contact met Tom 

CLAIM JE 50% KORTING

Wil jij gecoacht worden naar je doel? 

Claim je korting >>

thuiswerk masterclass affiliate marketing

Thuiswerk Masterclass 3 in 1 + Coaching Traject

Wil jij meteen aan de slag en geen tijd en geld verliezen, Dat kan! 

Je kan door Tom ook persoonlijk begeleid worden naar je doel! 

Voor de echte actie takers die XXL willen gaan met hun website of meteen juist in de startblokken willen staan heeft Tom een Privé traject. 
Hiervoor heeft Tom een speciaal coaching traject ontwikkeld (beperkte plaatsen per maand) Je krijgt toegang tot de Gratis Masterclass, Thuiswerk Masterclass 3 in 1 en je hebt persoonlijk  contact met Tom via mail, call, telegram, of livestream. en dit gedurende 90 dagen. 
Dit traject is erg geschikt voor starters maar ook voor mensen die hun website winstgevend willen maken. 

CLAIM JE KORTING - 3 IN 1 + COACHING TRAJECT

Thuiswerk Masterclass 3 in 1 met coaching traject: Kostprijs

Dit volledige pakket kost normaal €1250,- maar is momenteel verkrijgbaar voor slechts €997. Hiervoor krijg je de Thuiswerk Masterclass t.w.v €497,- toffe extra's en wordt je volledig persoonlijk begeleid door Tom. 
Hoe ga je tewerk:
1. Na het aanmelden heb je even contact met Tom
2. Je bekijkt de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 en staat in contact met Tom
3. Je hebt Calls, mails, berichtjes en livestreams met Tom voor het behalen van je doel en de volledige opstart / wijziging van je website zodat jij succes behaald en goede resultaten behaald. 

CLAIM JE KORTING - 3 IN 1 + COACHING TRAJECT


Claim je kortingen:

Ga naar de gratis Thuiswerk Masterclass >>

Ga naar de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 >>

Ga naar de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 + Coaching Traject >>


                   

Thuiswerk masterclass

Affiliate marketing beginnen? Hoe doe ik dat?

Goed idéé als jij wilt beginnen met affiliate marketing.
het is namelijk zo dat je met affiliate marketing een goed inkomen kan opbouwen die je zonder limiet kan opbouwen. Bovendien zijn er manieren om een passief inkomen op te bouwen. We raden wel aan hiervoor een cursus te volgen of je hiervoor te laten begeleiden zodat je de juiste techniek gebruikt.

Voor wie is de Thuiswerk Masterclass geschikt?

Voor iedereen die dolgraag wil starten met affiliate marketing en dit uniek aanbod wil benutten. Voor iedereen die er graag voor vecht om een online inkomen te verdienen of van meer website bezoekers, klanten wil maken.

Deze cursus is ook geschikt als jij reeds gevorderd bent met affiliate marketing. In de cursus kan je jouw ook persoonlijk laten begeleiden wat erg uniek is. Het is dé affiliate marketing cursus met persoonlijke begleiding.

Hoe snel kan ik mijn investering terugverdienen?

In de Thuiswerk Masterclass zal je leren hoe je tot 500€ kan verdienen per commissie met affiliate marketing. De meeste cursisten starten met het verdienen van commissies na 3 maand van de start. Hierdoor kan jij na slechts 1 of 2 commissies de volledige investering terugverdienen.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten! Je hebt onbeperkt toegang tot de online training

Hoeveel begeleiding krijg ik bij de Thuiswerk Masterclass

Er is altijd de mogelijkheid een gratis call aan te vragen met Tom.

1. Gratis Thuiswerk Masterclass: Je krijg de mogelijkheid tot de 30 dagen challenge waar je Tom 30 dagen onbeperkt kan sturen in Telegram

2. Thuiswerk Masterclass 3 in 1: Je krijgt 1 maand gratis VIP toegang waardoor je 1 maand onbeperkt kan sturen naar Tom, hierboven krijg je een website review t.w.v. 350€ in deze website review analyseert Tom persoonlijk jouw website en geeft je doorslaggevende tips via een privé livestream die ervoor gaan zorgen dat je meer bezoekers op je website krijgt.

3. Thuiswerk Masterclass + coaching traject:
Je krijgt 90 dagen onbeperkt toegang tot privé contact met Tom via mail, call, livestreams. Je wordt 100% privé geholpen naar het behalen van je doel. Na 90 dagen weet jij perfect wat je moet doen en waar je op moet letten waardoor jij succes zal behalen.

Hoe krijg ik toegang tot de Thuiswerk Masterclass?

Na het afronden van het betaalproces ontvang je een mailtje met jouw inloggegevens. Je kunt gelijk inloggen en aan de slag gaan! Gemakkelijk toch :)

Kan ik de Thuiswerk Masterclass ook volgen op een app?

Zeker! Download in jouw appstore ‘Huddle’, dit is het platform van de Thuiswerk Masterclass. Je logt in met jouw uniek verkregen inlogcodes van Thuiswerk Masterclass en dan ben je ready-to-go in de Thuiswerk Masterclass én community!

                 Affiliate marketing beginnen Thuiswerk Masterclass

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: